11.Χρήστος Τζόλης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: 11.Χρήστος Τζόλης

Δημοσίευση από bersekeros »

Tον Αύγουστο του 2003 σε ηλικία 18μισό μεταγράφεται από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Manchester United έναντι 19M.

Για να δούμε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

40 μύρια θα δώσει η Μαν για να αγοράσει παίκτη από Ισπανική ή Γερμανική ομάδα. Όχι από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα για παίκτη που δεν έχει παίξει ομίλους Ch.L.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

!!!
Τα δικά μου ποδοσφαιρικά όνειρα πάντως,σχετίζονται ΜΟΝΟ με τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ποια Γιουνάιτεντ να πούμε; Άντε με τους ματζιρηδες! Μόνο ΠΕΠ και Σίτι ρε κουφάλες και αν θέλετε!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Η United πήρε φέτος δυο νεαρούς εξτρέμ, Pellistri και Diallo (47 εκατομμύρια λίρες και οι δυο τους).
Έχει και στην ακαδημία φορμαρισμένους επιθετικογενείς παίκτες.

Δεν στέκει καν το σενάριο περί Τζόλη.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Μακάρι για Μάντσεστερ ή Ντόρτμουντ, αλλά κρατήστε μια πισινή γιατί αυτά είναι τα κλασικά τρικ που χρησιμοποιούν οι μάνατζερ για να αυξήσουν την αξία και τον ντόρο γύρω από τον παίχτη. Θυμηθείτε τι λέγανε για τον Μήτρογλου οι γαύροι, τι για Αρσεναλ, τι για Σίτι και στο τέλος τον πήρε η τελευταία τότε Φούλαμ.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

"Το μυαλό μου είναι μόνο στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να διακριθώ, σε αυτήν είμαι απόλυτα αφοσιωμένος. Το όνειρο μου από μικρός ήταν να παίξω στον ΠΑΟΚ. Επομένως το μέλλον θα δείξει τι μπορεί να γίνει, αλλά τώρα είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα..."

- Είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ επειδή αγωνίζεσαι στην ομάδα ή είναι αυτό που λέμε, κυλάει μέσα στο αίμα σου ο Δικέφαλος;

¨Πώς να μην είμαι ΠΑΟΚ; Από μικρό παιδί ήμουν στην Τούμπα. Θυμάμαι τον εαυτό μου με τους δικούς μου ανθρώπους σε ηλικία 7 και 8 ετών στην Τούμπα. Εννοείται πως είμαι οπαδός της ομάδας".

- Θα μπορούσες να μην αποδεχθείς μια πρόταση από το εξωτερικό αν δεν ήταν ένας κορυφαίος σύλλογος για να μείνεις στον ΠΑΟΚ;

"Δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Οπως καταλαβαίνετε δεν είναι κάτι που αποφασίζει κανείς μόνος. Αλλά επαναλαμβάνω πως είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα".
Τμήμα της συνέντευξης του Χρηστάρα στον Γ. Ζαϊρη (metrosport.gr)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sourmenetes έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Αν ειναι να μας τον παρει η Μαντσεστερ Γιουναιτεντ με 20 μυρια, ας φυγει το παιδι απο το καλοκαιρι. Θα ειναι η μεγαλυτερη μεταγραφη που εχει κανει Ελληνας παικτης και θα ειναι μεγαλη μας τιμη και καμαρι που δωσαμε τετοιο παιχταρα στην τεραστια Γιουναιτεντ.
Καντα 40 να το συζητήσουμε...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οχι 300 ρε σουρμε :lol:
απο ελλαδα ψωνιζουν, απο τον ΠΑΟΚ των 3 πρωταθληματων, της μηδαμινης ευρωπαικης πορειας και ΚΑΜΙΑΣ συμμετοχης στο τσου λου. Aντικειμενικα ειναι ιδανικο ποσο ΟΤΑΝ φυγει και για τετοιο μεγαθηριο.
Για τωρα ας τον χαρουμε οσα χρονια γινεται περισσοτερο.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

bersekeros έγραψε:
"Το μυαλό μου είναι μόνο στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να διακριθώ, σε αυτήν είμαι απόλυτα αφοσιωμένος. Το όνειρο μου από μικρός ήταν να παίξω στον ΠΑΟΚ. Επομένως το μέλλον θα δείξει τι μπορεί να γίνει, αλλά τώρα είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα..."

- Είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ επειδή αγωνίζεσαι στην ομάδα ή είναι αυτό που λέμε, κυλάει μέσα στο αίμα σου ο Δικέφαλος;

¨Πώς να μην είμαι ΠΑΟΚ; Από μικρό παιδί ήμουν στην Τούμπα. Θυμάμαι τον εαυτό μου με τους δικούς μου ανθρώπους σε ηλικία 7 και 8 ετών στην Τούμπα. Εννοείται πως είμαι οπαδός της ομάδας".

- Θα μπορούσες να μην αποδεχθείς μια πρόταση από το εξωτερικό αν δεν ήταν ένας κορυφαίος σύλλογος για να μείνεις στον ΠΑΟΚ;

"Δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Οπως καταλαβαίνετε δεν είναι κάτι που αποφασίζει κανείς μόνος. Αλλά επαναλαμβάνω πως είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα".
Ο Τζόλης δηλώνει αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ... και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αφοσιωμένοι στο ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ ξεπούλημα του
Ρε τι ζουμε! :D

Τι να τα κάνετε τα λέφτα που θα φέρει ρε;
Αφού αυτούς που θα πάρουμε,θα θέλετε να τους πουλήσουμε σε 3 μηνες
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τον Τζόλη θα τον έδινα μόνο σε Άγιαξ, Ντορτμουντ, Μπάγιερν, Πόρτο, Γιούβε, Λίβερπουλ, Σίτι, ΜανΓιου, Μπάρτσα, Ρεαλ και Ατλέτικο. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα δεν είναι αρκετά μεγάλη για αυτό το παιδί. Και τα χρήματα που θα του δώσουν, του τα δίνει κι ο Ιβάν. Το παιδί έχει πάρα πολύ ψηλό ταβάνι.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Doomlord4 έγραψε:
bersekeros έγραψε:

Ο Τζόλης δηλώνει αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ... και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αφοσιωμένοι στο ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ ξεπούλημα του
Ρε τι ζουμε! :D

Τι να τα κάνετε τα λέφτα που θα φέρει ρε;
Αφού αυτούς που θα πάρουμε,θα θέλετε να τους πουλήσουμε σε 3 μηνες
κάτι έχει πάει πολύ άσχημα αδερφέ ... πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ... μπράβο στον χρηστάκο για τις απαντήσεις ... περιμένω και από τα άλλα μεγάλα ταλέντα αυτής της ομάδας ανάλογη απόδοση, συνέπεια στην βελτίωση και προσωπικότητα και αφοσίωση στον ΠΑΟΚ ....
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ναι εχει παει πολυ στραβα. Το οτι ειμαστε στο 2021 και το ποδοσφαιρο ειναι εμποριο πλεον, το οτι ακουγεται μια τοπ ομαδα για εναν παιχταρα μας και μας εχουν βαλει εδω και χρονια στο τριπακι του ffp δε σας λεει κατι εσας ή ζειτε στην εποχη της σπορ του βορρα οταν και φευγανε παικτες χωρις να εχουμε αποψη?
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Η σειρά στο δικό μου μυαλό έχει ως εξής:

1. Να προσφέρει αγωνιστικά στον ΠΑΟΚ
2. Να ωφεληθεί ο παίχτης αγωνιστικά από τη μεταγραφή του
3. Να είναι λογικά τα οικονομικά ανταλλάγματα

Δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό timing για να πετύχεις το μέγιστο από τους 3 αυτούς στόχους. Είμαι όμως πολύ κοντά στο να βάλω το καλό του παίχτη πάνω από όλα με τη λογική ότι η παραγωγική διαδικασία του ΠΑΟΚ θα συνδεθεί με έναν παίκτη (και όχι ταλέντο πια) παγκόσμιας κλάσης.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εμείς φταίμε για όλα.
Δεν θα επαναληφθεί.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τα 40 αν κάποιοι στιγμή γίνουμε Ευρωπαϊκή υπερδύναμη, τότε μπορούμε να τα ονειρευόμαστε..
Αυτή την στιγμή με 20 είμαστε τέλεια μπορώ να πω, γιατί θα μπορούμε να επενδύουμε με ασφάλεια τα επόμενα χρόνια, μακριά από ffp..

Και ναι ο Τζολης αυτή την στιγμή αν έπαιζε σε μια μικρομεσαία της Budensliga πιθανότατα να κόστιζε 40 μύρια, αλλά όταν το πρωτάθλημα μας είναι επιπέδου Αλβανίας και η ευρωπαϊκή μας παρουσία κακή, τότε πρέπει να έχουμε και λίγο αίσθηση της πραγματικότητας

Μακάρι στο μέλλον αυτό να αλλάξει και να συζητάμε υπό άλλους όρους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”