Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
-Paoktzis

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από -Paoktzis »

Λοιπον μεταγραφες τελος. ΑΠΑΙΤΩ Τσιγγαρα βασικο πλεον. Γκαρσια αμα τον ξαναβαλεις τον αουγκουστο βασικο συγνωμη αλλα θα φας κραξιμο.
Ποτε δεν καταλαβα γιατι ο τσιγγαρας μετα τα ευρωπαικα παιχνιδια ειναι στον παγκο.
Το παιδι ειναι παικταρας και καλυτερος του αουγκουστο.
Βασικος τσιγγαρας πλεον πειτε το στην ΠΑΕ να καταλαβει.

Μας εχετε ξενερωσει αγρια. Εναν τσιμιροτ δεν μπορειτε να παρετε...
Σας κανουν οτι θελουν οι μανατζερς και ο κουτσολιακος.
Χασατε τον oliva και πηγε βαλενθια.. Δεν μπορουσατε να δωσετε κατι παραπανω αφου ηταν και επιλογη γκαρσια;
Οτι ναναι..
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Norte έγραψε:ετσι οπως εγιναν τα πραγματα για να ''χτισουμε'' την ομαδα του γκαρσια το καλοκαιρι θα βγουμε στην αγορα ψαχνοντας:
1)τερματοφυλακα
2)δεξι μπακ
3)αριστερο μπακ
4)6αρι
5)8αρι
6)2 φορ(θεωρω δεδομενη την πωληση σβιντερσκι)
με λιγα λογια το καλοκαιρι θα ψαχνουμε τον νεο βασικο κορμο της μισης ομαδας...
Είμαι γενικά αισιόδοξος άνθρωπος και θέλω να βλέπω τα πράγματα θετικά.

Αλλά σήμερα είμαι πολύ απογοητευμένος.

Πάλι μεταβατική χρονιά θα είναι το καλοκαίρι;

Με ποιόν προπονητή;
Αφού όλη η πίκρα στο κεφάλι του Πάμπλο θα σκάσει.

Θα μείνει ο Τζόλης και ο Ίνγκασον το καλοκαίρι;

Έπρεπε να πάρουμε τον Μπράντονιτς τώρα; Που δεν είχαμε 100Κ να πάρουμε δανεικό έστω τον Χαρίση;

Με το Μιχαϊλίδη και τον Ζίβκοβιτς θα παίξουμε στα χαφ;

Θα βγούμε έτσι στην τριάδα για να έχουμε σίγουρη την Ευρώπη;

Γιατί διαρρέανε για Ολίβα, εάν δεν υπάρχει σάλιο;

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!

Πολύ τυχεροί κάποιοι υπάλληλοι της ΠΑΕ που είναι κλειστά τα γήπεδα.

Έτσι στηρίζεται ο προπονητής;

Δεν ξέρω τι να πω!

Ελεύθεροι παίκτες δεν υπάρχουν;

Σοβαρά τώρα;

Δεν θα πάρουν χαφ λένε τελευταία μέρα.

Σοβαρά τώρα;
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Όσοι χτυπιέστε που σημερα δεν πήραμε χαφ, τι παραπάνω πιστεύετε πως θα εδινε μια τέτοια προσθηκη μεχρι το τελος της σεζον;
Baladofatsa

Δημοσίευση από Baladofatsa »

Gospi έγραψε: ο Vladimir Bradonjic
Αυτο π αυτοπαραμυθιαζομαστε πως ο καθε πιτσιρικας π ερχεται οτι θα καταφερει να σταθει και οτι αποτελει αξιολογηση κινηση...
Στα τοσα χρονια κι αν εχουν ερθει πιτσιρικάδες που τουε ακουσαμε μια φορα οταν ηρθαν κι αλλη μια οταν τους αποδεσμευσαμε...
Αλιμονο λοιπον αν θεωρησω πως μας εφερε αντιτζολη επειδη εφερε εναν πιτσιρικα ο βουκιτς (οχι ο Ρεμπε) με 100χιλιαρικα...

[/quote]
εγω σου λεω ποια ειναι η λογικη τους, τωρα αν μας βγει ενας θεος ξερει... αλλα η ιστορια του τσολακ τα λεει ολα , ο παμπλο εριξε χ στον τσολακ με τρελη χασουρα για τον ιβαν και για τα φραγκα του τσολακ αλλα και τα φραγκα του κρεσνιτς , δεν υπαρχει ουτε μια στο εκ να ελεγε ο γκαρσια οτι εχουμε προβλημα πχ στο 6 και ο ιβαν να μην του εφερνε παιχτη, εδω του εφερε ακομα και γκαγκαβα ... απλα ο γκαρσια εχει στο μυαλο του φουλ επιθεση, αυτη ειναι η φιλοσοφια του
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Ερώτηση...Αν υποθέσουμε ότι καθαρίζουμε με το FFP το καλοκαίρι, αυτό ισχύει για ένα χρόνο η είμαστε ΟΚ για τα επόμενα 5 χρόνια; Είναι πολύ σημαντικό ενόψει της συνέχειας από το καλοκαίρι και μετά..

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Napoli4 έγραψε:Όσοι χτυπιέστε που σημερα δεν πήραμε χαφ, τι παραπάνω πιστεύετε πως θα εδινε μια τέτοια προσθηκη μεχρι το τελος της σεζον;
Ότι διαφορά είχε φίλε χτες το πρώτο με το δεύτερο ημίχρονο.

Τόσο απλά!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Napoli4 έγραψε:Όσοι χτυπιέστε που σημερα δεν πήραμε χαφ, τι παραπάνω πιστεύετε πως θα εδινε μια τέτοια προσθηκη μεχρι το τελος της σεζον;

Εγώ θα ήμουν ικανοποιημένος με το να μην αρπάζουμε τριάρες στο ρελαντί από τον γκέι.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

και μια λιγοτερη αναγκαια προσθηκη για το καλοκαιρι
με τους ρυθμους που κινουμαστε, θα εχουμε καυτο τελευταιο δεκαημερο του Αυγουστου..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

PAOK_Antarctica έγραψε:

Εγώ θα ήμουν ικανοποιημένος με το να μην αρπάζουμε τριάρες στο ρελαντί από τον γκέι.
Μια φορά συνέβη. Και βάσει εμφάνισης επ' ουδενί δεν ήταν να έχει τέτοια έκταση το σκορ. Κατανοώ το σπάσιμο αλλά μην το παραξηλώνουμε κιόλας.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Την δεύτερη θέση, το σπάσιμο του αήττητου του γαύρου και ίσως μια ελπίδα για το κύπελο.

Φυσικά αναφέρομαι σε παίκτη επιπέδου Τσίμιροτ, αν όχι παίκτη επιπέδου Καμαρά. Σίγουρα όχι επιπέδου Χαρίση. Από κανένα σαπάκι καλύτερα ο Αουγκούστο δεμένεος χειροπόδαρα, ξαπλωμένος μπροστά από τα στοπερ μας να μπερδεύει τους αντιπάλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Δευ 01 Φεβ 2021, 19:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Βάθος, τίποτα άλλο,αυτή τη στιγμή που μιλάμε,υπάρχουν Σβαμπ,Καντουρι και Τσιγγαρας.
Ο Νινουα δεν υπολογίζεται,αυτό είναι ξεκάθαρο και ο Αουγκουστο,δεν πρέπει να υπολογίζεται.
Βγαίνουν 10 ντέρμπι με αυτό το δυναμικό;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

panpangr77 έγραψε:Εγώ έτσι πως είδα τον Baba τον έβαζα να παίξει 6αρι.
Στα ερασιτεχνικά του Πειραιά που για δύο αγωνιστικές ήμουν παίκτης προπονητής θα το έκανα το πείραμα.
Αυτός γύρισε Στόουκ τον θέλω το καλοκαίρι
https://www.transfermarkt.com/badou-ndi ... ler/211325
Οπότε καλά έγραφαν ότι θα φύγει από Τουρκία και ότι ενδιέφερε.
Πολύ καλή περίπτωση. Η Στόουκ διέκοψε το δανεισμό του, για να τον δώσει στην Al-Ain στα Εμιράτα
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Φιλε μου εχεις καταλαβει οτι σε καποια ματς των πλευ οφ θα χρειαστει να παιξεις με νινουα τσιγγαρα?
Νομιζεις ειναι μακρια η 5η θεση? Πλεον στα χαφ την πλεον κομβικη θεση στο συγχρονο ποδοσφαιρο εισαι ο χειροτερος απο τους πρωτους 6
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

obanebane έγραψε:
Βάθος, τίποτα άλλο,αυτή τη στιγμή που μιλάμε,υπάρχουν Σβαμπ,Καντουρι και Τσιγγαρας.
Ο Νινουα δεν υπολογίζεται,αυτό είναι ξεκάθαρο και ο Αουγκουστο,δεν πρέπει να υπολογίζεται.
Βγαίνουν 10 ντέρμπι με αυτό το δυναμικό;
Καλά δεν μιλάμε για κάτι τρελό σε βάθος. Τα βασικά.

Έφερα ένα παράδειγμα πριν. Τραυματισμός Καντουρί που τον αφήνει 2-3 εβδομάδες εκτός. Λίγο έλλειψε εχθές και τον ξέρουμε τον Μαροκινό. Τσιγγάρας μαζεύει 7 κίτρινες και πρέπει να χάσει δύο παιχνίδια. Αουγκούστο εκτός ομάδας.

Και έχεις να παίξεις την χρονιά σου με ματς Κυριακή εκτός με βάζελο, Τετάρτη Τούμπα με τον γαύρο και Κυριακή ΟΑΚΑ με την χάρτινη. Βγάλε μου τις τριάδες των χαφ σε αυτά τα 3 παιχνίδια με τις παραπάνω ελλείψεις και πες μου πως νιώθεις σίγουρος για την δεύτερη θέση.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Και το πιο βασικό, έφυγε ο Εσίτι και είμαστε -1 στα χαφ που πρέπει να αναπληρωθεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”