2. Νίκος Αραμπατζής

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Re: Νίκος Αραμπατζής

Δημοσίευση από diniko80 »

με μιρο και νικο καλυτερα να μην επιχειρησουμε να διεκδικησουμε πρωταθλημα του χρονου.........ελεος ο πρωτος δε ξερει μπαλα και ο δευτερος δεν υπαρχει αμυντικα
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

απο δεξί χαφ τον έκανε ο Κωστίκος δεξί μπάκ.Είχε δυο τραυματισμούς χιαστών και πέσατε να τον κράξετε.Όταν κάρφωσε εκείνο το γκόλ με την Αεκ μέσα στην τούμπα απο τα 30 μέτρα ζητούσατε 10 ετές συμβόλαιο ανανέωσης.
Άντε ξυπνάτε λίγο ξερόλες.
Κάνει δεν κάνει θα το δεί η διοίκηση
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Και τι είναι ρε Vaggt ο ΠΑΟΚ? Σύλλογος περίθαλψης αναξιοπαθούντων ποδοσφαιριστών? Τέρμα τα καλά παιδιά,τα Παοκτσάκια,αυτά που έρχονται από τραυματισμούς κτλ.
Αξίζεις να φοράς αυτή τη φανέλα θα παίζεις.Δεν αξίζεις,άντε στις Σέρρες.
Πάρτε το χαμπάρι ότι ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και δεν κάνει εκπτώσεις στην αξία των παικτών.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Τσαμπα πεναλντι εδωσε σημερα και ουσιαστικα εκανε την αρχη για τον διασυρμο της ομαδος.Προερχεται ομως απο μεγαλο τραυματισμο και σιγουρα θελει καποιους αγωνες για να βρει τα πατηματα του,ελπιζω σε αυτον και πιστευω πως μετα την καλοκαιρινη προετοιμασια τουλαχιστον θα ειναι ενα αξιοπιστου μπακ απ...

:?
angelos4a

Δημοσίευση από angelos4a »

VAGGT έγραψε:απο δεξί χαφ τον έκανε ο Κωστίκος δεξί μπάκ.Είχε δυο τραυματισμούς χιαστών και πέσατε να τον κράξετε.Όταν κάρφωσε εκείνο το γκόλ με την Αεκ μέσα στην τούμπα απο τα 30 μέτρα ζητούσατε 10 ετές συμβόλαιο ανανέωσης.
Δεν διαφωνώ με αυτά που λές αλλά βλέπω την απόδοση του παίχτη.Μπορεί να μην έχει πάρει πολλές ευκαιρίες αλλά το ανούσιο πέναλτι που δόθηκε(όχι που δεν θα το διναν...) καθώς κ τα αρκετά λάθη που έκανε δείχνουν ότι έχει μείνει πίσω.
Εγώ προσωπικά θα ήθελα να βλέπω πιο πολλούς Έλληνες.Ακόμα κ τον Μπαλάφα.Μου αρέσουν μερικά χαρακτηριστικά που έχει αλλά όταν προσπαθώ για το καλύτερο δυστυχώς βλέπω ότι δεν με καλύπτει.Εννοείται ότι δεν θα αποφασίσω εγώ όπως κ το οτι εμπιστεύομαι την διοικηση που ξέρει κ βλέπει 1000 πράγματα παραπάνω.Αλλά βλέπεις πως ο παίχτης έχει μείνει πίσω.Δεν θα το πεις?
Επίσης αν παρατηρήσεις οι πιο πολλοί λένε για το λάθος που έκανε (προσωπικά απειρία) κ δόθηκε το πέναλτι.Αυτά κ συγνώμη που μακρολογώ.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ο αραμπατζης δεν ειναι αυτος που ειδαμε σημερα.
εμεις που τον εχουμε δει στα καλα του τον περιμενουμε να ανεβει.
καποιοι ισως ειναι μικροι και εχουν μονο την τωρινη εικονα οποτε δικιο εχουν που κραζουν
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Παικτακι της σειρας. Για καμια Ξανθη ειναι. Θα μου πειτε, εδω επαιξε στον ΠΑΟΚ ο τρισμεγιστος Μπαλαφας, ο Αραμπατζης γιατι οχι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Κυρ 24 Μάιος 2009, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Η αληθεια ειναι οτι πλεον ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ομαδα που θα δινει ευκαιριες σε παιχτες που θελουν να σωσουν την καριερα τους.Ειναι καπως σκληρο για τον παιχτη αλλα πιστευω οτι με τετοιες εμφανισεις ο Αραμπατζης δεν πρεπει να εχει θεση ουτε στον παγκο.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ο αραμπατζής κάνει για ομάδα 7η 8η πιστεύω... όχι για ομάδα που θα πάει γαι πρωτάθλημα...
ευτυχώς γι αυτόν που είναι Έλληνας και λογικά γι αυτό θα μείνει
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

ronaldo έγραψε:ο αραμπατζης δεν ειναι αυτος που ειδαμε σημερα.
εμεις που τον εχουμε δει στα καλα του τον περιμενουμε να ανεβει.
καποιοι ισως ειναι μικροι και εχουν μονο την τωρινη εικονα οποτε δικιο εχουν που κραζουν
σου αρεσει ο ηλιαδης και ο αραμπατζης.
δεν σου αρεσει ο βερον και εγω δεν ξερω ποιος αλλος.
φιλε η νοσταλγος του μοναστηριου εισαι, η μανατζερ των ελληνων παικτων μας η γουσταρει να βλεπεις εναν ΠΑΟΚ 5ο - 6ο .
αλλη εξηγηση δεν εχω
savic79

Δημοσίευση από savic79 »

εγώ τον θυμάμαι από τότε που τον έφερε ο κωστίκος ποτέ δεν έκανε αυτό το παιδί για τον ΠΑΟΚ.-
Το καλύτερο που μπορεί να γίνει για αυτόν όπως ανέφερα και αλλού είναι να πάει στη λάρισα και να πάρουμε τον μπουκουβάλα άμα θέλουμε έλληνα 2ο δεξί μπακ
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Απογοητεύτηκα σήμερα από τον Αραμπατζή. Το πέναλτυ ήταν το λιγότερο (κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας). Οι σέντρες που πέρασαν από την πλευρά του δεν δικαιολογούνται με τίποτα. Ο μπακ του ΠΑΟ τον είχε για πλάκα.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

angelos4a έγραψε:
VAGGT έγραψε:απο δεξί χαφ τον έκανε ο Κωστίκος δεξί μπάκ.Είχε δυο τραυματισμούς χιαστών και πέσατε να τον κράξετε.Όταν κάρφωσε εκείνο το γκόλ με την Αεκ μέσα στην τούμπα απο τα 30 μέτρα ζητούσατε 10 ετές συμβόλαιο ανανέωσης.
Δεν διαφωνώ με αυτά που λές αλλά βλέπω την απόδοση του παίχτη.Μπορεί να μην έχει πάρει πολλές ευκαιρίες αλλά το ανούσιο πέναλτι που δόθηκε(όχι που δεν θα το διναν...) καθώς κ τα αρκετά λάθη που έκανε δείχνουν ότι έχει μείνει πίσω.
Εγώ προσωπικά θα ήθελα να βλέπω πιο πολλούς Έλληνες.Ακόμα κ τον Μπαλάφα.Μου αρέσουν μερικά χαρακτηριστικά που έχει αλλά όταν προσπαθώ για το καλύτερο δυστυχώς βλέπω ότι δεν με καλύπτει.Εννοείται ότι δεν θα αποφασίσω εγώ όπως κ το οτι εμπιστεύομαι την διοικηση που ξέρει κ βλέπει 1000 πράγματα παραπάνω.Αλλά βλέπεις πως ο παίχτης έχει μείνει πίσω.Δεν θα το πεις?
Επίσης αν παρατηρήσεις οι πιο πολλοί λένε για το λάθος που έκανε (προσωπικά απειρία) κ δόθηκε το πέναλτι.Αυτά κ συγνώμη που μακρολογώ.

αδερφέ επίτηδες το εγραψα για να σας δώσω να καταλάβετε ότι μετά απο 3-4 καλές εμφανίσεις ενός παίκτη δεν χρειάζεται να τον θεοποιούμε όπως το ίδιο κάνουμε ακόμα κ σήμερα με διάφορους άλλους.....
ο Νικόλας χρειάζεται πολλά παιχνίδια ακόμα για να επανέλθει σε μία Α κατάσταση η οποία δεν ξέρω αν μπορεί να είναι κατάλληλη για πορεία πρωταθλητισμού.Δεν μπορώ όμως να τον κατακεραυνώσω και να τον σκίσω την στιγμή που φέτος έπαιξε πολύ λίγους αγώνες και επαναλαμβάνω το παιδί είχε 2 τραυματισμούς.Και γώ θα ήθελα τον Αλβες της Μπαρτσα στην ομάδα μου για δεξί μπάκ αλλά αυτό δεν γίνεται!
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Η χθεσινή του εμφάνιση ήταν συνέχεια των άθλιων φετινών του εμφανίσεων. Μεταβίβαση μηδέν, κατεβάσματα μηδέν, αμυντικά μηδέν, ταχύτητα μείον μηδέν. Ή είναι επηρεασμένος ακόμη από τον τραυματισμό ή φάνταζε πέρυσι ρομπέρτο κάρλος ανάμεσα στις σαρδέλες...
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι πλεον η ομαδα που δινει ευκαιριες, στηριζει, πιστευει και επιμενει σε ανετοιμους παικτες...Τουλαχιστον στην πρωτη ομαδα θελουμε παικτες ετοιμους να προσφερουν και να ανεβασουν τον ΠΑΟΚ επιπεδο...ο ΠΑΟΚ ειναι πλεον τρενο και το τρενο δε σε περιμενει...αν εισαι ετοιμος το προλαβαινεις, αν δεν εισαι ετοιμος ή δεν μπορεις το χανεις...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”