εννοείται ρε.ron-swanson έγραψε:Δηλαδή τώρα σοβαρά, ο Γιώργης σε ένα 6μηνο θα συμπληρώσει 9 χρόνια ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και (ξαναρωτάω) σοβαρα τώρα, ακόμα νομίζει ότι θα ποσταρει κάτι στο ινσταγκραμ και θα γίνει τι; Δεν θα κοιμηθούν το βράδυ οι δημόσιοι υπάλληλοι της ΠΑΕ; Οι ξένοι παίχτες που δεν ξέρουν καν ελληνικά από αύριο θα σκίζονται στις προπονήσεις; Ο Καντουρι δεν θα δίνει πάσες ασίστ στους αντιπάλους;
Τα έχουμε πει. Αυτά τα και καλά ψαγμενα ποστ θυμίζουν παιδιά στην εφηβεία. Αν είσαι 30 χρονών και βλέπεις την επιχείρηση σου των 100+ εκατομμυρίων να πηγαίνει κατά διαόλου, μπαίνεις στο πρώτο γαμηδι αεροπλάνο και κατασκηνώνεις στα γραφεία από τις 6 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ για να βρεις τι σκατα δεν δουλεύει.
Εγώ στάνταρ πιστεύω ότι κάποιοι αργομισθοι μέσα στην ΠΑΕ γελάνε με αυτά τα ποστ πλέον. Στάνταρ θα έχουν inside jokes με αυτά.
Παλιά σε ανύποπτο χρόνο, τον είχα χαρακτηρίσει ''Τράκη του ΠΑΟΚ'' βέβαια πολύ μημουαπτου τύποι έκαναν σαν να τους έβρισα τον πατέρα ή τον αδερφό τους, κάποιοι (πάλι καλά) κατάλαβαν ότι στιγματίζω την βλάχικη νοοτροπία με βάση ένα αρχέτυπου που την ενσαρκώνει αλλά δε γαμείς.
Τελικά, αυτό που θέλω να πω, είναι ότι έκανα λάθος.
Ο Τράκης τουλάχιστον, είχε κι έναν Ράτζα, να του σκάει και κανα μπουκετίδι όποτε χρειάστηκε. Στον ΠΑΟΚ, Ράτζα δεν υπάρχει, άρα άκυρη η σύγκριση.
Εγώ πάντως, όχι τώρα, εδώ και καιρό, τρέμω στην ιδέα αυτός ο Γιώργος να κληρονομήσει τον ΠΑΟΚ.