Ξαναλέω για να ξέρω αν έκανε κάτι σωστό η λάθος για τον Γενάρη παντα μιλάμε πρεπει να ξέρω τι του ζητήθηκε κ τι εφόδια είχεgergeo4 έγραψε:πλην πωλησης γιαννουλη με καλους ορους τι αλλο σωστο εκανε ;
Olaf Rebbe
Re: Olaf Rebbe
Αν δεν ειναι εδω το καλοκαιρι τοτε ειναι που θα επιβεβαιωθει πως τα προβληματα μας εχουν αλλο ονοματεπωνημο...obanebane έγραψε:Δε νομίζω ότι θα είναι εδώ το καλοκαίρι.
- Περιπτερος
Σε ποιου παράγοντα το τοπικ να γραψω για τις ανανεωσεις παιχτων που προεχει να γινουν για να μην κανουμε το καλοκαιρι κι άλλες περηφανες πωλησεις?
Γιατι αν αυτος δεν θα ναι τελικα το καλοκαιρι εδω, ποιος ελεγχει και χειριζεται μακροπρουεσμα το αγωνιστικο και διασφαλιζει τα περιουσιακα στοιχεια της ομαδας?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατι αν αυτος δεν θα ναι τελικα το καλοκαιρι εδω, ποιος ελεγχει και χειριζεται μακροπρουεσμα το αγωνιστικο και διασφαλιζει τα περιουσιακα στοιχεια της ομαδας?
- Περιπτερος
Το ότι δεν είχε Φράγκο στην τσέπη του ήταν προφανές.
Το ότι εν μέρει πλήρωσε την πολύ μεγάλη αστοχία με τσολάκ και αυτή η αστοχία μας ακολούθησε και στις μεταγραφές Ιανουαρίου είναι σίγουρο.
Το ότι η ομάδα έχει μια τελείως λάθος αντίληψη για την ελάφρυνση του μπάτζετ δεν βοηθάει κανέναν τεχνικο διευθυντή.
Το να λες ότι δίνω 5 κατοστάρικα συμβόλαιο ταβάνι για τον βασικό μου φορ είναι μια επιλογή χειρότερη από κορώνα γράμματα.
Για να μην χάσουμε τα δύο εκατομμύρια από τον ακπομ,υποθηκευσαμε την ιστορική ευκαιρία να μπούμε Τσάμπιονς λιγκ και καταφέραμε να πάρουμε αυτά τα χρήματα κ να τα πετάξουμε στον υπόνομο.
Αποφάσεις της πλάκας από διοικητικούς της πλάκας.
Βέβαια δεν περιμένω πολλά περισσότερα από ανθρώπους που αναφέρουν ότι η ομάδα κατάφερε να αυξήσει τα έσοδα της και το λένε με περηφάνια και χαίρονται κι όλας, επειδή κεφαλαιοποίησε κάποια assets της ( σε τιμές κι όλας κάτω της αντικειμενικής τους αξίας).
Να πάνε σε κανένα διοικητικό συμβούλιο καμίας σοβαρής εταιρείας να πουν κάτι τέτοιο να τους πάρουν με τις ντομάτες
Το ότι εν μέρει πλήρωσε την πολύ μεγάλη αστοχία με τσολάκ και αυτή η αστοχία μας ακολούθησε και στις μεταγραφές Ιανουαρίου είναι σίγουρο.
Το ότι η ομάδα έχει μια τελείως λάθος αντίληψη για την ελάφρυνση του μπάτζετ δεν βοηθάει κανέναν τεχνικο διευθυντή.
Το να λες ότι δίνω 5 κατοστάρικα συμβόλαιο ταβάνι για τον βασικό μου φορ είναι μια επιλογή χειρότερη από κορώνα γράμματα.
Για να μην χάσουμε τα δύο εκατομμύρια από τον ακπομ,υποθηκευσαμε την ιστορική ευκαιρία να μπούμε Τσάμπιονς λιγκ και καταφέραμε να πάρουμε αυτά τα χρήματα κ να τα πετάξουμε στον υπόνομο.
Αποφάσεις της πλάκας από διοικητικούς της πλάκας.
Βέβαια δεν περιμένω πολλά περισσότερα από ανθρώπους που αναφέρουν ότι η ομάδα κατάφερε να αυξήσει τα έσοδα της και το λένε με περηφάνια και χαίρονται κι όλας, επειδή κεφαλαιοποίησε κάποια assets της ( σε τιμές κι όλας κάτω της αντικειμενικής τους αξίας).
Να πάνε σε κανένα διοικητικό συμβούλιο καμίας σοβαρής εταιρείας να πουν κάτι τέτοιο να τους πάρουν με τις ντομάτες
Το θεμα ειναι πως αυτα τα ατομα παραμενουν στην διοικηση της ομαδας πεισματικα παρα τις συνεχομενες αποτυχιες τους.
Τι να πει κανεις...
Τι να πει κανεις...
Όταν θες να είσαι selling club, οι ποδοσφαιριστές δεν είναι τα assets σου, αλλά τα products σου. Παίρνεις ακατέργαστα πετράδια-ποδοσφαιριστές, τα μεταποιείς με προπονήσεις, τα στολίζεις δίνοντας τους τη δυνατότητα να γράψουν νούμερα με βολικά συστήματα, εκτελέσεις πέναλτυ κτλ, και τους βγάζεις στην βιτρίνα στα ευρωπαικά ματς.
- Περιπτερος
Η βρωμιά του ποδοσφαίρου δεν παίζεται.
Πριν από ένα χρόνο περίπου μου είπαν μια ιστορία της δεκαετίας 2000 που είχε λαδωθεί με 1.000.000 Τ.Δ. γνωστής ελληνικής ομάδας για να φέρνει παλτά και να αφήνει κενά.
Εχω ακούσει για προπονητές που τα πιάνουν, για παίκτες που πήραν λεφτά για να τραυματίσουν συμπαίκτη τους στην προπόνηση.
Αν κάτσεις να ασχοληθείς αρχίζεις να τρελαίνεσαι.
Για αυτό πρόσεχε Οlaf μην δώσεις αφορμές.
Πριν από ένα χρόνο περίπου μου είπαν μια ιστορία της δεκαετίας 2000 που είχε λαδωθεί με 1.000.000 Τ.Δ. γνωστής ελληνικής ομάδας για να φέρνει παλτά και να αφήνει κενά.
Εχω ακούσει για προπονητές που τα πιάνουν, για παίκτες που πήραν λεφτά για να τραυματίσουν συμπαίκτη τους στην προπόνηση.
Αν κάτσεις να ασχοληθείς αρχίζεις να τρελαίνεσαι.
Για αυτό πρόσεχε Οlaf μην δώσεις αφορμές.
Αφού έκλεισε η χειμερινή μεταγραφική περίοδος αναμένω από εσένα ανακοίνωση για ανανέωση Ινγκασον και Σβιντέρσκι για άλλα 3 χρόνια το πολύ στους επόμενους 2 μήνες
Επίσης αν θεωρεί η διοίκηση ότι δεν έχει γίνει η δουλειά κ ότι δεν θα είναι εδώ το καλοκαίρι πρεπει να έχουμε άμεση αλλαγή κ οχι σε 4 μήνες. Είναι σημαντικός χρόνος που πρεπει να κερδίσουμε στο στήσιμο της νέας ομάδας.joshua έγραψε:Αν δεν ειναι εδω το καλοκαιρι τοτε ειναι που θα επιβεβαιωθει πως τα προβληματα μας εχουν αλλο ονοματεπωνημο...obanebane έγραψε:Δε νομίζω ότι θα είναι εδώ το καλοκαίρι.
αν δε γινει θα είναι εγκλημα.εγω θα εβαζα και σιγα-σιγα ζιφκοβιτς-καγκαβα-σβαμπ μεχρι 1η ιουλη.επισης καντουρι για 2 χρονια .θελουμε ΣΤΑΘΕΡΕΣ με στιβαρά συμβολαια σε διαρκεια.
Ποια ομάδα είχε τ.δ την πρώτη δεκαετία του μιλένιουμ?
Η πρώτη ομάδα που έβαλε τον όρο τ.δ στην Ελλάδα ήταν ο ΠΑΟΚ επί Ζαγοράκη αν θυμάμαι καλά
Η πρώτη ομάδα που έβαλε τον όρο τ.δ στην Ελλάδα ήταν ο ΠΑΟΚ επί Ζαγοράκη αν θυμάμαι καλά
- Amsterdamer_87
Κατι ξερεις εσυ..Κατι ειδεςgergeo4 έγραψε:1+ μηνα δε μπορεσες βρε ανθρωπε να κανείς τιποτα το ουσιαστικό ....μονο εσυ ευθυνεσαι.....τραγικος
αν κατι πηρε το ματι σου,για βγαλε καμμια "βρωμα"
- Mutasevic
Πέστα ρε φίλε,imbulla catalin carp,jucilei, pablo miguez, Wellington Cesar CarrilloΠεριπτερος έγραψε:Olaf see Gianneli Imbula