Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Μια χαρά είναι Μπάνε... Όχι σούπερ αλλά είμαστε τόσο χάλια που και ένας παίχτης που κάνει τα βασικά πλέον θα βγάλει μάτια στο 6. Μου θυμίσει τις εποχές που είχε έρθει Ο Βερόν και φαινόταν αμάν και τι
Οι ετοιμοπόλεμοι αυτή τη στιγμή είναι ο Μολδαβός και ο Νορβηγός (Ulvestad), πιθανότατα όμως και ο Δανός που ήταν σκυλί του πολέμου και προπονείται κανονικότατα με την πρώτη Ομάδα του Ajax
- falconakis
Απορία...τα βρίσκουν οι ομάδες κατω απ το τραπέζι κσι η μια αφήνει ελεύθερο τον παικτη για νσ τον υπογράψει η δεύτερη... γίνεται;
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Με αυτά και μ'αυτά,από γκέλα σε γκέλα η Νοριτς.
3 ματς να βαλει γκολ με 65%. Διπλο στο Σουονσι παρασκευη παμεεεεεε για τα 8 μυριαobanebane έγραψε:Με αυτά και μ'αυτά,από γκέλα σε γκέλα η Νοριτς.
Δεν την φτάνεις κανείς. Αυτή η Μπρέντφορντ την έχω δει από κοντά 100 φορές... Δε θέλουν να ανέβουν. Γουότφορντ μόνο είχε ποιότητα έχασε Πολλάτος παίχτες πλέον...obanebane έγραψε:Με αυτά και μ'αυτά,από γκέλα σε γκέλα η Νοριτς.
seaman έγραψε:Οι ετοιμοπόλεμοι αυτή τη στιγμή είναι ο Μολδαβός και ο Νορβηγός (Ulvestad), πιθανότατα όμως και ο Δανός που ήταν σκυλί του πολέμου και προπονείται κανονικότατα με την πρώτη Ομάδα του Ajax
Εγώ στον Δανό, 1,5 χρόνο με τα ίδια λεφτά με Καγκαβα,έδινα ευκαιρία.
Βλέπω Ίντερ-Γιουβέντους, τι μεγάλη παιχτουρα αυτός ο Μπαρελα,απίστευτη ενέργεια,πολύ μεγάλη ποιότητα,μεγάλη πάστα ποδοσφαιριστή.
Και Ulvestad μια χαρά είναι... πω ρε το καλοκαίρι χαμούλης με τόσους ελεύθερους
Μπορεί να είναι και ο καταλληλότερος για να σου συμμαζέψει όλη την αμυντική λειτουργία.obanebane έγραψε:seaman έγραψε:Οι ετοιμοπόλεμοι αυτή τη στιγμή είναι ο Μολδαβός και ο Νορβηγός (Ulvestad), πιθανότατα όμως και ο Δανός που ήταν σκυλί του πολέμου και προπονείται κανονικότατα με την πρώτη Ομάδα του Ajax
Εγώ στον Δανό, 1,5 χρόνο με τα ίδια λεφτά με Καγκαβα,έδινα ευκαιρία.
Συμφωνώ, τον ξέρουμε καλά και ο Γκαρσία καλύτερα, μακάρι να τον βολιδοσκοπησουν.
- Amsterdamer_87
Τι Δανο 34 χρονων ρε παιδια σε θεση που θελει μεγαλες αντοχες !!!!!!
Μετα μην γκρινιαζουμε οτι θα γινουμε ΚΑΠΗ
Μετα μην γκρινιαζουμε οτι θα γινουμε ΚΑΠΗ
Ο παίχτης είναι κορυφαίος,σε κορυφαίους έστω και στα 34 αξίζει να δίνεις ευκαιρίες και τη δουλειά θα κάνει και οι πολλοί πιτσιρικάδες μας θα μάθουν δίπλα του.
Έχω πάψει να κοιτάω ηλικίες σε τέτοιας ποιότητας ποδοσφαιριστές.
Έχω πάψει να κοιτάω ηλικίες σε τέτοιας ποιότητας ποδοσφαιριστές.
Τον πέρνεις για ένα εξάμηνο και βάζεις και μια οψιόν για άλλον ένα χρόνο. Αυτή την στιγμή στην ομάδα λείπουν ηγετικές φωνές, κανά δυο να αρπάξουν τον #33 πχ από τον σβέρκο.
Κατά τα άλλα
Δε μιλάω και με γαμ… από παντού είπε ο αρχηγός σε διαδικτυακή εκπομπή του ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς.
Λέγανε ότι ζητούσα 1 εκατομμύριο. Ψέμα.
Λέγανε ότι ζητούσα 15Οκ για τα paly off. Ψέμα.
Λέγανε ότι απέρριψα προσφορά του ΠΑΟΚ. Ψέμα. Δεν απέρριψα ποτέ καμία προσφορά. Σε ότι μου πρότεινε ο ΠΑΟΚ έλεγα ναι, απλά μετά δεν υλοποιούνταν για αυτό χρειάστηκε να μιλήσω με τον πρόεδρο.
Μόνος μου ζήτησα μειωθεί το συμβόλαιό μου λόγω κορονοϊού και παρότρυνα και τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο οικειοθελώς.
Ο Καγκάβα έχει ασύγκριτη ποιότητα. Ο Μπάμπα, επειδή τον γνωρίζω από τη Γερμανία, δεν τον πούλησε τυχαία η Αουγκσμπουργκ τόσα εκατομμύρια στη Τσέλσι