32. Nika Ninua
Re: 32. Nika Ninua
Να επανέλθω. Το παλικάρι δε γνωρίζω ειλικρινά τι δείχνει στις προπονήσεις, τι αδυναμίες τακτικές κλπ μπορεί να έχει, αλλά σε φάση σετ επίθεσης με έχει αφήσει μαλάκα.
Χθες 2 κόρνερ, 2 φάουλ εκτέλεσε πήγαν μοιρογνομώνιο εκεί που ήταν να βγει η κομπίνα (άλλη ιστορία αν βγει η όχι).
Έσκασε και 2 πάσες 40ρες εν στάσει με το σωστό σπιν να καρφωθεί στο πόδι του συμπαίχτη του.
Ειλικρινά, σπάνιo skill, που δε μαθαίνεται ή δουλεύεται.
Και να πω την αμαρτία μου, τόσους ¨αρτίστες¨ έχουμε φορτωθεί ¨για να ανοίγουν τις κλειστές άμυνες¨. Στα παιχνίδια με λεωφορεία που κ φάουλ θα πάρεις και κόρνερ, μεγάλη δουλειά να ξέρεις πως η κομπίνα θα βγει από τον ετελεστή τουλάχιστο.
Τι να πω, να τον κάνουν deep lying playmaker, είναι μυικό, τακτικό το πρόβλημα, στηην ταντίληψη του παιχνιδιού σε φάση άμυνας, ειλικρινά δεν ξέρω.
Συγγνώμη που επαναλαμβάνομαι, αλλά ειλικρινά σπάω το κεφάλι μου πως θα είναι χρήσιμος.
Χθες 2 κόρνερ, 2 φάουλ εκτέλεσε πήγαν μοιρογνομώνιο εκεί που ήταν να βγει η κομπίνα (άλλη ιστορία αν βγει η όχι).
Έσκασε και 2 πάσες 40ρες εν στάσει με το σωστό σπιν να καρφωθεί στο πόδι του συμπαίχτη του.
Και να πω την αμαρτία μου, τόσους ¨αρτίστες¨ έχουμε φορτωθεί ¨για να ανοίγουν τις κλειστές άμυνες¨. Στα παιχνίδια με λεωφορεία που κ φάουλ θα πάρεις και κόρνερ, μεγάλη δουλειά να ξέρεις πως η κομπίνα θα βγει από τον ετελεστή τουλάχιστο.
Τι να πω, να τον κάνουν deep lying playmaker, είναι μυικό, τακτικό το πρόβλημα, στηην ταντίληψη του παιχνιδιού σε φάση άμυνας, ειλικρινά δεν ξέρω.
Συγγνώμη που επαναλαμβάνομαι, αλλά ειλικρινά σπάω το κεφάλι μου πως θα είναι χρήσιμος.
- ΑποστόληςΑ
Θα είναι όντως κρίμα να μην δουλευτούν οι αδυναμίες του, γιατί έχει μερικές φοβερές ικανότητες.
Εάν δούλευτει και δείξουμε εμείς και αυτός υπομονή, σε 2.5 χρόνια ο κάθε αθλητής μπορεί να μεταμορφωθεί. Παραδείγματα άπειρα και το κυριότερο που έζησα, ο ίδιος μου ο εαυτός. Από ταχύτητα, ευκινησία δύναμη μέχρι και συνείδηση κίνησης χωρίς και με μπάλα. Αν υποθέσουμε πως για όλα παίρνει μηδέν εκτός από το γλυκό του πόδι τότε από σήμερα θέλει 2.5 χρόνια για να σου βγει. Εγώ πιστεύω πως δεν είναι στο μηδέν αλλά κάπου στο 3. Οπότε σε εναμιση χρόνο θα δούμε άλλο Νικα.Υπομονη. Μικρός είναι και έχει ένα τρομερό χάρισμα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Πρέπει πλέον να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής δείχνει καλά στοιχεία έχει τρομερό αριστερό πόδι.
Χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του για να έχουμε όλοι μια εμπεριστατωμένη άποψη για τις δυνατότητες του.
Σίγουρα χρειάζεται να βελτιώσει το σώμα του αλλά αυτο είναι κάτι που γίνεται.
Χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του για να έχουμε όλοι μια εμπεριστατωμένη άποψη για τις δυνατότητες του.
Σίγουρα χρειάζεται να βελτιώσει το σώμα του αλλά αυτο είναι κάτι που γίνεται.
- Amsterdamer_87
Ο Νινουα ειναι κεντρικος μεσος
Αυτη την στιγμη που θα μορουσε να βοηθησει?
Αντι-Σβαμπ,Αντι-Ομαρ,Αντι-Ζιβκο Αντι-Ουαρντα ??
Που θα μπορουσε να χωρεσει και να παρει ενα ημιχρονο βασικος
Πειτε καμμια γνωμη
Αυτη την στιγμη που θα μορουσε να βοηθησει?
Αντι-Σβαμπ,Αντι-Ομαρ,Αντι-Ζιβκο Αντι-Ουαρντα ??
Που θα μπορουσε να χωρεσει και να παρει ενα ημιχρονο βασικος
Πειτε καμμια γνωμη
- ΑποστόληςΑ
- Salvador Allende
Αδερφέ έχεις απόλυτο δίκιο για τα προτερήματα του Νινούα αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει να έχει κάποιο άλλο προτέρημα. 90λεπτο δεν θυμάμαι να πήρε, κράτημα μπάλας δεν, σώμα δεν, κουβάλημα μπάλας δεν, ντρίμπλα δεν...tolis01 έγραψε:Να επανέλθω. Το παλικάρι δε γνωρίζω ειλικρινά τι δείχνει στις προπονήσεις, τι αδυναμίες τακτικές κλπ μπορεί να έχει, αλλά σε φάση σετ επίθεσης με έχει αφήσει μαλάκα.
Μόνο με ένα τέλειο πόδι το παιχνίδι του είναι 100% προβλέψιμο για τον αντίπαλο.
Αν βελτιωθεί σε αυτά θα μιλάμε για μεγάλο παίκτη, αν όχι θα μείνει στάσιμος και το πολύ-πολύ να πάει πίσω στη Γεωργία.
Η εξέλιξη του πάντως θα γίνει το πολύ σε 2 χρόνια αλλά μέχρι τότε πρέπει να δούμε ενθαρρυντικά σημάδια ανά μήνα, 6μηνο κλπ.
Όλα αυτό το scouting report βγήκε από τα 110' που έχει παίξει με το νέο προπονητή (με συνεισφορά 1 γκολ και μια ασίστ αλλά άσχετο αυτο);
Σίγουρα πάντως προτιμώ να δοθούν παιχνίδια σε αυτόν για να μας δείξει που μπορεί να φτάσει και να εξελιχθεί, παρά να παίρνει παιχνίδια ο ιμιτασιόν βραζιλιάνος και να δίνει τα δώρα το ένα μετά το άλλο.
Σίγουρα πάντως προτιμώ να δοθούν παιχνίδια σε αυτόν για να μας δείξει που μπορεί να φτάσει και να εξελιχθεί, παρά να παίρνει παιχνίδια ο ιμιτασιόν βραζιλιάνος και να δίνει τα δώρα το ένα μετά το άλλο.
πήρε κάποια κιλά και δε μοιάζει φτερό στον άνεμο
καλό σημάδι
καιρός να βελτιώσει και την έκρηξή του
καλό σημάδι
καιρός να βελτιώσει και την έκρηξή του
- ΑποστόληςΑ
- V-olakiotis
Γιατί δεν πήγε αυτός στο φάουλ που κέρδισε ο Λάμπρου;
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- ΑποστόληςΑ
Επικός σήμερα. Ειδικά μετά τις αλλαγές μόνο αν περνούσε η μπάλα από το πόδι του κάναμε φάση.
Τι θα ήθελα να δω παραπάνω; Να αποκτήσει πιο ενεργό στυλ ώστε να μπορεί να προωθείται όταν συνοστίζονται συμπαίκτες γύρω του. Βέβαια το καλύτερο είναι να μην τον πλησιάζει κανείς και όλοι να κάνουν κινήσεις για πάσα επειδή σίγουρα δε θα κάνει προσπάθεια μόνος του και επειδή οι πάσες του είναι πολύ υψηλού επιπέδου.
Προς το τέλος έκανε και 2-3 λάθος/απρόσεκτες πάσες. Ελπίζω να μην είναι δείγμα ότι έμεινε από ανάσες.
Τι θα ήθελα να δω παραπάνω; Να αποκτήσει πιο ενεργό στυλ ώστε να μπορεί να προωθείται όταν συνοστίζονται συμπαίκτες γύρω του. Βέβαια το καλύτερο είναι να μην τον πλησιάζει κανείς και όλοι να κάνουν κινήσεις για πάσα επειδή σίγουρα δε θα κάνει προσπάθεια μόνος του και επειδή οι πάσες του είναι πολύ υψηλού επιπέδου.
Προς το τέλος έκανε και 2-3 λάθος/απρόσεκτες πάσες. Ελπίζω να μην είναι δείγμα ότι έμεινε από ανάσες.
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν δουλευτεί αυτός ο παίκτης για να διορθώσει τις αδυναμίες του θα είναι το μεγαλύτερο έγκλημα που θα έχει κάνει ποτέ ο ΠΑΟΚ!
- sourmenetes
- Moderator
Τολη εξελίσσεσαι σε πουλέν με αετίσιο μάτι!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk