9. Karol Swiderski

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
AntreasG4

Re: 9. Karol Swiderski

Δημοσίευση από AntreasG4 »

Ζεστοί παραμένουν στην Μπολόνια για τον Κάρολ Σφιντέρσκι όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιταλία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Il Corriere di Bologna» θα υπάρξει κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας (26/1) νέα συνάντηση μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών με σκοπό την συμφωνία.

Σφιντέρσκι και Μπολόνια φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα ωστόσο το «αγκάθι» εντοπίζεται στις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ και ειδικότερα στο οικονομικό σκέλος της μετακίνησης. Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο Πολωνός επιθετικός έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο ύψους 400.000 ευρώ συν μπόνους.

Όπως αναφέρει πάντα το εν λόγω δημοσίευμα, η ομάδα του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς ψάχνει να βρει και την κατάλληλη φόρμουλα με τον Δικέφαλο του Βορρά όσον αφορά την ρήτρα του Σφιντέρσκι.

«Η οψιόν θα οριστεί στα 7 εκατομμύρια, με την Μπολόνια να έχει το δικαίωμα να την αποπληρώσει σε διάστημα 2 ετών, με την προϋπόθεση ο Πολωνός να σκοράρει τουλάχιστον 7 γκολ μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε διαφορετική περίπτωση οι δύο ομάδες θα διαπραγματευτούν και πάλι την τιμή της μεταγραφής του» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Για μαλακές έψαχναν, κριμα που μας βρήκαν.

Τραγική συμφωνία, λες και δεν μπορουσε να μπει υποχρεωτικη οψιον 4 που θα φτάνει με bonus τα 7.

Ελπίζω τουλάχιστον να ανανεωσει ως το 2023 ωστε να αποκτήσουμε διαπραγματευτικη ισχυ το καλοκαιρι. Έτσι κι αλλιώς μονο ετσι ανανεώνουμε παικτες εγκαιρως.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν υπάρχει συμφωνία.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ανέκαθεν σιχαμένοι οι Ιταλοί στην πλάτη του "χαζου", ήθελαν να τη βγάλουν λάδι. τώρα τζάμπα Σβι και το καλοκαίρι τσαμπα Αρναουτοβιτς. Δεν σφάξανε ρε μαφιόζοι. Άκου εκεί σε βάθος διετιας 7 μύρια λέει και αν πετύχαινε τώρα το χειμώνα 7 γκολ. Σε τι πλανήτη ζούνε; και μάλιστα σε ποιους τα λένε. Στους Έλληνες που ήμαστε μεγαλύτερα λαμογια από δαύτους.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν υπάρχει συμφωνία.
Καλυτερα, αστειοι οι οροι που ζητουν οι ιταλοι
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

chri5ti9 έγραψε:Σε τι πλανήτη ζούνε; και μάλιστα σε ποιους τα λένε. Στους Έλληνες που ήμαστε μεγαλύτερα λαμογια από δαύτους.
Θεός απλά :lol:
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Ούτε μηδενιστης θέλω να είμαι ουτε ολα μαυρα ειναι...
Αλλά θεωρώ πως ο πολωνος ειτε με 4 ειτε με 3+ μπόνους πρέπει να φεύγει... Τώρα που πρέπει να ετοιμαστουμε την ομαδα για του χρόνου κ ύπαρχει χρονος...
Κάποιο φορ θα υπάρχει για να βρουνε... Στην τελική ας φερουνε κουλουρη που ακούγεται για αεχ...

ΥΓ: 2η θέση σίγουρα θα την πάρουμε... Κύπελλο δεν ξέρω αν παρουμε αλλά τον γκευ αν τον συναντήσουμε θα τον αποκλείσουμε...η ομάδα χρειάζεται πινελιες
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Απίστευτος Σβιντερσκι πραγματικα τραγικη απάθεια
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

theo86 έγραψε:Ούτε μηδενιστης θέλω να είμαι ουτε ολα μαυρα ειναι...
Αλλά θεωρώ πως ο πολωνος ειτε με 4 ειτε με 3+ μπόνους πρέπει να φεύγει... Τώρα που πρέπει να ετοιμαστουμε την ομαδα για του χρόνου κ ύπαρχει χρονος...
Κάποιο φορ θα υπάρχει για να βρουνε... Στην τελική ας φερουνε κουλουρη που ακούγεται για αεχ...

ΥΓ: 2η θέση σίγουρα θα την πάρουμε... Κύπελλο δεν ξέρω αν παρουμε αλλά τον γκευ αν τον συναντήσουμε θα τον αποκλείσουμε...η ομάδα χρειάζεται πινελιες
Μην μιλας για πινελιες φιλε,να χαρεις,μην ερθει κανας ζωγραφος παλι
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Και με ενάμιση, καλό θα ήταν να έφευγε.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Όταν καταλάβουμε ότι δεν είναι καθαρόαιμο φορ και είναι έγκλημα να τον βάζεις ανάμεσα σε δύο νταμάρια μόνο του, θα γλιτώσουμε αρκετό σάλιο και ίσως βρεθεί κι ένας κανονικός ρόλος για τον παίκτη.
Σε ματς που είσαι πίσω στο σκορ επιβάλλεται όταν μπαίνει, να μπαίνει δίπλα στον Τσέχο.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Mīngus έγραψε:Όταν καταλάβουμε ότι δεν είναι καθαρόαιμο φορ και είναι έγκλημα να τον βάζεις ανάμεσα σε δύο νταμάρια μόνο του, θα γλιτώσουμε αρκετό σάλιο και ίσως βρεθεί κι ένας κανονικός ρόλος για τον παίκτη.
Σε ματς που είσαι πίσω στο σκορ επιβάλλεται όταν μπαίνει, να μπαίνει δίπλα στον Τσέχο.
Δεν τον βλέπω ούτε καν γι' αυτό. Δίπλα στον Τσέχο θα μπορούσε πολύ-πολύ καλύτερα να είναι ο Τζόλης.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Νταξει έβαλε τα γκολ του σήμερα...αλλά σκάσε ένα χαμόγελο ρε άνθρωπε...τι μούτρα είναι αυτά??? Δεν μπορώ να σε βλέπω άλλο.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Για δεύτερος επιθετικός καλός είναι. Όχι για πρώτος.

Είναι αδύνατος και αδύναμος και δεν τον νιώθουν οι αντίπαλοι αμυντικοί.

Το έχει το σκοράρισμα, αλλά όχι όταν η μπάλα καίει και οι άλλοι παίζουν άμυνα λεωφορείο.

Τίμιος παίκτης, αλλά η δική μου ετυμηγορία γι'αυτόν θα ήταν: ΠΩΚΗΣΗ !

Θα προτιμούσα τον Δουβίκα, αντί του Σβι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Killer!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”