Olaf Rebbe
Re: Olaf Rebbe
JohnySSS έγραψε:Μίχελ;Με 600 ταβάνι στα συμβόλαια χλωμός,πολύ χλωμός.Να θυμίσω και Λεβέκ,Μουλέν,Μρτσς,Αζεβέδο,Χατσερίδι,Ζαμπράνο,πωλήσεις όσων δεν ήταν δικοί του με την πρώτη ευκαιρία κι άλλα τέτοια;Ότι δεν έφερε κανέναν πλην Πρίγιο που να φερε πίσω ένα ευρώ;Δεν ξέρω,τις μεταγραφικές αστοχίες να τις συγχωρήσω,γιατί δε γίνεται να μην υπάρχουν,όσο κραχτές κι ας ήταν μερικές απ αυτές,αλλά νομίζετε ότι ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας;Πάλι ομάδα μιας χρονιάς θέλουμε να κάνουμε;Μόνο τη μεταγραφή Άκπομ θυμάμαι ως μεταγραφή κάποιας προοπτικής όσο ήταν υπεύθυνος.
Με πολύ πιθανή την πώληση Τζόλη,με σχεδόν σίγουρα τα 8Μ από Γιαννούλη και με βελτιωμένα οικονομικά νομίζω ότι μπορούμε να φέρουμε πολύ πιο έμπειρο και καλό τεχνικό διευθυντή.Αν βέβαια για την οικογένεια το πιο σημαντικό είναι η επικοινωνία και η δυνατότητα συνεννόησης μαζί τους,τότε δεν υπάρχει πιο κατάλληλος.
Εγώ δεν θέλω παίχτες με προοπτική πώλησης,θέλω παίχτες να παίρνουν πρωταθλήματα και ταυτόχρονα να φέρνουν ευρωπαϊκά έσοδα.
Αυτό θέλω για τον ΠΑΟΚ.
Δόξα τον θεό, έχουμε πλέον μια πολύ καλή ακαδημία που αρχίζει να βγάζει παιχταράδες που,αφού πρώτα ανδρωθουν στην πρώτη ομάδα και την βοηθήσουν να κατακτήσει τίτλους,θα φέρνουν (μεσω της πώλησης τους) τα έξτρα έσοδα που χρειάζονται για να μπορεί η ομάδα να έχει σταθερά υψηλό μπάτζετ.
Μπορεί κάποιος ΤΔ να το πετύχει αυτό;
Είναι δυνατόν με τέτοιο πορτοφόλι,η ομάδα να έχει αυτά τα χάλια;
Άμα κάθε χρόνο πουλάμε ή ξεπουλαμε στην ανάγκη ότι καλύτερο έχουμε, η κατάληξη θα είναι πάντα η ίδια,αποτυχία.
Αν το καλοκαίρι προσθέσουμε στο ροστερ 4-5 παιχταράδες,με εμπειρία και παραστάσεις,θα δώσουν τέτοια ώθηση που δεν φαντάζεσαι και τα πιτσιρίκια μας θα εκτοξευθούν.
Θέλει χρήμα όμως και συμβόλαια μυριου και πάνω.
Αν υπάρχει θέληση θα γίνει, αν όχι,θα καθιερωθουμε ως ανταγωνιστές της κουλας του Αλαφούζου και του σφιχτομπουτη.
Τους γαυρους θα τους βλέπουμε με το κυαλι.
Ένας που το έχει κλωτσήσει πραγματικά λίγο και μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Λεβέκ
Μας κάνει;
Μας κάνει;

- WeWillRockYou
Θα μπορούσε να συνδυαστεί μια επιστροφή Μίχελ σε διοικητικό πόστο , πχ. σε ρόλο διευθυντή του αγωνιστικού τμήματος), αλλά ΚΑΙ απόκτηση τεχνικού διευθυντή;
Διότι γενικότερα εντοπίζεται έλλειψη σε έμπειρα, ικανά στελέχη σε αυτό το κομμάτι.
Να γίνει ένας συγκερασμός των θετικών στοιχειών Μίχελ (οργάνωση,απευθείας επικοινωνία με ιδιοκτήτη, ποδοσφαιρικές γνώσεις, αντίληψη της ελληνικής πραγματικότητας) με τα θετικά στοιχεία κάποιου τεχνικού διευθυντή με έφεση στο σκάουτινγκ, ώστε να βρεθούν παίκτες με χαμηλότερο κόστος;
Σε ένα ξεκάθαρο οργανόγραμμα αυτή τη φορά με συγκεκριμένες αρμοδιότητες στον καθένα και μακροπρόθεσμο πλάνο.
Διότι γενικότερα εντοπίζεται έλλειψη σε έμπειρα, ικανά στελέχη σε αυτό το κομμάτι.
Να γίνει ένας συγκερασμός των θετικών στοιχειών Μίχελ (οργάνωση,απευθείας επικοινωνία με ιδιοκτήτη, ποδοσφαιρικές γνώσεις, αντίληψη της ελληνικής πραγματικότητας) με τα θετικά στοιχεία κάποιου τεχνικού διευθυντή με έφεση στο σκάουτινγκ, ώστε να βρεθούν παίκτες με χαμηλότερο κόστος;
Σε ένα ξεκάθαρο οργανόγραμμα αυτή τη φορά με συγκεκριμένες αρμοδιότητες στον καθένα και μακροπρόθεσμο πλάνο.
-
Εισαι θεος.Doomlord4 έγραψε:Ένας που το έχει κλωτσήσει πραγματικά λίγο και μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Λεβέκ
Μας κάνει;

- Shivaspace
Α π ο λ υ ε σ α ι!Doomlord4 έγραψε:[youtube]l8jiQeKsTCM[/youtube]
[youtube]9JG3UfpAvUA[/youtube]
Εγραψες doom τ.δ. Δ. Παπαγιανοπουλος τον ξερει και η Παυλαρα!

Ετσι τα καθαριζουν τα φασολια!
Πορτοφόλι για τέτοια συμβόλαια δεν υπάρχει και σωστό είναι να μην στηρίζεται τόσο πολύ η ομάδα στην τσέπη του μεγαλομέτοχου. Καλά τα πρωταθλήματα και οι διακρίσεις αλλά πρώτα έρχεται η υγεία του οργανισμού ΠΑΟΚ. Εκτός αυτού για να προσεγγίσεις το σωστό προσωπικό πρέπει να έχεις(παρέχεις) και τις κατάλληλες προοπτικές. Μην περιμένεις τον ΠΑΟΚ που πατώνει στην ευρώπη εδώ και χρόνια να φέρει παικταράδες, πόσο μάλλον μετά από μια σεζόν σαν τη φετινή.obanebane έγραψε:JohnySSS έγραψε:Μίχελ;Με 600 ταβάνι στα συμβόλαια χλωμός,πολύ χλωμός.Να θυμίσω και Λεβέκ,Μουλέν,Μρτσς,Αζεβέδο,Χατσερίδι,Ζαμπράνο,πωλήσεις όσων δεν ήταν δικοί του με την πρώτη ευκαιρία κι άλλα τέτοια;Ότι δεν έφερε κανέναν πλην Πρίγιο που να φερε πίσω ένα ευρώ;Δεν ξέρω,τις μεταγραφικές αστοχίες να τις συγχωρήσω,γιατί δε γίνεται να μην υπάρχουν,όσο κραχτές κι ας ήταν μερικές απ αυτές,αλλά νομίζετε ότι ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας;Πάλι ομάδα μιας χρονιάς θέλουμε να κάνουμε;Μόνο τη μεταγραφή Άκπομ θυμάμαι ως μεταγραφή κάποιας προοπτικής όσο ήταν υπεύθυνος.
Με πολύ πιθανή την πώληση Τζόλη,με σχεδόν σίγουρα τα 8Μ από Γιαννούλη και με βελτιωμένα οικονομικά νομίζω ότι μπορούμε να φέρουμε πολύ πιο έμπειρο και καλό τεχνικό διευθυντή.Αν βέβαια για την οικογένεια το πιο σημαντικό είναι η επικοινωνία και η δυνατότητα συνεννόησης μαζί τους,τότε δεν υπάρχει πιο κατάλληλος.
Εγώ δεν θέλω παίχτες με προοπτική πώλησης,θέλω παίχτες να παίρνουν πρωταθλήματα και ταυτόχρονα να φέρνουν ευρωπαϊκά έσοδα.
Αυτό θέλω για τον ΠΑΟΚ.
Δόξα τον θεό, έχουμε πλέον μια πολύ καλή ακαδημία που αρχίζει να βγάζει παιχταράδες που,αφού πρώτα ανδρωθουν στην πρώτη ομάδα και την βοηθήσουν να κατακτήσει τίτλους,θα φέρνουν (μεσω της πώλησης τους) τα έξτρα έσοδα που χρειάζονται για να μπορεί η ομάδα να έχει σταθερά υψηλό μπάτζετ.
Μπορεί κάποιος ΤΔ να το πετύχει αυτό;
Είναι δυνατόν με τέτοιο πορτοφόλι,η ομάδα να έχει αυτά τα χάλια;
Άμα κάθε χρόνο πουλάμε ή ξεπουλαμε στην ανάγκη ότι καλύτερο έχουμε, η κατάληξη θα είναι πάντα η ίδια,αποτυχία.
Αν το καλοκαίρι προσθέσουμε στο ροστερ 4-5 παιχταράδες,με εμπειρία και παραστάσεις,θα δώσουν τέτοια ώθηση που δεν φαντάζεσαι και τα πιτσιρίκια μας θα εκτοξευθούν.
Θέλει χρήμα όμως και συμβόλαια μυριου και πάνω.
Αν υπάρχει θέληση θα γίνει, αν όχι,θα καθιερωθουμε ως ανταγωνιστές της κουλας του Αλαφούζου και του σφιχτομπουτη.
Τους γαυρους θα τους βλέπουμε με το κυαλι.
Με τόσες τρύπες που έχουμε χρειαζόμαστε τίμιους παίκτες τύπου Κάνιας, Σάχοφ, Κρέσπο κλπ .... παίκτες που δεν βγάζουν μάτι αλλά λες ότι "βγάλαν τα λεφτά τους".
Χρειαζόμαστε κορμό και μια διοικητική σιγουριά ώστε να αρχίσει να μαγειρεύεται η ομάδα, αλλιώς η λίστα του doomlord δε θα χωράει σε ένα post του χρόνου.
- bersekeros
-
Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ του τα εδωσε,δεν τα πηρε μονος του.bersekeros έγραψε:23K το μήνα ο Ρέμπε;
Με μπόνους μείωσης του μπάτζετ;
Μπράβο......
Παρολα αυτα παραιτηθηκε.
- thanos-xanthi
ενταξει αν παρει και ο διαδοχος παντως μπονους μειωσης του μπατζετ, ας το πουν εστω ξωφαλτσα
να ξερουμε τι να περιμενουμε
να ξερουμε τι να περιμενουμε
- bersekeros
Μπα ανακοινώθηκε από νέα ομάδα χωρίς να έχει γίνει πρώτα αποδεκτή η παραίτησή του;paok düsseldorf έγραψε:Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ του τα εδωσε,δεν τα πηρε μονος του.bersekeros έγραψε:23K το μήνα ο Ρέμπε;
Με μπόνους μείωσης του μπάτζετ;
Μπράβο......
Παρολα αυτα παραιτηθηκε.
Προδοσία είπε ο Μιχελ είναι αυτό....
Το ότι υπάρχει κόσμος που αναπαράγει ότι σαχλαμάρα ξεράσει το Metropolis με ξεπερνάει.
Αλήθεια τι μπορεί να σημαίνει πριμ μείωσης μπάτζετ, σε μια εταιρία που δεν έκρυψε ποτέ ότι θα το κάνει λόγω ffp? Ότι θα πριμοδοτήσει αυτόν που θα κάνει το αυτονόητο;
Σήμερα ανακάλυψαν ότι ο Ρέμπε έκοψε τον Πρίγιοβιτς για να φέρει τον Τσόλακ.
Σε μια χρονιά με ταβάνι συμβόλαια 500χιλ λοιπόν, ο Ρέμπε προτίμησε τον Κροάτη αντί του Σέρβου των 4εκ (πόσο να μείωνε, άραγε;).
Στον ίδιο σταθμό μήνες πριν, ανακάλυψαν πως ο Σαββίδης νοσηλεύεται σε εντατική νοσοκομείου!!!
Κατάντια δεν είναι να υπάρχει αυτός ο σταθμός, κατάντια δεν είναι να τον ακούν, κατάντια είναι να γίνεται θέμα κάθε αρλούμπα που αμολάει ο καθένας...
Αλήθεια τι μπορεί να σημαίνει πριμ μείωσης μπάτζετ, σε μια εταιρία που δεν έκρυψε ποτέ ότι θα το κάνει λόγω ffp? Ότι θα πριμοδοτήσει αυτόν που θα κάνει το αυτονόητο;
Σήμερα ανακάλυψαν ότι ο Ρέμπε έκοψε τον Πρίγιοβιτς για να φέρει τον Τσόλακ.
Σε μια χρονιά με ταβάνι συμβόλαια 500χιλ λοιπόν, ο Ρέμπε προτίμησε τον Κροάτη αντί του Σέρβου των 4εκ (πόσο να μείωνε, άραγε;).
Στον ίδιο σταθμό μήνες πριν, ανακάλυψαν πως ο Σαββίδης νοσηλεύεται σε εντατική νοσοκομείου!!!
Κατάντια δεν είναι να υπάρχει αυτός ο σταθμός, κατάντια δεν είναι να τον ακούν, κατάντια είναι να γίνεται θέμα κάθε αρλούμπα που αμολάει ο καθένας...