Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
Κάποιος αποφάσισε πως έπρεπε να τελειώσει εκεί το παιχνίδι και δεν έπρεπε να συνεχιστεί. Εννοείται πως η ΑΕΚ με ποδοσφαιριστή παραπάνω είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αλλωστε είναι έμπειρη ομάδα. Οι παίκτες μου πάντως προσπάθησαν».
Ο Πορτογάλος παρά τις επίμονες ερωτήσεις αρνήθηκε να κατονομάσει τον Τάσο Κάκο ως υπεύθυνο για την ήττα του ΠΑΟΚ: «Δεν μίλησα για τον διαιτητή. Είπα για ένα φάουλ που μπορεί να ήταν και για έναν άνθρωπο που δεν ήθελε να συνεχιστεί το παιχνίδι» τόνισε ο Σάντος και αρνήθηκε για δεύτερη φορά να απαντήσει στην ερώτηση «αν ο Κάκος είχε πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ».
«Δεν ξέρω. Δεν θέλω να κάνω σχόλιο γι’ αυτό».
«Αδικο»
Από τα λεγόμενά του ο Σάντος άφησε να εννοηθεί ότι ο ΠΑΟΚ είχε παράπονα από τη διαιτησία -προφανώς- και σε προηγούμενα ματς.
«Νομίζω πως είναι κάπως άδικο για μια ομάδα που έχει κάνει τόσες προσπάθειες επί μήνες, μία καταπληκτική δουλειά. Μπαίνοντας στα πλέι οφ, για τα οποία είχαμε από την αρχή τις αντιρρήσεις μας, φάνηκε πως δεν ήθελαν τον ΠΑΟΚ ψηλά. Δεν θέλω να πω κάτι για τις υπόλοιπες ομάδες. Χτες παίξαμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Στην έδρα μας καταφέραμε να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ακόμα και με δέκα παίκτες. Αλλά χτες ήταν ακόμη καλύτεροι».
Σχολιάζοντας τη φάση του Σορλέν τόνισε ότι ήταν άδικη η αποβολή του Γάλλου μέσου: «Νομίζω πως αν έγινε μόνο αυτό, τα ματς δεν θα τελείωναν λόγω αποβολών. Σε όλα τα παιχνίδια βλέπετε τι γίνεται. Σε κάθε παιχνίδι θα έπρεπε να υπάρχουν 4-5 αποβολές».
Τι λέει ρε ο κομπλεξικός?
Ο Πορτογάλος παρά τις επίμονες ερωτήσεις αρνήθηκε να κατονομάσει τον Τάσο Κάκο ως υπεύθυνο για την ήττα του ΠΑΟΚ: «Δεν μίλησα για τον διαιτητή. Είπα για ένα φάουλ που μπορεί να ήταν και για έναν άνθρωπο που δεν ήθελε να συνεχιστεί το παιχνίδι» τόνισε ο Σάντος και αρνήθηκε για δεύτερη φορά να απαντήσει στην ερώτηση «αν ο Κάκος είχε πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ».
«Δεν ξέρω. Δεν θέλω να κάνω σχόλιο γι’ αυτό».
«Αδικο»
Από τα λεγόμενά του ο Σάντος άφησε να εννοηθεί ότι ο ΠΑΟΚ είχε παράπονα από τη διαιτησία -προφανώς- και σε προηγούμενα ματς.
«Νομίζω πως είναι κάπως άδικο για μια ομάδα που έχει κάνει τόσες προσπάθειες επί μήνες, μία καταπληκτική δουλειά. Μπαίνοντας στα πλέι οφ, για τα οποία είχαμε από την αρχή τις αντιρρήσεις μας, φάνηκε πως δεν ήθελαν τον ΠΑΟΚ ψηλά. Δεν θέλω να πω κάτι για τις υπόλοιπες ομάδες. Χτες παίξαμε το καλύτερο παιχνίδι μας. Στην έδρα μας καταφέραμε να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ακόμα και με δέκα παίκτες. Αλλά χτες ήταν ακόμη καλύτεροι».
Σχολιάζοντας τη φάση του Σορλέν τόνισε ότι ήταν άδικη η αποβολή του Γάλλου μέσου: «Νομίζω πως αν έγινε μόνο αυτό, τα ματς δεν θα τελείωναν λόγω αποβολών. Σε όλα τα παιχνίδια βλέπετε τι γίνεται. Σε κάθε παιχνίδι θα έπρεπε να υπάρχουν 4-5 αποβολές».
Τι λέει ρε ο κομπλεξικός?
ο κλάους
μπορεί κάποιος να μου πεί γιατί ΠΑΛΙ δεν έβαλε τον κλάους? τι δηλαδή οι σαρδέλες είναι καλήτερες?ο παίχτης που ελπίζουμε όλοι να αφήσει εποχή στον ΠΑΟΚ δεν παίζει ούτε με τα δέυτερα, δεν έπαιζε ούτε όταν τα ματς είχαν κριθεί!!!! του βάλανε και την ταμπέλα ότι πάει δανεικός για να πάρει παιχνίδια και τον ξεχάσανε!!! σαρδέλες η όχι ο Σάντος τους βάζει πιο πολυ απο τον κλάους... μήπος τον θεωρεί κ αυτόν σαρδέλα???? μήπος να τα πάρω? ΞΥΠΝΑ Σάντος αν χαθεί αυτός ο παίχτης όλοι η ευθήνη είναι δικιά σου...... και να ξέρεις ότι ακόμα και νύχτα να φύγεις κάτω απο το σπίτι σου θα σε περιμένω.....
Re: ο κλάους
Σημαίνει φίλε μου πως θα γίνει κλείδωμα σε αυτό το τόπικ διότι υπάρχει τόπικ για τον κλάους....

- Isaak the Greek
Re: ο κλάους
ok καλά λες, λάθος μου... αλλα αναφέρομαι και στον σημερινο αγόνα που παίξαν οι σαρδέλες.....Photis έγραψε:Σημαίνει φίλε μου πως θα γίνει κλείδωμα σε αυτό το τόπικ διότι υπάρχει τόπικ για τον κλάους....
υ.γ. όσο για το ειρωνικό υφάκι σου ταιριάζει πιο πολύ σε άλες ομάδες κάτα παπαναστασίου μεριά όχι στον ΠΑΟΚ! δεν καταστρεψα τον ΠΑΟΚ επειδή έκανα λάθος post ούτε και εσύ ανακάληψες την αμερική που το βρήκες......
OPADOS4A οι διαμαρτυρίες σου συγχωνεύτηκαν στο διαμαρτυρίες και παράπονα ή στήριξη στον προπονητή μας.
Δεν το κλειδώνω γιατί το θεωρώ παράπονο και ένδειξη διαμαρτυρίας απο σε για τον Σάντος για τον Κλάους.
Είναι θέμα που αφορά αυτόν πιστεύω συνεπώς ακολουθώ ως μέλος του κατεστημένου την τακτική Βγενόπουλου (λες να πάρει και τον ΠΑΟΚ κάποια στιγμή?) με συγχωνεύσεις για να μπορούμε να βγάλουμε και μια άκρη.
Με αγωνία περιμένω την τοποθέτηση σου επ αυτού για να συνεχίσουμε την κουβέντα εδώ.
ΠΑΟΚ.
Δεν το κλειδώνω γιατί το θεωρώ παράπονο και ένδειξη διαμαρτυρίας απο σε για τον Σάντος για τον Κλάους.
Είναι θέμα που αφορά αυτόν πιστεύω συνεπώς ακολουθώ ως μέλος του κατεστημένου την τακτική Βγενόπουλου (λες να πάρει και τον ΠΑΟΚ κάποια στιγμή?) με συγχωνεύσεις για να μπορούμε να βγάλουμε και μια άκρη.
Με αγωνία περιμένω την τοποθέτηση σου επ αυτού για να συνεχίσουμε την κουβέντα εδώ.
ΠΑΟΚ.
δεν είπα να διόξουμε κανέναν photi μια επισήμανση έκανα σχετικά με τον παραγκονισμό του κλάους.. gash όλλα καλά το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι τα ειρονικά σχόλια αν κάποιος (εγώ στην προκημένη περίπτοση) κάνει ένα λάθος!!!! να βρίζουμε απαγορέυεται να ειρονευόμαστε μεταξύ μας επιτρέπεται??
Δεν ειρωνεύομαι αδερφέ και μείνε στο παραπάνω.gash04 έγραψε: Με αγωνία περιμένω την τοποθέτηση σου επ αυτού για να συνεχίσουμε την κουβέντα εδώ.
ΠΑΟΚ.
Το ίντερνετ είναι απρόσωπο και ποτέ δεν προδίδει συναίσθημα το κάθε είδος λεγόμενου.
Η άποψη σου είναι για το θέμα Κλάους γιατί δεν έπαιξε και γιατί ο Σάντος δεν τον χρησιμοποίησε.
Αν ήμουν αντίθετος στην άποψη σου θα είχα διαγράψει το τόπικ που άνοιξες διότι έχω προσωπικό κόλλημα με άκυρα τόπικ (προσοχή όχι απόψη!).
Η άποψη σου παρόλο που δεν την ασπάζομαι είναι αξιοσέβαστη φυσικά.
Δυο τα επιχειρήματα μου κατά της άποψης σου η οποία όχι μόνο είναι σεβαστή αλλά έχει και μεγάλο δίκιο μάλιστα.
Κατ εμέ
1ον Δεν υπήρχε κανένας λόγος να τον βάλει μιας και το σκορ ήταν προκαθορισμένο (όχι το τελικό) και η εξέλιξη τιυ ματς γελοία όπως και το πρωτάθλημα που παρακολουθείς.
2ον Είτε έπαιζε ο Κλάους είτε όχι είτε η Barca έπαιζε αντί του ΠΑΟΚ πιστεύω πως η εξέλιξη θα ήταν η ίδια.
Thats all στο θέατρο που παρακολουθούμε.
Αστεία πράγματα δηλαδής.
δεν ενοούσα οτι ειρονευοσουν εσυ ρε!!! κατι άλοι που όταν είδαν το λάθος άρχισαν να λένε λουκετόπουλος και ήρθε η ώρα του gash και κάτι τέτοια, ειρωνικά λες και τι ανακάληψαν.... εσύ κάνεις 1 δουλειά εδω μέσα που είναι απαρέτητη και το ξέρω.... όσο για τον κλάους δεν περίμενα να παίξει για να κερδίσουμε στο κατα τη γνώμη μου πιο αδιάφορο ντέρπι της ιστορίας ( ούτε οι φυλάδες δεν ασχολιθήκαν με το ματς!!!!)απλά περίμενα να τον δω να παιζει! αλλά μάλον θα τον δώ να παίζει όταν θα αλάξουμε προπονητή ο οποίος έχει κάνει δουλειά δεν λέω αλλά το κόμπλεξ του με τον πιτσιρικά είναι ανεξήγητο κατ εμέ καθώς υπήρχαν ματς που μπορούσε να τον βάλει αλλά έβαζε τον μπαλάφα.....
Σκεφτήκατε ότι ο Σάντος μπορεί να μην τον βάζει για να μην τον βλέπουν ομάδες που ενδεχομένως θα τον ήθελαν σαν αντάλλαγμα? λέω εγώ τώρα.... για λακαμά τον έχετε τον Φερνάντο?
Και μήπως για τον ίδιο λόγο έβαζε Μπαλάφα.... μπας και πάρουμε 3-4 χαρτιά από το πουθενά, σε περίπτωση πώλησης του...

Και μήπως για τον ίδιο λόγο έβαζε Μπαλάφα.... μπας και πάρουμε 3-4 χαρτιά από το πουθενά, σε περίπτωση πώλησης του...

δλδ ρε φιλε λες οτι εχει κομπλεξ με τον αθανασιαδη γιατι σε ματς που μπορουσε να τον βαλει αυτος εβαζε τον μπαλαφα??? τι σχεση εχουν οι 2 παιχτες και τους συγκρινεις? να βλεπουμε και λιγο ποδοσφαιρο.OPADOS4A έγραψε:δεν ενοούσα οτι ειρονευοσουν εσυ ρε!!! κατι άλοι που όταν είδαν το λάθος άρχισαν να λένε λουκετόπουλος και ήρθε η ώρα του gash και κάτι τέτοια, ειρωνικά λες και τι ανακάληψαν.... εσύ κάνεις 1 δουλειά εδω μέσα που είναι απαρέτητη και το ξέρω.... όσο για τον κλάους δεν περίμενα να παίξει για να κερδίσουμε στο κατα τη γνώμη μου πιο αδιάφορο ντέρπι της ιστορίας ( ούτε οι φυλάδες δεν ασχολιθήκαν με το ματς!!!!)απλά περίμενα να τον δω να παιζει! αλλά μάλον θα τον δώ να παίζει όταν θα αλάξουμε προπονητή ο οποίος έχει κάνει δουλειά δεν λέω αλλά το κόμπλεξ του με τον πιτσιρικά είναι ανεξήγητο κατ εμέ καθώς υπήρχαν ματς που μπορούσε να τον βάλει αλλά έβαζε τον μπαλάφα.....