Γιώργος Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
tsaousila

Re: Γιώργος Σαββίδης

Δημοσίευση από tsaousila »

προς την οικογενεια: ενεργοποιειστε τον ΛΙΝΟ περισσοτερο - τον ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ - ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΡΛΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ( Η Γαλλια εχει λαβρακια!!)
JohnySSS

Δημοσίευση από JohnySSS »

Ο Περέιρα είναι απ τους λίγους παίχτες μας που πασάρει τη μπάλα κάτω και ένα μπακ-χαφ που δεν περιορίζεται στην κλασική σέντρα απ' τα πλάγια αλλά σπάει μπάλες στον άξονα όταν έχει την επιλογή. Δείγματα ποιότητας και ποδοσφαιρικής παιδείας. Σε δυο χρόνια θα είναι πολύ ανώτερος απ' τον Γιαννούλη, όταν δυναμώσει και μάθει να παίζει λίγη άμυνα. Άλλο να πει κάποιος ότι θέλει έναν έμπειρο και καλό παίχτη για βασικό να μαθαίνει κι άλλο ότι δεν κάνει. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος πιθανότατα θέλει να μειώσει άλλη μια επιλογή του ΤΔ όπως έκανε με όλους τους ΤΔ πλην ενός. Έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τις δουλειές.
Το δε σχόλιο για τον Τσιγγάρα, μνημείο βλακείας. Παίρνει χαρτάκι δηλαδή ο Πάμπλο; Και πάντα υπάρχει ένας εσωτερικός εχθρός που θέλει το κακό της ομάδας, οκ, διαχρονική κατάσταση.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το ότι σπάει την μπάλα παράλληλα δεν είναι πάντα καλό.
εχθές για παράδειγμα έκανε στην αρχή μια τέτοια πάσα η οποία κόπηκε. Αν ο αντίπαλος ήταν κανονική ομάδα,θα σου έβγαζε την αντεπίθεση με τέτοια ανισορροπία που υπήρχε και εμείς θα φωνάζαμε που είναι τα χαφ.

Γενικά το παιδί θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να γίνει παίκτης επιπέδου ΠΑΟΚ. Μαζί με λυρατζη είναι πιο πίσω απ' όλους
JohnySSS

Δημοσίευση από JohnySSS »

Συμφωνώ στο τελευταίο που λες, με τη διαφορά ότι στον Λύρατζη δεν βλέπω τα ίδια σωματικά προσόντα. Δεν είμαι σίγουρος ότι έχει τις δυνατότητες να γίνει πολύ καλός παίχτης σύντομα. Ο Περέιρα έχει καλύτερη πρώτη ύλη. Φυσικά ο Κόλκας βλέπει τον Λύρατζη μια κλάση πάνω, που μου φαίνεται άδικο. Θα δείξει ο χρόνος
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

JohnySSS έγραψε:Ο Περέιρα είναι απ τους λίγους παίχτες μας που πασάρει τη μπάλα κάτω και ένα μπακ-χαφ που δεν περιορίζεται στην κλασική σέντρα απ' τα πλάγια αλλά σπάει μπάλες στον άξονα όταν έχει την επιλογή. Δείγματα ποιότητας και ποδοσφαιρικής παιδείας. Σε δυο χρόνια θα είναι πολύ ανώτερος απ' τον Γιαννούλη, όταν δυναμώσει και μάθει να παίζει λίγη άμυνα. Άλλο να πει κάποιος ότι θέλει έναν έμπειρο και καλό παίχτη για βασικό να μαθαίνει κι άλλο ότι δεν κάνει. Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος πιθανότατα θέλει να μειώσει άλλη μια επιλογή του ΤΔ όπως έκανε με όλους τους ΤΔ πλην ενός. Έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τις δουλειές.
Το δε σχόλιο για τον Τσιγγάρα, μνημείο βλακείας. Παίρνει χαρτάκι δηλαδή ο Πάμπλο; Και πάντα υπάρχει ένας εσωτερικός εχθρός που θέλει το κακό της ομάδας, οκ, διαχρονική κατάσταση.
Ο Κόλκας, πολλες φορες, έχει σκοπιμοτητα σε πολλά απ αυτά που λεει και γραφει.
Και βεβαια εχει αναλάβει εργολαβία το θαψιμο του Ρεμπε. Κατι του χαλαει.
Μειωνει και τον Νινούα. Εργολαβια
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

μα με την λυσα του για ρεμπε με αυτα που λεει προσβαλει τον γκαρσια .....ο κολκας ενω μπορει να γραψει καλα ενωτικα δυστυχως τις περισσοτερες φορες λειτουργει για προσωπικο και μονο συμφερον σε βαρος της ομαδας ,και αυτο ειναι εγκληματικο.....παρτακιας ......
Θυμηθείτε έναν τεχνικό διευθυντή για τον οποίον να έλεγε καλά λόγια πέρα απο τον κολλητό τού Βρύζα..... κανένα γιατί δεν είχε πληροφόρηση από αυτούς για θέματα της ομάδας...... μόνο ο Βρύζας ήταν θεός για αυτόν
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

παιδια εγω εχω μια υποψια οτι σε αλλον/αλλους αναφερεται το στορυ.. ο γιωργης απαντησε και σε ενα σχολιο στο ινστα το οποιο μεταξυ αλλων ελεγε (για τον νινουα) : "Αυτος πρεπει να ειναι ο μονιμος εκτελεστης των στημενων και τον εχουμε στον παγκο; (...) παιρνει το ψωμι καποιου αλλου; υπαρχουν ακομα κλικες μεσα στον ΠΑΟΚ; " . Στο οποιο ο γιωργης απαντησε το Εμοτζι που κρυβει το στομα του.. Δεν θελω να το πιστεψω αλλα το πονηρο μυαλου μου εκανε συνδεση του στορυ με μια προσφατη συνεντευξη .. μακαρι να μην ισχυει.
george188

Δημοσίευση από george188 »

renegade έγραψε:Το ότι σπάει την μπάλα παράλληλα δεν είναι πάντα καλό.
εχθές για παράδειγμα έκανε στην αρχή μια τέτοια πάσα η οποία κόπηκε. Αν ο αντίπαλος ήταν κανονική ομάδα,θα σου έβγαζε την αντεπίθεση με τέτοια ανισορροπία που υπήρχε και εμείς θα φωνάζαμε που είναι τα χαφ.

Γενικά το παιδί θέλει πολύ δουλειά ακόμα για να γίνει παίκτης επιπέδου ΠΑΟΚ. Μαζί με λυρατζη είναι πιο πίσω απ' όλους
Ο Περέιρα θεωρώ ότι έχει πολύ μεγαλύτερο ταβάνι από λυράτζης (τον οποίο λιβανιζει ο συγκεκριμένος). Και σώμα έχει και γρήγορος είναι και ξέρει να παίζει με τη μπάλα κάτω. Δουλειά θέλει στην άμυνα, πράγμα που διορθώνεται.
Στα ον τοπικ τώρα, προφανώς τους αρδ εννοεί ο Γιώργος. Το άρθρο το συγκεκριμένο που ανέφεραν τα παιδιά ήταν σαν να υποτιμάει τη νοημοσύνη μας
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

alexgarcia6 έγραψε:παιδια εγω εχω μια υποψια οτι σε αλλον/αλλους αναφερεται το στορυ.. ο γιωργης απαντησε και σε ενα σχολιο στο ινστα το οποιο μεταξυ αλλων ελεγε (για τον νινουα) : "Αυτος πρεπει να ειναι ο μονιμος εκτελεστης των στημενων και τον εχουμε στον παγκο; (...) παιρνει το ψωμι καποιου αλλου; υπαρχουν ακομα κλικες μεσα στον ΠΑΟΚ; " . Στο οποιο ο γιωργης απαντησε το Εμοτζι που κρυβει το στομα του.. Δεν θελω να το πιστεψω αλλα το πονηρο μυαλου μου εκανε συνδεση του στορυ με μια προσφατη συνεντευξη .. μακαρι να μην ισχυει.
ΑΡΔ ΦΙΛΕ ΑΡΔ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ :lol: :lol: :lol: :lol: .....
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

alexgarcia6 έγραψε:παιδια εγω εχω μια υποψια οτι σε αλλον/αλλους αναφερεται το στορυ.. ο γιωργης απαντησε και σε ενα σχολιο στο ινστα το οποιο μεταξυ αλλων ελεγε (για τον νινουα) : "Αυτος πρεπει να ειναι ο μονιμος εκτελεστης των στημενων και τον εχουμε στον παγκο; (...) παιρνει το ψωμι καποιου αλλου; υπαρχουν ακομα κλικες μεσα στον ΠΑΟΚ; " . Στο οποιο ο γιωργης απαντησε το Εμοτζι που κρυβει το στομα του.. Δεν θελω να το πιστεψω αλλα το πονηρο μυαλου μου εκανε συνδεση του στορυ με μια προσφατη συνεντευξη .. μακαρι να μην ισχυει.
Αρχικα ο Γιωργης πρεπει να γραφει στα παπαρια του τον καθε εναν που σχολιαζει.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Dimg4 έγραψε: Αρχικα ο Γιωργης πρεπει να γραφει στα παπαρια του τον καθε εναν που σχολιαζει.
Τι να σου πω παντως πολυ συχνα απανταει σε σχολια.. και ενα σημερινο στα αγγλικα με δικη μου ελευθερη μεταφραση :D

(οπαδος): "Εχεις παρατηρησει οτι ο λογος που ο Παοκ δεν ανεβαινει επιπεδο, αλλα συμβαινει το αντιθετο, ειναι μερικοι που δουλεουν στα γραφεια της ΠΑΕ; Που ηταν αυτοι οταν ολα τα μεσα πολεμουσαν τον Σαββιδη οταν μας εκλεψε η αεκ; Υποστηριζαν τον πατερα σου; Ενας απο αυτους εχει γραψει αρθρα κατα του πατερα σου στο παρελθον. Επισης που ηταν αυτοι οταν ο πατερας σου και ο ΠΑΟΚ ηταν σε πολεμο με ολους τους αλλους; Θελουν ποτε να ειναι η ομαδα επιτυχημενη; Θελουν οι υπαλληλοι της ΠΑΕ το καλο της ομαδας; Γιωργη, σε παρακαλω προσεχε τους, γιατι τα καστρα πεφτουν απο μεσα!"

γιωργης: "Πιστευω οτι δεν εχει να κανει με την ΠΑΕ, αλλα γενικα με την πορνεια (sic) γυρω. Ανθρωποι συνηθιζαν να τρωνε απο τον ΠΑΟΚ για 90 χρονια, τωρα τα πραγματα εχουν αλλαξει, ναι οχι εντελως, αλλα εχουν αλλαξει. Σε καποιους δεν αρεσει αυτο."
icue

Δημοσίευση από icue »

Ξεχασατε το τι μπινελικι ετρωγε ο Μιχελ;
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

icue έγραψε:Ξεχασατε το τι μπινελικι ετρωγε ο Μιχελ;

+1926++++
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

tsaousila έγραψε:προς την οικογενεια: ενεργοποιειστε τον ΛΙΝΟ περισσοτερο - τον ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ - ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΡΛΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ( Η Γαλλια εχει λαβρακια!!)
Αδυνατώ να κατανοήσω την αγάπη σας για τον πρώην του γαύρου, ειλικρινά. Σιγά τον αναντικατάστατο κυνηγό ταλέντων. Ας τους πάει στο χοντρό στην τελική, έχει αποδείξει ότι τον ενδιαφέρει να γίνεται η δουλειά και τίποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Φερτε αμανατιδη :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”