7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Ο Καντουρι κάθε χρόνο αυτό είναι. Ξεκινάει δυναμικά και μετά πέφτει σταδιακά μέσα στη χρονιά.
Θυμηθείτε εμφανισαρα μέσα στην Βασιλεία.. έπειτα μέτριος μέσα στη χρονιά.
Πέρσυ επίσης αρκετά καλός και με γκολ στην αρχή.. στο τέλος τραγωδία.
Ε τι περιμέναμε φέτος κάτι διαφορετικό?
Ας τιμήσει τουλάχιστον όσο μπορεί το συμβόλαιο και την ομάδα που του έδωσε το συμβόλαιο που έχει γιατί δυστυχώς θα μας χρειαστεί.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θυμηθείτε εμφανισαρα μέσα στην Βασιλεία.. έπειτα μέτριος μέσα στη χρονιά.
Πέρσυ επίσης αρκετά καλός και με γκολ στην αρχή.. στο τέλος τραγωδία.
Ε τι περιμέναμε φέτος κάτι διαφορετικό?
Ας τιμήσει τουλάχιστον όσο μπορεί το συμβόλαιο και την ομάδα που του έδωσε το συμβόλαιο που έχει γιατί δυστυχώς θα μας χρειαστεί.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Για αλλαγή με ένα 400αρι, εφόσον φέρεις 2.καλυτερους χαφ, ναι ας μείνει.Miles έγραψε:Δηλαδή, αν ο παίχτης δεχόταν συμβόλαιο των 400, εσύ θα έλεγες μας κάνει, βάλτε τον και βασικό να ξεκινάει το κέντρο απ' αυτόν;sourmenetes έγραψε:
Και σου είπα πες μου 2-3 ματς που ο καντουρι είχε δυνατή απόδοση.
Εγώ θυμάμαι μόνο το δεύτερο ημίχρονο με. Γαβρο.
Τα λεφτά είναι το ζήτημα;; δηλαδή ο καντουρι δικαιολογεί τα 800-900 που παίρνει;;
Για παίκτη των 400 δε θα είχα πρόβλημα. Με. Τα τρελά σκαμπανεβασματα. Θα έλεγα λίγα δίνω λίγα θα πάρω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για βασικός δεν πείθει!
Κι ενώ είπαμε ότι φέτος θα είναι κάτι ξεχωριστό, απέδειξε ότι είναι για 7-8 καλά ματς στη χρονιά.
sourmenetes έγραψε:
Για αλλαγή με ένα 400αρι, εφόσον φέρεις 2.καλυτερους χαφ, ναι ας μείνει.
Για βασικός δεν πείθει!
Κι ενώ είπαμε ότι φέτος θα είναι κάτι ξεχωριστό, απέδειξε ότι είναι για 7-8 καλά ματς στη χρονιά.
Καταλαβαίνεις όμως ότι αθροιστικά βγαίνουν πολλά τα χαφ έτσι, που παραπέμπουν μόνο σε σχηματισμό 433. Ετσι, ούτε εγώ θα είχα πρόβλημα να μείνει.
- Amsterdamer_87
Τι αλλαγη φιλοι μου..Με 400 χιλιαρικα κιολας !!
Ξερεις τι μοτορι παιρνεις με 400χιλ τον χρονο ??
Ξεκοληστε με τον Καντουρι..
- john4serres
Sourme, είναι αδιανόητο και ανέφικτο για τα δεδομένα της επόμενης διετίας να έχουμε τους "30+" Βαρέλα και Ελ Καντουρί παγκίτες με τέτοιες υψηλές απολαβές.sourmenetes έγραψε:
Για παίκτη των 400 δε θα είχα πρόβλημα. Με. Τα τρελά σκαμπανεβασματα. Θα έλεγα λίγα δίνω λίγα θα πάρω.
Αυτό το πράγμα, που κάθε συζήτηση για παίκτες ή τρίτα άτομα, πρέπει να καταλήγει σε διαφωνία επί προσωπικού, το λες και ανωμαλία.
Ο παίκτης Καντουρί είναι ένας παίκτης που έχει ορισμένα καταπληκτικά χαρακτηριστικά, αλλά : τόσο από πλευράς χαρακτήρα/ψυχικών χαρισμάτων, όσο βεβαίως και από πλευράς απόδοσης και προσφοράς στο γήπεδο, είναι προφανές οτι έχει κριθεί ανεπαρκής. Είναι από τους πιο έμπειρους της ομάδας, παίζει σε νευραλγικό χώρο, βρίσκεται 4 χρόνια εδώ και όμως, παρ ολ αυτά, δεν έχει προσφέρει ουσιαστικά τίποτα.
Και δεν θίγω καν το θέμα των τραυματισμών, που κάνει μπαμ.
Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές. Τον έβαζαν σε άλλη θέση, δεν είχε σειρά αγώνων, ήταν άτυχος, τα αστέρια δεν ευθυγραμμίστηκαν.
Ε λοιπόν εγω λεω οτι άμα δεχόταν να κάτσει με 350 χιλιάρικα δεν θα είχα κανένα θέμα με τον παίκτη.
Αλλά δεν δέχεται. Και πάνω από 600 χιλιάρικα, βασει ΤΕΤΡΑΕΤΟΥΣ εμπειρίας μαζί του, δεν τα αξίζει ξεκάθαρα.
Επιμένω οτι από την ώρα που ανέλαβε ο Γκαρσία, η απόδοσή του έπεσε ΚΑ ΤΑ ΚΟ ΡΥ ΦΑ.
Έχει κάνει πολυ σοβαρά λάθη που στοίχισαν βαθμούς και αγώνες.
Δεν λεω οτι πρόκειται για πειθαρχικό παράπτωμα. Λεω οτι δεν ταιριάζει σε αυτό που θέλει να παίζει ο Γκαρσία, το ξέρει και ο ίδιος και αυτό του βγαίνει στο γήπεδο. Και δεν πιστεύω οτι θέλει να παλέψει και τόσο ώστε να ταιριάξει.
Ο παίκτης Καντουρί είναι ένας παίκτης που έχει ορισμένα καταπληκτικά χαρακτηριστικά, αλλά : τόσο από πλευράς χαρακτήρα/ψυχικών χαρισμάτων, όσο βεβαίως και από πλευράς απόδοσης και προσφοράς στο γήπεδο, είναι προφανές οτι έχει κριθεί ανεπαρκής. Είναι από τους πιο έμπειρους της ομάδας, παίζει σε νευραλγικό χώρο, βρίσκεται 4 χρόνια εδώ και όμως, παρ ολ αυτά, δεν έχει προσφέρει ουσιαστικά τίποτα.
Και δεν θίγω καν το θέμα των τραυματισμών, που κάνει μπαμ.
Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές. Τον έβαζαν σε άλλη θέση, δεν είχε σειρά αγώνων, ήταν άτυχος, τα αστέρια δεν ευθυγραμμίστηκαν.
Ε λοιπόν εγω λεω οτι άμα δεχόταν να κάτσει με 350 χιλιάρικα δεν θα είχα κανένα θέμα με τον παίκτη.
Αλλά δεν δέχεται. Και πάνω από 600 χιλιάρικα, βασει ΤΕΤΡΑΕΤΟΥΣ εμπειρίας μαζί του, δεν τα αξίζει ξεκάθαρα.
Επιμένω οτι από την ώρα που ανέλαβε ο Γκαρσία, η απόδοσή του έπεσε ΚΑ ΤΑ ΚΟ ΡΥ ΦΑ.
Έχει κάνει πολυ σοβαρά λάθη που στοίχισαν βαθμούς και αγώνες.
Δεν λεω οτι πρόκειται για πειθαρχικό παράπτωμα. Λεω οτι δεν ταιριάζει σε αυτό που θέλει να παίζει ο Γκαρσία, το ξέρει και ο ίδιος και αυτό του βγαίνει στο γήπεδο. Και δεν πιστεύω οτι θέλει να παλέψει και τόσο ώστε να ταιριάξει.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σβαμπ;Amsterdamer_87 έγραψε:Τι αλλαγη φιλοι μου..Με 400 χιλιαρικα κιολας !!
- thanos-xanthi
κι ομως μια χαρα τα λεει ο σουρμεMiles έγραψε:sourmenetes έγραψε:
Για αλλαγή με ένα 400αρι, εφόσον φέρεις 2.καλυτερους χαφ, ναι ας μείνει.
Για βασικός δεν πείθει!
Καταλαβαίνεις όμως ότι αθροιστικά βγαίνουν πολλά τα χαφ έτσι, που παραπέμπουν μόνο σε σχηματισμό 433. Ετσι, ούτε εγώ θα είχα πρόβλημα να μείνει.
φυσικα και θες 4-5 χαφ, παλι τα ιδια τα φετινα θα εχουμε?
αμυντικογενες γρηγορο χαφ με αλλαγη Τσιγγαρα (αν ανανεωσει)
παιχταρα στο 8 και απο πισω Σβαμπ και Καντουρι (που για μενα απο μακρια κι αγαπημενοι)
εκτος αν δεν ειμαστε Ευρωπη σε ομιλους οποτε και με 3-4 και μπαλωματα κατι κανεις
- Amsterdamer_87
Κατι σε ποιο νεανικο θα ελεγαΜαυρο Χιονι έγραψε:Σβαμπ;Amsterdamer_87 έγραψε:Τι αλλαγη φιλοι μου..Με 400 χιλιαρικα κιολας !!
Ο Σβαμπ δεν ειναι μοτορι παντως ειναι σταθερος και προσφερει στην ομαδα
Ο καντουρι είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με πολύ λίγες "αντοχές" στον μαραθώνιο που ονομάζεται ποδοσφαιρική σεζόν. Είναι ένας παίκτης που στην νοοτροπία του παιχνιδιού θυμίζει τον τσαρτα . Μία πριμαντόνα που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει χαμαλικια στο γήπεδο. Μην με ταράζεται πολύ , μην με ζοριζεται πολύ!! Την εποχή που το κουπί τραβούσαν οι σαχωφ, κανιας, Μαουρίτσιο, κι υπήρχαν κι τα τρεξίματα του Πέλκα στην ομάδα, μπορούσε να είναι ο καντουρι το κερασάκι στην τούρτα. Τώρα εμείς δυστυχώς ψάχνουμε το παντεσπάνι στην τούρτα κι δεν έχουμε καιρό για γαρνιτούρες. Επειδή όμως απολαμβάνει ένα τεράστιο χρηματικό συμβόλαιο πολύ δυσανάλογο σε σχέση με την προσφορά του, Είναι υποχρεωμένος να το τιμήσει απόλυτα. Και όχι με εμφανίσεις σαν την προχθεσινή.
- ΑποστόληςΑ
Συμπλήρωσε 6 κίτρινες. Αν πάρει άλλη μία την Κυριακή χάνει τις πρώτες δύο αγωνιστικές των π.ο.
θα παρειΑποστόληςΑ έγραψε:Συμπλήρωσε 6 κίτρινες. Αν πάρει άλλη μία την Κυριακή χάνει τις πρώτες δύο αγωνιστικές των π.ο.
-
Αν δεν έμπαινε ο μαέστρος, μάζεμα μπάλας από μπακ και μεταφορά μπροστά δεν θα βλέπαμε 95 λεπτά. Είναι να απορείς με δαύτον. Τέτοια γνώση μπάλας, μα τέτοια έλλειψη λογικής σε όλες τις εκφάνσεις του.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres