Βασίλης Γκαγκάτσης

Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Re: Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ο Βασίλης Γκαγκάτσης;

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

ρε συ Khaled....
έχει περάσει καθόλου απ' το μυαλό σου ότι ο Γκαγκα σαν εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στη Λίγκα και γενικά απέναντι σε διαιτησία και αρχές θα χαράσει πολιτική στον ΠΑΟΚ και θα έχει σίγουρα πρωταγωνιστικό ρόλο??? Γιατί μην μου πείτε ότι ένας πρών πρόεδρος της ΕΠΟ και μαθημένος τόσα χρόνια να είναι πρώτο βιολί θα έρθει για να γίνει κανας κλητήρας στα γραφεία της ΠΑΕ.......

έχει επίσης περάσει απ' το μυαλό σου ότι έχοντας αυτό το ρόλο ο Γκαγκάτσης ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΙΘΑΝΟ να πάει κόντρα στα συμφέροντα του Κόκκαλη και κατ' επέκταση του γάβρου???....Μήπως ο Σώκρατες ήξερε πολύ καλά τι έκανε με το να μην τον πάρει στο γάβρο, ωθόντας τον έτσι να έρθει σε μας???Μήπως σκοπός είναι η δημιουργία ενός πόλου ΠΑΟΚ-γάβρου όπου βέβαια θα είναι εύκολα κατανοητό από όλους μας ποιός θα είναι ο ευνοημένος σ' αυτόν τον πόλο και ποιός θα αρκείται με τα ψίχουλα......

Ξέρω πολλοί θα πείτε ότι το πάω μακριά και τι παραμύθια είναι αυτά...
Οποιος όμως καταλαβαίνει ότι το ποδοσφαιρο είναι ένα άθλημα που δεν παίζεται μόνο μέσα στις 4 γραμμές αλλά είναι κυρίως ένα παιχνίδι συσχετισμών και στρατηγικής έξω απ' τα γήπεδα ίσως καταλαβαίνει ότι όλα αυτά μόνο παραμύθια δεν είναι......
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

αδερφε θεωρω πολυ απιθανα τα σεναρια.και γενικα δεν θελω να βασιζω την κριση μου σε θεωριες συνωμοσιας.και σ αυτη την περιπτωση δεν τον κοβω τον ζαγορακη για τοσο κοροιδο.
παντως επειδη γενικα ποτε δεν ξερεις τι γινεται και δεν βαζεις το χερι σου στη φωτια για κανεναν παραγοντα,εστω και αν γινουν ολα αυτα που λες απλα τον απομακρυνει ο ζαγορακης απο την θεση του.το οτι συνεργαζομαστε μαζι του δεν σημαινει οτι τον παντρευομαστε.αν δουμε οτι δεν εξυπηερετει τα συμφεροντα μας και δεν κανει αυτα για τα οποια πληρωνεται απλα παιρνει ποδι.
τωρα αν τον εχετε τον ζαγορακη για τοσο θυμα η τοσο χαζο που να κανει ο αλλος δουλειες πισω απο την πλατη του τι να πω???η αμα παλι πιστευει καποιος οτι θα κανουνε μαζι ζαγορακης και γκαγκατσης δουλειες εις βαρος του παοκ τοτε και παλι τι να πω???
kos

Δημοσίευση από kos »

http://ultraspaok.gr/index.php?option=c ... 7&Itemid=9

http://www.youtube.com/watch?v=UochE_x1 ... re=related

και στην εκπομπη τους ο τυπος ειναι ακομη χειροτερος. πραγματικα κριμα. καταλαβαινω οσους δεχονται την επιλογη της διοικησης.
αυτους ομως που εχουν αναλαβει εργολαβια να μας πεισουν ποσο απαραιτητος ειναι ο γκαγκατσης δεν μπορω να τους καταλαβω.
και ειναι και συνδεσμιτες. τυφλα να εχει ο τσουκαλας.
Άβαταρ μέλους
tsipaoktsi

Δημοσίευση από tsipaoktsi »

Δεν κατάλαβα, από πού προκύπτει ότι ο Κουτσιανικούλης ήταν μεταγραφή του γκαγκάτση, και δώρο του γκαγκάτση και ξέρω γω ξέρω γω ενταξει?? Έδωσε κανά ευρώ και δεν μας τόπε? Ο Κουτσιανικούλης ηρθε με τα λεφτά του λαού του ΠΑΟΚ που έκανε sold out στα μίνι διαρκείας,μην τρελλαθούμε κιόλας...
Ο ΠΑΟΚ δίνει αίγλη, φήμη και ΑΣΥΛΙΑ, δεν παίρνει...
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Επίσης κάποιος να πει στους ούλτρας όταν μιλάνε να κλείνουν το στόμα
γιατί από τα σάλια πλημυρίσαμε μέχρι εδώ κάτω.
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Καλησπέρα σας...
Αδέρφια, το ότι ο Γκαγκάτσης βοήθησε στην μεταγραφή αυτή το πιστεύω κ εγώ... Με όποιον τρόπο κ αν το έκανε.. Λένε πως είναι συγγενείς με τον Τζώρτζωγλου.. Δεν με ενδιαφέρει εμένα αυτό, ούτε κ κατα πόσο κ αν όντως βοήθησε..
Αλλα...
Όσοι δεν τον θέλουν, πάνε να τον βγάλουν κ τελείως άχρηστο.. Έλεος ρε παιδιά, μην τα ισοπεδώνουμε τα πάντα... Αν είναι δυνατόν να είναι άχρηστος κ να μην κάνει για τίποτα... Αυτό δεν μπορούμε τόσο εύκολα να το κρίνουμε εμείς... Είναι τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να μην έχει τις εμπειρίες που χρειάζεται ένας γι'αυτήν την θέση.. Μην τα κάνουμε όλα ταναπού..
Όσοι τον θέλουμε, όσοι δεν τον θέλουμε, πλέον τσάμπα μιλάμε καθώς έχει αναλάβει ήδη δραστηριότητες.. Αυτός όμως ο συγκεκριμένος, δεν ήρθε απο το πουθενά αδέρφια.. Τον έβαλε κάποιος εκεί..
Αυτός λοιπόν ο κάποιος, είναι ο Ζαγοράκης.. Αυτός λοιπόν ο κάποιος, είναι αυτός που εμπιστεύτηκες ΕΣΥ, ΕΓΩ κ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ να κάνει ότι χρειάζεται για να πάει η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ψηλά...
Αυτός λοιπόν έκρινε ότι ο Γκαγκάτσης μπορεί να βοηθήσει.. Εγώ είμαι μαζί του κ θα είμαι, γιατί καθημερινά μου δείχνει πως κάνει τα πάντα για να ξαναφέρει τον Δικέφαλο εκεί που του αξίζει..
Τον μόνον που φοβάται ο Ζαγοράκης παιδιά, δεν είναι ούτε ο Κόκκαλης, ούτε ο Πατέρας, ούτε κανένας.. Τον μόνον που φοβάται είμαστε εμείς οι ίδιοι... Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, είμαστε πανίσχυροι όταν είμαστε ενωμένοι... Αυτό δεν πρέπει να χαθεί για κανέναν Γκαγκάτση κ κανέναν Σαλπιγγίδη... Αλλιώς είμαστε ικανοί να τα γκρεμίσουμε όλα...
Ας συμφωνήσουμε λοιπόν κ ας κρίνουμε στο τέλος..
Όσο για τα παιδία των ULTRAS, όπιος θέλει να πει κάτι να πάρει τηλέφωνο κ να πει τα παράπονά του.. Μην μπαίνουμε εδώ μέσα κ κατηγοράμε κάποιους που τρέχουν κ νοιάζονται για τον ΠΑΟΚ...
Δεν παίρνουν λεφτά για να τα πούν αυτά.. Λένε ότι βλέπουν..
Ακόμα να πώ για όσους λένε κ συνεχίζουν να μιλάνε για παρασκήνια κ τι θα λένε οι άλλοι τώρα κ ξέρω γω, αδέρφια ο ΠΑΟΚ εκπροσωπεί κάποια πράματα, ιδρύθηκε γι'αυτό... Για να εκπροσωπεί αυτά... Κανένας Γκαγκάτσης δεν μπορεί να αλλάξει την Ιστορία μιας ΙΔΕΑΣ... Είναι πολύ μικρός γι'αυτό... ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!
Με ΠΑΟΚτσήδικα Χαιρετίσματα από την Ασπρόμαυρη Νυρεμβέργη...
Άβαταρ μέλους
tsef4

Δημοσίευση από tsef4 »

Πιστεύω πως πρεπει να κρινουμε τον Γκαγκατση και τον καθε Γκαγκατση που προσλαμβανεται στην ομαδα με βαση του τι εχει πετυχει και τη δουλεια που κανει για την ομαδα...Θα δειξει...
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Nigrita4 έγραψε: Όσο για τα παιδία των ULTRAS, όπιος θέλει να πει κάτι να πάρει τηλέφωνο κ να πει τα παράπονά του.. Μην μπαίνουμε εδώ μέσα κ κατηγοράμε κάποιους που τρέχουν κ νοιάζονται για τον ΠΑΟΚ...
Δεν παίρνουν λεφτά για να τα πούν αυτά.. Λένε ότι βλέπουν..
Με ΠΑΟΚτσήδικα Χαιρετίσματα από την Ασπρόμαυρη Νυρεμβέργη...

Αδερφέ Νιγρίτα χαιρετίσματα κι από μένα, αδερφικά και παοκτσήδικα, όπως λες.
Θέλω να εξηγηθώ : τελειωμένη ιστορία ο Γκαγκάτσης, με ελαφριά ή βαριά καρδιά σιγά σιγά το παίρνουμε απόφαση. Δεν έχω διάθεση να μπω ξανά-μανά στην κουβέντα που κάναμε σε τόσες σελίδες. Πες μου όμως αδερφέ ποιος ο λόγος σε μια ανακοίνωση 10 σειρών όλων κι όλων να επαναλαμβάνεται τρεις ( 3 ) φορές το πόσο πολύ βοήθησε ο κυρ Βασίλης ; Ούτε τα λεφτά του έβαλε, ούτε την Αμερική ανακάλυψε φέρνοντας μας έναν παιχταρά που κανένας δεν ήξερε. Κι ακόμα σε πείθει εσένα ότι σε μια πιθανή εμπλοκή του Ολυμπιακού μέτρησε η «γνωριμία» κι όχι τα λεφτά του Κόκαλη ; Όλα αυτά εγώ τα διαβάζω σαν μια προσπάθεια να υπερτιμηθεί ο ρόλος του Γκαγκάτση, να καμφθούν και οι τελευταίοι αντιρρησίες. Έχω μάθει από τους συνδέσμους μας (άσχετα από τα λάθη που έχουν κάνει) να αποτελούν την φωνή του παοκτσήδικου κόσμου κι όχι his master 's voice. Φτάνουν ο Κόλκας κι οι λοιποί δημοσιογράφοι γι αυτή τη δουλειά. Έλπιζα κι ελπίζω ακόμα ότι ο ρόλος του Γκαγκάτση θα είναι δευτερεύων, ας κάνει ότι είναι να κάνει, όσο γίνεται πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έστω και για ψυχολογικούς λόγους. Φοβάμαι όμως ότι έχει αποφασιστεί να τον βλέπουμε πρώτο τραπέζι πίστα…
Από κάτω η ανακοίνωση των ούλτρας :

H ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ & ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗΣ !!!
Με ταξίδι αστραπή όπως σας είπαμε και μέσω του http://www.ultraspaok.gr Τέο και Βρύζας ταξίδεψαν για το Ηρακλειο της Κρήτης έκει που τους περίμενε ο Β. Γκαγκάτσης που είχε ετοιμάσει το κλίμα και βοήθησε τα μέγιστα στο να ολοκληρώθει η δύσκολη διαπραγμάτευση.
Και μιλάμε για δύσκολη διαπραγμάτευση, γιατί ναι μεν υπήρχε προφορική συμφωνία, αλλά στο τέλος πήγε να μπει ο ΟΣΦΠ σφήνα και έδινε περισσότερα χρήματα , μεταφέροντας την προσφορά τους στον κ. Παπουτσάκη.
...
Εκεί όμως βοήθησε ο Β. Γκαγκάτσης , η προσωπική φιλία αλλά και οι χειρισμοί οι σώστοι από Τέο και Βρύζα που ολοκληρώσαν την σπουδαία αυ΄τη κίνηση, που έκαναν και όλη την Αθήνα να παραμιλάει και κάποιοι ήδη να βγάζουν νταλκά…
Επειδή έχουμε μάθει να λέμε αλήθειες εκτός από την υπέρβαση της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. του Τέο τα μέγιστα βοήθησε ο Β. Γκαγκάτσης όπως και ο Ν. Καραγεώργιου για να ξέρει ο κόσμος μας και να εκτιμάει !!!
http://ultraspaok.gr/index.php?option=c ... 7&Itemid=9
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Σε ένα τεράστιο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ όσοι έρχονται για να τον συνδράμουν, από όποια θέση, ανώτερη, μεσαία, κατώτερη, θα πρέπει ΑΥΤΟΙ να αφομοιώνται στη φιλοσοφία και στα ιδανικά του συλλόγου. Και όχι το αντίθετο. Είναι πιθανόν, στην πορεια για την κορυφή, να χρειαστεί να συνεργαστούμε με πολλούς "Γκαγκάτσηδες". Μόνο έτσι θα προστατέψουμε το σύλλογο από τον κίνδυνο αλλοτρίωσης. Και σε αυτή την προσπάθεια, οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο....Και φυσικά η διοίκηση.
savic79

Δημοσίευση από savic79 »

το θέμα γκαγκάτση ήταν ένα από αυτά που με έκαναν να γραφτώ στο φόρουμ ενώ το παρακολουθούσα αρκετούς μήνες τώρα(δεν έκανα εγγραφή κυρίως γιατί έβλεπα πως τις περισότερες φορές καλυπτόμουν από τις απόψεις άλλων).Εν ολίγοις θεωρώ πολύ απλά πως η διοίκηση είχε έλλειμα κάποιου που να είναι ποδοσφαιρικός παράγοντας με την κλασσική έννοια και να ξέρει τα κατατόπια του ποδοσφαίρου έξω απ'το χορτάρι.Πιστεύω πως όλοι συμφωνούμε πως ο γκαγκάτσης είναι ένα τέτοιο άτομο και θα βοηθήσει σε αυτό τον τομέα.Δε μπορώ να καταλάβω προσωπικά τους φίλους που πέφτουν στην παγίδα των οπαδών άλλων ομάδων που είτε είναι κλασσικά ευνοημένοι απο το σύστημα(βαζελογαυροχανούμηδες) ή άλλων που κάνανε παρόμοιες κινήσεις απλά δεν τους βγήκαν(βλ.Αγγελάκη στον πάγκο κάποιας ομάδας...).Κουμάντο στον ΠΑΟΚ κάνουν οι παοκτσήδες και σίγουρα δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων.Ακόμα πιο πολύ το γεγονός ότι οι άλλοι κράζουν σημαίνει ότι φοβούνται οπότε καλά πάνε τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Συμφωνώ αδελφέ.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

http://www.sportdog.gr/new/dog_page.asp ... e_id=97513

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πήρε τον Κουτσιανικούλη από το (πάντα αδηφάγο) κέντρο είναι επιτυχία, μια μεταγραφική κίνηση που «γράφει». Είναι, για να το πούμε με μια έκφραση του συρμού, «μαγκιά», μεγάλη «μαγκιά»! Εκείνο που δεν κατάλαβα, είναι γιατί ο ΠΑΟΚ να κάνει μάγκα τον Γκαγκάτση με αυτήν, την καταδική του, μαγκιά;
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη τον Γκαγκάτση, ο Γκαγκάτσης έχει ανάγκη τον ΠΑΟΚ! Η άποψη ότι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ μπορεί να βοηθήσει τον «δικέφαλο» με τις «άκρες» που έχει, είναι μια ψευδαίσθηση που καλλιεργήθηκε στα εργαστήρια επικοινωνιακής πολιτικής – και μάλιστα φτηνής, φτηνότατης.

Προσπαθώ να καταλάβω ως τι ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο άνθρωπος που προσωποποιεί και ενσαρκώνει την αλλαγή στον ΠΑΟΚ, προσλαμβάνει τον Βασίλη Γκαγκάτση στην ΠΑΕ; Ως βαθύτατο γνώστη του ποδοσφαίρου; Ως ισχυρό παράγοντα του παρασκηνίου; Ως ασπίδα στα βρόμικα παιχνίδια κατά του ΠΑΟΚ; Ως τεχνοκράτη; Ως προσωπικότητα που θα του δώσει κύρος, διεθνές και εγχώριο;

Τι είδους τεχνογνωσία εισάγει ο ΠΑΟΚ συνεργαζόμενος με ένα παράγοντα περιλάλητο, πολυσυζητημένο και αμφιλεγόμενο; Γιατί έχουν καλλιεργήσει κάποιοι την αφελή άποψη ότι ο Γκαγκάτσης μπορεί να κινηθεί με κλειστά μάτια στο παρασκήνιο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για μια ομάδα;

Ο Γκαγκάτσης παίρνει από τον ΠΑΟΚ κύρος και ο ΠΑΟΚ εισπράττει από τον Γκαγκάτση αμφισβήτηση. Ο ΠΑΟΚ τού δίνει χώρο για να συνεχίσει την παρουσία του στο ποδοσφαιρικά κοινά, γίνεται η κολυμπήθρα για να αναβαπτισθεί ως (πολυφωνικός) παράγοντας, τον ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ!

Αν υποθέσουμε ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε να χρησιμοποιήσει τον Γκαγκάτση για την προσωπική του δύναμη, άργησε πολύ. Μακριά από την ΕΠΟ ένας πρώην παράγοντας ισοδυναμεί με κληρωμένο λαχείο – καμιά ουσιαστική αξία.

Το χαλί της διαδρομής από τη συνταξιοδοτική απραξία έως την Τούμπα που ζωντάνεψε πανηγυρικά τον τελευταίο χρόνο, στρωνόταν για τον τέως πρόεδρο προσεκτικά από καιρό – και συνεχίζει να στρώνεται. Λόγου χάρη η παραίτηση του Γκαγκάτση-υιού άδειασε χώρο κι άπλωσε μερικά μέτρα βελούδου στο δρόμο τού γεννήτορα. Λίγο καιρό μετά, ήρθε η αποκάλυψη Γκαγκάτση-πατρός ότι έχει προτάσεις από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και τις μελετά! Σήμερα, με την εξέλιξη που πήρε το θέμα μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο Ολυμπιακός ούτε ενδιαφέρθηκε τότε ουσιαστικά ούτε ενδιαφέρεται για τον Γκαγκάτση.

Το χαλί συνέχισε να απλώνεται και με την υπόθεση Κουτσιανικούλη. Όπου αφέθηκε να διαρρεύσει ότι ο «τέως» προσέγγισε τον Εργοτέλη και έκανε την πρόταση. Γιατί; Ήταν λίγος ο πετυχημένος Βρύζας για να το κάνει εκείνος; Έπεφτε μικρός ένας πρωταθλητής Ευρώπης – κοτζάμ Ζαγοράκης δηλαδή – να χτυπήσει τη πόρτα του Ηρακλείου;

Γιατί ο Γκαγκάτσης μίλησε για τον Κουτσιανικούλη στον Εργοτέλη, χωρίς μάλιστα να έχει αναλάβει ουσιαστικά καθήκοντα; Γιατί τώρα; Και γιατί ο συμπαθέστατος ιδιοκτήτης του Εργοτέλη, ο κ. Τζώρτζογλου, δηλώνει ότι ο παίκτης πήγε στην Τούμπα επειδή «στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένας Βασίλης Γκαγκάτσης και ένας Θοδωρής Ζαγοράκης»;

Ίδιοι κι όμοιοι λοιπόν στον ΠΑΟΚ ο εισαγόμενος Γκαγκάτσης με τον γηγενή Ζαγοράκη! Γιατί; Και γιατί ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μοιραστεί με την Γκαγκάτση τη δόξα της μεγάλης «τάπας» στους Αθηναίους με τη μεταγραφή του Κουτσιανικούλη;

Γιατί, Θοδωρή;

ΕΛΑ ΝΤΕ.....ΓΙΑΤΙ??????
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Χθες στην εκπομπή του μακεδονία tv "το ντέρμυ του μεσονυκτίου" (ή κάτι παρόμοιο) είπε κάποιος καλεσμένος (νομίζω ο Θεοφιλόπουλος), ότι το σχέδιο είναι: Γκαγκάτσης εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στη Σούπερ Λίγκα - Γκαγκάτσης πρόεδρος Σούπερ Λίγκα - Γκαγκάτσης αντιπρόεδρος ΕΠΟ.
Αν αυτή η διαδρομή ισχύει, τι νομίζεται ότι μπορεί να κερδίσει ο ΠΑΟΚ από αυτή;
kos

Δημοσίευση από kos »

δεν παιζει αυτο το σεναριο. μπορει να το εχει στο μυαλο του ο γκαγκατσης αλλα δεν ειναι εφικτο. ποιος θα τον ψηφισει για προεδρο της σουπερ λιγκα? ο βαζελος? το σκουληκι? η ξανθη? ο πηλαδακης?
δυσκολο. παντως ενας γαυρος φιλος μου ειπε οτι συμφωνα με το φως αυτη ηταν η διαφωνια με τον θειο και δεν πηγε στον γαυρο. οτι δηλαδη ο γκαγκατσης θελει να ξαναμπει στην επο μεσω σουπερ λιγκας και θειος του το ξεκοψε.

οσο για το αρθρο που εβαλε ο παμλο ειναι κατι που εχω γραψει εδω και μια εβδομαδα. ειναι αχαριστια προς τον βρυζα να λεμε οτι ο γκαγκατσης εφερε κουτσια και οτι χωρις αυτον δεν θα τον παιρναμε οπως ειναι αχαριστια προς τον βιολιδη να λεμε οτι ο γκαγκατσης θα φερει χορηγους.
και οι δυο αυτοι ανθρωποι εχουν αφιερωσει ωρες να βοηθησουν την ομαδα ο καθενας απο το ποστο του.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Για οσους ισχιριζονται οτι ο Γκαγκατσης δεν επαιξε κανεναν ρολο στη μεταγραφη Κουτσιανικουλη να διαβασουν τις δηλωσεις Τζωρτζογλου στο libero. Aν δεν ηταν αυτος η μεταγραφη μαλλον δε θα γινοταν ποτε. Αλλα εσεις συνεχιστε να τα μηδενιζετε ολα.

Η ασπρο η μαυρο τα βλεπετε ολα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”