Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 4-1 Σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Παναθηναικός-ΠΑΟΚ 4-1 σχόλια αγώνα

Δημοσίευση από obanebane »

petm ακουσε να σου πω αγορι μου δεν ξερω και ποσο χρονων εισαι αν και δεν εχει μεγαλη σημασια ελπιζω τουλαχιστον να εισαι ενηλικος αυτο φτανει αν παρεξηγησα ζητω συγνωμη αλλα το να ειρωνευεσε ενω μιλησα με τον καλυτερο τροπο ειναι τουλαχιστον αγενεια.τι να κανουμε δεν μπορουμε να πιασουμε ολοι το πνευμα σου μονο ενας το καταφερε.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

bane δεν έγραψα κάτι για να σε πικάρω. χαβαλέ κάνω ότι ακριβώς δηλαδή κάνανε ο ηλιάδης με το μπαλάφα σήμερα. νόμιζα θα ήταν κατανοητό σε όλους αλλα προφανώς έκανα λάθος. δε πειράζει σου ζητω συγγνώμη αν σε πρόσβαλα
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Boreios4
Δεν κράζουμε αδερφέ... έτσι νομίζω εγώ από την μεριά μου τουλάχιστον.
Απλά λέμε μεγαλύτερο πάθος τρέξιμο πως το λένε...μια προσπάθεια βρε αδερφέ στον ΠΑΟΚ παίζεις:!!!

Αυτή η αδιαφορία των ποδοσφαιριστών που δεν είχανε συμμετοχή αυτό με πόνεσε.
Ξέρουμε ότι δεν ειναι Μαραντόνα τα παιδιά. Αλλά έλεος αυτοί δείξανε τόση αδιαφορία και κούραση λες και είχανε όλα τα παιχνίδια της σεζόν.

Ένας είμαι και εγώ που ήθελα την δεύτερη όμαδα. Μην κερδίζεις αλλά παίξε αυτό είναι το ζητούμενο από εμένα προσωπικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

οκ petm εληξε ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε τιποτα αλο.-
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

+1
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Όπως Τα έργα... τέλος καλά όλα καλά

Αυτο για τα ΠΑΟΚΙΑ που τα βρήκανε.

:) :) :)

:shock:
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

REalcon έγραψε: Μην κερδίζεις αλλά παίξε αυτό είναι το ζητούμενο από εμένα προσωπικά.
αδερφέ σε καταλαβαίνω απόλυτα, ανήκω κι εγώ σε αυτούς που θέλουν τους παίχτες με το δικέφαλο στο στήθος να "πεθαίνουν" στο χορτάρι είτε παίζουν με το μακεδονικό είτε με τη barcelona. Κι ως οπαδός ελπίζω και πιστεύω πως μπορώ να κοντράρω την οποιαδήποτε ομάδα στα ίσια, είτε έχω garcia, κονσεϊσάο, μούσλι, είτε λάκη, μπαλάφα και αναστασάκο.
Απλά με ενοχλεί αυτή η ισοπεδωτική τάση από κάποιους μετά από κάθε ήττα και κακή εμφάνιση (δεν πάει σε σένα αυτό), κερδίζουμε τα ασπρα χώματα με τυχαίο γκολ στις καθυστερήσεις, "ΠΑΟΚΑΡΑ ολέ και ομαδάρα, και μαμάμε και δέρνουμε και ξέρω γω", χάνουμε από το βάζελο στην αθηνα (που καίγεται για τη νίκη, ενώ εμείς είμαστε αδιάφοροι, απογοητευμένοι αν θέλεις από την εξέλιξη των play off, σκασμένοι σαν ομάδα κτλ), "τον πούλο ρε, πετάξτε τις φανέλες" και δε συμμαζεύεται. Όλοι ξέρουμε πάνω κάτω τις δυνατότητες κάποιων παιχτών, ας μη τους στείλουμε στο απόσπασμα όμως.
φιλικά, και πίστεψε με σε νιώθω...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

δε καιγόταν για niki. και η ισοπαλία για το ΠΑΟ είχε ακριβώς την ίδια αξια με τι niki έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η βαθμολογία

τώρα που το ξανασκέφτομαι και να έχανε από μας , πάλι το ίδιο θα ήταν για το ΠΑΟ (εκτος αν κάνω σοβαρό λάθος). και να έχανε από μας πάλι ήθελε niki η ισοπαλία την επομενη κυριακή για να περάσει όπως και τώρα θέλει niki η ισοπαλία
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Για το mats δεν μπορώ να πω πολλά μιας και δεν μπόρεσα να το δω (*&%#@*%^#*@ το internet και το buffering μου μέσα!!!).

Ότι έγινε έγινε.Πάμε γι αλλα.Εγώ πάντως γελάω με τους αστείους δημοσιογράφους που περιγραφουν το βάζελο ως την υπερομάδα , χωρίς καν να σκεφτούν ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τα δευτερα.Ας είναι...Συνεχίστε έτσι κύριοι.

Τώρα για το ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν αυτό το ξέρει καλύτερα ο Santos με τον Ζήση.

Πάμε για καλύτερα πράγματα του χρόνου.Επόμενος στόχος η πρόκριση στους ομίλους του Europa league.Αυτό είναι που θα με πονέσει περισσότερο (αν δεν περάσουμε δηλ).Για ένα mats με το βάζελο δεν χαλιέμαι και τόσο.
Άβαταρ μέλους
anestis_trelopaoki

Δημοσίευση από anestis_trelopaoki »

Εγω παντως δεν ειχα καμια απαιτιση απο αυτα τα παιδια να παιξουν μπαλα σημερα... με τοσο λιγο χρονο συμμετοχης που τους δοθηκε ολη τη χρονια σημερα κακως παιξαν... ο.κ. ειπαμε ειναι σαρδελες αμα τους εβαζε μεσα στη χρονια κ χαναμε πααλι θα κραζαμε... κ σωστα ο Σαντος δεν τα εβαλε... σημερα το βρισκω ατοπο να κραξουμε τα παιδια αυτα αφου απο τη αρχη γνωριζαμε οτι δεν μπορουν.... κοιταμε μπροστα πρεπει να αποκτησουμε φθηνους παιχτες πολυ καλυτερους απο τις σαρδελες να δυναμωσουμε το παγκο κ πιστευω με βρυζα κ τη διοικηση αυτη μπορουμε να πετυχουμε... το ποταμι δε γυριζει πισω... :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Παναθηναικός-ΠΑΟΚ Κυριακή 24 Μαΐου 2009 - 21:15

Δημοσίευση από gash04 »

Maximus έγραψε:Οκ,δεν ειχαμε την καταλληλη ομαδα να νικησουμε τον βαζελο...αλλά ρε παιδιά,ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα...Το 50% στο ποδοσφαιρο ειναι η ψυχολογια...Οι διαιτητες ειναι επιστημονες πλεον... Μεχρι το 36 (πεναλτι) η ομαδα ειχε ισορροπησει το παιχνιδι...Δεν ειμασταν τοσο κακοι...(Μάλιστα καναμε και μια αντεπιθεση για σεμιναριο)...Και ναι ρε γμτ...Οταν στο πρωτο ημιχρονο σε δινουν τετοιο πεναλτι,τι μπαλα να παιξεις μετα;Λογικο δεν ειναι; Μην τρελαινομαστε...Στα 3 από τα 5 ματς ειχαμε στο πρωτο ημιχρονο απο 2 αποβολες και ενα πεναλτι...Μιλαμε για επιστημονες διαιτητες...

Μη τρελαίνεσαι αδερφέ.
Αυτοί ήμαστε ισοπεδώνουμε τα πάντα για πλάκα.
Αυτοί ήμαστε....
Οι ίδιοι και οι ίδιοι μετά απο κάθε ήττα.
Πριν 3 μέρες παρακαλούσαμε Σάντος να βάλει την δεύτερη ομάδα.
Την έβαλε και αυτός (και καλά έκανε) λες να μην ήξερε το αποτέλεσμα απο πριν??
Την Barca να πετάξεις μέσα εκεί δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει.
Βλέπεις τα μύρια του πολυκομπλεξικού για τους χιλιάδες ψηφοφόρους είναι ποιο σημαντικά και δεν πρέπει να πάνε στο ρισάικλ μπίν.
Θα σε πουν γραφικό και κομπλεξικό και μίζερο για αυτό.
Και να τα καλώς τα όλοι εδώ ήμαστε (οι ίδιοι και οι ίδιοι) και γράφουμε τα ίδια και τα ίδια και ποτέ δεν αλλάζει τίποτα και όλα τα ίδια μένουν.
Και ναι αδερφέ ούτε πέναλτυ υπήρξε ποτέ ούτε γκολ χωρίς οφσάιντ καθαρό υπήρξε και η ψυχολογία παίζει καθοριστικό ρόλο.
Δεν το περίμενες δηλαδή?
Σπάθας?ΟΕΟ?
Whats that?And from where?From nowhere?From neverland?
Φυσικά για αυτό φταίει εγώ εσύ ο Σάντος οι σαρδέλλες το 4-4-2 έτσι πάει μετά και δεν ήμασταν έτοιμοι και πίασαμε ταβάνι.
Τι ταβάνι?Το ταβάνι το καθόρισαν άλλοι και ακόμα μιρλιάζουμε εμείς.
ΧΑΧΑΧΑΧΑ λες και δεν ξέραμε!
Αλλά μας αρέσει, το γουστάρουμε αυτό.
Και δώστου κλάμα ο Βασιλάκης ο περήφανος μετά!
Σάντος βάλε τα δεύτερα και θέλω και αποβολή να παίζουμε με 7 παίχτες ξεφτύλισε τον θεσμό και τα σχετικά.
Ούτε τώρα τους άρεσε που τους έκανε το χατήρι.
Βλέπεις τα ταλέντα κάποτε για αυτούς Μπαλάφας Βαγγελής Ηλιάδης παιχταράς Βερόν και Λίνο ο ντριπλέρ τώρα ξαφνικά καταλάβαμε ότι γίνανε σαρδέλλες (σήμερα βρίσκουμε και άλλα ταλέντα νέα και δυνατά παιχτρόνια για να μαστε έτοιμοι για την επόμενη φορά).
Τώρα συνηδειτοποιήσαμε ότι έχουμε μια ομάδα του 7 και αναπληρωματικούς του 3 όταν πέρσι μόλις όλοι ήταν του 3.
Τώρα πάλι κάποιος θα έχει την ευθήνη.
Η μιζέρια η κυρά Κατίνα που έχει το περίπτερο το 4-4-2 ο Μπαλάφας ο Σάντος οι σαρδέλλες και ο τον μπούλο Ζαγοράκη.
Πάντα κάποιος θα πρέπει να φταίει εκτός απο εμάς και τα μυαλά μας.

Περί ΠΑΟΚ και παιχνιδιού.

Μπράβο ΠΑΟΚάρα πολύ καλά έπαιξες σύμφωνα με αυτό που κατέβασες.
Μπράβο Σάντος καλά ξηγήθηκες και έβαλες παίχτες που δεν παίξανε φέτος.
Έτσι και αλλιώς στην είχαν στημένη και το πιασες το υπονούμενο του τι παίζεται στην χώρα μας δεν είχε νόημα εξ αρχής.
Πολύ καλή εμφάνιση με τις ρεζέρβες και καθόλου ειρωνικά δεν το λέω.
Αναστασάκος μεγάλη κλάση ο στρατιώτης.
Βερόν ο χειρότερος σε αυτόν τον αγώνα.
Το 4-1 είναι πλασματικό και καλή σταδιοδρομία και στον κ.Σπάθα.Τα κατάφερες.
GAME OVER κάτι σαν τα φρουτάκια ένα πράγμα και πάμε για άλλα στην συνέχεια.

υ.γ
ΠΑΟΚ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ.
Άβαταρ μέλους
shjip

Δημοσίευση από shjip »

παιζει να διαφωνω σχεδον σε ολα(εκτος απο το τελευταιο 'ευχαριστω' που συνφωνω φυσικα :P) , αλλα τεσπα , παμε γι'αλλα
Άβαταρ μέλους
ouzo

Δημοσίευση από ouzo »

Οι περισσότεροι είστε εκνευρισμένοι από τη χθεσίνη ήττα, αλλά ίσως κάποιοι δεν διακρίνατε κάτι στην όλη υπόθεση.
Έστω λοιπόν ότι χθες κερδίζαμε μέσα στο ΟΑΚΑ. Τι θα άλλαζε? Θα πανηγυρίζαμε που ο ΠΑΟΚ πήρε επιτέλους μια νίκη μέσα στην πουτ.... την Αθήνα? Το μόνο που θα κερδίζαμε θα ήταν να δώσουμε ελπίδες στη ξεφτιλισμένη την ΑΕΚ, η οποία με τη χθεσινή της ισοπαλία θα ισοβαθμούσε με τα βαζέλια. Ε και? Να βλέπω αύριο - μεθαύριο την ομάδα που δεν είχε να πληρώσει δώρο πάσχα να αγωνίζεται να μπει στο ch l, να έχει εισπράξει τα μυριάκια της και να τα πίνει στην υγεία του κορόιδου που έβαλε πείσμα και νίκησε τον βάζελο στο ΟΑΚΑ?
Ο Σάντος έπραξε πολύ καλά. Έβαλε μέσα παιχτάκια που είχα ξεχάσει πως ήταν η φάτσα τους, να τα δει, να τα αξιολογήσει και να κριθούν αργότερα από τη διοίκηση για τη μελλοντική πορεία τους.
Και αν ενοχλείστε ρε αδέλφια από το εύρος του σκορ, μη ξεχνάτε τον αγώνα του βάζελου με τον πανσεραϊκό (2-5) που ήταν για την πρόκριση στο κύπελλο. Η μεγαλύτερη βλακεία του Τεν Κάτε που υποβάθμισε τις Σέρρες και έβαλε τα δεύτερα σε αγώνα που καθοριζόταν η πρόκριση. Αν μερικοί λέτε τώρα να φύγει ο Σάντος, ο Τεν Κάτε τότε πόσους μπούλους έπρεπε να πάρει?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γενικά ο Σάντος είναι αμυτικογενης προπονητης... Εγώ θέλω να βλέπω φουλ επίθεση... Αρα δεν κανει ο Σαντος για τον ΠΑΟΚ στο μυαλό μου... Αλλά στην πραγματικότητα, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται σταθερότητα, να παίρνει αποτελεσματα κτλ. Δεν τον νοιαζει το θέαμα... Αρα καλός ή κακώς στον τωρινό ΠΑΟΚ μια χαρα ταιριάζει ο ΠΑΟΚ... Όσο για το χθεσινο +1926 στον απο πάνω...
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Τ αφήνουμε πίσω αυτό το ματς, άλλο ένα έμεινε κ πάμε γι άλλα!

:?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”