Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Έτσι είναι σ αυτό το παιχνίδι πρέπει να νιώσουν οι γύρω γύρω ευάλωτοι ανά πάσα στιγμή.
Ξεκινάς με την ΕΕΑ μαρουπες και σια, τους διαλύεις απλά. Τον άλλον που έχτισε βίλες στην Κεφαλονιά ως δια μαγείας.
Ζητάς υπέρογκες αποζημιώσεις για το χαμένο πρωτάθλημα, για ζημιές οικονομικές και δε συμμαζευεται απ' όποιον εμπλέκεται. Το ξηλωμα του Αυγενακη σκέτο θα είναι χάδι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξεκινάς με την ΕΕΑ μαρουπες και σια, τους διαλύεις απλά. Τον άλλον που έχτισε βίλες στην Κεφαλονιά ως δια μαγείας.
Ζητάς υπέρογκες αποζημιώσεις για το χαμένο πρωτάθλημα, για ζημιές οικονομικές και δε συμμαζευεται απ' όποιον εμπλέκεται. Το ξηλωμα του Αυγενακη σκέτο θα είναι χάδι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ότι αντεξε το κάστρο δεν πρέπει να σημάνει το τέλος του πολέμου.
Τελείωσε η πολιορκία.
Ωρα για έξοδο και αντεπίθεση.
Δεν με μοιάζουν τα χαφ, τα μαφ, τα τσαφ, δεν με νοιάζει εαν θα παίξουμε καλά, εαν κάνει ο Γκαρσία ή το Περειρα ή όχι.
Δεν θέλω τίτλους φετος ούτε μπαλα.
Θέλω αίμα.
Τελείωσε η πολιορκία.
Δεν με μοιάζουν τα χαφ, τα μαφ, τα τσαφ, δεν με νοιάζει εαν θα παίξουμε καλά, εαν κάνει ο Γκαρσία ή το Περειρα ή όχι.
Θέλω αίμα.
- thomas Murg
Είναι καιρός να τα βάλει και με τον Κούλη ο Ιβάν. Έκανε δύο ανασχηματισμούς και τον αυνανάκη τον κράτησε και στους δύο και βγήκε κι ενισχυμένο το παρτάλι για να κάνει ό,τι θέλει με τις εκλογές στην ΕΠΟ. Καλά για τις μαριονέτες βουλευτές της νδ δεν τίθεται καν θέμα τι πρέπει να γίνει.
- thomas Murg
Να πάρει τόσα χρήματα από τις αποζημιώσεις που θα ζητήσει από όλα αυτά τα παρτάλια και να τα δηλώσει ως έσοδα ώστε να λύσουμε μια και καλή το θέμα με το FFP.
- potamda
- Bet Guru 2023
Πολύ λάιτ η ανακοίνωση της ΠΑΕ!
Πολύ φοβάμαι ότι δε θα έχουμε πόλεμο το επόμενο διάστημα.
Πολύ φοβάμαι ότι δε θα έχουμε πόλεμο το επόμενο διάστημα.
Μόνο αν πάρουμε χαφ, αλλίως τσάμπα κόποςthomas Murg έγραψε:Να πάρει τόσα χρήματα από τις αποζημιώσεις που θα ζητήσει από όλα αυτά τα παρτάλια και να τα δηλώσει ως έσοδα ώστε να λύσουμε μια και καλή το θέμα με το FFP.

Να βγει και να πει ότι η ΠΑΕ θα ζητήσει και την υλική δθκαιωση της και όσες αποζημιώσεις της επιδικαστουν *διορθώστε το ρημα οι νομικοι) θα δοθούν για νέες ΜΕΘ.
- bersekeros
Πολύ σωστό αυτό που αναφέρεται στην κεντρική σελίδα του PAOKmania, από τον παλιό πρόεδρο της Θ4.
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΤΩΡΑ
Ακούτε ρε σεις μουγγοί βολευτές της βόρειας Ελλάδας ;;;.... και εσύ μουγγοθόδωρε κανόνισε να πας να συνεργαστείς με αυτούς που μας έστησαν.
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ ΤΩΡΑ
Ακούτε ρε σεις μουγγοί βολευτές της βόρειας Ελλάδας ;;;.... και εσύ μουγγοθόδωρε κανόνισε να πας να συνεργαστείς με αυτούς που μας έστησαν.
- anekfrastos
Νομίζω ότι οι δικαστικοί που από τη μια έκριναν το πόρισμα δεσμευτικό και από την άλλη έκριναν επί της ουσίας θα πρέπει να είναι και αυτοί στο στόχαστρο της ΠΑΕ.
Όσο για τα μέλη της ΕΕΑ, θέλω επερωτήσεις στη Βουλή σε κάθε επόμενη τοποθέτησή τους, όπου και αν είναι αυτή.
Όσο για τα μέλη της ΕΕΑ, θέλω επερωτήσεις στη Βουλή σε κάθε επόμενη τοποθέτησή τους, όπου και αν είναι αυτή.
-
Το ανελέητο κυνήγι όσων έστησαν τη σκευωρία και όσων συμμετείχαν με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτή είναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ της ιστορίας και του λαού του ΠΑΟΚ.
Να αρχίσει άμεσα το κυνήγι και ας μην φέρουν ποτέ χαφ, και ας μην κάνουν ποτέ μεταγραφή.
Αν μου έλεγαν να διαλέξω πότε θα ήμουν περήφανος και ικανοποιημένος, όταν θα έρχονταν μεταγραφές ή όταν ο ΠΑΟΚ θα κατόρθωνε να καθίσουν στο σκαμνί, να ξηλωθούν, να τιμωρηθούν και να πληρώσουν οι σκευωροί, θα διάλεγα το δεύτερο χωρίς σκέψη
Να αρχίσει άμεσα το κυνήγι και ας μην φέρουν ποτέ χαφ, και ας μην κάνουν ποτέ μεταγραφή.
Αν μου έλεγαν να διαλέξω πότε θα ήμουν περήφανος και ικανοποιημένος, όταν θα έρχονταν μεταγραφές ή όταν ο ΠΑΟΚ θα κατόρθωνε να καθίσουν στο σκαμνί, να ξηλωθούν, να τιμωρηθούν και να πληρώσουν οι σκευωροί, θα διάλεγα το δεύτερο χωρίς σκέψη
- PAOK_Antarctica
Πρέπει να κυνηγηθούν όσοι είχαν την παραμικρή σχέση με την υπόθεση από το πρώτο στάδιο μέχρι σήμερα.
Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια η ΠΑΕ όμως.
Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια η ΠΑΕ όμως.
-
Παίδες θα το γράψω ξανά και ξανά και ξανά.
Έβγαλαν εισήγηση για ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΌ του ΠΑΟΚ χωρίς να έχει γίνει δική.
Επί έναν χρόνο ακούγαμε ότι έγινε χαριστική τροπολογία για να μην πέσει ο ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει γίνει δική.
Όταν έγινε δίκη ΠΗΡΑΝ ΤΑ @@.
ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΙ ΈΤΣΙ. ΛΕΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ.
Επί έναν χρόνο ακούγαμε ότι έγινε χαριστική τροπολογία για να μην πέσει ο ΠΑΟΚ, χωρίς να έχει γίνει δική.
bane1980 έγραψε:Το ότι αντεξε το κάστρο δεν πρέπει να σημάνει το τέλος του πολέμου.
Τελείωσε η πολιορκία.
Θέλω αίμα.

ron-swanson έγραψε:Παίδες θα το γράψω ξανά και ξανά και ξανά.
Έτσι είναι φίλε μου.