2. Rodrigo Soares
-
Re: 2. Rodrigo Soares
Πραγματικά ο Κίτσιου σαν δεξί μπακ ήταν καλύτερος αμυντικά και επιθετικά. Και πολύ πιο γρήγορος. Και φαντάζομαι και πιο φτηνός. Και ένα χρόνο πιο νέος. Και με καλύτερα νούμερα. Του κάνανε και κανένα φάουλ που και που για να τον σταματήσουν. Τί να πείς...
Όλα τα δέχομαι αλλά ψιλοκρεμαστη πάσα ρε συ..? δηλαδη συγκέντρωση μηδέν ρε γμτ..
Να πω βγήκε στην κόντρα οκ, αλλά εν στάση ήταν μισό βήμα πίσω..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να πω βγήκε στην κόντρα οκ, αλλά εν στάση ήταν μισό βήμα πίσω..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην τον κράζετε ρε παιδιά αν ήταν ψηλότερος θα ηταν πολυ ακριβός για να τον αγοράσουμε.
Η πλακα ειναι πως η χθεσινή εμφάνιση του ως ενα σημειο θεωρείται απι τις καλύτερες του (φανταστείτε δλδ)
Πραγματικά κρίμα να έχουμε ξοδέψει χρήματα για τέτοιους παιχτες... Δεν θυμάμαι αν πιάνει κ θεση ξενου
Η πλακα ειναι πως η χθεσινή εμφάνιση του ως ενα σημειο θεωρείται απι τις καλύτερες του (φανταστείτε δλδ)
Πραγματικά κρίμα να έχουμε ξοδέψει χρήματα για τέτοιους παιχτες... Δεν θυμάμαι αν πιάνει κ θεση ξενου
- john4serres
Ίσως είναι παίκτης που άμα πάρει 5-6 συνεχόμενα 90λεπτα ως δεξί μπακ θα δούμε άλλο, καλύτερο παίκτη. Ήταν από τα καλύτερα μπακ στην Πορτογαλία, το να ξαχνάνε την μπάλα μόνο σε εμάς συμβαίνει! Στην παρούσα φάση δεν προσφέρει. Το κακό είναι ότι ακόμη μας είναι αναγκαίος ελλείψη καλύτερου στα αριστερά. Βεβαίως, θα μπορούσε να μπει αυτός δεξιά και ο αρχηγός αριστερά.
Έγραψε και δυό ασσίστ σήμερα. Μακάρι να αρχίσει να μοιράζει τέτοιες μπαλιές, τις χρειαζόμαστε.
- ΑποστόληςΑ
- constadine
Τίμιος παίχτης και χρήσιμος για το rotation κι ας τον περνάμε πριονοκορδελα συχνά.
Κακως για μένα, είναι ένας τίμιος εργάτης που χρειάζεται σε κάθε ομάδα.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κακως για μένα, είναι ένας τίμιος εργάτης που χρειάζεται σε κάθε ομάδα.
- ΑποστόληςΑ
Έβγαλε νούμερα σήμερα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έκανε την Τετάρτη.
Είναι παίκτης με ταβάνι 3-4 θέση.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είναι παίκτης με ταβάνι 3-4 θέση.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Την Τετάρτη, όμως, δεν έπαιζε στην θέση του.
Καποιος θα μπορούσε να σου πει για το περσινό διπλό στο τηγάνι που βγάζει ασίστ και ήταν από τους καλύτερους.
Δεν είναι η παιχταρά μεν, σε μια καλή ομάδα είναι ένας χρήσιμος παίχτης για το rotation δε.
Χρειάζονται και τέτοιοι.
Καποιος θα μπορούσε να σου πει για το περσινό διπλό στο τηγάνι που βγάζει ασίστ και ήταν από τους καλύτερους.
Δεν είναι η παιχταρά μεν, σε μια καλή ομάδα είναι ένας χρήσιμος παίχτης για το rotation δε.
Χρειάζονται και τέτοιοι.