Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Ο Epassy ήταν πρόπερσι στον λεβαδειακο και είχε ρουφήξει 5 γκολακια στην Τούμπα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Ο Πασχαλάκης είχε παίξει με τον ΠΑΣ κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, στο 0-1, έβγαλε μερικές ωραίες φάσεις και μετά τον πήραμε (ελεύθερο). Στη χρονιά του double έκανε μερικά φοβερά παιχνίδια και τέλος.
- thanos-xanthi
συμφωνω με Αποστολη
ειδικα για τερματοφυλακα, οταν ειναι σε μικρη ομαδα και ο αντιπαλος κανει διαρκως φασεις πιο ευκολα θα ζεσταθει, θα παρει ψυχολογια και θα γινει μπουφον σε 1-2 ματς
στα περισσοτερα θα τρωει τα συνηθισμενα 2-3 γκολ που τρωει καθε μικρομεσαια ομαδα
εμεις θελουμε καποιον να δινει βαθμους και στις 3-4 φασεις του αντιπαλου να εχει σωστες αντιδρασεις
οχι σαν τα ανεκδοτα Ζιβκο και Σουπερμαν
ειδικα για τερματοφυλακα, οταν ειναι σε μικρη ομαδα και ο αντιπαλος κανει διαρκως φασεις πιο ευκολα θα ζεσταθει, θα παρει ψυχολογια και θα γινει μπουφον σε 1-2 ματς
στα περισσοτερα θα τρωει τα συνηθισμενα 2-3 γκολ που τρωει καθε μικρομεσαια ομαδα
εμεις θελουμε καποιον να δινει βαθμους και στις 3-4 φασεις του αντιπαλου να εχει σωστες αντιδρασεις
οχι σαν τα ανεκδοτα Ζιβκο και Σουπερμαν
-
makispaspartou
Ο Πασχαλάκης αποτέλεσε βασικό γρανάζι της αρμάδας Λουτσέσκου που σήκωσε το αήττητο πρωτάθλημα οπότε πάντα θα έχει το σεβασμό μου. Επίσης δεν ξεχνώ ότι εκείνη τη χρονιά στον πρώτο γύρο ο Πασχαλάκης και ο Πρίγιοβιτς μας κράτησαν αήττητους και πρώτους. Δεν ξέρω γιατί έπεσε τόσο πολύ αλλά αυτό δεν αναιρεί την προσφορά του. Επίσης βλέπω μία εμμονή στο κράξιμο για Βαρέλα που καταντάει γραφική. Προχθές στην Τρίπολη λάθη έκανε ο Μιχαηλίδης και ο Ροντρίγκο. Ο Βαρέλα μία χαρά κυρίαρχος ήταν. Προφανώς και αυτό που δεν συγχωρείται στον Βαρέλα από την πλειοψηφία του κόσμου είναι το υψηλό του συμβόλαιο. Σε καμία όμως περίπτωση φέτος δεν είναι ο χειρότερός μας αμυντικός.
το προβλημα ξεκινησε οταν ξαφνικα επανηλθε ο πασχαλακης τον νοεμβριο χωρις η εμφανισεις του ζιβκοβιτς να δικαιολογουν σκεψεις για αλλαγη τερματοφυλακα
μεχρι τοτε οπως εξηγει και το σημερινο αρθρο της φωτογραφιας ο σερβος ηταν απλα καλυτερος απο τον πασχαλακη χωρις να κατι κατι φοβερο
τωρα βεβαια το προβλημα ειναι πως ο ζιβκοβιτς επιστρεφοντας παιζει χειροτερα και απο τον πασχαλακη...
σε καθε περιπτωση το μονο σιγουρο ειναι πως το καλοκαιρι πρεπει να κανουμε επιτελους μια καλη επιλογη τερματοφυλακα
δεν γινεται να εχουμε παντα τοσο χαμηλου επιπεδου παικτες σε μια τοσο κομβικη θεση...
μεχρι τοτε οπως εξηγει και το σημερινο αρθρο της φωτογραφιας ο σερβος ηταν απλα καλυτερος απο τον πασχαλακη χωρις να κατι κατι φοβερο
τωρα βεβαια το προβλημα ειναι πως ο ζιβκοβιτς επιστρεφοντας παιζει χειροτερα και απο τον πασχαλακη...
σε καθε περιπτωση το μονο σιγουρο ειναι πως το καλοκαιρι πρεπει να κανουμε επιτελους μια καλη επιλογη τερματοφυλακα
δεν γινεται να εχουμε παντα τοσο χαμηλου επιπεδου παικτες σε μια τοσο κομβικη θεση...
για τον Γιαξη καποιος που τον ξερει,τι ωρες κανει?
και καποιος να ανοιξει το τοπικ του
Τον άλλαξε μετά το εκτός με Ομόνοια που ήταν κακός.Norte έγραψε:το προβλημα ξεκινησε οταν ξαφνικα επανηλθε ο πασχαλακης τον νοεμβριο χωρις η εμφανισεις του ζιβκοβιτς να δικαιολογουν σκεψεις για αλλαγη τερματοφυλακα
Οι εναλλαγές που γίνονται στους τερματοφύλακες μου θυμίζει την αντίστοιχη διαχείριση του Αναστασιάδη με Μιχόπουλο-Πουρλιοτόπουλο. Οταν οι τερματοφύλακες αλλάζουν συχνά, χάνουν σε αυτοπεποίθηση - είναι που είναι μέτριοι αυτοί, τους κάνεις ακόμα χειρότερα...
- Amsterdamer_87
Φιλε Μακηmakispaspartou έγραψε:Επίσης βλέπω μία εμμονή στο κράξιμο για Βαρέλα που καταντάει γραφική. Προχθές στην Τρίπολη λάθη έκανε ο Μιχαηλίδης και ο Ροντρίγκο. Ο Βαρέλα μία χαρά κυρίαρχος ήταν. Προφανώς και αυτό που δεν συγχωρείται στον Βαρέλα από την πλειοψηφία του κόσμου είναι το υψηλό του συμβόλαιο. Σε καμία όμως περίπτωση φέτος δεν είναι ο χειρότερός μας αμυντικός.
Δυστυχως ειναι πολυ κακος φετος και λυπαμαι που το λεω γιατι τον ειχα ειδωλο..
Απο περσι πηρε την κατιουσα και λεγαμε οτι παιζει αριστερα που δεν τον βολευει κλπ..
Μαλλον το μυαλο θελει και το κορμι δεν ακολουθει..
Φοβαμαι οτι του χρονου θα ειναι πιο ντεφορμε
-
makispaspartou
Ο Κρέσπο είναι χειρότερος του Βαρέλα, ο Μιχαηλίδης κάνει πολλά ατομικά λάθη λογικό έως ένα σημείο λόγω του νεαρού της ηλικίας, ενώ κι ο Ίνγκασον , που κάνει καλή χρονιά θεωρητικά , είναι πολύ επιρρεπής στα λάθη. Εγώ αυτά βλέπω. Επίσης υπάρχουν πολλά ελαφρυντικά, γιατί και πολύ ψηλά παίζουμε τη γραμμή της άμυνας με Γκαρσία και τα χαφ μας υστερούν πολύ σε ποιότητα, μαρκάρισμα και τρεξίματα οπότε βρίσκονται οι κεντρικοί μας αμυντικοί συνεχώς εκτεθειμένοι. Αν συνυπολογίσουμε και τους κακούς πλάγιους μπακ και τερματοφύλακες ε νομίζω τα βέλη δεν πρέπει να στρέφονται κυρίως στους κεντρικούς αμυντικούς.
- thanos-xanthi
συμφωνω και δεν το ανοιγω, το καλυτερο ειναι να το ανοιξει ο πιτσιρικαςprist64 έγραψε:για τον Γιαξη καποιος που τον ξερει,τι ωρες κανει?
να παει για καλο γουρι
- Amsterdamer_87
Συμφωνω και για τον Κρεσπο,τα ιδια με Βαρελα ισχυουνmakispaspartou έγραψε:Ο Κρέσπο είναι χειρότερος του Βαρέλα, ο Μιχαηλίδης κάνει πολλά ατομικά λάθη λογικό έως ένα σημείο λόγω του νεαρού της ηλικίας, ενώ κι ο Ίνγκασον , που κάνει καλή χρονιά θεωρητικά , είναι πολύ επιρρεπής στα λάθη. Εγώ αυτά βλέπω. Επίσης υπάρχουν πολλά ελαφρυντικά, γιατί και πολύ ψηλά παίζουμε τη γραμμή της άμυνας με Γκαρσία και τα χαφ μας υστερούν πολύ σε ποιότητα, μαρκάρισμα και τρεξίματα οπότε βρίσκονται οι κεντρικοί μας αμυντικοί συνεχώς εκτεθειμένοι. Αν συνυπολογίσουμε και τους κακούς πλάγιους μπακ και τερματοφύλακες ε νομίζω τα βέλη δεν πρέπει να στρέφονται κυρίως στους κεντρικούς αμυντικούς.
Μεγαλωσαν φιλε και η θεση τους θελει νιατα και γρηγορα αντανακλαστικα
- buffalobill4
Εμ δεν θέλει μόνο νιάτα. Θέλει κυρίως εμπειρία και να προβλέπεις. Και οπωσδ θέλει αθλητικά προσόντα και αν ξέρεις και μπάλα γίνεσαι τοπ. Όλα αυτά πλην της εμπειρίας τα έχει ο Μιχαηλίδης. Από την άλλη ο ιγκασον έχει τα δύο πρώτα δεν ξέρει όμως μπάλα και οι βαρελα ιγκασον έχουν χάσει τα αθλητικά προσόντα.
- buffalobill4
Πήρε το μάτι μου ότι η αεκ καλοβλεπει τον ουες του οφη. Πιστεύω ότι πρέπει να χωθουμε και να τον αποκτήσουμε. Είναι σε θέση που ούτως ή άλλως έχουμε έλλειψη (δεξί μπακ), είναι Έλληνας και όσο τον έχω δει είναι πολύ καλός παίκτης. Γρήγορος με τεχνική και δυνατός.
Εχουμε Ροντριγκο εκει, ειμαστε υπερπληρεις...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδη απαξιώνουμε τον Ροντριγκο για χάρη του... Ουες;
Το ιδιο και για Πασχαλακη/Ζιφκο και Εμπασι.
Το ιδιο και για Περειρα και Φεραρι.
Το θεμα ειναι το καλοκαιρι να κανουμε κινησεις που θα μας ανεβάσουν επιπεδο, οχι να αλλάξουμε ρολιστες με ρολιστες.
Για καθε Ροντριγκο που θα φευγει, πρεπει να ερχεται ενας Ματος, για κάθε Περειρα ενας Λίνο, και για κάθε Πασχαλακη ενας .... (δεν θυμαμαι καλη μεταγραφη τφ).
Το ιδιο και για Πασχαλακη/Ζιφκο και Εμπασι.
Το ιδιο και για Περειρα και Φεραρι.
Το θεμα ειναι το καλοκαιρι να κανουμε κινησεις που θα μας ανεβάσουν επιπεδο, οχι να αλλάξουμε ρολιστες με ρολιστες.
Για καθε Ροντριγκο που θα φευγει, πρεπει να ερχεται ενας Ματος, για κάθε Περειρα ενας Λίνο, και για κάθε Πασχαλακη ενας .... (δεν θυμαμαι καλη μεταγραφη τφ).