8. Douglas Augusto
Re: 33. Douglas Augusto
Απαράδεκτος. Να πάει σπίτι του. Ειλικρινά δεν ξέρω πιο είναι το θέμα και ψυχολογικά του.

33. Douglas Augusto
Renegade ο Αγκουστο σημερα ηταν για κλωτσιες οπως με τον Αρη, οσο και να ελεγες οτι εχει θετικοτατο index. Δεν ειρωνευομαι να ξερεις. ΕΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ηθελε να παρει κοκκινη. Ντροπη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 31 Ιαν 2021, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κακα τα ψεμματα, υπηρχε περιπτωση να τα κανει αυτα αν ηταν εδω ο Ιβαν ή ο Γιωργης? Να τον καλεσει στο γραφειο μετα το ματς να ακουσει κανα καντηλακι??
- Salvador Allende
Ένα μεγάλο μπράβο στη μετρο που έβγαλε φωτο του αουγκουστο που έκανε ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ και ειχε το κινητο του εκει που καθοταν.... Με κάτι τέτοια "ρεπορτάζ" θα μας αναγκάσετε να τον υπερασπιστούμε στο τέλος.
- bersekeros
renegade έγραψε:Αν θέλουμε παίκτη που να κάνεις αυτά που κάνει ο ντουγκλας , δηλαδή να παίζεις ντέρμπι στο τηγάνι και να έχει μόλις 4 looses balls και 43/45 πάσες με 9 ρικοβερις και 7 interceptions,αλλά αντί για 20 μονομαχίες με 60% να έχει 30,τότε πάνε δώσε ένα εναμισαρι τουλάχιστον, γιατί με 4-5 κατοστάρικα αυτό το πράγμα δεν υπάρχει
Δε μου λες φίλε τώρα.... Η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή... που φαίνεται στους αριθμούς;renegade έγραψε:Αν τον δώσεις παίζεις το παιχνίδι τουthanos-xanthi έγραψε:τελειωστε τον στημενο
εκτος αποστολης και να φερει προταση
προκλητικος κι επικινδυνος
Γιατί φαντάζομαι και σήμερα...το report των αριθμών του...δεν θα ήταν χειρότερο από άλλων συμπαικτών του.
Και όμως πάρα πολύ χειρότερο. Αλλά άσε ας μην κάνουμε αυτή τη συζήτηση και ας το σταματήσουμε με τους αριθμούς και γω δεν το συνεχίζω αφού πολλοί χαλιουνται
Με τον αρη φαινόταν να κυνηγάει την κόκκινη, αλλα λες ντερμπυ ειναι, μπορει να μπηκε πωρωμένος...
Το σημερινο ομως δεν δικαιολογειται με τίποτα.
Κριμα πραγματικά να μην μπορεί η ομάδα να εκμεταλλευτει εναν τετοιον παικτη... οχι πως φταιει αυτή
Το σημερινο ομως δεν δικαιολογειται με τίποτα.
Κριμα πραγματικά να μην μπορεί η ομάδα να εκμεταλλευτει εναν τετοιον παικτη... οχι πως φταιει αυτή
Θα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ αν τον δώσουμε...
Από δω και πέρα πρέπει να ψήνει σουβλάκια σε καντίνα έξω από την Τούμπα.
Έπρεπε να έχεις τον νιάου ρε ταγαρε πρόεδρο να σε πω εγώ. Δεν σέβεστε τίποτα ρεμάλια!
Από δω και πέρα πρέπει να ψήνει σουβλάκια σε καντίνα έξω από την Τούμπα.
Έπρεπε να έχεις τον νιάου ρε ταγαρε πρόεδρο να σε πω εγώ. Δεν σέβεστε τίποτα ρεμάλια!
Ειναι τυχερος που βρισκεται σε συλλογο που σεβεται... αλλιως αν βρισκοταν καπου νοτια και τα εκανε αυτα, θα ειχε θεματακια
Εμενα μ αρεσει ο παιχτης.
Θεωρω πως ειναι εξαιρετικός για αλλαγη στα οικογενειακά διπλα στημ μεσημβρια, και για να μοιραζει τα νερα στο ημιχρονο.
Στα ρεπο του μπορει να κοβει και το γκαζον.
Να τα βγαλει τα λεφτα του ρε παιδι μου μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θεωρω πως ειναι εξαιρετικός για αλλαγη στα οικογενειακά διπλα στημ μεσημβρια, και για να μοιραζει τα νερα στο ημιχρονο.
Τοσο προφανη αδιαφορια και με το ζορι να αποβληθεί,δεν ξερω αν εχω ξαναδει στην ομαδα ποτε
Κηπουρός-αχθοφόρος με 600Κ για 4 χρονάκια?? Δεν ειν' κακό. Ξέρει κανένας το email της παε να στείλω βιογραφικό??Gospi έγραψε:Εμενα μ αρεσει ο παιχτης.

ευκαιρία σήμερα που είχαμε μετάδοση από το PAOKTV, θα γουστάραμε όλοι να τον έβγαζαν στο τέλος αντί των Αυστριακών. Να γίνουν κάποιες ερωτήσεις ώστε να διαλυθεί η σεναριολογία.