Olaf Rebbe

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: Olaf Rebbe

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ελεος ρε περίπτερε. Ελεος ρε αδερφε.

Εχεις παρει σβαρνα απο το πρωί ολα τα τοπικ και κράζεις τον ρεμπε. Δικαιωμα σου, εννοείται, αλλα σε παρακαλώ μην τα παρουσιάζεις ολα ως δεδομένα και ως τη μεγάλη αλήθεια που δεν βλεπουμε.

Ο καθενας επεξεργαζεται αυτα που βλέπει διαφορετικά.

Άσε λιγο την ομαδα στην ηρεμια της.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Περιπτερος έγραψε:Δράκε
Για όλα τα αρνητικά φταίνε οι άλλοι ;
Για όλα υπάρχουν "δικαιολογίες" ... . Σαν τον σανό είναι.
Εγώ ξέρω ότι η ομάδα είναι 2 επίπεδα κάτω από αυτό που ήταν και δεν μπορεί λόγω ελλείψεων να διεκδικήσει πολλά πράγματα.
Αυτό είναι έργο του Τ.Δ.
Για τα υπόλοιπα μπορούμε να συζητάμε ώρες (π.χ. η οικογένεια του Μίσιτς ήταν στην Θεσσαλονίκη, για την αγωνιστική συμπεριφορά και προσφορά όσων ήλθαν κλπ.).
Το αποτέλεσμα είναι στην βαθμολογία της ομάδας, στους στόχους που χάθηκαν και στα κενά που έχει και φωνάζουν (και θα είναι ακόμα πιο πολλά το καλοκαίρι).
Το γεγονός ότι μας ξελασπώνει ο Πάμπλο με τις 5άρες, αφού η ομάδα μόνο επιθετικά έχει αξιόλογους παίκτες (άρα παίξε επιθετικά) δεν ισορροπεί τα εγκλήματα στις αμυντικές ελλείψεις και αδυναμίες.
Οφειλε να έχει και παίκτες με τα αναγκαία αμυντικά χαρακτηριστικά και ας τους έλεγαν όπως ήθελε (τα ονόματα Σάκχοφ κλπ. τα έγραψα για να μην πει κάποιος ότι δεν έρχονταν παίκτες ή ότι δεν μπορούσε να βρει).
Εχω την συνήθεια για να βγάζω συμπέρασμα κ ειδικά για φτάσω να κράζω ή να αποθεωνω κάποιον να προσπαθω να έχω το συνολο τών δεδομένων. Για να εχω αυτή τη στιγμή απόλυτη άποψη για τον ρεμπε μου λείπουν πολλα κ εχω αρκετες αποριες. Εσυ λές ότι ξέρεις. Εγώ με τα δεδομένα που έχω μπορώ να κάνω υποθέσεις κ σιγουρα δεν μπορώ να ρίξω ανάθεμα. Για αυτό στο πρωτο ποστ ανέφερα πως αν δεν έχεις πληροφοριες εκ των εσω κ απλά υποθέτεις. Προφανώς λοιπόν έχοντας προσβαση σε περισσοτερα δεδομένα από εμένα εκφερεις αυτή την άποψη κ είναι σεβαστή.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Napoli4 έγραψε:Ελεος ρε περίπτερε. Ελεος ρε αδερφε.

Εχεις παρει σβαρνα απο το πρωί ολα τα τοπικ και κράζεις τον ρεμπε. Δικαιωμα σου, εννοείται, αλλα σε παρακαλώ μην τα παρουσιάζεις ολα ως δεδομένα και ως τη μεγάλη αλήθεια που δεν βλεπουμε.

Να αφήσω τον Ρέμπε και το στρατόπεδό του να σαμποτάρει τον ΠΑΟΚ και τον Γκαρσία ;

Στα είπε όλα ο Αμανατίδης. Πόσο κακός είναι ο Γκαρσία που οδηγεί χωρίς δίπλωμα ο άσχετος και στο καπάκι πόσο καλός είναι ο κ. Ρέμπε.
Μετά λοιπόν την ανάγνωση ως νοήμονες άνθρωποι κάποιου επιπέδου γνώσεων και εμπειρίας αποκωδικοποιούμε τις δηλώσεις, τις συνδυάζουμε με τα κραυγαλέα σφάλματα κατά της ομάδας και καταλήγουμε σε συμπεράσματα.
Σας αφήνω να τα σκεφτείτε όλα και ας επανέλθετε εσείς.
Εγώ τα εξέθεσα όσα συμπεραίνω εκ των γεγονότων (και όχι εκ των "ιδεών").
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Περίπτερος μας λες ότι ο Ρέμπε είναι απλώς μη ικανός κατά την άποψή σου ή ότι εσκεμμένα "μας τρυπάει" και σαμποτάρει τον Γκαρσία;

Ποιοί είναι το στρατόπεδο του Ρέμπε που λες παραπάνω;

Για να καταλάβουμε δηλαδή τι εννοείς εν συντομία.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Napoli4 έγραψε:Ελεος ρε περίπτερε. Ελεος ρε αδερφε.

Don't feed him.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Tolaros έγραψε:Από τους καλύτερους της τριετίας ο Πέλκας δεν ήταν σε κανένα σενάριο.
Και 800 δεν άξιζε ούτε σε λεφτά Μονόπολι.
400-500 χιλιάρικα το χρόνο μια χαρά συμβόλαιο για ρολίστας στον ΠΑΟΚ, αφού ήθελε περισσότερα γερός να είναι, να τα πάει καλά και ίσως στο μέλλον τα ξαναλέμε.
Με 400-500 μπορείς να τραβάς χαρτιά από τον πάκο με τους Τσόλακ και Μουργκ, με τους ανενεργούς κανά δυο χρόνια και με τον κάθε Ολίβα που είναι αναπληρωματικός στην κάθε ουραγό ομάδα νορμάλ πρωταθλήματος.

Με 200-300 παραπάνω (που μπορείς να εξοικονομήσεις από τόσους παίκτες που δεν παίζουν πχ αποχώρηση Βρακά-Λύρατζη, ή αποχώρηση Ρέι) μπορείς να έχεις τον Πέλκα που ξέρουμε τι μπορεί να κάνει, είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε, νιώθει ΠΑΟΚ, είναι ένα παιδί που βγήκε από τα σπλάχνα του συλλογού, είναι ο λόγος για τον κάθε Τζόλη να θέλει να μείνει στην ομάδα, θα έχεις αρκετούς γηγενής να δηλώνεις στην ΟΥΕΦΑ αντί να πηγαίνεις με λειψές λίστες κοκ.

Εγώ θα πω ότι και σε αυτή την περίπτωση, η φθήνια έφαγε τον παρά.

Δηλαδή ο Πέλκας έπρεπε να παίρνει 50 παραπάνω από Λάμπρου ή τα ίδια με Λεβέκ; Η προσφορά του ήταν το 1/4 των Βέρνμπλουμ ή Χατσερίδη; Ή μήπως το 1/3 του Βαρέλα και το 1/2 των Μάτος και Κρέσπο; Ο Κάνιας προσέφερε παραπάνω από τον Πέλκα; Ο Λημνιός προσέφερε τα ίδια με τον Πέλκα; Ο Σβιντέρσκι;

Μόνοι μας είμαστε άδικοι με τα παιδιά των ακαδημιών μας. Επειδή είναι δικοί μας να παίρνουν λιγότερα από άλλους που κάνουν τα μισά για τα διπλά.

Στο φινάλε ποιος έχασε; Ο Πέλκας που παίρνει 3 και πάνω φορές αυτά που έπαιρνε, τον έκανα ήρωα που εδώ τον φάγαμε, και έχει τον Οζίλ να τον αποθεώνει ή ο ΠΑΟΚ που κατρακύλισε τέταρτος και παίζει με Μούργκ και Νινούες;
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Αυτό πάλι; Που επιχειρηματίας του Forbes 500 τον κοροϊδεύουν οι αυλικοί του; Ας μη τα λέμε καλύτερα. Τον προσέλαβε, του έδωσε μπάτζετ και θα κριθεί όταν είναι η ώρα: το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά. Το μπάτζετ στο αγωνιστικό το έριξε κατ εντολή και έδιωξε πολύ κόσμο, αν τον αντικαταστήσει επάξια θα βγει νικητής, αν όχι θα πάει να βρει Αμπέλ και Μπράνκο για όμορφες Καπιρίνιες!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Olaf Rebbe

Δημοσίευση από aivas19 »

Περιπτερος έγραψε:Εχασε τον Μίσιτς.
Αφησε ελεύθερο τον Ουάρντα.
Εκοψε τον Στοχ χωρίς να έχει αλλαγή εξτρέμ στα δεξιά.
Εδιωξε όλα τα εξτρέμ μας, χωρίς να φέρει άλλα.
Για κάποιο λόγο κατάφερε να "χαθεί" και ο Ζαμπά.
Ο Λημνιός ήταν άριστος τακτικά και ως χαφ του 3-5-2 και στο 4-4-2. Για εμάς ήταν χρήσιμος.
Ο Ακπομ δεν έπρεπε να φύγει πριν την Κράσνονταρ. Μπορούσε να του επιβάλει να περιμένει. Οφειλε να τον πείσει να μην πάει στον Πανσερραϊκό της Αγγλίας (τώρα ο παίκτης τραβάει τα μαλλιά του).
Τα ίδια ισχύουν και για τον Γιαννούλη.
Ο Πέλκας μπορούσε να πειστεί να μείνει.
Εχασε τον Μάτος.
Μάτος και Πέλκας : δεν τους έβαζαν ούτε αλλαγή στα φιλικά προετοιμασίας (3η αλλαγή).
Βιερίνια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .
Μαουρίτσιο !!!!!!!!!!!!!
Σακχοφ !!!!!!!!!!!!! που ήθελε να γυρίσει.
Εφερε παίκτες που δεν μπορούσαν να σταθούν (σχεδόν όλους πλην του Σβάμπ που ήθελε να έλθει μόνος του).
Εχει αφήσει την ομάδα με κενά που κραυγάζουν.
Εχει φέρει παίκτες χωρίς οψιόν αγοράς.
Εφερε τον γαύρο Αμανατίδη στην ομάδα.
Προφανώς έχει κάνει στρατόπεδο κατά του ΠΑΟΚτσή Γκαρσία.
ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ .
Ρε περιπτερε τι αφησε τον Μισιτς; Δηλαδη δεν του ειπε ο Γιωργης να μην τον κλεισουν γιατι δεν ξερουν ποτε θα παιξει ο παικτης; Τον στοχ πως τον εκοψε αφου ο Φερειρα δεν τον ηθελε;! Θα μας τρελανεις; Τον αποδεσμευσαν γιατι ειχε μεγαλο συμβολαιο. Ο ουαρντα εκανε χαμο στα αποδυτηρια και εφυγε οπως εφυγε ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ. ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΡΕΜΠΕ; Ελεος με την αδικη κριτικη . ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ;
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Για να ανοιχτεί η συζήτηση για το ζήτημα της αμέλειας ή του δόλου θα πρέπει να έχουμε πριν καταλήξει/συμφωνήσει ότι υπάρχουν συμπεριφορές που προκαλούν βλάβη.
Αν κρίνουμε ότι δεν υπάρχει βλάβη/ζημία, δεν υπάρχει λόγος να συζητούμε για την ύπαρξη πρόθεσης.
Οταν στο ρόστερ μίας ομάδας 30 παικτών μπορούν να παίζουν επαρκώς αμυντικά οι 5-6 και οι άλλοι δεν κόβουν ούτε με βαλέ, να μην ζητάμε ευθύνες από τον προπονητή.
Οποιος διαμόρφωσε αυτό το ρόστερ ή είναι λάτρης του απόλυτου επιθετικού ποδοσφαίρου (οπότε θα όφειλε να έχει ρίξει όλο το χρήμα σε σούπερ επιθετικούς παίκτες) ή σαμποτάρει (ακουσίως ή εκουσίως) την ομάδα και τον προπονητή, ιδίως σε παιχνίδια που η ποιότητα του αντιπάλου επιβάλει και να αμυνθείς επαρκώς.
Μην ξαναβγεί όμως κανείς να μιλήσει κατά του Γκαρσία. Ειδικά όταν είδαμε τι έκανε το "αμυντικό" χαφ του προχθές.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Τελευταία απάντηση. Το κόβω. Αφού κρίνετε κατά πλειοψηφία ότι είναι όλα καλώς καμωμένα, κακώς εξέφρασα τις θέσεις μου.

"Ρε περιπτερε τι αφησε τον Μισιτς; Δηλαδη δεν του ειπε ο Γιωργης να μην τον κλεισουν γιατι δεν ξερουν ποτε θα παιξει ο παικτης; Τον στοχ πως τον εκοψε αφου ο Φερειρα δεν τον ηθελε;! Θα μας τρελανεις; Τον αποδεσμευσαν γιατι ειχε μεγαλο συμβολαιο. Ο ουαρντα εκανε χαμο στα αποδυτηρια και εφυγε οπως εφυγε ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ. ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΡΕΜΠΕ; Ελεος με την αδικη κριτικη . ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ;
Άβαταρ μέλους
aivas19
Ο Τ.Δ. στον ΠΑΟΚ είναι ο Γενικός Διευθυντής του Αθλητικού Τμήματος. Εχει βαρύνουσα, κορυφαία θέση και γνώμη.
Αν ο Γιώργης του έλεγε έτσι, όφειλε να του πει για το πρεστιζ της ομάδας, την ηθική πλευρά του πράγματος και της ομάδας και το γεγονός ότι ήταν ο MVP της ομάδας, καθώς και να του πει: "κ. Γιώργο ο παίκτης είναι καταπληκτικός, 10% ποσοστό να έχει να επανέλθει κρίνω ότι πρέπει να μείνει. Θα μας λύσει πολλά προβλήματα. Επιθυμώ την παραμονή του και δώστε μου το δικαίωμα να εξετάσω τις πιθανές λύσεις".
Για τον παίκτη Στοχ, να του γίνει πρόταση μείωσης αποδοχών εάν το θέμα ήταν αυτό (βέβαια εδώ δεν υπάρχει ο κ.Γιώργος που τον έφερε ....) . Εάν λοιπόν για Χ, Ψ , Ζ λόγους ο παίκτης (MVP τον προηγούμενο χρόνο σε άλλο πρωτάθλημα και αυτός) κρίνεται ότι δεν μπορεί να προσφέρει και πρέπει να φύγει, θα πρέπει να έλθει κάποιος (έστω παγκίτης) για αντικαταστάτης του. Ποιον έφερε ;
Ο Ουάρντα μέχρι τον Σεπτέμβριο είναι ο μλκς των αποδυτηρίων και πρέπει να φύγει. Τον Ιανουάριο είναι το καλύτερο παιδί και πολύτιμος παίκτης. Ποιος είναι αυτός που πρέπει να βρει το κουμπί του, εάν ενδιαφέρεται και αξιολογεί σωστά ;
Εγώ καταγράφω κάθετη αποδυνάμωση της ομάδας και στελεχιακή έλλειψη στο αγωνιστικό. Το πως και γιατί κάθε περίπτωσης το ξέρουν οι πρωταγωνιστές και οι οικείοι τους. Μένω στο αποτέλεσμα.
souniotis

Δημοσίευση από souniotis »

Ο Olaf κάνει μια πολύ καλή δουλειά, δεν ξέρετε τι συμβαίνει εκεί. Το έκανα σε μικρότερα πρωταθλήματα. Πρέπει να υπάρχουν πολλά πράγματα που πάνε μαζί, οπότε ξέρω κάτι τέτοιο

πρέπει να δημιουργήσει μια ομάδα για το μέλλον
Άβαταρ μέλους
aivas19

Olaf Rebbe

Δημοσίευση από aivas19 »

Περιπτερος έγραψε:Για να ανοιχτεί η συζήτηση για το ζήτημα της αμέλειας ή του δόλου θα πρέπει να έχουμε πριν καταλήξει/συμφωνήσει ότι υπάρχουν συμπεριφορές που προκαλούν βλάβη.
Αν κρίνουμε ότι δεν υπάρχει βλάβη/ζημία, δεν υπάρχει λόγος να συζητούμε για την ύπαρξη πρόθεσης.
Οταν στο ρόστερ μίας ομάδας 30 παικτών μπορούν να παίζουν επαρκώς αμυντικά οι 5-6 και οι άλλοι δεν κόβουν ούτε με βαλέ, να μην ζητάμε ευθύνες από τον προπονητή.
Οποιος διαμόρφωσε αυτό το ρόστερ ή είναι λάτρης του απόλυτου επιθετικού ποδοσφαίρου (οπότε θα όφειλε να έχει ρίξει όλο το χρήμα σε σούπερ επιθετικούς παίκτες) ή σαμποτάρει (ακουσίως ή εκουσίως) την ομάδα και τον προπονητή, ιδίως σε παιχνίδια που η ποιότητα του αντιπάλου επιβάλει και να αμυνθείς επαρκώς.
Μην ξαναβγεί όμως κανείς να μιλήσει κατά του Γκαρσία. Ειδικά όταν είδαμε τι έκανε το "αμυντικό" χαφ του προχθές.
Μην αλλαζεις θεμα. Αλλο αυτο και αλλο να τον κατηγορεις για πραματα για τα οποια ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ. Ουτε εγω ειμαη ικανοποιημενος με Ρεμπε αλλα δεν θα τον κατηγορησω και για τον Ουαρντα. Η απουσια/κακη αποδοση της διοικησης περαν του ΤΔ ειναι εμφανης και επισης επηρεαζε το εργο καθε ΤΔ οποτε μηπως δεν φταει ο καθε ΤΔ αλλα η παρεμβατικοτητα; Λεω εγω τωρα, αν και εικασιες κανω
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

gika έγραψε:
Tolaros έγραψε:Από τους καλύτερους της τριετίας ο Πέλκας δεν ήταν σε κανένα σενάριο.
Και 800 δεν άξιζε ούτε σε λεφτά Μονόπολι.
400-500 χιλιάρικα το χρόνο μια χαρά συμβόλαιο για ρολίστας στον ΠΑΟΚ, αφού ήθελε περισσότερα γερός να είναι, να τα πάει καλά και ίσως στο μέλλον τα ξαναλέμε.
Με 400-500 μπορείς να τραβάς χαρτιά από τον πάκο με τους Τσόλακ και Μουργκ, με τους ανενεργούς κανά δυο χρόνια και με τον κάθε Ολίβα που είναι αναπληρωματικός στην κάθε ουραγό ομάδα νορμάλ πρωταθλήματος.

Με 200-300 παραπάνω (που μπορείς να εξοικονομήσεις από τόσους παίκτες που δεν παίζουν πχ αποχώρηση Βρακά-Λύρατζη, ή αποχώρηση Ρέι) μπορείς να έχεις τον Πέλκα που ξέρουμε τι μπορεί να κάνει, είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε, νιώθει ΠΑΟΚ, είναι ένα παιδί που βγήκε από τα σπλάχνα του συλλογού, είναι ο λόγος για τον κάθε Τζόλη να θέλει να μείνει στην ομάδα, θα έχεις αρκετούς γηγενής να δηλώνεις στην ΟΥΕΦΑ αντί να πηγαίνεις με λειψές λίστες κοκ.

Εγώ θα πω ότι και σε αυτή την περίπτωση, η φθήνια έφαγε τον παρά.

Δηλαδή ο Πέλκας έπρεπε να παίρνει 50 παραπάνω από Λάμπρου ή τα ίδια με Λεβέκ; Η προσφορά του ήταν το 1/4 των Βέρνμπλουμ ή Χατσερίδη; Ή μήπως το 1/3 του Βαρέλα και το 1/2 των Μάτος και Κρέσπο; Ο Κάνιας προσέφερε παραπάνω από τον Πέλκα; Ο Λημνιός προσέφερε τα ίδια με τον Πέλκα; Ο Σβιντέρσκι;

Μόνοι μας είμαστε άδικοι με τα παιδιά των ακαδημιών μας. Επειδή είναι δικοί μας να παίρνουν λιγότερα από άλλους που κάνουν τα μισά για τα διπλά.

Στο φινάλε ποιος έχασε; Ο Πέλκας που παίρνει 3 και πάνω φορές αυτά που έπαιρνε, τον έκανα ήρωα που εδώ τον φάγαμε, και έχει τον Οζίλ να τον αποθεώνει ή ο ΠΑΟΚ που κατρακύλισε τέταρτος και παίζει με Μούργκ και Νινούες;
Ξεκίνησα να γράφω αλλά βγήκε σεντόνι, διαφωνώ με όλα σχεδόν, όλοι οι συγκεκριμένοι παίκτες πήραν όσα τους άξιζαν εκτός από το Λάμπρου που και που πατάει το χόρτο της Τούμπας πολύ του είναι. Ο Λεβέκ δεν είναι ποδοσφαιριστής.
Σιγά που αδικήθηκε ο Πέλκας από τον ΠΑΟΚ, μην τρελαθούμε κιόλας. Ας κάτσει στη Φενέρ να τον αποθεώνουν, άκου 800 χιλιάρικα συμβόλαιο
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

souniotis έγραψε:Ο Olaf κάνει μια πολύ καλή δουλειά, δεν ξέρετε τι συμβαίνει εκεί. Το έκανα σε μικρότερα πρωταθλήματα. Πρέπει να υπάρχουν πολλά πράγματα που πάνε μαζί, οπότε ξέρω κάτι τέτοιο

πρέπει να δημιουργήσει μια ομάδα για το μέλλον
Απόλυτα σεβαστή η θέση σου. Ορθή η ανάγκη δημιουργίας ομάδας για το μέλλον, αλλά με δανεικούς χωρίς οψιόν ... , με ελλείψεις σε θέσεις κλειδιά ;
Προφανώς σε ομάδες με στόχους χαμηλότερους ή σε άλλες κατηγορίες οι περιορισμένες δυνατότητες σε κάθε επίπεδο ή άλλες στοχεύσεις (απλά παραμονή στην κατηγορία) δημιουργούν ανυπέρβλητα προβλήματα.
Ας μην λέμε ότι πάμε για πρωτάθλημα ... .
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Περιπτερος έγραψε:Τελευταία απάντηση. Το κόβω. Αφού κρίνετε κατά πλειοψηφία ότι είναι όλα καλώς καμωμένα, κακώς εξέφρασα τις θέσεις μου.
Δεν είπε κανένας ότι είναι καλώς καμωμεμενα. Αλλά ότι ίσως αυτά έχουν ζητηθεί από την διοίκηση (μείωση αισθητά στο μπατζετ) κ όσο αφορά τίς επιτυχίες στις μεταγραφές για κάθε 3.5 μυρια σε τσολακ (που επαναλαμβάνω η απόκτηση του ήταν λογική κίνηση) υπάρχει κ ο ελευθερος Ζίβκοβιτς ή σβαμπ. Ο μουργκ ποσο χειρότερος είναι από Λημνιό κ με τα μισά λεφτά;. Κ τελειώνω λεγοντας άλλη μια φορά για να κρίνεις κάποιον ποσο μάλλον για να τον κατακεραυνωσεις πρεπει να ξέρεις τι του ζητήθηκε κ τι όπλα είχε. Προσπαθώ να είμαι στο στρατόπεδο της λογικής κ οχι του ενστίκτου η ή της προδιαθεσης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”