14. Andrija Zivkovic

Άβαταρ μέλους
-keeper-

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δημοσίευση από -keeper- »

Έτρεξε πολύ , μάρκαρε , κάθετες έβγαλε , δοκάρι και γκολ είχε, ξεκουράστηκε κ στο πρώτο μισό του 2ου ημιχρόνου ... καλώς ήρθες πίσω παικταρα !!

Τη μπάλα με το αυτόγραφο του ποδιού σου θα ήθελα !!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι παίκτης all around. Παίρνει τη μπάλα από τα στόπερς την προωθεί σωστά, παίζει και πλάγια, πατάει περιοχή, σκοράρει, δίνει ασίστ και δίνει και σημαντικές ανασταλτικές βοήθειες.
Σίγουρα δεν είναι το κλασσικό εξτρέμ που περιμένει τη μπάλα κοντά στη γραμμή για να κάνει τη μπούκα.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ξύπνησε τη σωστή στιγμή από τη χειμερία νάρκη εδώ κ μήνες.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Tα σκαμπανεβάσματα, ειδικά την πρώτη χρονιά σε μια ομάδα είναι αναμενόμενα. Το σημαντικό είναι ότι επιστρέφει και δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποιοτητα του.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

επέστρεψε την κατάλληλη περίοδο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .

Αν συνεχίσει έτσι και τελειώσει και το θέμα του θα είναι ένας άξονας για τον τίτλο του χρόνου
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Παντως και τις φορές που δεν ηταν καλος, ηταν τίμιος. Δηλαδη το ντεφορμέ του ειναι το φυσιολογικο πολλών άλλων που εχουμε δει στη θέση του.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μια χαρά παίχτης είναι ο Αντριγια και στα καλά του είναι κόσμημα για τα ελληνικά γήπεδα

Ελπιζω να είναι σε καλή κατάσταση στα play off
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Θα πρεπε να χε ανανεωσει εν μεσω ντεφορμαρισματος...
Αρχιζει και ανεβαινει επικινδυνα παλι!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Είχε αρχίσει να με απογοητεύει,δείχνει σημάδια ανάκαμψης,θέλω να τον δω και στα δύσκολα που είναι μπροστά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εμενα μου θυμίζει πολύ (στο στυλ, μην παρεξηγηθώ) τον Bernardo Silva της City.

Κι αυτός εξτρεμ ξεκίνησε μέχρι που τον έκανε 8αρι ο Πεπ και έβγαλε μάτια.

Παιχτης με τόσα τρεξίματα και φυσική κατάσταση μπορεί άνετα να παίξει αυτό το ρόλο.

Έχει καθετη πάσα, καθετη κίνηση, καλό σουτ.

Νομίζω ότι θα απογειωθεί αν μεταφερθεί σε αυτή την θέση, νομίζω ήδη το κατάλαβε ο Παμπλο και στα τελευταία ματς τον βλέπουμε να γυρίζει αρκετά πίσω και να κινείται κεντρικά.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αυτό που θέλω να δω από τον Αντριγια είναι μπουκες με την μπάλα στα πόδια. Όχι μόνο από την δεξιά γραμμή και να κλείνεται προς την περιοχή του κόρνερ. Αλλα να μπαίνει από τον άξονα και από την αριστερή πλευρά. Ειδικά απέναντι σε πούλμαν.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Να παραδεχτώ ότι από την τριάδα παιχτών που λιγουρεύεστε για 8άρι, ο Σέρβος έχει πολλά καλά χαρακτηριστικά για το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού που χρειάζεται η θέση. Ωστόσο το ερωτηματικό πάντα εδώ είναι τι κάνεις αμυντικά, και κυρίως στο δικό σου μισό, και πώς προσέχεις να μην χάνεις την μπάλα στον ίδιο χώρο όταν τα λάθη εκεί είναι χωρίς επιστροφή. Αλλο κάνω μια ντρίπλα έξω από την αντίπαλη περιοχή και δεν μου βγαίνει (και το έχει πάθει πολλές φορές ο Σέρβος) και άλλο κάτω από τη μεσαία γραμμή - και επαναλαμβάνω, θυμηθείτε τον Καντουρί επί Λουτσέσκου ως αριστερό εξτρέμ και αυτόν των δύο τελευταίων χρόνων ως κεντρικό χαφ (και μάλιστα μια θέση που την ξέρει). Με λίγα λόγια, πρέπει να αλλάξει η οπτική κάποιου, η νοοτροπία του για το παιχνίδι, για να μεταφερθεί από τον περιορισμένο διάδρομο αριστερά ή δεξιά (όπου κάνω και κάποια περάσματα χαμηλά στο κέντρο και εντυπωσιάζω κάποιους πρόσκαιρα) στον "αχανή" χώρο του κέντρου.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

john4serres έγραψε:Αυτό που θέλω να δω από τον Αντριγια είναι μπουκες με την μπάλα στα πόδια. Όχι μόνο από την δεξιά γραμμή και να κλείνεται προς την περιοχή του κόρνερ. Αλλα να μπαίνει από τον άξονα και από την αριστερή πλευρά. Ειδικά απέναντι σε πούλμαν.
για να δεις κάτι τέτοιο, θα πρέπει και η ίδια η ομάδα να τον βοηθάει, ανοίγοντας χώρους, σπάζοντας την κλειστή άμυνα και δημιουργώντας τις συνθήκες εκείνες που ο Ζίβκο θα μπορεί να κάνει μπούκες.

Έως σήμερα δυστυχώς, βλέπω η ανάπτυξη της ομάδος να μην βοηθάει τον Ζίβκο για τέτοιο παιχνίδι.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Λίγο ανέβηκες κ άλλαξε όλη η ομάδα ρε μπαγάσα.. αντε γιατί πολύ θέλανε στην θέση σου τον μουργκ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

πολλοι ή πολυ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”