32. Nika Ninua
- painkiller4
Re: 32. Nika Ninua
Στα 2 φάουλ που κέρδισε ο ΠΑΟΚ στο τέλος, εάν είχε τον νινουα μέσα θα τα είχε βάλει και τα 2 !
Απο τους πλεον αδικημενους παιχτες
Απο τους πλεον αδικημενους παιχτες
- ΑποστόληςΑ
- painkiller4
- ΑποστόληςΑ
Γιατί παίζει σε μια θέση που πρέπει να έχει και ανασταλτικές αρετές. Ακόμη δεν έχει. Είναι όμως πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια.
- thanos-xanthi
ας παει του χρονου καπου να παρει παιχνιδια, να δυναμωσει και λιγο
δε μπορει ο ΠΑΟΚ με 4-5 χαφ ενεργα, να εχει εναν που ειναι δεκαρι παλιας κοπης αντι για χαφ
το παιδι εχει φοβερο ποδι, να δουλευτει σωστα
δε μπορει ο ΠΑΟΚ με 4-5 χαφ ενεργα, να εχει εναν που ειναι δεκαρι παλιας κοπης αντι για χαφ
το παιδι εχει φοβερο ποδι, να δουλευτει σωστα
Μπήκε ο Τσιγγάρας και η διαφορά ήταν τεράστια. Από πού να το πιάσεις... Ανασταλτικά, κίνηση με την μπάλα ως δεκάρι; Οπου και να τον βάλεις έχει σημαντικά κενά. Να το φτιάξεις για 10άρι; πέφτει πάνω σε άλλους παίχτες που έχουμε ή περιμένουμε, να τον φτιάξεις χαφ; εκεί κι αν λείπουν πράγματα. Αν τον δώσεις κάπου, πρέπει να πάει με στοχευμένες οδηγίες ως προς τι να δουλέψει - ποια ομάδα όμως θα δείξει υπομονή μαζί του. Δεν βλέπω μέλλον και τσάμπα ίσως τα λεφτά που δόθηκαν...
- bersekeros
Χρειάζεται όντως να πάει δανεικός για να δυναμώσει.
Φοβερό πόδι αλλά ΔΕΝ μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι ο ένας από τους δύο στο 4-2-3-1.
Φοβερό πόδι αλλά ΔΕΝ μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι ο ένας από τους δύο στο 4-2-3-1.
- ΑποστόληςΑ
Να μην πάει δανεικός, γιατί δεν θα παίζει καθόλου. Soft παίκτες δεν έχουν θέση στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Του χρόνου ο Νινούα, αν όντως δεν πιάνει θέση ξένου, θα ξεκινάει σε αρκετούς αγώνες.
Σε 4-1-4-1 μπορεί να παίξει τον ρόλο του
Πιρλο με Τσιγγαρα και Καγκαουα..
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πιρλο με Τσιγγαρα και Καγκαουα..
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
Οπωσδήποτε να μείνει. Έχει δουλέψει το κορμί του εμφανώς. Τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά είναι αδιαμφισβητητα. Προσωπικά θέλω να δουλέψει ατομικά ανασταλτικα και σε ταχυδυναμη.
Δεν είμαι αισιόδοξος ότι αυτά βελτιώνονται θεαματικά, ιδίως το πρώτο - μερικά πράγματα ή τα έχεις ή δεν...buffalobill4 έγραψε: Προσωπικά θέλω να δουλέψει ατομικά ανασταλτικα και σε ταχυδυναμη.
- ToMousiTouCrespo
Εγώ ο αιρετικός θα θυσίαζα για πάρτη του μία θέση στα εξτρέμ, εν είδει Σορλέν, σε παιχνίδια με τους μικρούς της SL.