8. Douglas Augusto

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
renegade

Re: 33. Douglas Augusto

Δημοσίευση από renegade »

Σαλτα και.... Που θα μας πεις να το ράψουμε κι ολας
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

προκλητικος και παλι με το εικονιδιο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

renegade έγραψε:Σαλτα και.... Που θα μας πεις να το ράψουμε κι ολας
Νταξει σε αυτη την περιπτωση του δινουμε ενα ελαφρυντικο, στο θεμα υγειας οικογενειακου προσωπου δε μπορουμε να του πουμε κατι εφοσον τελειωνε και το ματς 5-0
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Έμαθε τόσο γρήγορα αγγλικά και διάβασε τα δημοσιεύματα;

Επίσης δεν μου φάνηκε το story στο insta να ήταν google translate.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ψυχραιμία. Δηλαδή η φατσουλα ηταν για εμας και οχι για τους αρδ;
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Θέλει πέταμα από την ομάδα αυτός που τον πρότεινε και έφερε στην ομάδα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι έγραψε και σε ποιόν απευθυνόταν (εάν τα έγραψε και ίδιος δηλαδή γιατί υποτίθεται ότι δεν ξέρει και αγγλικά).

Με ενδιαφέρει πολύ όμως αυτό που έκανε στο γήπεδο. Τόσο σήμερα όσο και στο ματς με τα ερπετά.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Napoli4 έγραψε:Ψυχραιμία. Δηλαδή η φατσουλα ηταν για εμας και οχι για τους αρδ;
Οι άρδ (εγώ στη μετρο το είδα πρώτα, τώρα το βλέπω και στο paok24) κάνουν την τρίχα, τριχιά και ο "υπεύθυνος" οπαδός/φίλαθλος καταναλώνει. Αποτέλεσμα? Πρόβλημα στην ομάδα/ στον παίκτης μας, περισσότερα κλικ αυτοί.
bersekeros έγραψε:Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι έγραψε και σε ποιόν απευθυνόταν (εάν τα έγραψε και ίδιος δηλαδή γιατί υποτίθεται ότι δεν ξέρει και αγγλικά).

Με ενδιαφέρει πολύ όμως αυτό που έκανε στο γήπεδο. Τόσο σήμερα όσο και στο ματς με τα ερπετά.
Σε αυτό πρέπει να μείνουμε.
renegade

Ας μην είμαστε τόσο ευκολόπιστοι για δήθεν θείες με κοβιντ.
Το ότι δε η φώτο τραβήχτηκε από άνθρωπο της ομάδας και δόθηκε προς τα έξω δείχνει ότι δεν είμαστε μόνο εμείς ενοχλημένη με τη συμπεριφορά του.
Εξάλλου ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είναι που είναι με κινητό στην εξέδρα... Γιατί βγήκε παραέξω η δική του φωτογραφία?
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Διάβασα το μήνυμα του στο ινστα και έσφιξα λίγο με αυτό το "I always give 100% of me to PAOK", και αγχώνομαι από τώρα αν καμιά φορά παίξει 99% από ότι έπαιξε σήμερα :?

Καμιά φορά καλύτερα να ζητάς συγνώμη παρά να μας λές κατάμουτρα ότι αυτό που είδαμε είναι το 100% σου :twisted:
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

@renegade

Εγώ δεν πιστεύω στις θείες. Δεν με αφορά στην τελική και κανέναν δεν αφορά.

Το ότι δεν αποδίδει τα ανεμενόμενα στον αγωνιστικό χώρο είναι γεγονός. Το ότι όμως "κάποιοι" προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα εναντίον του παίκτη (και της ομάδας) με εξωγηπεδικές τρίχες για το υφάκι του και καλά με κάνει έξαλλο.

Θα έλεγα ότι είναι μαλακία του που είχε κινητό. Αλλά συγνώμη ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος? Στις άλλες ομάδες δεν έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο?

Και δεν κατάλαβα, έπαιζε Candy Crush ή απλά το είχε στο χέρι του? Τους υπόλοιπους τι να τους κάνουμε, να τους βάλουμε τιμωρία να πληρώσουν πειθαρχικό πρόστιμο μήπως?

Έλεος ρε μάγκες, ναι φαίνεται κάπως ίσως αλλά όχι να τον βάλουμε και στα μανταλάκια παίκτη μας επειδή δε γουστάρουμε τη μάπα του.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Μόνο εμένα μου φάνηκε αυτό το στόρι τραγικούλι; Καλύτερα να μην το έλεγε καθόλου και να έσκαγε να δούλευε. Αφού είναι 100% στον ΠΑΟΚ όπως λέει.
Καταραμένα βραζιλιάνικα κεφάλια. Να ξέρετε τόση μπάλα και το κλουβιο το κεφάλι να αρμενίζει. Μάλιστα ο συγκεκριμένος μας έλεγαν είναι παντρεμένος από μικρός, έχει και παιδί, θα είναι ήρεμος. Κούνια που τον κούναγε.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Salvador Allende έγραψε:@renegade

Εγώ δεν πιστεύω στις θείες. Δεν με αφορά στην τελική και κανέναν δεν αφορά.

Το ότι δεν αποδίδει τα ανεμενόμενα στον αγωνιστικό χώρο είναι γεγονός. Το ότι όμως "κάποιοι" προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα εναντίον του παίκτη (και της ομάδας) με εξωγηπεδικές τρίχες για το υφάκι του και καλά με κάνει έξαλλο.

Θα έλεγα ότι είναι μαλακία του που είχε κινητό. Αλλά συγνώμη ο πρώτος είναι ή ο τελευταίος? Στις άλλες ομάδες δεν έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο?
Φίλε μου συμφωνώ, είμαστε ανθρωποφάγοι αυτό είναι το χόμπι μας, αλλά το σημερινό (αν το παιδί δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ) είναι τελείως διαφορετικο. Καταλαβαίνει κ ο πιο αδαείς ότι σήμερα εσκεμμένα ήταν αλλού
Και δεν κατάλαβα, έπαιζε Candy Crush ή απλά το είχε στο χέρι του? Τους υπόλοιπους τι να τους κάνουμε, να τους βάλουμε τιμωρία να πληρώσουν πειθαρχικό πρόστιμο μήπως?

Έλεος ρε μάγκες, ναι φαίνεται κάπως ίσως αλλά όχι να τον βάλουμε και στα μανταλάκια παίκτη μας επειδή δε γουστάρουμε τη μάπα του.
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Φίλε τώρα που έχεις πιάσει πάτο, ίσως είναι η ώρα να δεις διαφορετικά τα πράγματα...
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Μην κάνετε την μαλάκια και τον αφήσετε να φύγει... 2.5 χρόνια εκτός αποστολής και διπλές προπονήσεις...τελειωστε τον ποδοσφαιρικά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”