5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
Ακριβως φιλε μου τωρα ερχεσαι στα λογια μου. Τι νομιζεις οτι εμενα δε μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι να θελω και εγω να μπω μεσα να τα σπασω ολα? Η εμπειρια μου απλα στην επαγγελματικη μου ζωη μου εδειξε οτι αν θελω την ουσια ο δρομος ειναι αλλος. Αν μου φτανουν οι εντυπωσεις τοτε με την μπουνια στον φιογκο ειμαι καλλυμενος.
Τι στιγμη που μας αδικουν αν ειναι δυνατον πρεπει να βαλουμε στο μυαλο μας τον τελικο στοχο και να εχουμε γερο στομαχι. Υπαρχουν τροποι να φτασουμε εκει οσες στραβες και να μας τυχουν. Στο ξεκινημα αυτης της προσπαθειας ξεραμε οτι ο δρομος ειναι ανηφορικος. Τις κακες λοιπον διατησιες, την σαπιολιγκα, τους δημοσιογραφισκους δεν τους κρινω ιδιαιτερα γιατι αυτοι ειναι οι αντιπαλοι μου. Δεν τους δεχομαι τους ανεχομαι γιατι ο στοχος μου ειναι πανω απο αυτους. Το ηξερα απο τιν αρχη.
Εστιαζω την προοχη μου και την κριτικη μου σε οτιδηποτε ειναι μαζι μου στη πορεια αυτη και με τις κινησεις του με φρεναρει.
Τι στιγμη που μας αδικουν αν ειναι δυνατον πρεπει να βαλουμε στο μυαλο μας τον τελικο στοχο και να εχουμε γερο στομαχι. Υπαρχουν τροποι να φτασουμε εκει οσες στραβες και να μας τυχουν. Στο ξεκινημα αυτης της προσπαθειας ξεραμε οτι ο δρομος ειναι ανηφορικος. Τις κακες λοιπον διατησιες, την σαπιολιγκα, τους δημοσιογραφισκους δεν τους κρινω ιδιαιτερα γιατι αυτοι ειναι οι αντιπαλοι μου. Δεν τους δεχομαι τους ανεχομαι γιατι ο στοχος μου ειναι πανω απο αυτους. Το ηξερα απο τιν αρχη.
Εστιαζω την προοχη μου και την κριτικη μου σε οτιδηποτε ειναι μαζι μου στη πορεια αυτη και με τις κινησεις του με φρεναρει.
Σειτάν να σαι καλα που μου ανεβασες το αιμα στο κεφαλι. Αυτο το βιντεο να το δουν και να το ακουσουν ΟΛΟΙ.SATANAS έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=FHqc-RdUJc0&annotation_id=annotation_7757&feature=iv
αφιερωμενο σε ολους τους αγνους ΠΑΟΚτΖηδες που ζητανε να φυγει ο Παμπλο.
..και το χειροτερο ξαδερφε ειναι οτι τα ξερασματα του φαφουτη τα παιρνουν οι ζαγορες/κολκες/ραπτοπουλοι και τα αναμασανε και τα παρουσιαζουν σαν την προχωρημενη αποψη που πρεπει να εχει ο μοδερνος ΠΑΟΚτσης.
καλο καλοκαιρι σε ολους.
καλο καλοκαιρι σε ολους.
- PRAKTORINOS
Και πληρώνουν και ενάμιση γιούρο το λεπτό (!!)για να βγουν, να μιλήσουν και να δώσουν λαβή στους παρουσιαστές και τον κοσμάκη για σχόλια.
Ωραία φάμπρικα ανοίξαν τα κανάλια με όλους αυτούς τους πικραμένους ανώνυμους.
Απίστευτο.
Ωραία φάμπρικα ανοίξαν τα κανάλια με όλους αυτούς τους πικραμένους ανώνυμους.
Απίστευτο.
Και επειδή κι εμενα μου τη βάρεσε τώρα εδώ που είμαι κλεισμένος σήμερα, ένα έχω vα προσθέσω ακόμη:
ΑΝΑΝΈΩΣΗ ΣΤΟΝ PABLO GARCIA ΤΏΡΑ, ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΌΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΈΠΩ ΝΑ ΑΓΩΝΊΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΈΦΑΛΟ ΣΤΟ ΣTHΘOΣ!
ΑΝΑΝΈΩΣΗ ΣΤΟΝ PABLO GARCIA ΤΏΡΑ, ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΩ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΌΜΗ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΈΠΩ ΝΑ ΑΓΩΝΊΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΈΦΑΛΟ ΣΤΟ ΣTHΘOΣ!
Μεγάλη η προσφορά του Pablο, 16 μάτς στο πρωτάθλημα. Κατα τ'άλλα να'χαμε να λέγαμε...
- abc_o_ karpouzas

ακούστηκε τίποτα η είναι νάχαμε να λέγαμε......μιλάτε γιατι άρχησε να με πιάνει κρύος ιδρώτας
Έτσι.....
Άντε γιατί το θέμα Γκαγκάτση το εξαντλήσαμε...
Να βάλουμε και πολλ για το αν πρέπει να τον πουλήσουμε και πόσο...
Άντε γιατί το θέμα Γκαγκάτση το εξαντλήσαμε...
Να βάλουμε και πολλ για το αν πρέπει να τον πουλήσουμε και πόσο...
Παντως το οτι προταθηκε ο Γκαρσια σαν αναταλλαγμα για τον Κουτσιανικουλη, (οπως κι ο Βερον) ειναι το λιγοτερο αστειο και γελοιο.
Απορω απο ποιους διαδοθηκε αυτη η φημη!!! Κατι σαν το ανεκδοτο της χρονιας ακουγεται!!!
Απορω απο ποιους διαδοθηκε αυτη η φημη!!! Κατι σαν το ανεκδοτο της χρονιας ακουγεται!!!
-
Αν θελετε να μαθετε τι σημαινει garcia για τους αντιπαλους μιληστε με οπαδο του ολυμπιακου και θα καταλαβεται
- PAOKSaLoNiCa
- trel@menos