8. Douglas Augusto

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Мир

Re: 33. Douglas Augusto

Δημοσίευση από Мир »

Εγώ βλέπω να γυρίζουμε Ουαρτνα στο 8 όταν αρχίσουν τα δύσκολα (κάρτες, τραυματισμοί, κόπωση)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

astral έγραψε:
sdna έγραψε:Αίσθηση προκάλεσε στις τάξεις του ΠΑΟΚ η συμπεριφορά του Ντόουγκλας Αουγκούστο στο παιχνίδι με τον Παναιωτωλικό. Μια συμπεριφορά που δεν θα μπορούσε να είναι αποδεκτή από τους ανθρώπους του Δικεφάλου και τον Πάμπλο Γκαρσία!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τα είπε με τον Όλαφ Ρέμπε και κατόπιν απευθύνθηκαν στον Βραζιλιάνο, ο οποίος δέχθηκε επίπληξη από τους επιτελείς του Δικεφάλου για τη γενικότερη συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδου το τελευταίο διάστημα!

Η πρώτη... κίτρινη κάρτα βγήκε, με τους δύο άνδρες να προειδοποιούν τον Αουγκούστο για τις συνέπειες εφόσον άμεσα δεν παρουσιαστεί συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του!

Ο εσωτερικός κανονισμός για πειθαρχικά παραπτώματα είναι ιδιαίτερα αυστηρός και στις τάξεις του ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να μην χαριστούν σε κανέναν...

https://www.sdna.gr/podosfairo/805413_t ... aoygkoysto
Τι θα πεί ακριβώς επίπληξη? Ότι μπορεί να παίζει καλύτερα και δεν τον κάνει και τον επιπλήττουμε και όλα καλά?
Είναι σαν κίτρινη, που μετά προσέχει να μην πάρει δεύτερη και αποβληθεί, μπορούμε να είμαστε ήσυχοι :roll:
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Σε τετοιου ειδους θεματα
Επιπληξη θα πει σου κλ@νω μια μαντρα α...δια
και η Συγγνωμη σ εχω δυο φορες γραμμενο
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Το πράγμα είναι απλό και έχει γίνει χιλιάδες φορές: Τον αφήνεις εκτός αποστολής για το/τα επόμενο/επόμενα ματς και όλοι παίρνουν το μήνυμα τους, παίκτης, ομάδα φίλαθλοι, ιδιοκτήτες κλπ. κλπ.

Τώρα ποιος είχε τη φαϊνή ιδέα να βγάλει προς τα έξω τα περί κίτρινης κάρτας, έξαλλος ο γκαρσία κλπ., ντάξει γελάμε
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι είναι θέμα αδιαφορίας αλλά πιστεύω θέμα ικανοτήτων
Αυτά περί αδιαφορίας κλπ τα ξεκίνησε ο κολκας ο οποιος μετά το παιχνίδι με τη Γρανάδα τον αποθέωνε εμφατικά
Τον παίκτη τον είδαμε κ πέρσι αδιαφορία η όχι οι δυνατότητες του είναι αυτές το ποδόσφαιρο θέλει νοημοσύνη κ γρήγορη σκέψη
Μη βρούμε σ αυτόν τον αποδιοπομπαίο τραγο λίγο μέτρο
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Επίπληξη;
Κίτρινη κάρτα;

Α ρε φουκαρά ΠΑΟΚ....
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ναι αλλά τα άκουσε από τους Ρεμπε Γκαρσία
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Εγω σκεφτομαι και το να ειναι τελειως μπουφος
και να προσπαθουσε να δειξει/παιξει με ενταση και δυναμη
Μπορει να μην καταλαβε καν τις μαλακιες που εκανε
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Ρωτήστε τον Νιάου τι θα τον έκανε...
Παίκτης επαγγελματικά αδιάφορος...που και μετά την αλλαγή έπαιζε με το κινητό του δεν έχει θέση στην Τούμπα...δεν θυμάμαι να έβρισα ποτέ παίκτη σαν αυτόν...
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Σύμφωνα με ρεπορτάζ (;) στην ιστοσελίδα Sportime, επιθυμεί να αποχωρίσει από την ομάδα και μάλιστα ως ελεύθερος.
Είχαμε χρόνια να δούμε τόσο προκλητική συμπεριφορά παίκτη νομίζω, με δεδομένη και την ελάχιστη αγωνιστική του προσφορά, αντίστοιχη με την περίπτωση Λεβέκ.
Δεν πιστεύω στην λογική του 'κρεμάω το δελτίο' και κατανοώ ότι ένας παίκτης μπορεί να επιθυμεί για τους χ,ψ λόγους να αποχωρήσει από ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Η αχαριστία, η προκλητικότητα και η έλλειψη σεβασμού του συγκεκριμένου όμως, είναι τόσο εξοργιστική, που ελπίζω : 1) να μην τον ξαναδούμε να συμμετέχει σε αποστολή της ομάδας 2) να αποχωρήσει μόνο αν έρθει πρόταση ανάλογη με το ποσό που δαπανήθηκε για την απόκτηση του. Διαφορετικά ας κάτσει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του τα επόμενα 2 χρόνια μέχρι να μείνει ελεύθερος να βρει την επόμενη του ομάδα, με τις ανάλογες επιπτώσεις που θα έχει αυτό στην καριέρα του και τις απολαβές του.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μάλλον μας τελείωσε
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Περίπου σε μια εβδομάδα
(1 Μαρτίου) ανοίγει το βραζιλιάνικο μεταγραφικό παράθυρο.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Έχω την εντύπωση ότι πανηγύριζαν οι οπαδοί τις Κορίνθιανς όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή σε μας.

Τα 3εκ δυστυχώς ας τα σβήσουμε και ας βάλουμε μυαλό να ξεφορτωθούμε όποιον μανατζερ μας τον φόρτωσε.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Κι ο Ζαμπά νομίζω ότι τον άλλαξε τον συγκεκριμένο μάνατζερ.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μάνατζερ του ο Κοναρτσινι που ήταν φίλος του Σαββίδη και μας έφερε Ζαμπα, ενώ ήθελε να μας φερει και εκείνον τον Silva.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”