Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Pellaios

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από Pellaios »

Λίγο υπομονή να δούμε και τα νομικά δεδομένα πλήρως.... Όμως σε κάθε περίπτωση ας αναλογιστούμε λίγο τι πόλεμο έχει δεχτεί αυτή η ομάδα από το σύνολο του συστήματος..... Και την επόμενη φορά τους προβληματισμούς μας για την αγωνιστική μας κατάσταση να τους εκφράζουμε με ανάλογο τρόπο. Γιατί με το να ουρλιάζουμε για το αμυντικό χαφ, τον ανέτοιμο Πάμπλο, τον άσχετο ρεμπε, τους γέρους ποδοσφαιριστές και τους ανικανους της διοίκησης το μόνο που κάνουμε είναι το να βουτυρωνουμε το ψωμί των αντιπάλων μας. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια και όπως αποδεικνύεται έχει αντιμετωπίσει τον χειρότερο πόλεμο στην ιστορία του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Επίσης, αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για ΠΑΕ ο ΠΑΟΚ ίσως έχει δεχτεί την χειρότερη επίθεση που έχει δεχτεί ΑΕ στην Ελλάδα...Και μιλάμε για μια ΑΕ στην οποία επενδύθηκαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ προερχόμενα από το εξωτερικό σε περίοδο οικονομικής κρίσης.
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από astral »

Dimitris++++ έγραψε:
Gospi έγραψε:Στην ουσία η αποφαση αυτη μπορει να ειναι θετικη ή κ αρνητικη.
Πρεπει να δουμε το σκεπτικο.
Αν λεει υπαρχει πολυιδιοκτησια αλλα δεν ειναι πειθαρχικα ελεγκτεα τοτε δεν το λες αθωωση.
Αν λεει οτι δεν αποδεικνυεται η πολυιδιοκτησια και ως περαιτερω δεν ειναι πεοθαρχικα ελεγκτεα τοτε ειναι εξαιρετικη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είμαι νομικός ούτε τρέφω συμπάθεια για το πώς η πλειονότητα αυτών διαβάζουν τις αποφάσεις δικαστηρίων από προσωπικό βίωμα αλλά πώς μπορεί να είναι κάτι μεμπτό αν δεν ελέγχεται πειθαρχικά.. .κοινώς δεν έχω παρανομησει!!!
Από ότι είπε ένας δικηγόρος στο ράδιο, η απόφαση ακυρώνει όντως το πόρισμα της ΕΕΑ.
Αλλά υπομονή να τα δούμε και να τα διαβάσουμε με λεπτομέριες.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gika έγραψε:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Τολμώ να πω ότι αυτή η απόφαση με εξέπληξε θετικά. Τελικά δεν είναι όλοι στημένοι.

Ελπίζω τώρα να περάσουμε στην αντεπίθεση και να μη πούμε έλα μωρέ τέλος.
Ολοι ειναι στημενοι, απλα εκατσε ετσι κι δρν μπορουσαν να κανουν αλλιως
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εάν δεν κυνηγηθουν όλοι αυτοί που μας χαλασαν την υγεία μας για ακόμη μια φορά θα είστε οι μεγαλυτεροι ποροδοτες... Ακουγεται βαρυ αλλά έτσι νοιώθω.. Ιβάν σ έχω τεράστια εμπιστοσυνη ότι θα τους γαμησεις.. Μη μας απογοητευσεις..
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Μη σπέρνετε αμφιβολίες ρε, μας έχουν μαυρίσει την ψυχή και δεν πιστεύετε ούτε ότι μπορείτε ελεύθερα να χαρείτε;
Και αν δεν μπορείτε εσείς να χαρείτε αφήστε να χαρούμε εμείς.

Είχαν δίκιο οι μοντς ότι το τόπικ πρέπει να διαβάζετε και να σχολιάζετε μόνο από τα μέλη του.
Αν μπορούμε να βγαζουμε μόνοι μας τα μάτια δεν χρειάζεται να προσπαθούν πολύ οι αντίπαλοι μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Τρί 09 Φεβ 2021, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Dimitris++++ έγραψε:
Αν λεει υπαρχει πολυιδιοκτησια αλλα δεν ειναι πειθαρχικα ελεγκτεα τοτε δεν το λες αθωωση.
Αν λεει οτι δεν αποδεικνυεται η πολυιδιοκτησια και ως περαιτερω δεν ειναι πεοθαρχικα ελεγκτεα τοτε ειναι εξαιρετικη.

Δεν είμαι νομικός ούτε τρέφω συμπάθεια για το πώς η πλειονότητα αυτών διαβάζουν τις αποφάσεις δικαστηρίων από προσωπικό βίωμα αλλά πώς μπορεί να είναι κάτι μεμπτό αν δεν ελέγχεται πειθαρχικά.. .κοινώς δεν έχω παρανομησει!!!
Μπορει να σ πει οτι λογω της τροποποιησης του αυγενακη με τον γεραπετριτη, παρολο π υπαρχει κυριαρχικη επιρροη δεν μπορει να ελεγχθει πειθαρχικα.
Πολλα μπορουν να πουν και τπτ.

proedros

Δημοσίευση από proedros »

Dimitris++++ έγραψε:

Σου λέει πως και καλά μπορεί να πουν πως δεν προβλέπεται για φέτος πειθαρχική τιμωρία....αφού αφορά περσινή χρονιά..είναι πολύ πιθανώς να θέλουν να το περάσουν έτσι για μεσοβέζικη λύση...Ο ΠΑΟΚ όμως δεν πρέπει να αφήσει αυτό να αιωρείται...Πρέπει να τους κυνηγήσει..
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Το σκεπτικό της απόφασης είναι πλήρως αθωωτικο για την ομάδα. Δεν έχει ούτε μεν ούτε αλλά. Ας το χαρούμε είναι μια μεγάλη νίκη.

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Υπάρχει καπου το σκεπτικο να το διαβασουμε? Δεν μπορώ να το βρω πουθενα...

Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τώρα ΠΞΣ Ιβαναρε, να ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν,να μην ξαναδούν τον ήλιο,να φοβούνται και την σκιά τους.
Γαμημένα κατακάθια μας μαυρισατε την ψυχή γαμω τα σπίτια σας,στημένοι μούλοι.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Το σκεπτικό θα δημοσιευθεί μετά από τουλάχιστον 10 ημερες
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

ΚΟΥΓΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Η ΓΙΔΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Κάνε Παναγία μου να πάνε στο CAS να γελάμε μια ζωή
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Gospi έγραψε:Υπάρχει καπου το σκεπτικο να το διαβασουμε? Δεν μπορώ να το βρω πουθενα...

Για να το βρείς, πρέπει πρώτα να το βγάλει ο Καραπαπάρας από τον πάτο του :D
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

tzelas έγραψε:Μη σπέρνετε αμφιβολίες ρε, μας έχουν μαυρίσει την ψυχή και δεν πιστεύετε ούτε ότι μπορείτε ελεύθερα να χαρείτε;
Και αν δεν μπορείτε εσείς να χαρείτε αφήστε να χαρούμε εμείς.

Είχαν δίκιο οι μοντς ότι το τόπικ πρέπει να διαβάζετε και να σχολιάζετε μόνο από τα μέλη του.
Αν μπορούμε να βγαζουμε μόνοι μας τα μάτια δεν χρειάζεται να προσπαθούν πολύ οι αντίπαλοι μας.
Έτσι ακριβώς...δηλαδή δεν πρέπει να χαρούμε...?? Σας νοιάζει πως θα το ερμηνεύσει το βοθρον10 και το ιν ?? Εμένα δε με νοιάζει...δεν με ένοιαζε όταν μας ξέσκιζαν θα με νοιαξει και θα με στιγματίσει πως ερμηνεύεται από σιχαματα μια αθωωτική υπόθεση που μας ξέσκισε τα σωθικά??? Όχι φιλαράκια μου!!! Είμαστε αθώοι στην Κολομβία της Ευρώπης....αναλογιστείτε τι ψυχική ηρεμία κερδίσαμε σήμερα!!! Ότι και να λέτε εγώ είμαι πολύ χαρούμενος!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”