Ρε συ Μπαρλοου,θα παίξουμε 8 ντέρμπι στα επερχόμενα playoffs και έχουμε άλλα 2,σύνολο 10.barlow4 έγραψε:Μην παρεξηγηθω, θελω χαφ κ εγω οσο δε φανταζεσαι.Αλλα εκτος απο τσιγγαρα κ νινουα ειναι κ ο σβαμπ με τον καντουρη κ τον αουγκουστο.Gospi έγραψε:Μπαρλοου οι ομαδες κρίνονται απο το συνολο.barlow4 έγραψε:Οταν σε παρουν τα ζουμια να σξεφτεσαι οτι πηραμε κιολας κ μαλιστα παικταραδες.Μη μενεις μονο στα αρνητικα.
Το να μ φερεις παιχταραδες στις μισες θεσεις και να παιζω με τον Νινουα και τον Τσιγγαρα στα χαφ επειδη δεν καταφερες να βρεις ΕΝΑΝ γαμημενο ταχυδυναμικο χαφ να πάρεις, τι να το κανω?
Πολλω δε μαλλον αν αυτη η ολιγωρια, η επαναλαμβανομενη, κοστισει ΞΑΝΑ αγωνιστικα στην ομαδα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μενεις στους πιο αδυναμους γιατι δε σκεφτεσαι ψυχραιμα κ θετικα.
Ειναι μια καλη δυαδα κ τρια ερωτηματικα.
Κ αν σκοπος ειναι η δευτερη θεση νομιζω οτι η ομαδα με τις προσθηκες ακομα κ ετσι ειναι καλυτερη απο τον ανταγωνισμο.
Η ομάδα είναι βαθμολογικά στα ίδια με τους δύο και στο +4 από βαζελο που μας υποδέχεται.
Πραγματικά δεν ξέρω,πως σκέφτονται.
Δε γίνεται να μετράς κεφάλια, το θέμα είναι πόσα κεφάλια μπορούν να κάνουν τη δουλειά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Δε ξέρω τι άλλο να πω,περιμένω μήπως.