ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
- john4serres
Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
Ίσως ναι, είναι ώρα να "μετρηθούμε". Ουσιαστικά, έμπρακτα, υποστηρικτικά. Με αλληλεγγύη. Η Κ19 του ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε παρά να συνεισφέρει το δικό της μερίδιο, λοιπόν, στην προσπάθεια για την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ουδείς περισσεύει...
Δεν γίνεται να αγοράσεις μετοχές ενός άλλου ανθρώπου αν εκείνος δεν τις πουλάει Μπαρκαρουτσο.το μόνο που γίνεται είναι να αγοραστούν τόσες μετοχές ώστε να μικρύνει το ποσοστό αυτού και να μην θεωρείται πλέον μεγαλομετοχος.
Εάν δημιουργηθεί κάποια ομάδα για την ΚΑΕ, το έχω ξαναπεί πάμπολλες φορές ότι είμαι μέσα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εάν δημιουργηθεί κάποια ομάδα για την ΚΑΕ, το έχω ξαναπεί πάμπολλες φορές ότι είμαι μέσα.
- bersekeros
Ο Αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Αντρέ Βιερίνια ανακοίνωσε σήμερα στην ραδιοφωνική (ιντερνετική εκπομπή) του
ΣΦ. ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ ότι και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο τέλος της εβδομάδας θα καταθέσουν τα χρήματα που συγκέντρωσαν για την ΑΜΚ της ιστορικής και αγαπημένης ομάδας του Μπάσκετ.
Μια Γροθιά.

ΣΦ. ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ ότι και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο τέλος της εβδομάδας θα καταθέσουν τα χρήματα που συγκέντρωσαν για την ΑΜΚ της ιστορικής και αγαπημένης ομάδας του Μπάσκετ.
Μια Γροθιά.

Προβλέπω να κλείνει η αύξηση αυτή τη βδομαδα.
Εκτός αν τους ξεφτιλίσουμε του παίκτες και βάλλουν λιγότερα από τον κόσμο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εκτός αν τους ξεφτιλίσουμε του παίκτες και βάλλουν λιγότερα από τον κόσμο
Sent from my iPhone using Tapatalk
- KalamarGiannis
Ο Ματζικ είπε ότι δεν ξερει αλλα κάπου στα 150...
Αν πάει 250 τις επόμενες βδομάδες και το διπλασιάσει η οικογένεια Σαββίδη κλείνει με απόλυτη επιτυχία...
Δεν έλπιζα σε κάτι καλύτερο
Αν πάει 250 τις επόμενες βδομάδες και το διπλασιάσει η οικογένεια Σαββίδη κλείνει με απόλυτη επιτυχία...
Δεν θεωρώ πως οι παίκτες μάζεψαν πάνω από 30.000.ουτε πάνω από 20 θα έλεγα και είναι λογικό.
Θα προσπαθήσω να σου το εξηγήσω όσο το καταλαβαίνω. Πριν χρόνια είχα διαβάσει πως ο γαλατσοπουλος είναι μεγαλομετοχος στην ΚΑΕ με 51 % μετοχοποιοντας τις πιστώσεις (δηλαδή έκανε τα δάνεια που είχε δώσει στην ομάδα μετοχές). Ο τριλυρακης είπε πως με 15000 αγοράζει κάποιος μετοχές αξίας περίπου 1% στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου παλιότερα ο ματζικ είχε πει πως όποιος μπει σε ΑΜΚ με 1 εκατομμύριο γίνεται μεγαλομετοχος οπότε εννοούσε πως το μετοχικό κεφάλαιο είναι κάτω από 1 εκ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ερώτηση προς νομικούς και οικονομολόγους:
Έστω ότι μαζευόμαστε 200 άτομα από εδώ και κάνουμε ένα “κοινό ταμείο” (joined fund?) και λέμε ότι όλοι εμείς μαζί θέλουμε να αγοράσουμε τις μετοχές του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Ευάγγελου Γ@λ@τσόπουστα, και όχι απλώς να παίρνουμε μετοχές που δεν ανήκαν πουθενά.
Είναι εφικτό;
Αν πας αύριο και πείσεις τον γαλατσοπουλο να σου δώσει τις μετοχές του για 1 ευρώ πλέον θα είσαι εσύ. Επίσης για να γίνει η ΑΜΚ ο γαλατσοπουλος δεκτηκε να γίνει γιατί χωρίς τη έγκριση του ήταν νομικά αδύνατο. Αυτό σημαίνει πως ότι και αν γίνει, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα αν δεν συμμετάσχει στην ΑΜΚ σήμερα δεν έχει πλέον την πλειοψηφία.
Το θέμα είναι ποιος την έχει. Αν φτάσουμε τις 500000 συν τα 500 του Σαββίδη τα ποσοστά όλων πλην ερασιτέχνη που έχει σταθεράς 10% μειώνονται στο μισό. Αν ας πούμε εμείς από το paokmania μαζευαμε σαν ομάδα τις 500000 θα αποκτουσαμε λίγο παραπάνω από το 25%άλλο τόσο ο Σαββίδης και έχοντας πλειοψηφία θα μπορούσαμε να ασκησουμε διοίκηση.
Ευθύνες διαχείρισης έχουν οι μέτοχοι που έχουν από 1 τις 100 και πάνω συν τα μέλη του ΔΣ.
Στο σενάριο σου δλδ με 200 άτομα κανένα φυσικό πρόσωπο πλην Σαββίδη δεν θα είχε νομική ευθύνη εκτός από πρόεδρο αντιπρόεδρο και μέλη του ΔΣ.
Ελπίζω να βοήθησα
Γιάννη δεν θα είναι επιτυχία τα 250, προσωπικά πιστεύω πως η δυναμική της ΑΜΚ σε καμία περίπτωση δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως και το τελικό ποσό ελπίζω είναι μεγαλύτερο.KalamarGiannis έγραψε:Ο Ματζικ είπε ότι δεν ξερει αλλα κάπου στα 150...
Πιστεύω θα μιλήσουν στο τέλος και μεγάλα πορτοφόλια
Από την στιγμή που ο Σαββίδης είπε διπλασιασμό τότε μάξιμουμ 250 μπορούμε να μαζέψουμε. Για να υπερβεί τα 500 η ΑΜΚ πρέπει να κινηθούν άλλες διαδικασίες.Ιάσονας έγραψε:Γιάννη δεν θα είναι επιτυχία τα 250, προσωπικά πιστεύω πως η δυναμική της ΑΜΚ σε καμία περίπτωση δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως και το τελικό ποσό ελπίζω είναι μεγαλύτερο.KalamarGiannis έγραψε:Ο Ματζικ είπε ότι δεν ξερει αλλα κάπου στα 150...
Μπορεί να τα δώσει αλλιώς ρε συ, μπορεί να τα κάνει χορηγία εκεί λες να κολλήσει ο Σαββίδης?chri5ti9 έγραψε:Από την στιγμή που ο Σαββίδης είπε διπλασιασμό τότε μάξιμουμ 250 μπορούμε να μαζέψουμε. Για να υπερβεί τα 500 η ΑΜΚ πρέπει να κινηθούν άλλες διαδικασίες.Ιάσονας έγραψε:Γιάννη δεν θα είναι επιτυχία τα 250, προσωπικά πιστεύω πως η δυναμική της ΑΜΚ σε καμία περίπτωση δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως και το τελικό ποσό ελπίζω είναι μεγαλύτερο.KalamarGiannis έγραψε:Ο Ματζικ είπε ότι δεν ξερει αλλα κάπου στα 150...
Ιάσονας έγραψε:Μωρέ μακάρι να μαζέψουμε 500 και ας κάνει τη Χορηγια ο Σαββίδης τα άλλα 500. Τα λόγια του Χατζο απλώς μετέφερα, που είχε αναφέρει οτι αν ξεπεράσουμε τα 500 πρέπει να κινηθούν άλλες διαδικασίες.chri5ti9 έγραψε:Από την στιγμή που ο Σαββίδης είπε διπλασιασμό τότε μάξιμουμ 250 μπορούμε να μαζέψουμε. Για να υπερβεί τα 500 η ΑΜΚ πρέπει να κινηθούν άλλες διαδικασίες.Ιάσονας έγραψε: Γιάννη δεν θα είναι επιτυχία τα 250, προσωπικά πιστεύω πως η δυναμική της ΑΜΚ σε καμία περίπτωση δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως και το τελικό ποσό ελπίζω είναι μεγαλύτερο.
- Μπαρκαρούτσος
Ιάσονας έγραψε:Πιστεύω θα μιλήσουν στο τέλος και μεγάλα πορτοφόλια
Έβαλα ήδη ρε ʼσύ αφού!
Ιάσονας έγραψε:Αυτό σημαίνει πως ότι και αν γίνει, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα αν δεν συμμετάσχει στην ΑΜΚ σήμερα δεν έχει πλέον την πλειοψηφία.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Το σημείο που έβαλα στο quote, είναι million dollar question... Έχει τεράστιο ενδιαφέρον και μακάρι κάποιος ξύπνιος δημοσιογράφος που έχει επαφή με Παλατάκι, να το ψάξει.
- Μπαρκαρούτσος
chri5ti9 έγραψε:Δεν γίνεται να αγοράσεις μετοχές ενός άλλου ανθρώπου αν εκείνος δεν τις πουλάει Μπαρκαρουτσο.το μόνο που γίνεται είναι να αγοραστούν τόσες μετοχές ώστε να μικρύνει το ποσοστό αυτού και να μην θεωρείται πλέον μεγαλομετοχος.
Ευχαριστώ κι εσένα chri5ti9!
Μπαρκαρούτσο δεν σου κρύβω πως προσωπικά πιο πολύ και από το να πάρει χρήματα η καε και να ενισχυθεί η προσπάθεια Χατζόπουλου, ο βασικός λόγος που θέλω να πετύχει η ΑΜΚ είναι για να ανατραπούν οι σχέσεις ιδιοκτησίας στην ομάδα. Δεν μπορεί να είσαι μεγαλομετοχος σε καε και να αφήσεις διοίκηση πρωτοδικειου 10 χρόνια, δικό σου είναι ρε μεγάλε το μαγαζί. Δεν μπορεί να τρως μπαν για τρία χιλιάρικα και με τα δικαστικά έξοδα να γίνονται 18 και εσύ να το παίζεις αφ υψηλού πρόεδρος ΕΣΑΚΕ. Απλά θέλω να σβήσει σταδιακά το ποσοστό του μέχρι να αναγκαστεί να μην κρατήσει ούτε μετοχή.
Καλημέρα σε όλους.
Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι έχετε δώσει τις σχετικές πληροφορίες για το πως κάποιος μπορεί να λάβει μέρος στην ΑΜΚ της ΚΑΕ, αλλά αν μορείτε κάντε το μία επανάληψη.
Θέλω να βοηθήσω.
Θα το κάνω από το εξωτερικό.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι έχετε δώσει τις σχετικές πληροφορίες για το πως κάποιος μπορεί να λάβει μέρος στην ΑΜΚ της ΚΑΕ, αλλά αν μορείτε κάντε το μία επανάληψη.
Θέλω να βοηθήσω.
Θα το κάνω από το εξωτερικό.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.