Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αν τη δούμε σοβαρά αυτή την Ευρωπαϊκή διοργάνωση (Conference League), μπορούμε θεωρητικά, με λίγο τύχη στις κληρώσεις, να κάνουμε πολύ μεγάλη πορεία, παρ'όλο που έχει κάποιες ιδιαίτερα δυνατές και ιστορικές ομάδες.
Από ότι έγραφαν σήμερα στην εφημερίδα, τα έσοδα από την συμμετοχή στους ομίλους του Conference League, θα είναι μεν μικρότερα από του Europa League, αλλά όχι πολύ μικρότερα.
Δηλαδή εάν στο μεν τα έσοδα είναι 6-7M, στο δε θα είναι κατάτι μικρότερα.
Επίσης είδα ότι όποιος πάρει το πρωτάθλημα φέτος, θα ξεκινήσει από τον πρώτο προκριματικό γύρο για τους ομίλους του Ch. L.
Όσο σκέφτομαι ότι θα παίζουμε του χρόνου Ιντερτότο αναγουλα με πιάνει με τις αηδιες της Ουέφα.
Ναι ξέρω πρέπει να μαζέψουμε βαθμούς και χρήματα. Οκ.
Αλλά τί έχω να κερδίσω παίζοντας έναν όμιλο με λιμα? Τίποτα μόνο να χάσω έχω.
Όπως ματς τύπου Ομόνοια μόνο χαμένος μπορείς να βγεις.
Στο ΤσΛ κερδας μια Μαρσέιγ, κάνεις κλαρίνα απ' όλους, κερδας τώρα και μια PSV κι όλοι μιλάνε για ιστορική πορεία πάλι..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
στα πλει-οφ των προκριματικων του κονφερενς θα ειμαστε σιγουρα στους ισχυρους?
το ranking μας του χρονου θα ειναι τοσο χαμηλο που ουτε για αυτο δεν ειμαι σιγουρος
Ωπα Ρε παιδιά.. Τι λέτε ; πες μπαίνουμε στο δεύτερο γκρουπ. Για δες ομιλο με Αντερλεχτ, ΠΑΟΚ, Ραπιντ και ένα σάκο του μποξ. Ή ακόμα χειρότερα εμείς πρώτο γκρουπ και με την τύχη που μας δέρνει να τραβήξουμε Μπετις ή Εβερτον, Σλοβαν Μπρατισλάβας και Δυναμό Τιφλίδας.
Δεν ξέρω γιατί υποτιμάται μια τέτοια διοργάνωση, όταν τα τελευταία χρόνια μονίμως σκονταφτουμε με τους αδύναμους αντιπάλους. Σαν να έχουμε πάρει λίγο ψηλά τον αμανέ. Πρόπερσι όταν έδερνες Βασιλεία, Σπάρτακ και παραλίγο Αγιαξ να το δεχτώ. Τώρα τι νόημα έχει να λέμε όλα αυτά;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk