PAOKheads&Metalheads
Re: PAOKheads&Metalheads
Άνοιξα το link και είδα το #1. Μας γ@μησες κανονικάbersekeros έγραψε: Έχουν πλάκα οι πιτσιρικάδες / νεαροί σε ηλικία μεταλλάδες που εμάς τους over 40years μεταλλάδες, μας κοροϊδεύουν οι κερατούκληδες με το προσωνύμιο "χατζημεταλλάδες".
https://www.slang.gr/lemma/25622-xatzimetallas

- bersekeros
- bersekeros
Και μιας και η κουβέντα στο παρόν topic πήγε στους ''χατζημεταλλάδες'' θα ήθελα να βάλω ένα βιντεάκι από ένα group για όσους τους αρέσουν οι παλιοί ACCEPT με τον Udo Dirkschneider στα φωνητικά.
Θυμάστε αυτόν εδώ τον θεούλη από τις πανελλήνιες του 2016;
[youtube]2s4CluoYj-M[/youtube]
Λοιπόν αυτός εδώ ο θεούλης με το nick Mike Warbringer, είναι κιθαρίστας σε μία μπάντα από τη Θεσσαλονίκη με το υπεργαμάτο όνομα White Tower (Λευκός Πύργος), σχηματίστηκαν εντός του 2020 παρακαλώ και έβγαλαν ήδη ένα EP με τίτλο ''Terminator''. Καλή επιτυχία θα ήθελα να ευχηθώ στα καρντάσια.
[youtube]3y99zAdMKGc[/youtube]
Θυμάστε αυτόν εδώ τον θεούλη από τις πανελλήνιες του 2016;
[youtube]2s4CluoYj-M[/youtube]
Λοιπόν αυτός εδώ ο θεούλης με το nick Mike Warbringer, είναι κιθαρίστας σε μία μπάντα από τη Θεσσαλονίκη με το υπεργαμάτο όνομα White Tower (Λευκός Πύργος), σχηματίστηκαν εντός του 2020 παρακαλώ και έβγαλαν ήδη ένα EP με τίτλο ''Terminator''. Καλή επιτυχία θα ήθελα να ευχηθώ στα καρντάσια.
[youtube]3y99zAdMKGc[/youtube]
- Lacedaemonian
Πω πω ρε φιλε bersekeros
Που τον ξεθαψες αυτον το ορο?
Ευτυχως δηλ που δεν εχω εισητηρια απο τους Maiden στη(α) Φιλαδελφεια (ημουν backstage
)κ τους Motorhead(εχω ομως τις φωτο μαζι τους με τον κολλητο μου-κ μεντορα μου-στο Heavy Metal τον Αντρεα B. να κατεβαζουμε κατι μπουκαλια Jack's στο Rock n Roll
)...Ακομα θυμαμαι κ τον Χ." The Warlord" Π. να φοραει την περικεφαλαια και να βγαινει τρελλλλλλαμενος ...............
Τo μονo εισητηριo που εχω κρατησει ειναι απο κατι Venom στο Λονδινο γιατι φαινεται κ η αφεντομουτσουναρα μου να κανει headbanging στο-σπανιοτατο original- VHS που βγηκε μετα (προφανως νεανικο "κοκκορεμα" κ επιδειξη
)Backstage cards κ φωτο βεβαια εχω κρατησει απειρες ειδικα απ τα "Monsters of Rock" σε Αγγλια κ Γερμανια τα 80's(παλι backstage ,γενικα ημουν backstage
)κ απο αλλες συναυλιες εκεινης της εποχης -αλλα κ τ 90's- σε Ευρωπη (ειδικα Ιταλια )...
Ευτχως δε φοραγα κ μπλουζιτσα- μονο ενος -συγκροτηματος κ ακουω κ παραπανω απ το 1983
.
Ασε που κουρευτηκα κιολας (κοντευε 2010...)
ΟΥΟΥΦΦΦ Ευτυχως που δεν ειμαι χατζημεταλας
ΥΓ Αν σου το πουν αυτο απαντα "τα ξαναζεσταμενα φασολια δεν τρωγονται"......

Που τον ξεθαψες αυτον το ορο?
Ευτυχως δηλ που δεν εχω εισητηρια απο τους Maiden στη(α) Φιλαδελφεια (ημουν backstage

Τo μονo εισητηριo που εχω κρατησει ειναι απο κατι Venom στο Λονδινο γιατι φαινεται κ η αφεντομουτσουναρα μου να κανει headbanging στο-σπανιοτατο original- VHS που βγηκε μετα (προφανως νεανικο "κοκκορεμα" κ επιδειξη

Ευτχως δε φοραγα κ μπλουζιτσα- μονο ενος -συγκροτηματος κ ακουω κ παραπανω απ το 1983

Ασε που κουρευτηκα κιολας (κοντευε 2010...)
ΟΥΟΥΦΦΦ Ευτυχως που δεν ειμαι χατζημεταλας

ΥΓ Αν σου το πουν αυτο απαντα "τα ξαναζεσταμενα φασολια δεν τρωγονται"......
- bersekeros
- Lacedaemonian
- Lacedaemonian
- Lacedaemonian
- Lacedaemonian
- Lacedaemonian
[youtube]MBBVzujDxzQ[/youtube]
[youtube]XV3DVz-EPGw[/youtube]
ΥΓ Και για "κραχτη"
[youtube]TWKJmbmOOf4[/youtube]
[youtube]XV3DVz-EPGw[/youtube]
ΥΓ Και για "κραχτη"
[youtube]TWKJmbmOOf4[/youtube]
- bersekeros
Η διασκευή του Emerald των Thin Lizzy, της μπάντας του αείμνηστου Phil Lynnot,
από τους Skyclad του ''ποιητή'' τραγουδιστή Martin Walkyier.
[youtube]hTSfSqzzsmY[/youtube]
από τους Skyclad του ''ποιητή'' τραγουδιστή Martin Walkyier.
[youtube]hTSfSqzzsmY[/youtube]
- TouFiou-4-