Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 4-1 Σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Άβαταρ μέλους
Slade

Re: Παναθηναικός-ΠΑΟΚ 4-1 σχόλια αγώνα

Δημοσίευση από Slade »

Εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω , εισαι ενας ποδοσφαιριστης 23-24 ετων , παιζεις στον ΠΑΟΚ , δεν εχεις πολλα λεπτα συμμετοχης κ ο προπονητης σου δινει την ευκαιρια να αγωνιστεις σε ενα αδιαφορο ματς με τον Παναθηναικο.Μπες μες το γηπεδο , σκυλιασε, τρεξε , μαρκαρε, κανε παιχνιδι ,δειξε οτι αξιζεις κατι, πιασ την πουτ@νατην ευκαιρια απ τα μαλλια ,γιατι αν δεν μπορεις τοτε los boulos.
Άβαταρ μέλους
Bougatsas

Δημοσίευση από Bougatsas »

Εμένα μου θύμισε πολύ το ματς τελικού κυπέλλου που πήραμε από τον γαύρο, νομίζω πως βρίσκω κάποιες ομοιότητες.
Άβαταρ μέλους
geo_athens4

Δημοσίευση από geo_athens4 »

Χαλαρώστε ρε λίγο, αν παίζατε εσείς που είστε να πούμε ΠΑΟΚάρα κ ξέρω γω ξέρω γω εντάξει θα κερδίζαμε κιόλας..

Κανένας παίχτης δεν μπορεί να κριθεί απ' αυτό το ματς.. Κ καλά να έπαιζαν πάλι δεν θα νικούσαμε, είδα και στα άλλα τρία ματς που παίξαμε καλύτερα απ' τον αντίπαλο πώς κ γιατί δεν κερδίσαμε.. Κ όποιος λέει μαλακίες για αραμπατζή κ βαγγελή να πάει να τον κοιτάξει κανας γιατρός, έχουν κάτι μήνες να παίξουν και τους κρεμάσαμε από ένα αδιάφορο εκτός έδρας ματς.. Όντως πρέπει κάποιοι να φύγουν αλλά θα έφευγαν ακόμα κ αν έριχναν 4 στο βάζελο σήμερα.. Και ναι καμία αθηναική δεν θα έτρωγε 4 στην τούμπα γιατί κανένας διαιτητής δεν θα το επέτρεπε, μια φορά ξέχασαν το βάζελο και μια το γαύρο και το θυμούνται ακόμα..

SOLD OUT με το τυρί την άλλη βδομάδα και δείτε τελικο τσου λου την τετάρτη να πάρουμε μια γεύση πώς θα είναι ο ΠΑΟΚ μας σε 3-4 χρονάκια..
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Slade έγραψε:Εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω , εισαι ενας ποδοσφαιριστης 23-24 ετων , παιζεις στον ΠΑΟΚ , δεν εχεις πολλα λεπτα συμμετοχης κ ο προπονητης σου δινει την ευκαιρια να αγωνιστεις σε ενα αδιαφορο ματς με τον Παναθηναικο.Μπες μες το γηπεδο , σκυλιασε, τρεξε , μαρκαρε, κανε παιχνιδι ,δειξε οτι αξιζεις κατι, πιασ την πουτ@νατην ευκαιρια απ τα μαλλια ,γιατι αν δεν μπορεις τοτε los boulos.

Slade μια χαρά κατάλαβες και το καταλάβαμε και όλοι προ πολλού. Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος!
Εχω την εντύπωση ότι οι Hells Bells άρχισαν να ηχούν οριστικά και αμετάκλητα για τα κατα φαντασίαν ταλέντα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

αυτο που με κανει να βλεπω ψυχραιμα το αποτελεσμα ειναι μονο το οτι του χρονου οι μισοι απο αυτους που επαιξαν δεν θα ειναι στην ομαδα και οι αλλοι μισοι θα ειναι μεταξυ παγκου και εξεδρας.αν εξαιρεσεις χαλκια και βιερινια που επαιξε 40 λεπτα μονο.οκ και επειδη δεν μου αρεσει να τα ισωπεδωνω ολα θα σας πω μονο ενα οσα παιρνει ο ζιλμπερτο σιλβα σε μια χρονια ισως ολη η σημερινη 11αδα του ΠΑΟΚ αν αθροισουμε τα συμβολαια να μην τα παιρνει.οποτε ας ειμαστε λιγο επιοικεις στις κρισεις μας.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Από όποια μεριά και να το κοιτάξεις η σημερινή εμφάνιση ήταν απαράδεκτη. Μου θύμισε τους κακούς μάνατζερς (όχι παικτών, εταιριών) που όταν προβλέπονται κέρδη αρχίζουν τα meeting και τα memo και όταν η εταιρία πάει κατά διάολου, ψάχνονται για καμιά άδεια.
Για τους παίχτες δε θέλω να μιλήσω ονομαστικά. Ακόμη και αυτοί που έκαναν κάτι καλό το έπνιξαν μέσα σε σωρεία λαθών.
Το μεγάλο στοίχημα για του χρόνου είναι οι ανατροπές. Θα μπορεί η ομάδα να αλλάξει την εικόνα ενός αγώνα (ακόμα και αν δεν τα καταφέρνει στο αποτέλεσμα);
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

χαλκιάς δε φταίει για κανένα goal και δε νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει και κάτι.
μαλεζάς, veron προσπάθησαν να κρατήσουν τα προσχήματα.
lino από ένα σημείο και μετά φάνηκε να κουράζεται και άρχισε να μπάζει η πλευρά του. δείγμα τις κούρασης (είναι και ο μονος που έχει παίξει όλα τα play-off) η πολύ άσχημη εκτέλεσε φάουλ στο τέλος.
bizera κάποιες καλές αποκρούσεις, έχει αρχίσει να με εκνευρίζει το να μη προφταίνει τι μπάλα σε σέντρες αντιπαλων (goal σαλπιγγίδη).
μπαλάφας ηλιάδης καταπληκτική εμφάνιση, χαντάκια στο κέντρο-κινητήριοι μοχλοί στην επίθεση control, πάσες σε κλειστούς και ανοιχτούς χορούς, αντέδρασαν άμεσος μετά την επίτευξη τον goal και δώσαν το κάτι παραπάνω όταν οι δυνάμεις τους τους εγκατέλειπαν. το μέλλον τους ανήκει.
λάκης -είναι ένας παίκτης που χρειάζεται να παίξει μερικά παιχνίδια για να πάρει ρυθμό. στο ΠΑΟΚ αυτή τι πολυτέλεια δε πρόκειται να τι βρει οποτε ελπίζω να βρει άλλη ομάδα
μπακαγιόκο-μακριά από τι μικρή περιοχή οποτε μακριά και από τα νερά του.
αναστασάκος--σε παw ρε μεγάλε
αραμπατζής--περιμένω να δω τι θα δείξει από σεπτέμβρη και μετά. πάντως ευκαιρίες φέτος είχε και τις περισσότερες τις πέταξε στα σκουπίδια με άσκημο τρόπο
τέλος βιερινηα. πρέπει να κάνει κάτι για τι τελική του προσπάθεια και εννοώ και τα σουτ του αλλα και τις σέντρες του. έχει ταλέντο αλλα απέχει πολύ από τι πλήρη αξιοποίηση του
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

geo_athens4 έγραψε:Χαλαρώστε ρε λίγο, αν παίζατε εσείς που είστε να πούμε ΠΑΟΚάρα κ ξέρω γω ξέρω γω εντάξει θα κερδίζαμε κιόλας..

Κανένας παίχτης δεν μπορεί να κριθεί απ' αυτό το ματς.. Κ καλά να έπαιζαν πάλι δεν θα νικούσαμε, είδα και στα άλλα τρία ματς που παίξαμε καλύτερα απ' τον αντίπαλο πώς κ γιατί δεν κερδίσαμε.. Κ όποιος λέει μαλακίες για αραμπατζή κ βαγγελή να πάει να τον κοιτάξει κανας γιατρός, έχουν κάτι μήνες να παίξουν και τους κρεμάσαμε από ένα αδιάφορο εκτός έδρας ματς.. Όντως πρέπει κάποιοι να φύγουν αλλά θα έφευγαν ακόμα κ αν έριχναν 4 στο βάζελο σήμερα.. Και ναι καμία αθηναική δεν θα έτρωγε 4 στην τούμπα γιατί κανένας διαιτητής δεν θα το επέτρεπε, μια φορά ξέχασαν το βάζελο και μια το γαύρο και το θυμούνται ακόμα..

SOLD OUT με το τυρί την άλλη βδομάδα και δείτε τελικο τσου λου την τετάρτη να πάρουμε μια γεύση πώς θα είναι ο ΠΑΟΚ μας σε 3-4 χρονάκια..

Δεν θα κέρδιζα αν έπαιζα όχι θα έτρεχα σαν σκυλί εσύ είδες κανέναν να τρέχει; ( μιλάω σαν ΠΑΟΚάρας όπως λες, το λες γενικά αλλά έπιασε και εμένα)

Τι θα πει έχει καιρό να παίξουνε... είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές... κάνουνε προπόνιση ανάλογη του επιπέδου μιας ομάδας σαν τον ΠΑΟΚ. Δεν παίζουνε στον Αχιλλέα Νάουσας.

Τι θα πει κρίναμε από ένα αδιάφορω παιχνίδη... Ίσα - Ίσα δεν έχεις άγχος παίζεις ελεύθερα και δείχνεις τις ικανότητες σου σαν ποδοσφαιριστής. Εσύ είδες καμία ικάνοτητα;

Τι θα πει είδες και τα προηγούμενα και δεν κερδίσαμε ... Εσύ είδες να παίζουμε με ίσους όρους τα παιχνίδια των playathensoff;
Είναι αυτοί οι πάικτες που μας δώσανε χαρά της δεύτερης θέσεις σε αντίθεση με τους άλλους που μας δώσανε την ένατη.

Αν ρίχναμε 4 στον βάζελο... με υποθέσεις δεν κάνεις ομάδα...Αν βγαίναμε πρώτοι δεν θα παίζαμε και playathensoff.

Δεν είναι το θέμα να ρίχνεις 4 αλλά να παίζεις καλά και ας ρίχνεις 1.

Όσο για το SOLD OUT και τα υπόλοιπα που λες...
....+1000
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Realcon την Δευ 25 Μάιος 2009, 01:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

ρε συ petm αγορι μου συγνωμη κιολας αλλα αυτος στην φωτο εισαι εσυ εν ετος 2009? γιατι μονο τοτε θα σε δικαιολογησω.τι ειναι αυτα που γραφεις ρε συ? 4 μας ριξανε και επρεπε να φαμε αλα τοσα και εσυ ειδες ολα αυτα τα θετικα?και ειδικα εκει στο κεντρο που η επαιζαν η οχι το ιδιο εκανε.α και ο μπιζερα την προλαβε τη μπαλα αλλα την εβαλε στα διχτυα μας.τι να πω?αστο ας προσπερασει καλυτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 25 Μάιος 2009, 01:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Petm έγραψε:μπαλάφας ηλιάδης καταπληκτική εμφάνιση, χαντάκια στο κέντρο-κινητήριοι μοχλοί στην επίθεση control, πάσες σε κλειστούς και ανοιχτούς χορούς, αντέδρασαν άμεσος μετά την επίτευξη τον goal και δώσαν το κάτι παραπάνω όταν οι δυνάμεις τους τους εγκατέλειπαν. το μέλλον τους ανήκει.

Τόπιασα το υπονοούμενο !!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

ρε τα πιστευει αυτα που γραφει δεν ειρωνευετε ουτε υπονουμενα αφηνει τον παρακολουθω καιρο αλλα σημερα συγνωμη αδερφε petm αλλα δεν αντεξα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Petm έγραψε:χαλκιάς δε φταίει για κανένα goal και δε νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει και κάτι.
μαλεζάς, veron προσπάθησαν να κρατήσουν τα προσχήματα.
lino από ένα σημείο και μετά φάνηκε να κουράζεται και άρχισε να μπάζει η πλευρά του. δείγμα τις κούρασης (είναι και ο μονος που έχει παίξει όλα τα play-off) η πολύ άσχημη εκτέλεσε φάουλ στο τέλος.
bizera κάποιες καλές αποκρούσεις, έχει αρχίσει να με εκνευρίζει το να μη προφταίνει τι μπάλα σε σέντρες αντιπαλων (goal σαλπιγγίδη).
μπαλάφας ηλιάδης καταπληκτική εμφάνιση, χαντάκια στο κέντρο-κινητήριοι μοχλοί στην επίθεση control, πάσες σε κλειστούς και ανοιχτούς χορούς, αντέδρασαν άμεσος μετά την επίτευξη τον goal και δώσαν το κάτι παραπάνω όταν οι δυνάμεις τους τους εγκατέλειπαν. το μέλλον τους ανήκει.
λάκης -είναι ένας παίκτης που χρειάζεται να παίξει μερικά παιχνίδια για να πάρει ρυθμό. στο ΠΑΟΚ αυτή τι πολυτέλεια δε πρόκειται να τι βρει οποτε ελπίζω να βρει άλλη ομάδα
μπακαγιόκο-μακριά από τι μικρή περιοχή οποτε μακριά και από τα νερά του.
αναστασάκος--σε παw ρε μεγάλε
αραμπατζής--περιμένω να δω τι θα δείξει από σεπτέμβρη και μετά. πάντως ευκαιρίες φέτος είχε και τις περισσότερες τις πέταξε στα σκουπίδια με άσκημο τρόπο
τέλος βιερινηα. πρέπει να κάνει κάτι για τι τελική του προσπάθεια και εννοώ και τα σουτ του αλλα και τις σέντρες του. έχει ταλέντο αλλα απέχει πολύ από τι πλήρη αξιοποίηση του

Άλλο παιχνίδη μάλλον θα είδα, κουφάθηκα...
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

a ρε μπάνε πως με καταλαβαίνεις έτσι . δε μπορώ να ξεφύγω με τίποτε
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Bougatsas έγραψε:Εμένα μου θύμισε πολύ το ματς τελικού κυπέλλου που πήραμε από τον γαύρο, νομίζω πως βρίσκω κάποιες ομοιότητες.

Τι μου θύμησες ρε αρχηγέ...να είσαι καλά!!!

Μαλάκωσε ο πόνος, αλήθεια το λέω!!!
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

Με τη δεύτερη ομάδα δεν έλεγαν κάποιοι να κατεβει ο Santos στο παιχνίδι, ε τι γκρινιάζετε τώρα?

Όπως και να το κάνουμε είναι φανερό ότι η ομάδα έκανε φέτος μια υπερπροσπάθεια ξεπερνώντας τον εαυτό της και κάθε προσδοκία, απλά στο τέλος έσκασε, δεν άντεξε, το μέταλλο (που λέει κι ο πρόεδρος) δεν αρκούσε για να χτυπήσει στα ισα παο-αεκ τέσσερις φορες μέσα σε δυο βδομάδες. Και δεν μας φταίνε οι σαρδέλες, όπως λέει κι ένας φίλος πιο πριν, και με αστακούς τα ίδια είχαμε με την αθηνα. Είμαστε οπαδοί και (ορθά) απαιτούμε πάντα από την ομάδα μας να κερδίζει και να τα δίνει όλα. E λοιπόν τα δώσανε όλα μια ολόκληρη χρονια. Μέχρι εδώ ήμασταν για φέτος. Κι εγώ πικράθηκα με την εξέλιξη των play off, αλλα μη μας πιάνει αυτή η μανία μετά από κάθε ήττα να τους δώσουμε όλους τον πούλο! Οι κινήσεις θα γίνουν για τη νέα χρονια και θα εμφανιστούμε πιο δυνατοί. Όλοι στο Ναό την Κυριακή, για να αποθεώσουμε όλους όσους δούλεψαν τόσο σκληρά από τον περασμένο ιούλιο μέχρι τώρα και να τους δώσουμε κουράγιο για να τα δώσουν όλα στην επερχόμενη προετοιμασία.
Όπως λέει κι ο tsipaoktsi:
ΠΑΟΚ στις χαρες, ΠΑΟΚΑΡΑ στις λύπες!

υγ. όσοι χρειάζονται σώνει και καλά έναν αποδιοπομπαίο τράγο, τους έχω έναν, το Δάρλα, έμαθα ότι χθες πήρε τηλέφωνο τον ten kate και μας "έδωσε".. (άμα δεν έριχνα την μπηχτή μου, δεν θα άντεχα!)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”