Το είδα στην περίπτωση Κάσπερ Γιούνκερ και Καϊσεριών και μου άρεσε και γέλασα.
Σημαίνει η μεταγραφή σταμάτησε.
Ντουρντουρουλντού λοιπόν σήμερα
Sera4 έγραψε:Αν τον ξαναδεχτούν θα σημαίνει ότι τα αποδυτήρια έχουν χαθεί τελείως.obanebane έγραψε:Τι είναι αυτά που γράφετε ρε παιδιά, τι μείωση προσωπικότητας, που τα είδατε αυτά;
Κ19 προπονήσεις με τον Μαλεζα και χωρίς παιχνίδια.
Άντε με δαυτον, δηλαδή θα τον παρακαλέσουμε τον κακομαθημένο;
Να φέρει πρόταση να φύγει, τελείωσε,δεν πρέπει να τον ξανά δεχτούν.
Για Γιαξή είμαι σύμφωνος. Τον Τσίκο δεν τον έχω δει ακόμη.john4serres έγραψε:Αν δεν πάρουμε και σήμερα χαφ, τουλάχιστον να ανεβάσουν τον Γιαξή ή τον Τσίκο στην πρώτη ομάδα.
Με 20αδες στην αποστολή και 5 αλλαγές δεν είναι κακό να πάρουν μερικές συμμετοχές.
Καθόλου δεν το χοντραίνω Μπάνε. Φαντάσου τι μήνυμα δίνεις στα αποδυτήρια όταν ένας παίχτης μετά από τέτοιες αλητείες, εξακολουθεί να υπολογίζεται στο ρόστερ. Φαντάσου πως αισθάνεται ο Νινούα, ο Τσιγγάρας, όταν βλέπουν να είναι πίσω στην ιεραρχία από αυτόν, όπως και οι άλλοι παίχτες. Έτσι χάνεις τους παίχτες.obanebane έγραψε:Sera4 έγραψε:Αν τον ξαναδεχτούν θα σημαίνει ότι τα αποδυτήρια έχουν χαθεί τελείως.obanebane έγραψε:Τι είναι αυτά που γράφετε ρε παιδιά, τι μείωση προσωπικότητας, που τα είδατε αυτά;
Κ19 προπονήσεις με τον Μαλεζα και χωρίς παιχνίδια.
Άντε με δαυτον, δηλαδή θα τον παρακαλέσουμε τον κακομαθημένο;
Να φέρει πρόταση να φύγει, τελείωσε,δεν πρέπει να τον ξανά δεχτούν.
Το χοντραινεις Σεραφείμ,φοβάμαι όμως όχι άδικα.
Εγώ ας πούμε μετά το τέλος του χθεσινού,αν ήμουν συμπαίκτης του,θα τον πλάκωνα στα σκαμπιλια,χωρίς καμία υπερβολή.
Για να μην αδικούμε κανέναν όμως και επειδή δεν γνωρίζουμε τι έχει ειπωθεί,ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.
Ρε Ειρήνη αφού είμαστε ΠΑΟΚМир έγραψε:Μαλιστα δηλαδή δεν δίνουμε τον Ινογκασον για 5εκ που ειναι και στοπερ όπου βρίσκεις πιο εύκολα αντικαταστάτη.
Δώσαμε όμως τον Γιαννούλη με υποσχετική για 7εκ που αριστερό μπακ δεν βρίσκουμε εδώ και 1 χρονο τωρα.
Δεν βγαίνει λογική
Sent from my iPhone using Tapatalk
υπαρχει περιπτωση ν δινει καποιος τελευταια μερα 5 μιλιονια για τον παικτη?Мир έγραψε:Μαλιστα δηλαδή δεν δίνουμε τον Ινογκασον για 5εκ που ειναι και στοπερ όπου βρίσκεις πιο εύκολα αντικαταστάτη.
Δώσαμε όμως τον Γιαννούλη με υποσχετική για 7εκ που αριστερό μπακ δεν βρίσκουμε εδώ και 1 χρονο τωρα.
Δεν βγαίνει λογική
Εδω οι Ιταλοι μας περάσανε για Κωτσόβολο ή την Τσελσι που έχει 80 επαγγελματικά συμβόλαιαprist64 έγραψε:υπαρχει περιπτωση ν δινει καποιος τελευταια μερα 5 μιλιονια για τον παικτη?Мир έγραψε:Μαλιστα δηλαδή δεν δίνουμε τον Ινογκασον για 5εκ που ειναι και στοπερ όπου βρίσκεις πιο εύκολα αντικαταστάτη.
Δεν βγαίνει λογική
και να μην εχει γινει καποια κρουση εδω και καιρο?
εκτος κι αν νομιζει καποιος πως ηρθε προταση και δεν βγηκε τιποτε προς τα εξω
σταχτη στα ματια ειναι