31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
- Μπαρκαρούτσος
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Όταν κάναμε διπλό στο Ιβανώγριο και κάποιος πέταξε μπουκάλι στον Hatcher (τι σας λέω τώρα, ε; ) γελούσαμε και λέγαμε “τι ωραία, τους κάναμε κώλο, άιντε ρε ΠΑΟΚάρα!” κτλ.
Τώρα υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που επικροτούν. Μάλιστα.
Δεν ανήκω σε αυτούς που θα κάνουν τσιμπούκια τον Πασχαλάκη επειδή πήρε νταμπλ. Ζητούμενο, είναι η διάρκεια. Αν υπάρχει καθίζηση αγωνιστικά και κορεσμός ψυχολογικά, να φύγει.
Αλλά, όχι και μπουκάλια ρε, ήμαρτον... Βρίσε τον, πες τον να πάει να γαμηθεί, αλλά όχι και μπουκάλια...
Αν θέλουμε γήπεδο επιπέδου CL, καλό είναι να έχουμε και οπαδούς αντίστοιχου επιπέδου και όχι Τοπικού Πρωταθλήματος. Αλλιώς θα βλέπουμε πάλι τουαλέτες με τσίσα έξω.
Τώρα υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που επικροτούν. Μάλιστα.
Δεν ανήκω σε αυτούς που θα κάνουν τσιμπούκια τον Πασχαλάκη επειδή πήρε νταμπλ. Ζητούμενο, είναι η διάρκεια. Αν υπάρχει καθίζηση αγωνιστικά και κορεσμός ψυχολογικά, να φύγει.
Αλλά, όχι και μπουκάλια ρε, ήμαρτον... Βρίσε τον, πες τον να πάει να γαμηθεί, αλλά όχι και μπουκάλια...
Αν θέλουμε γήπεδο επιπέδου CL, καλό είναι να έχουμε και οπαδούς αντίστοιχου επιπέδου και όχι Τοπικού Πρωταθλήματος. Αλλιώς θα βλέπουμε πάλι τουαλέτες με τσίσα έξω.
- Trilofiotis
Να ρωτήσω και εγώ ρε παιδιά, πλαστικό μπουκαλάκι πετάχτηκε; Γεμάτο;
Γιατί λέτε για "μπουκάλια" διάφοροι, και άλλο είναι να έφαγε 2 τζόνι στο κεφάλι, άλλο ένα πλαστικό νερό να έπεσε κατά εκεί.
Γιατί λέτε για "μπουκάλια" διάφοροι, και άλλο είναι να έφαγε 2 τζόνι στο κεφάλι, άλλο ένα πλαστικό νερό να έπεσε κατά εκεί.
Πρώτον, το τεράστιο λάθος που κάνετε όλοι είναι ότι θεωρείτε δεδομένο το "κράζω Πασχαλάκη, άρα υποστηρίζω τον μαλάκα που πέταξε μπουκάλι". Για τη διαφορά που έχουν αυτοί οι δύο και το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ο κάθε Πασχαλάκης τα έγραψε ο PAOK_Antarctica.
Δεύτερον, αν ήθελε τσαμπουκάδες αυτός που νιώθει ΠΑΟΚ και τρελαίνεται όπως εμείς, θα μπορούσε να κάνει σηκωτούς εκείνους που τον τραμπούκιζαν στην κλειστή πόρτα των πούστηδων, τότε που τους κοίταξε με ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ και του είπε ένας σεκιουριτάς "Αλέξανδρε, έλα ρε μλκ, είμαστε εμείς εδώ" και ηρέμησε.
Προχθές όμως τον κρατούσαν 6 άνθρωποι και σηκώθηκαν και τα ματ να κάνουν γραμμή, μην τυχόν τους ξεφύγει ο Αλέξανδρος και γίνει κανένα κακό

Δεύτερον, αν ήθελε τσαμπουκάδες αυτός που νιώθει ΠΑΟΚ και τρελαίνεται όπως εμείς, θα μπορούσε να κάνει σηκωτούς εκείνους που τον τραμπούκιζαν στην κλειστή πόρτα των πούστηδων, τότε που τους κοίταξε με ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΒΛΕΜΜΑ και του είπε ένας σεκιουριτάς "Αλέξανδρε, έλα ρε μλκ, είμαστε εμείς εδώ" και ηρέμησε.
Προχθές όμως τον κρατούσαν 6 άνθρωποι και σηκώθηκαν και τα ματ να κάνουν γραμμή, μην τυχόν τους ξεφύγει ο Αλέξανδρος και γίνει κανένα κακό

- sourmenetes
- Moderator
Το 99% τον σιχτιριζει γιατί αυτός έδωσε το δικαίωμα!!
Όσο ήταν όπως πρέπει είχε γίνει θεός! Πάρα την τρέλα του, ο κόσμος τον αποθεωνε.
Είναι προφανές ότι όταν επί 2 χρόνια έχεις αυτήν την εικόνα, την ώρα που η ομάδα σε επιβραβευεσαι δίνοντας πολύ καλύτερο συμβόλαιο, θα δεχθείς και την κριτική και τη γιούχα και όλα!!
Στο όλα δεν πάει το μπουκάλι, αλλά ακουσα(δεν ξέρω σε ποιο βαθμό ισχύει), ότι αντέδρασε του στυλ πάμε να τα πούμε απ έξω, και εκεί υπήρξε έκρηξη.
Δε δικαιολογώ το πιάσιμο στα χέρια αλλά
Ο ΠΑΟΚ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΆΛΟ ΚΑΡΆΒΙ!!
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΦΙΕΣΤΕΕΛΣ ΚΑΙ SUPERMAN KAI XΑΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΡΑΛΊΑ ΚΑΙ ΣΕΛΦΙ!
Αυτοί εκεί το βράδυ δε θα κοιμηθούν, την άλλη μέρα θα πάνε για 20 ευρώ μεροκάματο κι όχι για 1.500 μεροκάματο, κι όταν δίνεις δικαίωμα επί 2 χρόνια και συ και κάποιοι άλλοι θα τ ακούσεις και μάλιστα στερεοφωνικά!!
Σου έστειλε μνμ από πέρυσι με τις χαζομάρες που έκανες, επανήλθες φέτος χειρότερος, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.?
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσο ήταν όπως πρέπει είχε γίνει θεός! Πάρα την τρέλα του, ο κόσμος τον αποθεωνε.
Είναι προφανές ότι όταν επί 2 χρόνια έχεις αυτήν την εικόνα, την ώρα που η ομάδα σε επιβραβευεσαι δίνοντας πολύ καλύτερο συμβόλαιο, θα δεχθείς και την κριτική και τη γιούχα και όλα!!
Στο όλα δεν πάει το μπουκάλι, αλλά ακουσα(δεν ξέρω σε ποιο βαθμό ισχύει), ότι αντέδρασε του στυλ πάμε να τα πούμε απ έξω, και εκεί υπήρξε έκρηξη.
Δε δικαιολογώ το πιάσιμο στα χέρια αλλά
Ο ΠΑΟΚ ΕΊΝΑΙ ΜΕΓΆΛΟ ΚΑΡΆΒΙ!!
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΦΙΕΣΤΕΕΛΣ ΚΑΙ SUPERMAN KAI XΑΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΡΑΛΊΑ ΚΑΙ ΣΕΛΦΙ!
Αυτοί εκεί το βράδυ δε θα κοιμηθούν, την άλλη μέρα θα πάνε για 20 ευρώ μεροκάματο κι όχι για 1.500 μεροκάματο, κι όταν δίνεις δικαίωμα επί 2 χρόνια και συ και κάποιοι άλλοι θα τ ακούσεις και μάλιστα στερεοφωνικά!!
Σου έστειλε μνμ από πέρυσι με τις χαζομάρες που έκανες, επανήλθες φέτος χειρότερος, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.?
- navigator11
Θα αποτελέσει, λογικά, παρελθόν. Όπως κι ο Σέρβος. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει περίπτωση να έχουμε του χρόνου στο ρόστερ έστω έναν εκ των 2.
-
sourmenetes
Οτι και να ( μην ) εκανε, ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙ. Τελεια.
Και που το συζηταμε μικραινουμε τον ΠΑΟΚ και κανουμε οτι κανει και η διοικηση σε αλλα θεματα.
Κρυβουμε το κεφαλι στην αμμο για να μην κανουμε αυτοκριτικη.
Οτι και να ( μην ) εκανε, ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΥΚΑΛΙ. Τελεια.
Και που το συζηταμε μικραινουμε τον ΠΑΟΚ και κανουμε οτι κανει και η διοικηση σε αλλα θεματα.
- sourmenetes
- Moderator
Συμφωνώ!
Δε νοείται όμως να έχει και αυτή την εικόνα και αυτή τη συμπεριφορά!
Απαράδεκτος μέχρι εκεί που δεν πάει!!
Δε νοείται όμως να έχει και αυτή την εικόνα και αυτή τη συμπεριφορά!
Απαράδεκτος μέχρι εκεί που δεν πάει!!
- bersekeros
Η κόντρα που ξεκίνησε από πέρυσι μαζί του, από ό,τι λέγεται ,
ξεκίνησε από το γεγονός του ότι δεν δέχεται κριτική και γίνεται κατευθείαν ''επιθετικός''.
Κοινώς αν αυτό που έγραψες για την αγωνιστική του απόδοση, το ρώταγες στον ίδιο, του στυλ....ρε συ Αλέξανδρε τι γίνεται ρε συ, γιατί τέτοια εικόνα....δεν νομίζω να λάμβανες απάντηση σε πολύ ευγενικό ύφος και τόνο, για να το θέσω κομψά.
Εννοείται ότι κανένας δεν επικροτεί τη ρίψη του πλαστικού μπουκαλιού νερού, αλλά προφανώς δεν έγινε εξ' απήνης, προηγήθηκε προφανώς ''διάλογος''.
ξεκίνησε από το γεγονός του ότι δεν δέχεται κριτική και γίνεται κατευθείαν ''επιθετικός''.
Κοινώς αν αυτό που έγραψες για την αγωνιστική του απόδοση, το ρώταγες στον ίδιο, του στυλ....ρε συ Αλέξανδρε τι γίνεται ρε συ, γιατί τέτοια εικόνα....δεν νομίζω να λάμβανες απάντηση σε πολύ ευγενικό ύφος και τόνο, για να το θέσω κομψά.
Εννοείται ότι κανένας δεν επικροτεί τη ρίψη του πλαστικού μπουκαλιού νερού, αλλά προφανώς δεν έγινε εξ' απήνης, προηγήθηκε προφανώς ''διάλογος''.
- Amsterdamer_87
Ο Πασχαλακης ειναι αντιγραφη-επικολληση περιπτωσης Κλαους
Εγινε φιρμα (με το μυαλο του) και αρχισε τα λαιφ σταιλ
Εκτος απο Ασοβαρος μας το παιζει και Φορτωμενος
Αμα ειναι τοσο μαγκας κι αρσενικος οσο πλασαρεται και δεν γουσταρει
Ας παραιτηθει,ας κοψει το συμβολαιο του σημερα,χωρις αποζημιωσεις και παιρεταιρω χρηματικες απαιτησεις και να παει να αποδειξει αλλου οτι αυτος ειναι σωστος και εμεις οι μαλακες
Ετσι θα φανει η μαγκια του κι εγω θα το βουλωσω...
Οχι του στυλ θελω να φυγω αλλα θελω και τα φραγκα !!!
Πολυ σημασια δωσαμε σ ενα περιστατικο που προσβαλει πρωτα απ ολα τον ιδιο..
Εγινε φιρμα (με το μυαλο του) και αρχισε τα λαιφ σταιλ
Εκτος απο Ασοβαρος μας το παιζει και Φορτωμενος
Αμα ειναι τοσο μαγκας κι αρσενικος οσο πλασαρεται και δεν γουσταρει
Ας παραιτηθει,ας κοψει το συμβολαιο του σημερα,χωρις αποζημιωσεις και παιρεταιρω χρηματικες απαιτησεις και να παει να αποδειξει αλλου οτι αυτος ειναι σωστος και εμεις οι μαλακες
Ετσι θα φανει η μαγκια του κι εγω θα το βουλωσω...
Οχι του στυλ θελω να φυγω αλλα θελω και τα φραγκα !!!
Πολυ σημασια δωσαμε σ ενα περιστατικο που προσβαλει πρωτα απ ολα τον ιδιο..
- paok re niamou
o ΠΑΟΚ μικραινει οταν αφηνει τους παικτες ατιμωρητους σε θεματα πειθαρχειας και επισης οταν παικτες τα γραφουν ολα στα παπαρια τους επειδη αυτοι που πρεπει να τους ελεγχουν τα γραφουν επισης ολα στα παπαρια τους.xrisitsapa έγραψε:sourmenetes
Γενικα ειμαστε μια πολυ ωραια ατμοσφαιρα που εχει φανει απο περυσι
-
απαραδεκτη η παε που κανει την παπια, σε τετοια θεματα θελει κοψιμο τα @@ χωρις μα και μου, ο τυπος που πεταξε μπουκαλι δεν πρεπει να πατησει ποτε ξανα τουμπα που μου τον εχουν και με προσκληση τον αυλοκολακα
- bersekeros
Ο άλλος που ανοίγει διάλογο και πουλάει τσαμπουκά σε οπαδούς....είναι επαγγελματίας;ligontakis4 έγραψε:απαραδεκτη η παε που κανει την παπια, σε τετοια θεματα θελει κοψιμο τα @@ χωρις μα και μου, ο τυπος που πεταξε μπουκαλι δεν πρεπει να πατησει ποτε ξανα τουμπα που μου τον εχουν και με προσκληση τον αυλοκολακα
Για εκείνον τίποτα δεν έχεις να πεις;
Για τη στασιμότητά του σε αγωνιστικό επίπεδο, φταίει αυτός και μόνο αυτός και το γεγονός ότι δεν ακούει καμία κριτική από κανέναν.
Νομίζει ότι τα κάνει όλα καλά και ότι είναι και αδικημένος και από πάνω......το έχει πει και on camera αυτό.
- Amsterdamer_87
+++++4 1926bersekeros έγραψε:Ο άλλος που ανοίγει διάλογο και πουλάει τσαμπουκά σε οπαδούς....είναι επαγγελματίας;ligontakis4 έγραψε:απαραδεκτη η παε που κανει την παπια, σε τετοια θεματα θελει κοψιμο τα @@ χωρις μα και μου, ο τυπος που πεταξε μπουκαλι δεν πρεπει να πατησει ποτε ξανα τουμπα που μου τον εχουν και με προσκληση τον αυλοκολακα
Για τη στασιμότητά του σε αγωνιστικό επίπεδο, φταίει αυτός και μόνο αυτός και το γεγονός ότι δεν ακούει καμία κριτική από κανέναν.
Νομίζει ότι τα κάνει όλα καλά και ότι είναι και αδικημένος και από πάνω......το έχει πει και on camera αυτό.
-
τουλαχιστον ανεκδοτο αυτα που γραφεις ,και αυτα τα τσιτατα οτι "πουλάει τσαμπουκά σε οπαδούς" πες τα σε κανα παιδακι , για εμενα επρεπε να τον σακατεψει οχι απλα να απαντησει στα λογιαbersekeros έγραψε:Ο άλλος που ανοίγει διάλογο και πουλάει τσαμπουκά σε οπαδούς....είναι επαγγελματίας;ligontakis4 έγραψε:απαραδεκτη η παε που κανει την παπια, σε τετοια θεματα θελει κοψιμο τα @@ χωρις μα και μου, ο τυπος που πεταξε μπουκαλι δεν πρεπει να πατησει ποτε ξανα τουμπα που μου τον εχουν και με προσκληση τον αυλοκολακα