Sagaba Konate
- chri5ti9
- Has thanked: 1 time
- Επικοινωνία:
Re: Sagaba Konate
Αλήθεια που είναι αυτός;
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- painkiller4
Πρέπει να ξεκλειδώσει ο Κονατε. Μπορεί να κάνει μπουκες να φορτώνει φάουλ τους αντιπάλους.
Φαίνεται ότι έχει καλά ποσοστά ευστοχίας και από την γραμμή των βολών.
Φαίνεται ότι έχει καλά ποσοστά ευστοχίας και από την γραμμή των βολών.
Ναι, εχει τρομερη ευχερεια κατω απο τη ρακετα λλα μεχρι τωρα δεν τον τροφοδοτουμε γιατι εχουμε περιφερεια με αμερικανακια που θελουν απο μια μπαλα ο καθενας
- painkiller4
Κονατέ δαγκωτό! με το πάθος αυτό που παίζει ο κονατέ έτσι πρέπει να παίζουν όλοι!!!
- constadine
Δυνατός και με πάθος .
Πολλές φορές κάνει βήματα , δεν ξέρω αν φταίει αυτός ή οι κοντοί δεν του δίνουν σωστά την μπάλα .
Πολλές φορές κάνει βήματα , δεν ξέρω αν φταίει αυτός ή οι κοντοί δεν του δίνουν σωστά την μπάλα .
- john4serres
- Been thanked: 3 times
- kataramenos5
- Been thanked: 1 time
- anekfrastos
- KalamarGiannis
εμένα μ αρέσεις, είσαι ΘΗΡΙΟ, δύναμη, διάθεση, όγκος, πηδάς να κόψεις, προσπαθείς, έχεις καλό σουτ, καλή εκτέλεση ελεύθερων βολών, είναι κρίμα που για τεχνικά θέματα παίζεις τόσο λίγο. Είσαι ο μόνος αξιόλογος ψηλός μας φέτος βάσει απόδοσης. Ελπίζω να πάρεις κι άλλο χρόνο.
- painkiller4
KalamarGiannis έγραψε:εμένα μ αρέσεις, είσαι ΘΗΡΙΟ, δύναμη, διάθεση, όγκος, πηδάς να κόψεις, προσπαθείς, έχεις καλό σουτ, καλή εκτέλεση ελεύθερων βολών, είναι κρίμα που για τεχνικά θέματα παίζεις τόσο λίγο. Είσαι ο μόνος αξιόλογος ψηλός μας φέτος βάσει απόδοσης. Ελπίζω να πάρεις κι άλλο χρόνο.
Ακριβώς έτσι.
Εγώ πάντως μετά από καιρό βλέπω που βγάζει ενέργεια και πάθος γενικότερα.
- Μπαρκαρούτσος
Φαίνεται από το σώμα του ότι είναι δύναμη στο ζωγραφιστό. Χωρίς να τον έχω δει δευτερόλεπτο σε βίντεο, έχω την αίσθηση ότι προσφέρει.
Δεν είναι Zane Knowles βέβαια, αλλά...
Δεν είναι Zane Knowles βέβαια, αλλά...
kataramenos5 έγραψε:Υποτιθεται ριμ προτεκτορ αλλα τα μαρκαρισματα του ειναι δραμα
kat εντάξει ρε δεν πήραμε και τον olajuwon. 2.05 είναι σκάρτα, δεύτερη χρονιά στην ευρώπη από το κολλέγιο όπου ΑΝ δεν κάνω λάθος ΔΕΝ έπαιζε ΣΕΝΤΕΡ. σκέψου να χες έτσι όπως είσαι δίπλα του τον άλλονα από την κηφισιά που χαμε πάρει τί ταπίδι θα πεφτε.