Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Obdulio έγραψε:Θεωρώ ότι ο Μιχαηλίδης μπορεί να είναι εξαιρετικός στόπερ σε τριάδα ώστε να προωθεί καλά τη μπάλα από την άμυνα. Σε δυάδα θεωρώ πως υστερεί επειδή δε νομίζω πως ιδιαίτερα αλτικός.
Ως αμυντικο χαφ θα μπορούσε ίσως να δοκιμαστεί, έχω όμως ερωτηματικό για το αν έχει την απαραίτητη ταχύτητα.
Η γνώμη μου πάντως είναι ότι τα χαρακτηριστικά του έχουν υψηλότερη δυνητική αποτίμηση στη θέση του στόπερ και εκεί πρέπει να στοχεύσει ο ΠΑΟΚ.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Μιχαηλίδης είναι το βασικό αριστερό στόπερ του μελλοντικού ΠΑΟΚ. Δεν θεωρώ ότι είναι καλύτερος σε τριάδα, απ' ότι σε δυάδα. Στην Κ19 που τον έβλεπα μια χαρά έπαιζε, είτε μαζί με τον Διαμαντή, είτε με τον Παναγιώτου. Ουσιαστικά είναι η πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ και το ότι έκανε λάθη δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλός παίκτης. Ας μου πει κάποιος ποιο στόπερ δεν έκανε λάθη φέτος.
Ο Βαρελα φετος αβερτα στα λαθη ειναι..ο μικρος εχει σαφως λιγοτερα
Επιμένοντας πχ σε δίδυμο Ίνγκασον-Βαρέλα αδικεί πρωτιστως τον ΠΑΟΚ. Αυτό θα έπρεπε να νοιάζει κάποιον (ή κάποιους) αλλά τι να κάνουμε που κάποιοι στρουθοκαμηλίζουν από φόβο να μην δουν/παραδεχτούν τα αποτελέσματα των εμμονών τους.
Ο Μιχαηλίδης σε τριάδα έχει τη δυναμική να μπορεί ρεαλιστικότατα να αποφέρει στον ΠΑΟΚ μεταγραφή 7 εκατομμυρίων και να παίζει μέχρι να γίνει αυτό σαν παίκτης των 4 εκατομμυρίων. Με τη διαχείριση που βλέπω ότι του κάνει ο Γκαρσία βλέπω ότι κινδυνεύει να μεινει σε αξία (όχι σε χαρακτηριστικά) ένας Μιχογιεβιτς και ο ΠΑΟΚ αντί να κερδίσει, να χάσει.
Έχεις δύο παίκτες με έξοχα χαρακτηριστικά για τριάδα, τον Ίνγκασον (σε τριάδα έπαιζε στη Ρωσία και σε τριάδα-κλασσική ή οχι- έχει κάνει τα καλύτερα ματς του στον ΠΑΟΚ) και τον Μιχαηλίδη. Θέλει αρκετή χαζή εμμονή για να πηγαίνει σε δίδυμο που δεν κολλάει, όταν η τριάδα θα βοηθούσε και στο να ελαφρυνθούν οι αδυναμίες που υπαρχουν στο κέντρο ως προς την ανασταλτική λειτουργία.
Δεν ξέρω ρε μάγκα αλλά είσαι για εμένα από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά στην ομάδα ...
η ομάδα αγκομαχάει να βγάλει την μπάλα από την περιοχή ιδίως με τον Βαρέλα που παίζει αναγκαστικά αριστερό στόπερ ...
και αντί να είσαι βασικούρα παίζεις πλέον ελάχιστα ... υποτίθεται ότι η προώθηση παιχνιδιού είναι από τα βασικά σου χαρακτηριστικά ... εάν δεν σε βάζει όμως ακόμα και με τον Παναιτωλικό κάτι συμβαίνει ...
ελπίζω να μην ισχύουν μάγκες και προβλήματα από μάνατζερ ... γιατί ποτέ δεν θα το περίμενα αυτό από ένα παλικάρι σαν και εσένα γέννημα θρέμα ποντιάκι και ΠΑΟΚτσάκι.
Δυστυχώς,μηδενική βελτίωση.
Σα να έχει χάσει την αυτοπεποίθηση του.
Ελπίζω να μην του πήρε τα μυαλά η μεγάλη πρόταση που γράφτηκε ότι είχε από Φενέρ.
Στην ηλικία του,κάτι τέτοιο είναι ικανό να τον καταστρέψει.
Τα έχει όλα αλλά είναι επιρρεπής σε επιπόλαια λάθη που έχουν μεγάλες πιθανότητες να στοιχίσουν στην ομάδα. Δε νομίζω ότι οφείλεται σε συγκεκριμένα κενά στις ικανότητες του. Είναι καθαρά εγκεφαλικό το ζήτημα.