14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Παντως ειναι περιεργο π δενεχει δοκιμαστει ως χαφ ή δεκαρι καθολου και επιμενουμε να τον εγκλωβιζουμς εκει στα πλαγια...
Ο Ουαρντα μπορει ανετα να παιξει πλαγια και να ερθει πιο μεσα ο Ζιφκο...
Βεβαια ακομη καλυτερο θα ηταν να ρθει και ενα εξτρεμ γραμμης, αλλα δε μαμεις...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ουαρντα μπορει ανετα να παιξει πλαγια και να ερθει πιο μεσα ο Ζιφκο...
Βεβαια ακομη καλυτερο θα ηταν να ρθει και ενα εξτρεμ γραμμης, αλλα δε μαμεις...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αδερφε δε νομιζω πως το σουλουπι Αντριγια ειναι για αμυντικο χαφ, ειναι υπερβολικα κοντος για 6αρι που θες μια πρωτη κεφαλια. Στο 10 παντως θα τον δοκιμαζα ανεταAmsterdamer_87 έγραψε:Ο Αντριγιας φιλοι μου δεν ειναι εξτρεμ..απο αναγκη παιζει εκει γιατι ο Πικασσο δεν ηθελε εξτρεμ στην ομαδα..Το παιδι εναι χαφ και μαλιστα χαφαρος που τρεχει και μαρκαρει..Με τον χαμπιμπι στις ακρες και τον Νιντζα θα δουμε αλλον Ζιβκο..Αν δεν ερθει 6αρι ισως θα μπορουσε να παιξει ως Αμυντικο χαφ(αντι για μπακ που ειπε ο Ντιμ) το πακετο και την τεχνικη τα εχει..Πρεπει να το θελει και ο ιδιος βεβαια
Κανένα χαφ μας δεν παίρνει κεφαλιά, ούτε πρώτη ούτε δεύτερη. Συνήθως δεν πηδάνε καν, απλά βάζουν πλάτη στον αντίπαλο που πηδάει.Dimg4 έγραψε:Αδερφε δε νομιζω πως το σουλουπι Αντριγια ειναι για αμυντικο χαφ, ειναι υπερβολικα κοντος για 6αρι που θες μια πρωτη κεφαλια.
- Amsterdamer_87
Εχεις δικιο για το υψος συμφωνω παντως οι Λατινοι παιζουν ενα συστηματακι(4-1-4-1)με 2 δεκαρια το ενα πισω και το αλλο μπροστα που γαζωνει..Εαν και εφοσον δεν παρουν Αμυντικο χαφ εγω θα ρισκαρα ακομα και με τον Χαμπιμπι εκει και Ζιβκο-Νιντζα σε θεσεις 8-10..κι ας κοροιδευουν οι μπαλαδοφατσες..Dimg4 έγραψε:Αδερφε δε νομιζω πως το σουλουπι Αντριγια ειναι για αμυντικο χαφ, ειναι υπερβολικα κοντος για 6αρι που θες μια πρωτη κεφαλια. Στο 10 παντως θα τον δοκιμαζα ανεταAmsterdamer_87 έγραψε:Ο Αντριγιας φιλοι μου δεν ειναι εξτρεμ..απο αναγκη παιζει εκει γιατι ο Πικασσο δεν ηθελε εξτρεμ στην ομαδα..Το παιδι εναι χαφ και μαλιστα χαφαρος που τρεχει και μαρκαρει..Με τον χαμπιμπι στις ακρες και τον Νιντζα θα δουμε αλλον Ζιβκο..Αν δεν ερθει 6αρι ισως θα μπορουσε να παιξει ως Αμυντικο χαφ(αντι για μπακ που ειπε ο Ντιμ) το πακετο και την τεχνικη τα εχει..Πρεπει να το θελει και ο ιδιος βεβαια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Παρ 29 Ιαν 2021, 00:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε καιρος δεν ειναι να αλλαξει αυτο? Ενα βασικο ατου μιας ομαδας ειναι να παιρνει το εξαρι την πρωτη κεφαλιαcamel85 έγραψε:Κανένα χαφ μας δεν παίρνει κεφαλιά, ούτε πρώτη ούτε δεύτερη. Συνήθως δεν πηδάνε καν, απλά βάζουν πλάτη στον αντίπαλο που πηδάει.Dimg4 έγραψε:Αδερφε δε νομιζω πως το σουλουπι Αντριγια ειναι για αμυντικο χαφ, ειναι υπερβολικα κοντος για 6αρι που θες μια πρωτη κεφαλια.
Το πιστευεις οτι μ ηρθε στο μυαλο ο Μπαλαφας? Πειτε οτι θελετε, πρωτη κεφαλια ο Μπαλαφας δεν εχανε με τιποτα. Ειχε τρομερο επιτοπιο.
Αντε φερτε τον να δουμε Χαριση Μπαλαφα διδυμο.
Αντε φερτε τον να δουμε Χαριση Μπαλαφα διδυμο.
Τον τελευταίο καιρό σε βλέπω κάπως πεσμένο σε σχέση με το εντυπωσιακό ξεκίνημα που έκανες.
Εύχομαι να είναι κάτι παροδικό.
Εύχομαι να είναι κάτι παροδικό.
- WeWillRockYou
Ο Zivkovic ξεκίνησε πολύ δυναμικά τη σεζόν, αλλά είναι αρκετά πεσμένος το τελευταίο διάστημα.
Φέτος ίσως δει και ο ίδιος ότι δεν θα πιάσει τα τρελά νούμερα σε γκολ και ασίστ που περίμενε, για να φύγει το καλοκαίρι για ομάδα που θα τον ικανοποιεί.
Γνωρίζοντας την δεδομένη ποιότητα του παίκτη, θα ήταν καλό να εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα για να ξεκινήσουμε συζητήσεις ανανέωσης του συμβολαίου του.
Ο ίδιος φαίνεται να αισθάνεται καλά στο περιβάλλον της ομάδας. Θα μπορούσε να του γίνει μια πρόταση για ένα νεο τριετές συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές (πχ. από 500 στα 700 χιλ.) και μικρή αύξηση της ρήτρας του.
Έτσι και ο ίδιος θα είχε άμεσο κέρδος και η ομάδα θα εξασφάλιζε την επένδυση της σε έναν ποιοτικό παίκτη κορμού.
Φέτος ίσως δει και ο ίδιος ότι δεν θα πιάσει τα τρελά νούμερα σε γκολ και ασίστ που περίμενε, για να φύγει το καλοκαίρι για ομάδα που θα τον ικανοποιεί.
Γνωρίζοντας την δεδομένη ποιότητα του παίκτη, θα ήταν καλό να εκμεταλλευτούμε αυτό το διάστημα για να ξεκινήσουμε συζητήσεις ανανέωσης του συμβολαίου του.
Ο ίδιος φαίνεται να αισθάνεται καλά στο περιβάλλον της ομάδας. Θα μπορούσε να του γίνει μια πρόταση για ένα νεο τριετές συμβόλαιο με υψηλότερες αποδοχές (πχ. από 500 στα 700 χιλ.) και μικρή αύξηση της ρήτρας του.
Έτσι και ο ίδιος θα είχε άμεσο κέρδος και η ομάδα θα εξασφάλιζε την επένδυση της σε έναν ποιοτικό παίκτη κορμού.
Εάν συνεχίσει να παίζει έτσι για μειωμένη πρόταση είναι. Αν δώσουνε στον συμπαθέστατο Ζίφκο 700Κ, στον Τζόλη πόσα πρέπει να δώσουν;
κάτι έχεις πάθει.
ίσως να έρθεις καπου στο 60 στο επόμενο παιχνίδι; θέμα δυνάμεων, δεν ξέρω...
ίσως να έρθεις καπου στο 60 στο επόμενο παιχνίδι; θέμα δυνάμεων, δεν ξέρω...
- Amsterdamer_87
Δειχνει καπως πεσμενος
Δεν τον λες και ντεφορμε..τρεχει,μαρκαρει την ιδρωνει την φανελα
Παντως αληθεια ειναι πως δεν ειναι καθαρα δεξι εξτρεμ..
Δεν τον λες και ντεφορμε..τρεχει,μαρκαρει την ιδρωνει την φανελα
Παντως αληθεια ειναι πως δεν ειναι καθαρα δεξι εξτρεμ..
Μπράβο για το γκολ σήμερα Αντρίκο. Επιλέγω να τα πω σήμερα που σκόραρες και ας ξενίσει αρκετούς συμφορουμίτες:
Ένα γκολ ή μια ασσίστ ανά 5-6 ματς, από εξτρέμ των δικών σου περγαμηνών, δεν είναι μέτριες επιδόσεις. Οι εμφανίσεις σου δυστυχώς δεν πείθουν. Ποιότητα έχεις μπόλικη, δεν το συζητάμε αυτό, αλλά πιστεύω πως δεν είσαι κατάλληλος για παιχνίδι κυριαρχίας, όπως αυτό που οραματίζεται ο προπονητής σου. Ντρίμπλα 0, διείσδυση 0, δύναμη 0. Αν βρεις ανοιχτούς χώρους είσαι κίνδυνος-θάνατος. Το θέμα είναι, όπως έχουν πει πολλοί, πως παιχνίδια όπου δίνουμε χώρο στον αντίπαλο και χτυπάμε στις αντεπιθέσεις, είναι μετρημένα.
Άποψή μου είναι πως, αν δεν αλλάξει η προσέγγιση Γκαρσία στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας, σοφό θα ήταν να αντικατασταθείς με εξτρεμ με άλλα χαρακτηριστικά.
Ένα γκολ ή μια ασσίστ ανά 5-6 ματς, από εξτρέμ των δικών σου περγαμηνών, δεν είναι μέτριες επιδόσεις. Οι εμφανίσεις σου δυστυχώς δεν πείθουν. Ποιότητα έχεις μπόλικη, δεν το συζητάμε αυτό, αλλά πιστεύω πως δεν είσαι κατάλληλος για παιχνίδι κυριαρχίας, όπως αυτό που οραματίζεται ο προπονητής σου. Ντρίμπλα 0, διείσδυση 0, δύναμη 0. Αν βρεις ανοιχτούς χώρους είσαι κίνδυνος-θάνατος. Το θέμα είναι, όπως έχουν πει πολλοί, πως παιχνίδια όπου δίνουμε χώρο στον αντίπαλο και χτυπάμε στις αντεπιθέσεις, είναι μετρημένα.
Άποψή μου είναι πως, αν δεν αλλάξει η προσέγγιση Γκαρσία στο αγωνιστικό στυλ της ομάδας, σοφό θα ήταν να αντικατασταθείς με εξτρεμ με άλλα χαρακτηριστικά.
- Amsterdamer_87
Ωραιο το γκολ και καθοριστικο
Αν και εχει γινει μονοτονος τον προτιμω απο τον Λημνιο
Αν και εχει γινει μονοτονος τον προτιμω απο τον Λημνιο
Eγω να την πω την αμαρτια μου,αν ερχοταν μια βαρβατη προταση το καλοκαιρι προκειμενου να εξοικονομησουμε ενα σοβαρο ποσο για την αποκτηση ενος κανονικου εξτρεμ δεν θα ελεγα οχι.