11.Χρήστος Τζόλης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: 11.Χρήστος Τζόλης

Δημοσίευση από Doomlord4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Χωρίς χρήματα ποιος θα έρθει;
Η μεγάλη μου διαφωνία είναι μάλλον πως τα λεφτά για τις μεταγραφές θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να έρχονται από τα έσοδα της Ευρώπης παρά από ξεπούλημα παικταράδων

Οι οποίοι παικταράδες είναι αυτοι με το καλό ποδόσφαιρό τους που μπορεί να μας φέρουν τα έσοδα απ τα Ευρωπαϊκά ματς
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Αυτό είναι λίγο "έκανε η κότα το αυγό ή το αυγό την κότα".

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν έχει ούτε παικταράδες, ούτε ευρωπαϊκές πορείες.
Αν είναι να μπει σε αυτή τη διαδικασία, θα πρέπει να γίνει ένα από τα δύο: ή να πάρει παικταράδες που θα του κάνουν ευρωπαϊκές πορείες ή να περιμένει να του τύχει η μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία συγκυριακά και με τα έσοδα να ψάξει παικταράδες.

Το πρώτο θα έρθει μέσω των πωλήσεων, το δεύτερο ίσως να έρθει κάποτε κατά τύχη ή ίσως και να μην έρθει ποτέ.

Επίσης, στον αντίποδα του Γιαννούλη που τον κρατήσαμε παραπάνω και αποκομίσαμε (;) παραπάνω κέρδος, υπάρχει και ο Πέλκας τον οποίο δεν πουλήσαμε όταν ήταν καβάλα στο άλογο και τον ξεπουλήσαμε τελικά κοψοχρονιά όταν έπεσε η αξία του. Μόλις έναν χρόνο μετά. Τόσος χρόνος χρειάστηκε για να πάει η αξία του από το ζενίθ στο ναδίρ.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να έχει σχέδιο για τον Τζόλη και τον όποιον Τζόλη ώστε να αποκομίσει το μέγιστο δυνατό κέρδος.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να είναι monopoly. Ούτε ο οπαδός μπορεί να έχει νοοτροπία παίκτη monopoly ή videogamer του Football Manager.

O οπαδός πρέπει να θέλει να μείνουν οι παικταράδες όσο το δυνατόν περισσότερο, για να κερδίζουν τίτλους.

Αφού παίζουμε τα παιχνίδια με τα αν....

Αν ο αείμνηστος Παντελάκης δεν είχε κρατήσει τον Γιώργο Κούδα στην Τούμπα πριν από 50+ χρόνια, ώστε να χτιστεί η μεγάλη ομάδα των 70's γύρω από τον Γιώργο Κούδα,
τώρα ο ΠΑΟΚ δεν θα ήταν, αυτό που είναι τώρα και..... αυτό δεν είναι σκέψη ή άποψη....είναι γεγονός.

Ούτε τόσους οπαδούς θα είχε στην επαρχία, που ήταν όλοι ομάδες του ποκ, ούτε τίποτα.

Ευτυχώς που ο Παντελάκης είχε άλλο όραμα για το πώς πρώτιστα ήθελε να μεγαλώσει τον ΠΑΟΚ, παρά να κάνει τα γούστα του κάθε παίκτη ή να πάρει τα χρήματα. Και ας μην είχε χρήματα γιατί πούλαγε πλακάκια, σιφόνια και είδη υγιεινής.

Το ίδιο όραμα πιστεύω και πολύ μεγαλύτερο έχει ο Σαββίδης. Πρώτιστα να φτιάξει μεγάλη ομάδα και μετά να πουλήσει, μόνο όταν χρειάζεται, όπως στην περίπτωση του FFP.

To make a long story short....ο Τζόλης δεν Πωλείται.

Τουλάχιστον όχι πριν γίνει 21-22 και πάρει τίτλους με τον ΠΑΟΚ και εφόσον το θέλει ο ίδιος να φύγει.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Μα με τον πέλκα έγινε αυτό που γράφω πιο πάνω

Όλα έχουν να κάνουν με τα...παράλληλα σύμπαντα!!
Σε ένα παράλληλο σύμπαν ΔΕΝ πουλήθηκε ο Πέλκας και σήμερα είμαστε 3 βαθμούς πίσω από τον Γάβρο και στους 32 του Europa

Σε ένα παράλληλο σύμπαν δεν πουλήθηκε ο Άκπομ για να μην...ΧΑΣΟΥΜΕ τα υπερπολύτιμα 2,5 εκατ που πήραμε
και ήταν αυτός που έδωσε την πρόκριση με την Κρασνοντάρ και μας έδωσε 25 από το C.L

Αλλά σε αυτό το παράλληλο σύμπαν θα μας φύγει "τζάμπα" το καλοκαίρι ρε γαμώτο

Εσύ μου λες πως δεν πωλήθηκε ο Πέλκας όταν έπρεπε κι εγώ λέω πως δεν έπρεπε να πουληθεί κι αυτός κι ο Άκπομ

Τι???? ffp???
Μα ποιο πολλά δώσαμε σε αυτούς που ήρθαν!!!!

Στην τελική κάνουμε μια κουβέντα που δεν μπορούμε 100% να αποδείξουμε πιο είναι το σωστό, γιατί είναι αδύνατο να
ρ΄ξουμε ματιές στην εναλλακτική πραγματικότητα!!
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Έτσι ακριβώς berse
Baladofatsa

Δημοσίευση από Baladofatsa »

γραφει τρελα νουμερα αυτος
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Χρηστάρας.

Τhe Real Killer ! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
evripidis4

Δημοσίευση από evripidis4 »

Παικταρά μου αν δουλέψεις και διορθώσεις τις πάσες σου θα αφήσεις εποχή στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο...Ψηλά το κεφάλι (ναι ψηλά) και δουλειά!!!

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ηγέτης ετών 19
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Χρηστάρα αγόρι μου, το ότι είσαι παιχτούρα μεγάλη δεν χρειάζεται να σου το λέμε εμείς. Το αποδεικνύεις με κάθε σου κίνηση μέσα στο γήπεδο.
Εγώ θέλω να σε συγχαρώ γιατί το άθλημα ως παιχνίδι, όπως και είναι άλλωστε, και το αποδεικνύεις κάθε στιγμή.
Στη χρονιά αυτή που σε βλέπουμε και σε καμαρώνουμε έχεις γελάσει και χαρεί περισσότερο από όσο ο Πεφτούνης σε όλη την καριέρα. Και γι'αυτό είσαι τυχερός που είσαι στην ΠΑΟΚΑΡΑ. :pano:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Ζητάει την πάσα
Παίρνει την πάσα
Και ξέρει εδώ και ...ώρες ολόκληρες που θα την στείλει!
Η μπάλα γλύφει το οριζόντιο και καταλήγει εκεί που πρέπει

Είναι πανεύστροφος και ταλαντούχος!
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Τι γκολάρα βάζει και στην προπόνηση, άπιαστο την στέλνει να ξεκουραστεί στις αράχνες :shock: :

Στο 2:05
[youtube]1PZAYIp8E34[/youtube]
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Έχεις τον μοναδικό παίχτη π μπορεί να κάνει ατομική ενέργεια κ τον βγάζεις νωρις;
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ήταν κακός σήμερα, τι να κάνουμε, συμβαίνει.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Χρησταρα λατρεία εβαλες δυο γκολ σήμερα αλλά εγώ βλέπω καμπανάκι ..
Πρώτον σα να εβαλες κιλά κ βάρυνες κ δεύτερον πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσεις τριπλά σε μικρό χώρο επειγόντως
Πρέπει να μάθεις να κινείσαι πιο κοφτά σε μικρούς χώρους με τη μπάλα και στο ένας μ έναν
Δε φτάνει για τη θέση που παίζεις μόνο η καλή εκτέλεση κ ρεπερτόριο μόνο κόψιμο προς τα μέσα κ σουτ γιατί αργά η γρήγορα θα στερέψεις
Πάμε παικταρα μ δουλειά για να εμπλουτίσεις το επιθετικο σου ρεπερτόριο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”