Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Υπαρχουν και οι ελευθεροι μεχρι 12/2
Εχουμε ακομα δρομο
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Κι εγώ από Αουγκούστο προτιμώ Χαρίση. Αλλά επειδή μας ενδιαφέρει να κάνουμε και ομάδα πρωταθληματική θα έπρεπε ίσως κάποιον πιο βαρβάτο...Τσίμιροτ ας πουμε ή ακόμα πιο πάνω.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Ούτε χάρισής ούτε αγκουστο ούτε τίποτα ένα χαφ επιπέδου ΠΑΟΚ
renegade

Δημοσίευση από renegade »

ron-swanson έγραψε:Κάθε φορά που θέλω να γελάσω διαβάζω το άρθρο που είχε γράψει ο Κόλκας για τον Εσιτι το καλοκαίρι του 2017. Κι αυτός ο άνθρωπος βγάζει λεφτά από την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο...
Το πρόβλημα δεν είναι το τι έγραψε το 17, ούτε καν το τι έλεγε δύο χρόνια με κάθε ευκαιρία μέχρι να έρθει ο εσιτι. Το πρόβλημα είναι ότι χωρίς καμία ντροπή και με περίσσια έπαρση γραφή με τόσο αλαζονικό ύφος που θες να τον κουτουλησεις
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

thomas Murg έγραψε:Απαιτείται σωστή διαχείριση του παίκτη Αουγκούστο. Παραμένει περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ. Μας έχω ικανούς να μην τον χρησιμοποιούμε και να πληρώσουμε και κανένα πρόστιμο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά στον παίκτη. Και φυσικά να φύγει ελεύθερος.

Έχεις ξαναδεί τόσο προκλητικό παίκτη?? Εγώ όχι....τι άλλο να του κάνει ο Γκαρσία μετά το χαρίλαου για να του δείξει υποστήριξη...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Αυτά για τον Χαριση μόνο ως ανέκδοτο μπορώ να τα εκλάβω.

Αυτή τη στιγμή 2 δρόμοι υπάρχουν.

Ή βρίσκουν τον τρόπο να "επαναφέρουν" στην ομάδα τον Αουγκουστο.

Ή αν είναι πλέον χαμένο το παιχνίδι οριστικά φέρνουν ένα καλό χαφ έστω και την τελευταία στιγμή.

Αλλιώς δεν βγαίνει η χρονιά με τους υπάρχοντες. Έχουμε θέμα σοβαρό.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Το παιδί δεν είναι για πουθενά.
Προφανώς σκεφτόταν ότι χθες θα σήκωνε κούπα με τον Ελ Μάγκο.
Εγραψα ότι καλύτερα να παίζεις με 10 παρά με αυτόν. Το εννοώ απόλυτα.
Αλλαξε η εικόνα της ομάδας μόλις τον έβγαλε έξω.

Να τον ξεφορτωθεί η ομάδα με ωραίο τρόπο παίρνοντας ό,τι μπορεί.
Ας του δώσουν μερικές εμφανίσεις σε σίγουρες νίκες (μετά το 80΄)
Να πω, να του δώσουν πάσα να βάλει κανένα γκολ, να ανέβει η αξία του; Μάταιο θα είναι. Θα την πληρώσουν τα πουλιά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

thomas Murg έγραψε:Απαιτείται σωστή διαχείριση του παίκτη Αουγκούστο. Παραμένει περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ. Μας έχω ικανούς να μην τον χρησιμοποιούμε και να πληρώσουμε και κανένα πρόστιμο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά στον παίκτη. Και φυσικά να φύγει ελεύθερος.
Συγνώμη φίλε αλλά αν δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα το παιδί που δεν το ξέρουμε τότε σίγουρα είχε εσκεμμένη μειωμένη απόδοση...και πρέπει να πληρώσει για αυτό
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο τύπος έχει 2,5 χρόνια ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα και σήμερα έπαιζε σαν στημένος, ο ΠΑΟΚ μπορεί να του καταστρέψει την καριέρα,αν αυτός επιλέξει να είναι προκλητικά αδιάφορος.
Κάποια στιγμή η ομάδα πρέπει να γίνει πιο σκληρή στην αντιμετώπιση της.
Απαράδεκτο να παίρνουν τόσα λεφτά και χωρίς καμία καθυστέρηση και να συμπεριφέρονται τόσο πουστικα.
Γιατί το σημερινό ήταν πουστικη συμπεριφορά.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Χαλαρώστε με τον Αυγούστο, δεν ξέρει κανεις μας τι πραγνατικα συμβαίνει, ο κόουτς δεν είναι ουτε χαζός ουτε άσχετος για να τον έβαλε, την περίπτωση να κλαταρε ψυχικά και σωματικά από τα συνεχή παιχνιδια περνάει από το μυαλό σας, αλλά τι λέω, εδώ μερικοί βγάλατε τον καλό Μουργκ καλυτερο απο τον σαφώς ανώτερο Ζίβκοβιτς και ζητάτε και παγκο για τον Σέρβο...

Σεβασμός και στήριξη στους παιχτες μας.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

pagotatzis έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:
bane1980 έγραψε:Πάντως μετά το ληκι, αυτό το #?^#^&¥ που επιζητούσε την κόκκινη, έδειξε σήμερα ότι έχει ατζέντα.
Ο τύπος κλωτσουσε καρφωτά για κόκκινη. Ούτε του ξεφυγε ούτε κατά λάθος ούτε τίποτα.
Λες και στράβωσε που έφυγε ο αγαπημένος του προπονητής και η ομάδα δεν τον έχει πουλήσει ήδη κοψοχρονια στο μπραζίλ, και κάνει οτι μπορεί για να φύγει.
Εγώ θα τον κρεμουσα στα ντους.
Ας έρθει τώρα ο οποίος να ναι να ειμαστε οκ ποσοτικά και ας κλεισουν την παιχταρά για το καλοκαίρι.
Έτσι κι αλλιώς ραν δεν υπογράψει ο Τσιγγαρας για 2 "εξαρια" θα ψάχνεις.
είμαι βέβαιος ότι στο ημίχρονο έκανε ντους και την κοπάνησε κατευθείαν
Όχι φίλε
Κυκλοφορεί φωτό που κάθεται στην εξέδρα και ενώ παίζει η ομάδα αυτός κοιτάει το κινητό του !
Φίλε μου καθόμουν, σε ευρωπαϊκό παιχνίδι εκτός έδρας, στα επίσημα ακριβώς στα διπλανά καθίσματα με 2 ποδοσφαιριστές μας που ήταν εκτός αποστολής. Όλο το παιχνίδι το έβγαλαν στο instagram παίζοντας με μωράκια. Ούτε φάση δεν είδαν. Ο ακριβώς μπροστά μου που την άκουσε στερεοφωνικά κάπως "ίδρωσε" και για λίγο το άφησε το κινητό. Ο ένας χάθηκε από το χάρτη ( ούτε αλλαγή στη Βήτα) και ο άλλος ασχολείται ακόμα με το μαλλί και νομίζει ότι τον αδικούν.
Δυστυχώς και παίρνουν χιλιάρικα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

camel85 έγραψε:Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Χαρίσης εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του τον Ρέμπε και τον Γκαρσία. Μας παρουσιάζουν κάθε μεταγραφική περίοδο και κάτι ψευτοδιλήμματα του στυλ "τι προτιμάτε το άγνωστο σαπάκι χ με 5 τραυματισμούς και 0 καριέρα ή τον γνωστό και φιλότιμο και ώριμο πλέον πρώην παίκτη μας ψ;" Όχι δεν προτιμώ κανέναν ρε! Ούτε κάποιον Ολίβα ούτε τον Χαρίση ούτε τον Μπράνταριτς. Φτάνει λες και όλος ο κόσμος είναι αυτοί οι 3 παίκτες. Σχεδόν ύποπτο μου φαίνεται όλο αυτό.
Νομιζω πως ψιλοχεστηκαν για την αποψη μας.Δε χρειαζεται δικαιολογια μια μεταγραφη.Μεταξυ τους τα ζυγιζουν κ αποφασιζουν.Ενιοτε πεφτουν εξω.
Το μεταγραφικο μας ταβανι μεχρι πρισφατα ηταν 3-4μ. Σε αυτο το μεγεθος δεν παιρνει συνηθως κατι πολυ σπουδαιο.Ειναι δηλαδη ενα ραφι που θελει κ τυχη για να σου βγει.Χαρηκαμε με ολιβειρα κ θελαν 10.Χαρηκαμε με κρμεντσικ κ θελουν 6.
Στο δικο μας ραφι λοιπον δοκιμαστηκαν διαφορετικες επιλογες.Ο ζαμπά σαν ανερχομενος.Ο Αουγκουστο σαν ετοιμος νεος με εμπειρια για την ηλικια.Ο εσιτι σαν με την πλατη στον τοιχο απο αξιοπρεπη ομαδα με συμμετοχες, ο τσολακ σαν πρωτος σκορερ.Ο πριγιοβιτς με βιογραφικο γυρολογου , βγηκε λιρα 100.
Άβαταρ μέλους
MacTiger
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MacTiger »

Υπάρχει και άλλη λύση, πάς και κλείνεις rani khedira ελεύθερο για το καλοκαίρι και περιμένεις πότε θα σε έρθει πρόταση για Douglas.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MacTiger την Κυρ 31 Ιαν 2021, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Μπορείς?
crazy nagbe4

Δημοσίευση από crazy nagbe4 »

Μήπως αυτά που κάνει ο Αουγκούστο είναι αντίποινα που δεν τον αφήσαμε να πάει στο Παραολυμπιακους πέρυσι,δεν μπήκαμε τσ.λ. για να πάρει μεταγραφή κ έχει ξενερωσει;Πάρτε ένα χαφαρο :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”