Πίστευε, και μη ερεύνα τέκνον μου...Mitsospaoki4 έγραψε:Ρε σεις τόσο καιρό εδώ και δεν έχω καταλάβει
Ο prist είναι όντως παπάς;;
Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
-
- Μπαρκαρούτσος
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
prist64 έγραψε:πιστευε και μη ερευνα
Μαυρο Χιονι έγραψε:Πίστευε, και μη ερεύνα τέκνον μου...Mitsospaoki4 έγραψε:Ρε σεις τόσο καιρό εδώ και δεν έχω καταλάβει
Ο prist είναι όντως παπάς;;
Luigi Vampa έγραψε:Πίστευε κ μη, ερευνα
Πίστευε και μη, ερεύνα...
Δεν ξέρω γιατί το λένε οι άλλοι, αλλά είπα να το πω κι εγώ!
- ΑποστόληςΑ
Βασικά το σωστό είναι: "Ερευνάτε τας γραφάς". Το πίστευε και μη ερεύνα δεν είναι Χριστιανικό.
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να περάσουμε. Στην Αθήνα (κέντρο) χιονίζει, αλλά δεν ξέρω αν θα το στρώσει.
- bersekeros
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Στην Αθήνα βλέπω ότι το μεσημέρι θα φτάσει η θερμοκρασία και τους 6 βαθμούς, οπότε δε νομίζω να υπάρχουν προβλήματα με τα χιόνια και για την διεξαγωγή του αγώνα.
Εντάξει κάνα δυο μέρες λίγο κρύο θα έχετε, Παρασκευοσαββατοκύριακο πάλι στους 16-17 βαθμούς θα ανέβει η θερμοκρασία (τα μεσημέρια).
Εδώ στο βορρά είμαστε λίγο στα δροσερά σήμερα, αλλά οκ, από Πέμπτη θα ανέβει.
Στην Αθήνα βλέπω ότι το μεσημέρι θα φτάσει η θερμοκρασία και τους 6 βαθμούς, οπότε δε νομίζω να υπάρχουν προβλήματα με τα χιόνια και για την διεξαγωγή του αγώνα.
Εντάξει κάνα δυο μέρες λίγο κρύο θα έχετε, Παρασκευοσαββατοκύριακο πάλι στους 16-17 βαθμούς θα ανέβει η θερμοκρασία (τα μεσημέρια).
Εδώ στο βορρά είμαστε λίγο στα δροσερά σήμερα, αλλά οκ, από Πέμπτη θα ανέβει.
Kαλημερα.
Παρελυσε η Ελλαδα γραφουν ολοι...Στη Θεσσαλονικη εχουμε ηλιο.....
- bersekeros
Μόλις με πήρε η μάνα μου, από το χωριό τηλέφωνο, γιατί θα έρθει ο θείος μου, να φέρει τη θεία μου, για να κάνει χημειοθεραπεία και ρώταγε, αν έχουμε χιόνια μέσα στη Θεσσαλονίκη.mpafos4 έγραψε:Kαλημερα.
Τα φουσκώνουν πολύ.
Στα ορεινά, οκ, θέλει λάστιχα - χιονολαστιχα κλπ και προσοχή στον πάγο, αλλά εντάξει τώρα...
Στα ορεινα ακουνε τις ειδησεις για τον καιρο και σκανε στα γελια!bersekeros έγραψε:Μόλις με πήρε η μάνα μου, από το χωριό τηλέφωνο, γιατί θα έρθει ο θείος μου, να φέρει τη θεία μου, για να κάνει χημειοθεραπεία και ρώταγε, αν έχουμε χιόνια μέσα στη Θεσσαλονίκη.mpafos4 έγραψε:Kαλημερα.
Τα φουσκώνουν πολύ.
Στα ορεινά, οκ, θέλει λάστιχα - χιονολαστιχα κλπ και προσοχή στον πάγο, αλλά εντάξει τώρα...
- bersekeros