97. Λάζαρος Λάμπρου
- john4serres
Re: 97. Λάζαρος Λάμπρου
Λόγω covid μπορεί να παίξει και σε 3η ομάδα φέτος.
Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να φύγει με μεταγραφή τις επόμενες ημέρες.
Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να φύγει με μεταγραφή τις επόμενες ημέρες.
- ΑποστόληςΑ
Άντε ρε παλικάρι μου... που παρατάς τη φάση εν καιρώ ΒΑΡ. (το ίδιο θα έλεγα και αν ήταν οφσάιντ)
- constadine
Μέχρι πριν λίγο καιρό ,πίστευα θα κάνει κάποιο ξεπέταγμα στην καριέρα του.
Τώρα πια δεν το πιστεύω ,ότι είναι για το επίπεδο της ομάδας .
Τώρα πια δεν το πιστεύω ,ότι είναι για το επίπεδο της ομάδας .
- thanos-xanthi
Μπορει να σταθει, παιχνιδια θελει. Ωραια η ασιστ στον καντουρι... βεβαια εκει που σταματησε κανονικα εκτελεις και οτι γινει
- john4serres
Εκείνη την στιγμή το ξέχασε και ο ίδιος το var.tolis01 έγραψε:Άντε ρε παλικάρι μου... που παρατάς τη φάση εν καιρώ ΒΑΡ. (το ίδιο θα έλεγα και αν ήταν οφσάιντ)
αν εννοεις κυριολεκτικα οτι μπορει να σταθει ναι πραγματι στεκεται ορθιος.Dimg4 έγραψε:Μπορει να σταθει, παιχνιδια θελει. Ωραια η ασιστ στον καντουρι... βεβαια εκει που σταματησε κανονικα εκτελεις και οτι γινει
μπαλα ομως δεν μπορει να παιξει και δεν θα παιξει ποτε.
ο ορισμος του σοφτ παιχτη χωρις ποιοτητα. οχι για τον ΠΑΟΚ ουτε για σουπαλιγκ δεν κανει.
και το καλυτερο απολα ειναι το μπλαζε υφος τυπου "ειμαι παιχταρας και με αδικουν που δεν με εχουν βασικο"
- paok re niamou
Στο γκολ του Σβιντερσκι με ασίστ δικη του έδωσε το χέρι στον συμπαίκτη του σκόρερ με το χειρότερο ύφος μπλαζέ που υπάρχει.
Και μόνο γιαυτό, δρόμο και μην ξανάρθει
Και μόνο γιαυτό, δρόμο και μην ξανάρθει
- Salvador Allende
Απορίας άξιο πως o Λάμπρου -ένα μεγάλο ταλέντο- έχει πέσει τόσο στο παιχνίδι του.
Κι ο Πέλκας έκανε το αγροτικό του αν θυμάστε κάπου στην Πορτογαλία. Δεν παραιτήθηκε όμως ούτε όταν γύρισε και έπαιζε στο ροτέισον.
Κι ο Πέλκας έκανε το αγροτικό του αν θυμάστε κάπου στην Πορτογαλία. Δεν παραιτήθηκε όμως ούτε όταν γύρισε και έπαιζε στο ροτέισον.
Re: 11. Λάζαρος Λάμπρου
obanebane έγραψε: Το παιδί αυτό είναι ένα από τα πολλά ελληνόπουλα με ταλέντο που επαναπαυθηκαν στα καλά λόγια των γύρω τους.
Η δήλωση του προπονητή του για κακή φυσική κατάσταση, εμένα μου λέει πολλά.
Δεν επιτρέπεται αυτό το πράγμα όταν λες ότι θέλεις να παίξεις στον ΠΑΟΚ και έχεις εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκειά σου γιατί δε σου δόθηκε η ευκαιρία που κατά τη γνώμη σου αξιζες.
Αυτά τα έγραψα πριν 40 μέρες.
Έχει την αίσθηση ότι είναι καλός παίχτης,δεν είναι ταπεινός και αποτι φαίνεται έχει αφήσει τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα.
Ρε να έχεις τέτοια ντρίμπλα. Να έχεις ξεπεταγμα. Και να μην μπορείς να παίξεις. Αυτό είναι από τα ανήκουστα. Παλικάρι μου βγάλε συνέχεια την ντρίμπλα από το κεφάλι και κάνε τα απλά και τα ουσιαστικά. Γυμνασου να γεμίσεις καθώς το σωμα σου είναι σχετικά άδειο για επαγγελματικο επίπεδο και οργωσε τα αριστερά.αδικείς τον εαυτό σου. Αντε παλικάρι μου.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχω καταλάβει γιατί παίρνει χρόνο αυτός κ όχι παιδιά όπως ο Βρακας και ο Κωσταντελιας
Μήπως και σωθεί ότι δεν σώζεται μάλλον Σνουφελ μου. Μια σεζόν να κάνει θα πωληθεί. Αυτό ακόμα περιμένουν.sn0ufel4 έγραψε:Δεν έχω καταλάβει γιατί παίρνει χρόνο αυτός κ όχι παιδιά όπως ο Βρακας και ο Κωσταντελιας