Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης ΠΑΟΚ
Re: Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης ΠΑΟΚ
Περιμενεις να διαβασεις κανα ονομα με εμπειρια στον χωρο και αποδεδειγμενα καλο ματι, και ακους τον συμπαθη κατα τα αλλα Σακελαρίου?
Ημαρτον Παναγια μου...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ημαρτον Παναγια μου...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οταν ψάχνουν παιδιά καλό θα είναι να φέρνουν παιδιά που αγαπούν τον ΠΑΟΚ και την ομάδα και έχουν όνειρο να φορέσουν την φανέλα του ΠΑΟΚ με τιμή. Όχι παιδιά που υποστηρίζουν άλλες ομάδες ανοιχτά και βλέπουν τον ΠΑΟΚ ως σκαλοπάτι. Μετά έρχεται η στιγμή που δεν υπογράφουν συμβόλαια και θέλουν να φύγουν προς λιμάνι μεριά, και ψάχνουμε να βρούμε τι και ποιος φταίει που χάθηκε το ταλέντο...
- Aigle_Noir
Έχεις κάποιον συγκεκριμένο στο μυαλό σου;
Πάντως, δεν νομίζω αυτό που λες να μπορεί να ισχύει. Αν ήταν έτσι, θα είχαμε απορρίψει πολλούς παίκτες (κυρίως εκτός Θεσσαλονίκης). Ο γαύρος ξέρεις πόσα ΠΑΟΚια έχει;;
Το θέμα είναι, άσχετα με την ομάδα που υποστηρίζουν, να τους μπολιάσουμε την αγάπη και το σεβασμό για την ομάδα μας.
Πάντως, δεν νομίζω αυτό που λες να μπορεί να ισχύει. Αν ήταν έτσι, θα είχαμε απορρίψει πολλούς παίκτες (κυρίως εκτός Θεσσαλονίκης). Ο γαύρος ξέρεις πόσα ΠΑΟΚια έχει;;
Το θέμα είναι, άσχετα με την ομάδα που υποστηρίζουν, να τους μπολιάσουμε την αγάπη και το σεβασμό για την ομάδα μας.
-
- ΑποστόληςΑ
Κάθε ποδοσφαιριστής κοιτάει πώς να εξελιχθεί. Αν ο ΠΑΟΚ δεν του δώσει τα φόντα να εξελιχθεί θα πάει σε άλλες ομάδες.
Άλλο πράγμα ποια ομάδα θαυμάζω και άλλο το πώς θα εξελιχθώ επαγγελματικά.
Και ο ΠΑΟΚ στις υποδομές του έχει παίκτες από την Κρήτη: Ιωάννης Μανωλιούδης (23.05.2003) από Ρέθυμνο, Κων/νος Κουλιεράκης (28.11.2003) από Χανιά και Τίτος Κουτεντάκης (22.08.2003) από ΟΦΗ.
Έχουμε ακόμη παίκτες από Αλεξ/πολη, Κέρκυρα και Πρέβεζα και μιλάω μόνο για την Κ19.
Άλλο πράγμα ποια ομάδα θαυμάζω και άλλο το πώς θα εξελιχθώ επαγγελματικά.
Και ο ΠΑΟΚ στις υποδομές του έχει παίκτες από την Κρήτη: Ιωάννης Μανωλιούδης (23.05.2003) από Ρέθυμνο, Κων/νος Κουλιεράκης (28.11.2003) από Χανιά και Τίτος Κουτεντάκης (22.08.2003) από ΟΦΗ.
Έχουμε ακόμη παίκτες από Αλεξ/πολη, Κέρκυρα και Πρέβεζα και μιλάω μόνο για την Κ19.
-
Το μέρος δεν έχει να κάνει απόλυτα. Μπορεί να είναι από νότια Ελλάδα και να είναι ΠΑΟΚτσακι και από Μακεδονία και να υποστηρίζει άλλη ομάδα. Αλλά εκφράσεις τύπου "Ολυμπιακάρα" δεν θα ήθελα να ακούω από τα παιδιά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.
Από την συνέντευξη του Κούστα για το γκολ αλά Ιμπραίμοβιτς και το πέρασμα του από τις Ακαδημίες μας και την πρώτη ομάδα:

that's the spiritΓια το γκολ που πέτυχε: «Όταν έκανα το τελείωμα δεν περίμενα να έχει αυτή την πορεία. Το είχα επιχειρήσει στην προπόνηση και δεν το είχα βάλει ποτέ. Τώρα το δοκίμασα και μπήκε. Στην αρχή το ξέχασα για λίγο γιατί έπρεπε να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι και έπρεπε να κερδίσουμε, μετά το είδα ξανά στην τηλεόραση και έμεινα άφωνος».
Για την πορεία του στο ποδόσφαιρο: «Πριν ένα χρόνο έλυσα το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ. Ανέβηκα στην Κ20 του Ιβιτς, έγινα τότε μαζί του επαγγελματίας, μου δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες στο Κύπελλο, ένα ματς με τον Τούντορ κόντρα στον Ολ.Βόλου. Όταν ανέβηκε ο Ιβιτς, με πήρε στην πρώτη ομάδα, είχα ενεργό ρόλο. Αργότερα μου είπε πως δεν θα έχω χρόνο συμμετοχής και πήγα δανεικός στη Σλοβακία. Έπειτα δεν με ξαναπήραν προετοιμασία, άρχισα να πηγαίνω δανεικός, στη Σλοβακία, στον Αιγινιακό και πέρυσι πήγα στον Καραϊσκάκη ελεύθερος. Μου δόθηκαν ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ και θα μπορούσα να τις είχα εκμεταλλευτεί καλύτερα. Μόνο που ήμουν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να αναγκάσω τον προπονητή να με βάλει».
Για τον Τζόλη: «Εχω μείνει άφωνος με αυτά που κάνει ο Τζόλης. Μου αρέσει η κίνηση με την προσποίηση προς τον άξονα και το σουτ που κάνει, δεν προλαβαίνει να αντιδράσει ο αμυντικός. Για να είναι στον ΠΑΟΚ κάποιος πρέπει να έχει ταλέντο, όποιος πάει στην πρώτη ομάδα πρέπει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του δίνονται».
Για το ΠΑΟΚ-Αρης: «Πάλι καλά που ισοφαρίσαμε στο τέλος, σώσαμε στον βαθμό. Δεν υπάρχει για μένα ο Αρης, ο ΠΑΟΚ για μένα είναι ανώτερος. Το γεγονός πως δεν κερδίζει ο ΠΑΟΚ τον Αρη στην Τούμπα είναι θέμα συγκυριών. Εγώ δεν έχω να κρύψω πως είμαι ΠΑΟΚ, δεν ξέρω αν θα μου κάνει καλό στην καριέρα μου ή όχι. Έτσι όπως είναι τα πράγματα στον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο να επιστρέψω, δεν σταματάω να ονειρεύομαι πως θα το καταφέρω. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στον Αρη αν μου γινόταν πρόταση».
Για τον Ιβιτς: «Δεν ξέρω πως θα ήταν αν έμενε ο Ιβιτς, αλλάζουν οι προπονητές στο ποδόσφαιρο. Αυτός με πίστεψε, με έκανε επαγγελματία και όταν είδα πως εξελίσσεται πίστεψα πως θα καταφέρει».
https://www.paokmania.gr/stiles/mme/188 ... to-gol-mou

Ωραιο κορμι ο Κουστα παντως!
Δεν τον ξερω καθολου σαν παιχτη, αλλα δειχνει πολυ δεμενος για ψηλος
Δεν τον ξερω καθολου σαν παιχτη, αλλα δειχνει πολυ δεμενος για ψηλος
Η πρώτη του χρονιά δανεισμού στην Ζέμπλιν στα 19 του το 16-17 ήταν εξαιρετική, βασικός και σκόρερ μου είχε αφήσει την εντύπωση ότι θα τον δούμε στην ομάδα αλλά δεν ξέρω τι έγινε την επόμενη χρονιά στην ίδια ομάδα πάλι την Ζέμπλιν που από βασικός της βρέθηκε να τον στέλνουν στην δεύτερη ομάδα.
[youtube]XqL1YVr4wQk[/youtube]
[youtube]XqL1YVr4wQk[/youtube]
Πέρασε και από την Ξάνθη Η Κ-17, 1-2 τελικό μες δύο γκολ του Τζίμα
Ενδιαφέρον, 14χρονος πετυχαίνει 6 τέρματα σε έναν αγώνα σε πρωτάθλημα Α τοπικής κατηγορίας
https://www.evrytaniasport.gr/2021/11/2-8.html

https://www.evrytaniasport.gr/2021/11/2-8.html
- Μπαρκαρούτσος
Από το άρθρο που παραθέτεις:
Ιδανικό ξεκίνημα
Πολύ καλό ντεμπούτο για τον Κώστα Ρουμελιώτη της Ακαδημίας, που σημείωσε δυο γκολ. Ο 23χρονος που αποτελεί τον μοναδικό «μεγάλο» των νικητών αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ.
Τι εννοεί;
Το παλικάρι που έβαλε τα 6 πάντως, είναι ο Κώστας Γυφτομήτρος.
Ιδανικό ξεκίνημα
Πολύ καλό ντεμπούτο για τον Κώστα Ρουμελιώτη της Ακαδημίας, που σημείωσε δυο γκολ. Ο 23χρονος που αποτελεί τον μοναδικό «μεγάλο» των νικητών αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ.
Τι εννοεί;
Το παλικάρι που έβαλε τα 6 πάντως, είναι ο Κώστας Γυφτομήτρος.
- ΑποστόληςΑ
Παλικαράκι είναι, γιατί ακόμη τον δηλώνουν 14 ετών. Πρέπει δηλαδή να έχει γεννηθεί 2007, ή Δεκέμβριο του 2006.
- Kabamaru11
Ο Γκουσταβο Βαρέλα πάει Μπενφίκα!
"Τον γνωρίζουν οι περισσότεροι μια και είναι ο μεγάλος γιος του Φερνάντο Βαρέλα, ο νεαρός Γκουστάβο που φυσικά παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Οι ασπρόμαυροι έκαναν σημαντικές προσπάθειες για να υπογράψουν το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Γκουστάβο Βαρέλα, εκείνος όμως όλα δείχνουν ότι θα φύγει, για να παίξει ποδόσφαιρο στην Μπενφίκα!
Το PAOK24 αποκαλύπτει ότι οι προσπάθειες του ΠΑΟΚ για να υπογράψει ο Βαρελα ξεκίνησαν από το περασμένο καλοκαίρι. Ο ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 2005 και παίζει στον ΠΑΟΚ από το 2016, έχει κάνει –ως φορ- σημαντικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και ήρθε η ώρα να επιβραβευθεί με το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Φέτος, ο 17χρονος δυναμικός φορ παίζει στην κ19(!) και σε 12 εμφανίσεις έχει έξι γκολ και δύο ασίστ.
Παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες και τις σημαντικές προτάσεις που του έγιναν σε οικονομικό επίπεδο, είναι πλέον φανερό ότι ο Βαρέλα δεν θα παίξει άλλο στον ΠΑΟΚ και βάσει όλων των πληροφοριών, η Μπενφίκα είναι εκείνη που τον έχει δελεάσει για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Αυτό μένει να επιβεβαωθεί το επόμενο διάστημα,
Για το νεαρό Πορτογάλο (εκεί γεννήθηκε ο Γκουστάβο και όπως είναι γνωστό έπαιξε πρόσφατα και στην εθνική νέων της χώρας από όπου και η φωτογραφία με τον πατέρα του) η Μπενφίκα έχει κάνει τις κινήσεις της και όλα δείχνουν ότι θα καταβάλει στον ΠΑΟΚ τα τροφεία του παίκτη και θα τον κάνει δικό της, αφού βέβαια η πλευρά του παίκτη αρνήθηκε τις αρχικές προσφορές του Δικεφάλου. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί άμεσα, ώστε ο 17χρονος φορ να μετακομίσει από τώρα στη Λισαβόνα. Μπορεί να αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή; Προς το παρόν δεν φαίνεται πώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες, αν και βέβαια πρέπει να περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις.
Χαρακτηριστικό όλων των τελευταίων εξελίξεων, είναι ότι ο Βαρέλα αποφασίστηκε αρχικά να μείνει εκτός αποστολής από τον σημερινό αγώνα της κ19 του ΠΑΟΚ, αλλά μπήκε τελευταία στιγμή με αφορμή ένα άλλο πρόβλημα που προέκυψε.
Σε κάθε περίπτωση ο ποδοσφαιριστής έχει αρνηθεί τις προτάσεις του ΠΑΟΚ, όλα δείχνουν ότι φεύγει, φαίνεται ότι τα έχει βρει με την Μπενφίκα και μένει μόνο να φανεί πότε οι Πορτογάλοι θα καταβάλλουν τα τροφεία."
Αναμενομενο εφοσον ο πατηρ του δεν ανανεωνει με την πρωτη ομαδα.Κριμα γιατι προκειται για καλο ταλεντο αλλα την κακια μου θα την βγαλω για την αχαριστη οικογενεια Βαρελα.Στο καλο κ να μην μας γραφουν.Φιλοχρηματοι.
"Τον γνωρίζουν οι περισσότεροι μια και είναι ο μεγάλος γιος του Φερνάντο Βαρέλα, ο νεαρός Γκουστάβο που φυσικά παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Οι ασπρόμαυροι έκαναν σημαντικές προσπάθειες για να υπογράψουν το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Γκουστάβο Βαρέλα, εκείνος όμως όλα δείχνουν ότι θα φύγει, για να παίξει ποδόσφαιρο στην Μπενφίκα!
Το PAOK24 αποκαλύπτει ότι οι προσπάθειες του ΠΑΟΚ για να υπογράψει ο Βαρελα ξεκίνησαν από το περασμένο καλοκαίρι. Ο ποδοσφαιριστής που γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 2005 και παίζει στον ΠΑΟΚ από το 2016, έχει κάνει –ως φορ- σημαντικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και ήρθε η ώρα να επιβραβευθεί με το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Φέτος, ο 17χρονος δυναμικός φορ παίζει στην κ19(!) και σε 12 εμφανίσεις έχει έξι γκολ και δύο ασίστ.
Παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες και τις σημαντικές προτάσεις που του έγιναν σε οικονομικό επίπεδο, είναι πλέον φανερό ότι ο Βαρέλα δεν θα παίξει άλλο στον ΠΑΟΚ και βάσει όλων των πληροφοριών, η Μπενφίκα είναι εκείνη που τον έχει δελεάσει για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Αυτό μένει να επιβεβαωθεί το επόμενο διάστημα,
Για το νεαρό Πορτογάλο (εκεί γεννήθηκε ο Γκουστάβο και όπως είναι γνωστό έπαιξε πρόσφατα και στην εθνική νέων της χώρας από όπου και η φωτογραφία με τον πατέρα του) η Μπενφίκα έχει κάνει τις κινήσεις της και όλα δείχνουν ότι θα καταβάλει στον ΠΑΟΚ τα τροφεία του παίκτη και θα τον κάνει δικό της, αφού βέβαια η πλευρά του παίκτη αρνήθηκε τις αρχικές προσφορές του Δικεφάλου. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί άμεσα, ώστε ο 17χρονος φορ να μετακομίσει από τώρα στη Λισαβόνα. Μπορεί να αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή; Προς το παρόν δεν φαίνεται πώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες, αν και βέβαια πρέπει να περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις.
Χαρακτηριστικό όλων των τελευταίων εξελίξεων, είναι ότι ο Βαρέλα αποφασίστηκε αρχικά να μείνει εκτός αποστολής από τον σημερινό αγώνα της κ19 του ΠΑΟΚ, αλλά μπήκε τελευταία στιγμή με αφορμή ένα άλλο πρόβλημα που προέκυψε.
Σε κάθε περίπτωση ο ποδοσφαιριστής έχει αρνηθεί τις προτάσεις του ΠΑΟΚ, όλα δείχνουν ότι φεύγει, φαίνεται ότι τα έχει βρει με την Μπενφίκα και μένει μόνο να φανεί πότε οι Πορτογάλοι θα καταβάλλουν τα τροφεία."
Αναμενομενο εφοσον ο πατηρ του δεν ανανεωνει με την πρωτη ομαδα.Κριμα γιατι προκειται για καλο ταλεντο αλλα την κακια μου θα την βγαλω για την αχαριστη οικογενεια Βαρελα.Στο καλο κ να μην μας γραφουν.Φιλοχρηματοι.
Το μήλο κάτω από την μηλιά δεν λένε; εύχομαι να μην μετανοιώσει την επιλογή του. Ευκαιρία να απεμπλακουμε και από το βαρύ συμβόλαιο του πατέρα
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk