10. Thomas Murg
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Re: 10. Thomas Murg
""Ο Σέρβος παρ' όλο που περνάει κρίση μετριότητας αυτό τον καιρό"" το σωστό είναι εδώ και πάρα πολύ καιρό,"" έχει δείξει ότι διαθέτει ικανότητες πολύ πιο υψηλού επιπέδου"" η παρούσα πραγματικότητα δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο
- Sick Bastard
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- kataramenos5
Χαχαχαχα ναι ρε γμτsourmenetes έγραψε:Μια φορά κλέψαμε 3 εκ και ήρθε ο δίκαιος θεούλης και μας τα πήρε και με το παραπάνω!
Αλλά ο ΠΑΟΚτζης πάντα θέλει να είναι τίμιος!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
- ΑποστόληςΑ
- WeWillRockYou
Μακάρι να αποτελέσει παίκτη της κατηγορίας ''μέτρια πρώτη χρονιά, καλή δεύτερη''.
Μέχρι στιγμής πάντως δείχνει σωστός επαγγελματίας, που σέβεται την ομάδα και θέλει να πετύχει εδώ.
Μέχρι στιγμής πάντως δείχνει σωστός επαγγελματίας, που σέβεται την ομάδα και θέλει να πετύχει εδώ.
- painkiller4
Τόσο ανευρος παίκτης πεθαίνεις...
Κρίμα πάντως άλλη γνώμη μου δωσες στην αρχή
Πλέον γατάκι ολκής...
Κρίμα πάντως άλλη γνώμη μου δωσες στην αρχή
Πλέον γατάκι ολκής...
- Salvador Allende
Παίκτης που δεν μπορεί να τρέξει σε ανοιχτό γήπεδο... Δε μπορεί το 1vs1.... Και παίζει στην επίθεση....
Τον στέλνεις από εκεί που ήρθε. Όπως και όποιον αναμείχθηκε σε αυτή τη μεταγραφή....
Τον στέλνεις από εκεί που ήρθε. Όπως και όποιον αναμείχθηκε σε αυτή τη μεταγραφή....
- john4serres
Τι κάνει καλά τότες;Salvador Allende έγραψε:Παίκτης που δεν μπορεί να τρέξει σε ανοιχτό γήπεδο... Δε μπορεί το 1vs1.... Και παίζει στην επίθεση....
- Salvador Allende
Ενίοτε κάνει καλές σέντρες και κόβει ακριβώς όπως ο Ρόμπεν όταν βρίσκεται στα δεξιά. Ενεργοποιείται μόνο αν βρεθεί στη μεγάλη περιοχή. Αυτά κάνει εκτός αν πρέπει να του αναγνωρίσω το μετρίως εννοούμενο τρέξιμο, μαρκάρισμα...
Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω που θεωρούμε ότι είμαστε στο απόγιο της δόξας μας αλλά δε μπορούμε να κερδίσουμε τον χειρότερο βάζελο της ιστορίας του (με βάση το μπάτζετ). Αλλά ντάξει πήραμε μεταγραφάρα Μούργκαρο με παραστάσεις Αούστρια, αριστερό πόδι, ασσίστ, τιμή ιδανική κλπ.... Έχει πέσει πολύ σανό στο λαό αλλά μετά από 1 χρόνο ο καθένας βλέπει τι παίκτη πήραμε
Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω που θεωρούμε ότι είμαστε στο απόγιο της δόξας μας αλλά δε μπορούμε να κερδίσουμε τον χειρότερο βάζελο της ιστορίας του (με βάση το μπάτζετ). Αλλά ντάξει πήραμε μεταγραφάρα Μούργκαρο με παραστάσεις Αούστρια, αριστερό πόδι, ασσίστ, τιμή ιδανική κλπ.... Έχει πέσει πολύ σανό στο λαό αλλά μετά από 1 χρόνο ο καθένας βλέπει τι παίκτη πήραμε
- Sick Bastard
ούτε τα κορδόνια αυτού που ''μας στοίχισε τρεις προκρίσεις'' δεν κάνεις για να λύνεις.
Να λύνεις, το να τα δένεις, θα δέσεις και τα δάχτυλά σου.
Σε δώσαν να φοράς και το ''10''.
Να λύνεις, το να τα δένεις, θα δέσεις και τα δάχτυλά σου.
Σε δώσαν να φοράς και το ''10''.