5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Re: 49.Γιάννης Μιχαηλίδης
Γιανναρε βρίσκεσαι σ ένα σταυροδρόμι, ο ένας είναι ο δύσκολος δρόμος της δουλειάς και ο άλλος της έπαρση. Με άλλα λόγια ή βάζεις το κεφάλι κάτω και δουλεύεις, ή πιστεύεις πως είσαι ο Μπεκεμπαοϋερ και είσαι με το μυαλό σε καμία "μεγάλη" μεταγραφή. Το που οδηγεί ο κάθε δρόμος, φαντάζομαι το αντιλαμβάνεσαι και συγνώμη αν σε αδικώ άλλα αυτή είναι η αίσθηση μου
Φυσικά και είναι μέρος του παιχνιδιού, ενός μέτριου/κακού αμυντικού. Πολλά λάθη που έχουν στοιχίσει στην ομάδα. Δε φταίει αυτός που υπολογίζεται για βασικός σε κρίσιμα παιχνίδια και για το σχεδιασμό του ρόστερ, αλλά είναι προφανές ότι δεν ήταν έτοιμος για αυτο το ρόλο.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Εγω αυτο που βλεπω στο γκολ ειναι οτι ο παικτης του Αστερα διαβασε πολυ καλα την φαση κι ηταν ταχυτατος. Δηλαδη ναι, δεν λειτουργησε καλα ο Μιχαηλιδης, αλλα ειναι τρομερο το πως τους κρεμαμε απ'τα τσιγκελια βαφτιζοντας "λαθη" κι "εγκληματα" φασεις που γινονται σε καθε ματς. Πως νομιζετε οτι μπαινουν τα γκολ, τα βαζουν οι επιθετικοι απεναντι σε αμυντικους που και τελεια τοποθετηση εχουν, και αφυσικη ταχυτητα, και αλτικοτητα μπασκεμπολιστα? Για καθε μια τετοια φαση οπου μπαινει γκολ και την θυμομαστε υπαρχουν 10 που ο αμυντικος κανει σωστα αυτο που πρεπει και δεν γινεται καν φαση. Να δεχτουμε ως γκαφα το τσαφ, το να κοιμηθει ορθιος, το να δωσει ευκολη πασα σε αντιπαλο κλπ, αλλα μια χαμενη κεφαλια, μια μετρια τοποθετηση, κι ενα πιο αργο σπριντ ειναι ολα μερος του παιχνιδιου.
Πρέπει να δουλέψει πολύ και να πάει κάπου δανεικός να πάρει παιχνίδια. Έχει ταλέντο και δυνατότητες, αλλά και πολλές αδυναμίες αμυντικά.
- navigator11
Έτσι είναι. Το μεγάλο μέρος της ευθύνης για το 2ο γκολ, το συντριπτικό, το φέρει ο Μιχαηλίδης. Γιογιο τον έκανε ο σκόρερ. Ούτε που κατάλαβε από πού του ήρθε. Συμβαίνει, τι να κάνουμε. Το να τα ρίξουμε και στον τερματοφύλακα για το γκολ αυτό δείχνει λίγο εμπάθεια όμως.sourmenetes έγραψε:Σορρυ ρε φίλε αλλά τι λες;;ariskatiforos έγραψε:Μη το κάψουμε το παιδί
Πρώτον η ομάδα είναι μπροστά λόγω του ότι υπολείπεται στο σκορ
Ο Βαρέλα χάνει την κεφαλια δεύτερον και ο παίκτης της Τρίπολης βάζει τη μπάλα κάτω όπου ο μιχαηλιδης δε τον προλαβαίνει συμβαίνει αυτό και ο τερματοφύλακας κλασσικά κάνει ότι πρέπει να κάνει για να το φαει γιατί είναι η μεγαλύτερη κουνελα που θυμαμαι κάνει έξοδο στο πουθενά χωρίς να ξέρει γιατί κ το τρώει πάλι όρθιος
Έβγαλες όλους λάθος εκτός από το Μιχαηλίδη;;;
Από πίσω ήρθε ο άλλος, 1,5 μέτρο πίσω, του πήρε την μπάλα και ούτε κατάλαβε τι έγινε και πότε έγινε.
Αλήθεια στο τετ α τετ σου φταίει ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ;;
Μην ξεχάσουμε και τα λίγα που ξερουμε
Ευθύνη 100% του Μιχαηλίδη
Έχεις ποιότητα στο μπιλντ απ... έχεις ωραίο γλυκό αριστερο που δίνει την εντύπωση ότι ξέρεις μπάλα. Προσπαθείς πολύ και φαίνεται . Είσαι άπειρος και φαίνεται αλλά δεν κόβεις ούτε με βάλε δεν στρίβεις και έχεις κρεμάσει την ομάδα πολλές φορές. Εμφανώς ανέτοιμος για βασικός στον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι
Εύγε! Δυστυχώς, για τους οπαδούς τα λάθη που στοιχίζουν και τα γκολ είναι αυτά που θυμούνται.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Εγω αυτο που βλεπω στο γκολ ειναι οτι ο παικτης του Αστερα διαβασε πολυ καλα την φαση κι ηταν ταχυτατος. Δηλαδη ναι, δεν λειτουργησε καλα ο Μιχαηλιδης, αλλα ειναι τρομερο το πως τους κρεμαμε απ'τα τσιγκελια βαφτιζοντας "λαθη" κι "εγκληματα" φασεις που γινονται σε καθε ματς. Πως νομιζετε οτι μπαινουν τα γκολ, τα βαζουν οι επιθετικοι απεναντι σε αμυντικους που και τελεια τοποθετηση εχουν, και αφυσικη ταχυτητα, και αλτικοτητα μπασκεμπολιστα? Για καθε μια τετοια φαση οπου μπαινει γκολ και την θυμομαστε υπαρχουν 10 που ο αμυντικος κανει σωστα αυτο που πρεπει και δεν γινεται καν φαση. Να δεχτουμε ως γκαφα το τσαφ, το να κοιμηθει ορθιος, το να δωσει ευκολη πασα σε αντιπαλο κλπ, αλλα μια χαμενη κεφαλια, μια μετρια τοποθετηση, κι ενα πιο αργο σπριντ ειναι ολα μερος του παιχνιδιου.
δουλειά, δουλειά, δουλειά.
Είσαι σε κατάσταση που είτε κάνεις το βήμα παραπάνω, είτε κάνεις το βήμα προς τα πίσω.
Η επιλογή και η ευθύνη δική σου.
Είσαι σε κατάσταση που είτε κάνεις το βήμα παραπάνω, είτε κάνεις το βήμα προς τα πίσω.
Η επιλογή και η ευθύνη δική σου.
- Sick Bastard
Σύνελθε.
Σε περνάει και σε κάνει το πουτανάκι του ο κάθε πικραμένος.
Σύνελθε, το ταλέντο σου και οι δυνατότητές σου είναι ανάλογες του Τζόλη.
Σύνελθε.
Σε περνάει και σε κάνει το πουτανάκι του ο κάθε πικραμένος.
Σύνελθε, το ταλέντο σου και οι δυνατότητές σου είναι ανάλογες του Τζόλη.
Σύνελθε.
Να το χέσω και το καλό αριστερό και το καλό build up και όλα.
Σε φάση που σε προλαβαίνει 1,50μ πίσω ο επιθετικός και εσύ δεν έχεις πάρει ΚΑΝ χαμπάρι ότι έρχεται, σημαίνει ότι θες ακόμα δουλειά...
Σε φάση που σε προλαβαίνει 1,50μ πίσω ο επιθετικός και εσύ δεν έχεις πάρει ΚΑΝ χαμπάρι ότι έρχεται, σημαίνει ότι θες ακόμα δουλειά...
Το παιδί έχει προσόντα όταν πρώτο μπήκε έδειξε τον κάλεσε κ εθνική
Βέβαια κ εκεί τα σκ@τωσε
Με τρεις στόπερ δείχνει παικταράς γιατί αναδεικνύονται τα καλά του στοιχεία το καλό χτίσιμο κλπ
Δε φαίνεται η ραθυμία του κ έλλειψη νεύρου κ τσαγανού
Θέλει δουλειά κ δε ξέρω αν γίνεται να αποκτήσει νεύρο ταχύτητα στις αντιδράσεις να φύγει αυτή η ραθυμία
Θέλει γυμναστήριο φιλαράκι μυς όχι Κόκκαλα
Οι μυς μεταφέρουν τα Κόκκαλα με ταχύτητα στο χώρο
Πχ τζολης
Σ ένα θα έδινε τεραστιο πλεονέκτημα σε συνδυασμό με το ύψος κ τη τεχνική αν ειχες καλή σωματοδομή μυϊκά σε επίπεδο εκρηκτικότητας
Βέβαια κ εκεί τα σκ@τωσε
Με τρεις στόπερ δείχνει παικταράς γιατί αναδεικνύονται τα καλά του στοιχεία το καλό χτίσιμο κλπ
Δε φαίνεται η ραθυμία του κ έλλειψη νεύρου κ τσαγανού
Θέλει δουλειά κ δε ξέρω αν γίνεται να αποκτήσει νεύρο ταχύτητα στις αντιδράσεις να φύγει αυτή η ραθυμία
Θέλει γυμναστήριο φιλαράκι μυς όχι Κόκκαλα
Οι μυς μεταφέρουν τα Κόκκαλα με ταχύτητα στο χώρο
Πχ τζολης
Σ ένα θα έδινε τεραστιο πλεονέκτημα σε συνδυασμό με το ύψος κ τη τεχνική αν ειχες καλή σωματοδομή μυϊκά σε επίπεδο εκρηκτικότητας
Ειναι πολυ σωστη η παρατηρηση του φιλου Ραιαν . Δεν ειναι ολα τα ατομικα λαθη ιδια σε καμια περιπτωση. Εγω εχω παρακολουθησει την Κ19 τα τελευταια τρια χρονια σε πανω απο 15 αγωνες. Ο Γιαννης ειναι ενας πολυ καλος ποδοσφαιριστης. Εχει αρχηγικα χαρακτηριστικα τα οποια ωριμαζουν λιγο αργοτερα σε σχεση με αλλους νεαρους ταχυδυναμικους ποδοσφαιριστες. Η μαυρη τρυπα ομως που ακουει στο ονομα Βαρελα καταστρεφει και τους διπλανους του συμπαικτες. χθες μεχρι πριν φαμε το γκολ ειχε κανει μονο μια σωστη ενεργεια . ενω για λιγα εκατοστα δεν ειχε πετυχει αυτογκολ. Αυτη η αποδοση συμπαρασερνει και τους συμπαικτες του στο γηπεδο, κι ο Ροντριγκο τον Βαρελα παει να βοηθησει στην φαση του πρωτου γκολ. Ο Γιαννης για να πετυχει χρειαζεται εναν κοντρερας δασκαλο διπλα του στο γηπεδο.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Εγω αυτο που βλεπω στο γκολ ειναι οτι ο παικτης του Αστερα διαβασε πολυ καλα την φαση κι ηταν ταχυτατος. Δηλαδη ναι, δεν λειτουργησε καλα ο Μιχαηλιδης, αλλα ειναι τρομερο το πως τους κρεμαμε απ'τα τσιγκελια βαφτιζοντας "λαθη" κι "εγκληματα" φασεις που γινονται σε καθε ματς. Πως νομιζετε οτι μπαινουν τα γκολ, τα βαζουν οι επιθετικοι απεναντι σε αμυντικους που και τελεια τοποθετηση εχουν, και αφυσικη ταχυτητα, και αλτικοτητα μπασκεμπολιστα? Για καθε μια τετοια φαση οπου μπαινει γκολ και την θυμομαστε υπαρχουν 10 που ο αμυντικος κανει σωστα αυτο που πρεπει και δεν γινεται καν φαση. Να δεχτουμε ως γκαφα το τσαφ, το να κοιμηθει ορθιος, το να δωσει ευκολη πασα σε αντιπαλο κλπ, αλλα μια χαμενη κεφαλια, μια μετρια τοποθετηση, κι ενα πιο αργο σπριντ ειναι ολα μερος του παιχνιδιου.
- bersekeros
Πριν ένα χρόνο και κάτι:
Προχτές
Δες πώς το κάνει ο Χρηστάρας Γιαννάκο πουλόπομ!
Παναγιωτίδης: «Δουλεύει συνέχεια ο Μιχαηλίδης, δεν πάει... διακοπές»
Metrosport Team16 Ιανουαρίου 2020
Δώρο για τον Γιάννη Μιχαηλίδη η συμμετοχή του στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο σύμφωνα με τα όσα είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και θείος του νεαρού άσου, Νίκος Παναγιωτίδης, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την εμφάνιση του Γιάννη Μιχαηλίδη: «Το περίμενε καιρό. Πιστεύω ότι στάθηκε καλά. Έχει μεγάλο πλεονέκτημα γιατί είναι στην ομάδα που αγαπάει. Δεν ήξερε ότι θα παίξει. Ήταν απλά στην αποστολή και σκεφτόταν ότι εάν ήταν το σκορ τέτοιο τότε θα μπορούσε να παίξει. Εγώ χαίρομαι περισσότερο από εκείνον. Είναι τρελό για εκείνον. Είναι ένα δώρο. Όταν έμαθα ότι είναι στην αποστολή του είπα ότι πρόσεξε μην σε βάλει βασικό και πανικοβληθείς. Θα υπάρχουν και καλές και κακές εμφανίσεις. Το θέμα είναι να ζυγίζεις τα πράγματα. Του έστειλε ένας καλός του φίλος μήνυμα και τον συγκίνησε για αυτό έκλαψε. Το παλικάρι μας να είναι καλά και να έχει υγεία. Καλή σταδιοδρομία στο Γιαννάκο».
Τι περιμένει από εκείνον στη συνέχεια: «Θα την πάρει την ευκαιρία. Στο είχα πει και πέρυσι ο Γιάννης δουλεύει συνεχώς, δεν έχει πάει διακοπές δύο χρόνια τώρα και καθόταν εδώ και δούλευε στο άλμα με έναν προπονητή. Εγώ του έλεγα ξεκουράσου και εκείνος μου έλεγε κουράσου. Έχει τη δική του αντίληψη και θα έχει τη δική του πορεία».
Τη μάχη για το φετινό τίτλο: «Είμαι αισιόδοξος πολύ. Μου αρέσει η ομάδα. Οι αντίπαλοι δε μου αρέσουν. Χάσαμε από τον Άρη αλλά υπάρχουν τα πλέι οφ. Πιστεύω πως όπου και να συναντήσουμε τον πρωτοπόρο θα τον κερδίσουμε».
Προχτές
Χωρίς περαιτέρω σχόλια.bersekeros έγραψε:Γιαννάκο.......συγκεντρώσου. Συγκεντρώσου πουλόπομ!
Κλείσε κινητά, υπολογιστές, internet, διαβόλια, τριβόλια και συγκεντρώσου!
Εγώ τα έβλεπα να έρχονται αυτά τα χαμπέρια από το Δεκέμβρη....με αυτά που γράφανε στο διαδίκτυο για τη Φενέρ που σε ζητάει!
Δες πώς το κάνει ο Χρηστάρας Γιαννάκο πουλόπομ!
Μπραβο φιλε! ΑΥΤΟ ακριβως δεν πρεπει να χασει το τρενο και την ευκαιρια ο Γιαννης .
- Sick Bastard
Επειδή το διαβάζω εδώ μέσα κάθε τόσο, στόπερ δεν έμαθε να παίζει με 4αδα πίσω;ariskatiforos έγραψε:Το παιδί έχει προσόντα όταν πρώτο μπήκε έδειξε τον κάλεσε κ εθνική
Βέβαια κ εκεί τα σκ@τωσε
Έπαιξε ποτέ η Κ19,Κ17 με τρία στόπερ;
Εγώ θυμάμαι ένα στόπερ σε 4αδα στο ματς με την Τότεναμ, αξεπέραστο πάντως.
Για το οτι ο Μιχαιλιδης ενα παιδι που στα πρωτα του παιχνιδια εδειξε εκπληκτικα χαρακτηριστικα για την ηλικια του οσο περνανε οι μερες γινεται ολο και χειροτερος δεν εχει ευθυνη ο προπονητης?