31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
ποσες φορες ακομα θα πρεπει να σε δουμε να φορας την φανελα του ΠΑΟΚ
φτανει δεν αντεχω αλλο...
φτανει δεν αντεχω αλλο...
- falconakis
Ο Πασχαλακης έχει την έξοδο του Μεσολογγίου... Αυτό το ξερουν οι αμυντικοί και υποτίθεται τον στηρίζουν καθαρίζοντας τα στημένα...χμμμ κατι δεν πάει καλά εδώ...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Πασχαλάκης και Σαμπάνης είναι οι μόνοι τερματοφύλακες που πατάνε πίσω από την γραμμή του γκολ στα στημένα. Φίλε Αλέξανδρε πρέπει να το πάρεις απόφαση να πας σε καμία Κύπρο να ηρεμήσεις και να παίξεις μπάλα.Δες τον Μπίσεσβαρ.
- john4serres
Σωστός ο τρόμος.Τρόμος έγραψε:Πασχαλάκης και Σαμπάνης είναι οι μόνοι τερματοφύλακες που πατάνε πίσω από την γραμμή του γκολ στα στημένα. Φίλε Αλέξανδρε πρέπει να το πάρεις απόφαση να πας σε καμία Κύπρο να ηρεμήσεις και να παίξεις μπάλα.Δες τον Μπίσεσβαρ.
- falconakis
Ρε ψηλε με τα νευρα μας παίζεις... πιάνεις το άπιαστο και τρως γκολ παιδικού...δυο μέτρα είσαι βγες και παρτους ολους φαλάγγι... οποιαδήποτε επαφή με τον τερματοφύλακα στην μικρη περιοχή ειναι φαουλ υπερ του...ποσο δύσκολο είναι να το βάλεις στο ξερό σου το κεφαλι που μου κάθεσαι βιδωμενος στην γραμμή..
Που εισαι ρε Φουκι να του εξηγήσεις τα βασικά...
- Amsterdamer_87
Καλα τα λες και δικιο εχειςfalconakis έγραψε:Ρε ψηλε με τα νευρα μας παίζεις... πιάνεις το άπιαστο και τρως γκολ παιδικού...δυο μέτρα είσαι βγες και παρτους ολους φαλάγγι... οποιαδήποτε επαφή με τον τερματοφύλακα στην μικρη περιοχή ειναι φαουλ υπερ του...ποσο δύσκολο είναι να το βάλεις στο ξερό σου το κεφαλι που μου κάθεσαι βιδωμενος στην γραμμή..
Απλα ο Πασχα δεν θα επαιρνε φαουλ,θα εκανε το γνωστο τσαφ και δωρο το γκολακι..
Μαλλον του ειπαν να μην βγαινει καθολου..(βλεπε γκολ νο2)
Ακολουθεί αθλητικό μήνυμα:shogoon έγραψε:Oχι αλλο καρβουνο οχι αλλο διλημα Superman η Σερβος (για του χρονου).
Στο ψεύτικο δίλημμα Πασχαλάκης ή Ζιφκοβιτς, λαέ της Θεσσαλονίκης, λαέ της Ελλάδας απαντάμε βροντερά:
Ούτε Πασχαλάκης ούτε Ζίφκοβιτς
Θυμάμαι πριν χρόνια, κοιμήθηκε ο θεός και έτυχε να συζώ με μια πανέμορφη κοπέλα.
Θεά πραγματική.
Όσο καιρό κράτησε η συμβίωση (δυστυχώς ο θεός ξύπνησε και δεν κράτησε πολύ), θυμάμαι πως ενώ ήμουν στη δουλειά,
ο νους μου ήταν αλλού. Μετρούσα τις ώρες για να σχολάσω και να πάω σπίτι για να είμαι δίπλα της.
Εγώ λοιπόν, τον καταλαβαίνω τον Πάσχα.
έχεις πολύ ωραία γυναίκα δίπλα σου, ωραίο παιδί είσαι, στα ντουζένια σου είσαι,
σε καταλαβαίνω, το μυαλό σου είναι στο άντε να πάμε σπίτι, να την πέσουμε με το μωρό να κάνουμε σαματά.
ποια μπάλα τώρα μου λέτε, και ποιες εξόδους.
Να είχατε και εσείς τέτοιο πλάσμα να σας περιμένει σπίτι, ο νους σας θα ήταν στο ρολόι, όχι στη δουλειά.
Θα του περάσει σε λίγο καιρό, όταν την χορτάσει. Τώρα είναι ακόμη στα μέλια.
Και εμείς με τις γυναίκες μας, τα πρώτα χρόνια όλο φρου-φρου και αρώματα ήμασταν, μετά από λίγο καιρό παρακαλούσαμε να έχουμε υπερωρίες για να πάμε πιο αργά σπίτι.
Θεά πραγματική.
Όσο καιρό κράτησε η συμβίωση (δυστυχώς ο θεός ξύπνησε και δεν κράτησε πολύ), θυμάμαι πως ενώ ήμουν στη δουλειά,
ο νους μου ήταν αλλού. Μετρούσα τις ώρες για να σχολάσω και να πάω σπίτι για να είμαι δίπλα της.
σε καταλαβαίνω, το μυαλό σου είναι στο άντε να πάμε σπίτι, να την πέσουμε με το μωρό να κάνουμε σαματά.
Να είχατε και εσείς τέτοιο πλάσμα να σας περιμένει σπίτι, ο νους σας θα ήταν στο ρολόι, όχι στη δουλειά.
Και εμείς με τις γυναίκες μας, τα πρώτα χρόνια όλο φρου-φρου και αρώματα ήμασταν, μετά από λίγο καιρό παρακαλούσαμε να έχουμε υπερωρίες για να πάμε πιο αργά σπίτι.
Ζήσε τη φάση ρε Πάσχα.
Μια φορά στη ζωή ενός άντρα περνάει τέτοια γυναίκα δίπλα του.
Μια φορά στη ζωή ενός άντρα περνάει τέτοια γυναίκα δίπλα του.
- bersekeros
Σιγά τα αυγά ρε αδερφέ.
Τι να πούμε κι εμείς οι φτωχοί που δεν είχαμε την ομορφιά του Πασχαλάκη, αλλά πηγαίναμε με 100 φορές καλύτερες γκόμενες, αλλά στις επαγγελματικές υποχρεώσεις μας, ήμασταν άψογοι.
Τι να πούμε κι εμείς οι φτωχοί που δεν είχαμε την ομορφιά του Πασχαλάκη, αλλά πηγαίναμε με 100 φορές καλύτερες γκόμενες, αλλά στις επαγγελματικές υποχρεώσεις μας, ήμασταν άψογοι.
- sourmenetes
- Moderator
Έπρεπε να πεις στο Θεό να κοιμηθεί λίγο παραπάνω...gpap έγραψε:Θυμάμαι πριν χρόνια, κοιμήθηκε ο θεός και έτυχε να συζώ με μια πανέμορφη κοπέλα.
Θεά πραγματική.
Χάχαχαχα...
Ωραια το περιέγραψες πάντως..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σήμερα ο υπέρ Τερματοφυλακας Σα που κάποιοι εδώ θαυμάζουν έφαγε ένα παρόμοιο γκολ σαν το 2ο που φάγαμε από Λαμία ... δεν έκανε έξοδο στη μικρή περιοχή κ στη συνέχεια ενώ η μπάλα πάει πάνω του κάνει μια άθλια επέμβαση
Αλλά και πάλι θα είναι ο κορυφαίος που θα τον ζηλεύουν όλοι...
Οι δικοί μας όμως ευθύνονται σε όλα τα γκολ... σε όλα όμως
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία φορά που είδα ανάλογο ποστ ήταν με τον Σάκη τον Παπάζογλου που έχασε εκείνο με τη Φενέρ και πιο πριν εκείνο με τη γριά, και έλεγαν διάφοροι "ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΝΤ ΦΑΝ ΝΙΣΤΕΛΡΟΪ, ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΣΗ".-keeper- έγραψε:Σήμερα ο υπέρ Τερματοφυλακας Σα που κάποιοι εδώ θαυμάζουν έφαγε ένα παρόμοιο γκολ σαν το 2ο που φάγαμε από Λαμία ... δεν έκανε έξοδο στη μικρή περιοχή κ στη συνέχεια ενώ η μπάλα πάει πάνω του κάνει μια άθλια επέμβαση
Λίγη σοβαρότητα αν γίνεται μέρες που είναι και βλέπουμε να κινδυνεύουμε να χάσουμε και την 3η θέση και τα μυαλά μας πονάνε, πληζ και θενκς δηλαδή.
αν το keeper προκυπτει απο το goalkeeper με το χερι στην καρδια αν σου ζητουσαν ανταλλαγη Σα με Πασχαλακη θα το σκεφτοσουν πανω απο 0,000000000001 δευτερολεπτο? Εντωμεταξυ για να μην κανω παραθεση τα τελευταια μηνυματα εδω ειναι απολαυση εκλαψα. Πρεπει να διορθωθει το προβλημα με το bug που δεν δειχνει τα θεματα στην κεντρικη.-keeper- έγραψε:Σήμερα ο υπέρ Τερματοφυλακας Σα που κάποιοι εδώ θαυμάζουν έφαγε ένα παρόμοιο γκολ σαν το 2ο που φάγαμε από Λαμία ... δεν έκανε έξοδο στη μικρή περιοχή κ στη συνέχεια ενώ η μπάλα πάει πάνω του κάνει μια άθλια επέμβαση