31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Δημοσίευση από sourmenetes »

tolis01 έγραψε:
falconakis έγραψε:Γι όλους αυτούς που κραζουν...εαν έπαιζε ο Σέρβος το αποτέλεσμα θα ήταν καλύτερο η χειρότερο; Η διπλή απόκρουση στο τετ α τετ θύμισε τον προπερσινο Σούπερμαν...
ΥΓ θέλουμε τερματοφύλακα πάντως!
Ακριβώς. Βέβαια αν το κόρνερ πήγαινε μέσα, θα καθόταν να έβλεπε τη μπάλα να έρχεται, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Και τα γκολ του Αστερα την Κυριακή πιστεύω θα τα έπιανε.
Χθες στο γκολ δεν έφταιγε.
Η διπλή απόκρουση είναι διπλή γιατί ο ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ φταίει!!!

Το χει κάνει πολλές φορές!

Δέχεται σουτ κι αντί να διώξει στα πλάγια διώχνει εντός περιοχής και τη στρώνει στον επιθετικό!
Πόσες φορές το χει κάνει;;

Είναι δυνατόν??

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Για μένα στο γκολ που δεχτήκαμε δεν έφταιγε τόσο η πρώτη κεφαλιά, αλλά η δεύτερη. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν αμαρκάριστοι παίκτες μέσα στην μικρή μας περιοχή, όταν εκτελείται στημένο. Αυτό γίνεται γιατί κάποιοι δεν μάρκαραν άτομα.
Στα κόρνερ Αποστόλη αν γίνει η πρώτη κεφαλιά προς τη μικρή περιοχή άστα να πάνε. Είναι λογικό να χαθούν οι θέσεις και μπορεί ακόμη και αυτογκόλ να μπει. Οι παίκτες μετά την πρώτη κεφαλιά αντιδρούν στην πλειοψηφία τους ενστικτωδώς, τόσο οι αμυνόμενοι όσο και επιτιθέμενοι αλλά και ο τερματοφύλακας. Αντίθετα το λάθος στην πρώτη κεφαλιά είναι ατομικό πρωτίστως, είτε λόγω λάθος θέσης είτε ολιγωρίας, και δευτερευόντως λόγω καλού χτυπήματος κόρνερ.
Μαρκήσιος

Δημοσίευση από Μαρκήσιος »

Αντικειμενικά επειδή κάποιοι θεωρούν ότι εχθές ήταν καλός. Ποιός είχε καλύτερη απόδοση, ο Πασχαλάκης ή αυτός της Λαμίας;
Στην διπλή απόκρουση που λέτε κάποιοι ότι θύμησε τον σούπερμαν, τι ακριβώς ήταν δύσκολο; Το να διώξει την μπάλα στο πρώτο μακρινό σουτ (την οποία μάλιστα έδιωξε προς τα μέσα και όχι πλάγια-έξω) ή το ότι στο δεύερο σουτ η μπάλα πήγε πάνω στο σώμα του και όχι αυτός στην μπάλα (π.χ. μπλονζόν στο πλάι ή εκτίναξη όπως έκανε ο αντίπαλος τερματοφύλακας στο σουτ του Λύρατζη).
Παρ' όλα αυτά δε θέλω να είμαι άδικος και δε θεωρώ ότι φταίει στο γκολ καθώς πρόκειται για άλλη μία συλλογική αδυναμία της άμυνας να διώξει την μπάλα όταν αυτή κινείται ψηλά στην μικρή περιοχή.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Εμφανίστηκε στην προπόνηση ασπροβαμμένος πάλι και τις έφαγε ως νέα μεταγραφή :lol:
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ωραιο μαλλι δουλεμενο στην προπονηση
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Φαίνεται κάπου στα μέσα ότι νευρίασε που τις τρώει. Τον βουτηξε αμέσως ο παμπλο μεταξύ σοβαρου κ αστείου κ τον έκανε να περασει κανονικά από όλους. Βέβαια έτσι φάνηκε σε εμένα. Μπορεί να μην ισχύει
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Εκτιμώ ότι θα παίξει αυτός αύριο, γιατί ο Ζίβκο έχει κακή παράδοση με το ρούλη και γενικά στα ντέρμπι,
δεν τα πάει πολύ καλά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

dragon έγραψε:Φαίνεται κάπου στα μέσα ότι νευρίασε που τις τρώει. Τον βουτηξε αμέσως ο παμπλο μεταξύ σοβαρου κ αστείου κ τον έκανε να περασει κανονικά από όλους. Βέβαια έτσι φάνηκε σε εμένα. Μπορεί να μην ισχύει
Δίκιο έχεις. Και σε εμένα έτσι φάνηκε. Δεν πειράζει, να ξυπνάνε λίγο τα αίματα για αύριο.

Το πιο αξιοσημείωτο στο βιντεάκι είναι όμως, ότι έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια.....ο Σβιντέρσκι! που του έχωσε δύο πισώπλατα μπουνίδια στη σπονδυλική..... :lol:
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Σοβαροτητα μηδεν
Κλαους Νο2
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Και χειρότερα.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εαν δεν ξεκινήσει αύριο εγω το ματσάκι δεν το βλέπω...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

και μονο οτι τα εβαλες με τον κοσμο ουτε αποστολη ως το τελος μαγκια και τσαμπουκα στο γηπεδο οπου εκει εχει γινει ολοι αδερφες ψυχες.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο αρχηγός της παιδικής χαράς.
Καμάρι μου.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Τι παιχτηκε ?
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

μανουρα στην κερκιδα γιατι καποιοι με προσκλησεις του την ειπανε, ισως πεταχτηκε και καποιο μπουκαλι ειπενε στο Πριμο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”