Volley: Αγώνες & νέα 2020-2021
-
john4serres
- hasio_john
Re: Volley: Αγώνες & νέα 2020-2021
Έχουμε κλατάρει εντελώς και ψυχικά και σωματικά
Και του χρόνου λοιπόν, με τα ίδια μυαλά
Και του χρόνου λοιπόν, με τα ίδια μυαλά
Χειρότερο ΠΑΟΚ από τον φετινό δεν έχω δει.
Υ.Γ ο Cacic είναι μεγάλος σιχαμένος.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
τσιριγωτης
-
paokpantou
Παιχταρας είναι φίλε αλλά όντως του γαμιεται η γυναίκαchri5ti9 έγραψε:Χειρότερο ΠΑΟΚ από τον φετινό δεν έχω δει.
Πήραμε ένα βαθμό στην μάχη που δίνουμε να μην μας απειλήσουν για την 4η θέση...
Στάλθηκε από το JSN-L22 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το JSN-L22 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- thanos-xanthi
Ας μου εξηγησει καποιος σχετικος,γιατι εχει τετοια σκαμπανεβασματα η ομαδα απο το ενα σετ στο αλλο?...
-
paokpantou
Κλασσικός ΠΑΟΚ δεληκωστα.. Μαλακιες μαλακιες μαλακιες μια απροπονητη ομάδα που ο καθένας κάνει ότι θέλει... ... Κατάφεραν και έχασαν 2-3 καλύτερα να μην το έλεγα.
Αυτοί που παίρνουν αποφάσεις όλα καλά? Δουλεύει ο κύριος κοιλαρας ε? Ο δουλευταρας... Χαχαχαχα
Αυτοί που παίρνουν αποφάσεις όλα καλά? Δουλεύει ο κύριος κοιλαρας ε? Ο δουλευταρας... Χαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpantou την Κυρ 21 Φεβ 2021, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάντως πέρυσι και φέτος, αυτό που γίνεται με τους ξένους δεν έχει προηγούμενο. Υποτίθεται έρχονται να κανουν διαφορά. Αυτός ο Γάλλος ειδικά δεν μπορώ να καταλάβω τι του λέει το μυαλό του σ κάθε φάση.
-
τσιριγωτης
- miburosaito
Τα νευρα ειναι τσιτωμενα επομενως δεν θα πω πολλα.
1. Δεν εχει νοημα να διωξεις τωρα Δεληκωστα, αυτη η ομαδα εχει πολλες ανορθογραφιες για να διορθωθουν τωρα και να καταφερει να παρει πρωταθλημα. Εφερε 3 διαφορετικους πασαδορους για να καταληξουμε στον Κομητουδη.
Για τον οποιο ειχα πρωτογραψει εδω περα οταν τον πηραμε γιατι το ηξερα το παιδι, αλλα ειχα γραψει επισης πως αν δεν παρουμε και σοβαρο ξενο πασαδορο πρωταθλημα δεν παιρνουμε, το παλικαρακι δεν εχει παιξει ποτε του σε ομαδα πρωταθλητισμου....
2. Οπως ειπαν κι αλλα παιδια, ειναι κριμα να βλεπουμε τετοια στηριξη σε Δεληκωστα μετα απο τοσο απαραδεκτη συμπεριφορα σε Καλμαζιδη.
3. Αμεσα ποδι στους γνωστους -αγνωστους- του ερασιτεχνη (δεν χαρακτηριζω αλλιως γιατι θα το φαω το μπαν μου), ο επισημος ερασιτεχνης να καλεσει Καλμα για τη νεα χρονια. Βγαλτε ενα μπατζετ 6-7-8 κατοσταρικα (ο Τσαλοπουλος θα ξαναστηριξει εαν ξερει οτι θα κανει κουμαντο ο Καλμα), δωστε ΛΕΥΚΗ επιταγη στον Καλμα οσον αφορα τις επιλογες του, και αφηστε τον να δουλεψει ΟΛΟ το χρονο, οπως ακριβως αφησατε τον Δεληκωστα.....
1. Δεν εχει νοημα να διωξεις τωρα Δεληκωστα, αυτη η ομαδα εχει πολλες ανορθογραφιες για να διορθωθουν τωρα και να καταφερει να παρει πρωταθλημα. Εφερε 3 διαφορετικους πασαδορους για να καταληξουμε στον Κομητουδη.
Για τον οποιο ειχα πρωτογραψει εδω περα οταν τον πηραμε γιατι το ηξερα το παιδι, αλλα ειχα γραψει επισης πως αν δεν παρουμε και σοβαρο ξενο πασαδορο πρωταθλημα δεν παιρνουμε, το παλικαρακι δεν εχει παιξει ποτε του σε ομαδα πρωταθλητισμου....
2. Οπως ειπαν κι αλλα παιδια, ειναι κριμα να βλεπουμε τετοια στηριξη σε Δεληκωστα μετα απο τοσο απαραδεκτη συμπεριφορα σε Καλμαζιδη.
3. Αμεσα ποδι στους γνωστους -αγνωστους- του ερασιτεχνη (δεν χαρακτηριζω αλλιως γιατι θα το φαω το μπαν μου), ο επισημος ερασιτεχνης να καλεσει Καλμα για τη νεα χρονια. Βγαλτε ενα μπατζετ 6-7-8 κατοσταρικα (ο Τσαλοπουλος θα ξαναστηριξει εαν ξερει οτι θα κανει κουμαντο ο Καλμα), δωστε ΛΕΥΚΗ επιταγη στον Καλμα οσον αφορα τις επιλογες του, και αφηστε τον να δουλεψει ΟΛΟ το χρονο, οπως ακριβως αφησατε τον Δεληκωστα.....