Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: TransferManiac
Transfer μεσα στην 7αδα που ανεφερες δεν ειναι ο νησιωτης......
χαλασε η μεταγραφη του??
χαλασε η μεταγραφη του??
Του Γκατούζο των φτωχών γιατί εκεί που ήταν κλεισμένος τώρα παίζει να μην τον πάρουμε????TransferManiac έγραψε:Σε εν τελειώνουν πολλά γερμανικά ονόματα και γενικά το εν είναι μία κατάληξη γερμανική...
πως λέμε ριχάινεν μπίτεν; Ε καμία σχέση... χεχε
Τελικά οι εφημερίδες σήμερα το πρωί μας έλυσαν το κουίζ...
Φωτάκης, Παπάζογλου, Αμπουμπακαρι, Κρέσιτς Ζοάο Πάολο δυνατά για Ρεντ Μπουλ, Γκατούζο των φτωχών
Αυτή η 7άδα δύσκολα θα χαλάσει και συνεχίζουμε
υγ: Τα ξημερώματα πέθανα στα γέλια με τον Πέπσι και τις φάντες... χαχαχα! Πέρασα πολύ καλά ελπίζω και εσείς.
Καλή μας συνέχεια. χαχαχα
Γυρεύουμε καλύτερο???

-
Καταρχήν τους αδερφικούς μου χαιρετισμούς στον αρισΚ! Αλάνι σε έχω στείλει δεκάδες φαξ συνεργασίας με υψηλό μισθό αλλά μέ έχεις γράψεις για στέιλε κανά μήνυμα με κανά καπνό ή κανά περιστέρι...
Από εκεί και πέρα...
Αν δεν με άφησε έγκυο μία Κωνσταντίνα χθες βράδυ τότε σωστά μου μυρίζει σήμερα Θάλασσα!!
Από εκεί και πέρα...
Αν δεν με άφησε έγκυο μία Κωνσταντίνα χθες βράδυ τότε σωστά μου μυρίζει σήμερα Θάλασσα!!
ναι αλλα με τοσο κουπι αυτος θελει περισσοτερη ξεκουραση απο αυτους που επαιξαν στα πλει οφ.
οι αποδεσμευσεις παικτων δεν ειναι στις αρμοδιοτητες σου?
δεν μας εχεις πει τιποτα για αυτες.
οι αποδεσμευσεις παικτων δεν ειναι στις αρμοδιοτητες σου?
δεν μας εχεις πει τιποτα για αυτες.
- LittleJohn
Μεταγραφη μεταγραφη,φερτε τον Transfer τον γκολτζη!TransferManiac έγραψε:Καταρχήν τους αδερφικούς μου χαιρετισμούς στον αρισΚ! Αλάνι σε έχω στείλει δεκάδες φαξ συνεργασίας με υψηλό μισθό αλλά μέ έχεις γράψεις για στέιλε κανά μήνυμα με κανά καπνό ή κανά περιστέρι...
Από εκεί και πέρα...

Ενας μαλλιάς και ξανθός παράλληλα, κουρασμένος φένεται, μια ταλαιπωρημένη μαυρη φόρμα φοράει, καταυθάνει στον Θερμαικό! Φέναιτε στο βάθος του ορίζοντα!!!
Γειά σου αδερφέ!!TransferManiac έγραψε:Καταρχήν τους αδερφικούς μου χαιρετισμούς στον αρισΚ! Αλάνι σε έχω στείλει δεκάδες φαξ συνεργασίας με υψηλό μισθό αλλά μέ έχεις γράψεις για στέιλε κανά μήνυμα με κανά καπνό ή κανά περιστέρι...
Έλαβα τα φαξ και επιθυμούσα να απαντήσω με κάθε επισημότητα (όχι στα μουλωχτά σαν το Βρύζα...), αλλά η τεχνολογία με εμπόδισε... Γνωστός πρασινοχορηγός μπήκε ανάμεσά μας...
Έτσι, αναγκάστηκα και έστειλα μήνυμα με ταχυδρομικό περιστέρι ρε φίλε... Αλλά είχε την ατυχία καθώς ερχόταν να περνάει πάνω απο το Χαριλάου και το καθάρισε ο Καράμπελας με την πεναλτάρα του...!!
Δοκίμασα και σήματα καπνού... Αλλά ο βαρδάρης που φυσάει τώρα τελευταία απο τα Νότια προς τα Βόρεια, θα φέρει κάτι καλό απο τη θάλασσα, όμως παρέσυρε τα σήματά μου και τα πήγε στην Αλβανία... Εξ'ου και ο Αλβανός μπάκ(ok ΑλβανοΑυστριακός)...
Όμως την κυριότερη ευθύνη την έχουν δυο μπέμπες... Μια ξανθιά και μια ανοιχτόχρωμη... Που θα αριβάρουν σύντομα στην πόλη...
Τράνσφερ με τον επιθετικό μπαμ-μπαμ-μπουν που ψάχνουμε τι λέει έχεις καμιά πληροφόρηση??
Να έχουμε κάτι να τρωγόμαστε μετά την έλευση του Κουτσιανικούλη στον
ΠΑΟΚ μας

Να έχουμε κάτι να τρωγόμαστε μετά την έλευση του Κουτσιανικούλη στον
ΠΑΟΚ μας