ναι για καποιους σιγουρα .....navigator11 έγραψε:"Έπαιξε" πόνος κι εδώ μέσα, μην υπάρχουν αμφιβολίες.
Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
- navigator11
Αδερφέ, δε μιλάω για την πλειονοψηφία. Αλλά τα γραπτά μένουν. Κάποιοι παραδόξως εμμονικά εδώ μέσα επιχειρούσαν να μας πείσουν, ενώ είχαμε πίεση 28, ότι ο δισεκατομμυριούχος Ιβάν λίγο πολύ είναι χαζός και δίνει δικαιώματα να σπιλώνεται το όνομα του ΠΑΟΚ. Τους ξέρεις κι εσύ κι όλοι ποιοί είχαν αναλάβει αυτό το ρόλο το διάστημα εκείνο. Μετά από τέτοιο ξεβράκωμα, δεύτερο μετά του CAS, μισή χαρά πήραν σήμερα.danirifle έγραψε:όχι ρε πλοηγέnavigator11 έγραψε:"Έπαιξε" πόνος κι εδώ μέσα, μην υπάρχουν αμφιβολίες.
να πόνεσαν ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ που δικαιώθηκε ο ΠΑΟΚ?
δεν το χωράει ο δικός μου μικρός νους
αλήθεια το λέω, χωρίς πλάκα
σήμερα το κεφάλι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ πρέπει να το χει πιο ψηλά κι από τα σύννεφα
ναι αυτοι που λεγανε οτι μας πιασανε με την γιδα στην πλατη οπαδοι του ΠΑΟΚ ειναι αλλα την προπαγανδα του 10μαλακιες.gr την μεταφερανε εδω και την αποδεχοταν ......και βγαζανε περιπου χαζο τον ιβαν που εκανε με τον νου τους ,αυτην την παπαρια.....
- sourmenetes
- Moderator
Από Κυριακή μέχρι χθες πρέπει ο Γκαρσία να χε 500-600 ποστ.
Μετά τη μεγάλη δικαίωση πόσα;;;
Που στε κύριοι;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετά τη μεγάλη δικαίωση πόσα;;;
Που στε κύριοι;;
Ε ναι ρε, πεστα Σουρμε!!!
Α στα διάλα!!!
Στα ζόρια καθόαμστε κα ιγράφουμε κ γράφουμε πόσο καλυτερα θα τα κάναμε, στις χαρές, που;
Α στα διάλα!!!
Στα ζόρια καθόαμστε κα ιγράφουμε κ γράφουμε πόσο καλυτερα θα τα κάναμε, στις χαρές, που;
- sourmenetes
- Moderator
Που είναι τα κοκόρια που λαλουσαν(όχι άδικα) 2 μέρες;; και ξανα και το χαφ και το ένα και το άλλο;;
Sourmenetes
εντάξει έχει μία βάση αυτό που λες, αλλά όσο να'ναι τα αμιγώς αγωνιστικά θέματα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Ασε που η ιστορία σέρνεται ένα χρόνο, οπότε μία κόπωση υπάρχει.
εντάξει έχει μία βάση αυτό που λες, αλλά όσο να'ναι τα αμιγώς αγωνιστικά θέματα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Ασε που η ιστορία σέρνεται ένα χρόνο, οπότε μία κόπωση υπάρχει.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί χαιρόμαστε; Χωρίς ίχνος ειρωνίας. Υπάρχει κάποια περίπτωση νε τιμωρηθεί ο ΟΣΦΠ που φανερά όλα για αυτόν γίνονται; Κανονικά πρέπει να Φυτοζωούν στα τοπικά.
- episimos73
Τελικά δεν είσαι τόσο αφελής...μέχρι το επόμενο στήσιμο βέβαια.
Βάνια, είσαι ευλογία και δώρο θεόσταλτο για το σύλλογο. Να είσαι γερός για να παλεύεις με το μπουρδελιστάν, εμείς από κοντά όσο μπορούμε κι αντέχουμε.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βάνια, είσαι ευλογία και δώρο θεόσταλτο για το σύλλογο. Να είσαι γερός για να παλεύεις με το μπουρδελιστάν, εμείς από κοντά όσο μπορούμε κι αντέχουμε.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι να κανουμε ρε φιλε να κλαιμε; Δικαιωση που δεν στιγματιστηκαμε για μια ζωη.sotos26 έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί χαιρόμαστε; Χωρίς ίχνος ειρωνίας. Υπάρχει κάποια περίπτωση νε τιμωρηθεί ο ΟΣΦΠ που φανερά όλα για αυτόν γίνονται; Κανονικά πρέπει να Φυτοζωούν στα τοπικά.
ΛΥΣΗ : Να βάλετε κόφτη μηνυμάτων μέχρι το επόμενο παιχνίδι μετά από οποιοδήοτε μη νικηφόρο αποτέλεσμα.sourmenetes έγραψε:Που είναι τα κοκόρια που λαλουσαν(όχι άδικα) 2 μέρες;; και ξανα και το χαφ και το ένα και το άλλο;;
Θα έχει πλάκα να δούμε.
Φίλε έχεις 10 μνμ στα τόπικ Διοίκησης, Ρόστερ κ αγώνα.
Εκεί να μας δώ.
Πάει και αυτό, η τιμωρία τελειώνει, το γήπεδο έρχεται και περιμένω αντεπίθεση (με ευχή για μια πιο επαγγελματική ΠΑΕ) το καλοκαίρι 

- bersekeros
Μεγάλε Ιβάν, μη σταματάς να τους γ@μάς.
Τάραξέ τους στη Νομιμότητα....και πάρε τους και τα σώβρακα.
Πάρε τους με αγωγές τα πάντα όλα, ώστε να μην τολμήσει κανένας σκευωρός και συκοφάντης να διανοηθεί να ξαναπράξει κάτι ανάλογο στο μέλλον.
Να γίνουν παράδειγμα προς αποφυγήν για τον κάθε επιτήδειο που θα τολμήσει να παίξει βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη του ΠΑΟΚ.
Τάραξέ τους στη Νομιμότητα....και πάρε τους και τα σώβρακα.
Πάρε τους με αγωγές τα πάντα όλα, ώστε να μην τολμήσει κανένας σκευωρός και συκοφάντης να διανοηθεί να ξαναπράξει κάτι ανάλογο στο μέλλον.
Να γίνουν παράδειγμα προς αποφυγήν για τον κάθε επιτήδειο που θα τολμήσει να παίξει βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη του ΠΑΟΚ.
Τόλμησαν κι έπαιξαν ξανά με την τιμή και την υπόληψή σου.
Την πρώτη φορά τους έδωσες πάτημα με το όπλο και σαν ΑΝΤΡΑΣ, το αποδέχτηκες και αυτοτιμωρεισαι.
ΤΩΡΑ γ@μησέ τους το ίδιο αντρίκια, μην αφήσεις ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ στη θέση του, από Μαρούπα μέχρι Αυγενάκη.
Περίμενε να τελειώσει το θέμα του γηπέδου, ας τους να νομίζουν ότι δεν θα ασχοληθείς μαζί τους αφού αθωωθηκαμε και όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, ΣΚΙΣ'ΤΟΥΣ.
Την πρώτη φορά τους έδωσες πάτημα με το όπλο και σαν ΑΝΤΡΑΣ, το αποδέχτηκες και αυτοτιμωρεισαι.
ΤΩΡΑ γ@μησέ τους το ίδιο αντρίκια, μην αφήσεις ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ στη θέση του, από Μαρούπα μέχρι Αυγενάκη.
Περίμενε να τελειώσει το θέμα του γηπέδου, ας τους να νομίζουν ότι δεν θα ασχοληθείς μαζί τους αφού αθωωθηκαμε και όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, ΣΚΙΣ'ΤΟΥΣ.
- kataramenos5
Τυπικα και με το γραμμα του νόμου ησουν και εισαι αθωος. Ομως σ αυτη τη χωρα, θα πεφτες κατηγορια γιατι μια ξανθια πέρασε μια βολτα απ την ξανθη για το καρναβαλι και σε βρηκε ενοχο. Υπαρχει αποφαση γι αυτο δεν ειναι η ιδεα μας. Αν δεν αλλαζε ο νομος θα πεφτες κανονικα στη β και θα περνούσε εναμιση χρονος για να δικαιωθεις. Γι αυτη τη χωρα μιλαμε.chri5ti9 έγραψε:Να βγουν τώρα οι τύποι που μας ποτιζαν με μιζέρια για πέτρινα χρόνια και - 7, να μας πουν αν τελείωσε η παραμυθα τους.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σ αυτη τη χωρα βγηκε ο αλλος κι ειπε οτι ηθελε να τον στησει ο ΠΑΟΚ μεσω καποιου που δεν ειναι στον ΠΑΟΚ κι ακομα εκρεμει η υποθεση. Αυριο θα βγει ο κοντος, ο χοντρος β, ο κοκαλιαρης και οποιο αλλο προσκυνημενο και θα πει τα ιδια παρμυθια.
Εγω ενα φοβο τον ειχα ακριβως γιατι ζουμε σ αυτη τηχωρα και σ οσους φοβοταν για - 7 τους εδινα ενα δικιο. Εσεις εισασταν σιγουροι δηλαδη οτι θα λαμψει η δικαιοσυνη?Στη χωρα που υπηρχε λεει συμμορία αλλα σταματησε τη δραση τηςτο 12 οποτε δε τρεχει καστανο?Με δουλευετε?