Δηλώνω ο τρίτος στους 100 και δεν έχω κανένα θέμα να πω ότι μόνο τα βασικά καταλαβαίνω από ποδόσφαιρο αλλά όποιος είναι στον ΠΑΟΚ για μένα είναι ο καλύτερος του κόσμου.keep_paokizein έγραψε:Δηλώνω ότι κι εγώ στήριζα Αμπέλ και στηρίζω και Παμπλο με χίλια. (Παλιότερα στήριζα και Σάντος και Δώνη κι όλους τους προπονητές, όσο ήταν στην ομάδα)Parolos έγραψε:Εσύ είσαι ο ένας στους 100 που στηριζες και πριν και τώρα. Οι 99 που στήριζαν πριν δε στηρίζουν τώρα.Napoli4 έγραψε: Να χει δυναμη ο Παμπλο και ολοι εμεις που ζηταμε υπομονη και στηριξη.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αρα ειμαι ο δεύτερος στους 100 !!!
Θέλω όμως να επισημάνω ότι οι περισσότεροι από αυτούς που δε στηρίζουν τώρα, δε στήριζαν και πριν. Γιατί η ξερολίαση τους δεν έχει σχέση με πρόσωπα αλλά με το DNA τους.
Ο κόσμος παίζει μπάλα II
- thomas Murg
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II
- keep_paokizein
Κι εγώ φίλε μου δεν γνωρίζω ποδόσφαιρο, πέρα απ όσα βλέπω στο γήπεδο από μικρό παιδί. Ούτε έχω παίξει μπάλα εκτός απ΄τις αλάνες και τις παρέες. Αυτός όμως είναι ένας λόγος ακόμα να κρατώ το στόμα μου κλειστό. Είναι θέμα οπαδικής νοοτροπίας. Η δική μου "δουλειά" είναι να αγαπώ την ομάδα και να είμαι δίπλα της, όποιοι κι αν την υπηρετούν στο αγωνιστικό πλαίσιο.thomas Murg έγραψε:keep_paokizein έγραψε:Δηλώνω ότι κι εγώ στήριζα Αμπέλ και στηρίζω και Παμπλο με χίλια. (Παλιότερα στήριζα και Σάντος και Δώνη κι όλους τους προπονητές, όσο ήταν στην ομάδα)Napoli4 έγραψε: Να χει δυναμη ο Παμπλο και ολοι εμεις που ζηταμε υπομονη και στηριξη.
Αρα ειμαι ο δεύτερος στους 100 !!!
Θέλω όμως να επισημάνω ότι οι περισσότεροι από αυτούς που δε στηρίζουν τώρα, δε στήριζαν και πριν. Γιατί η ξερολίαση τους δεν έχει σχέση με πρόσωπα αλλά με το DNA τους.
Δηλώνω ο τρίτος στους 100 και δεν έχω κανένα θέμα να πω ότι μόνο τα βασικά καταλαβαίνω από ποδόσφαιρο αλλά όποιος είναι στον ΠΑΟΚ για μένα είναι ο καλύτερος του κόσμου.
Το θεμα δεν ειναι αν γουσταρεις τον Αμπελ ή τον Παμπλο, και τους δυο ή κανεναν.
Ο καθενας εχει τα δικα του στανταρ και τα δικα του θελω.
Θεμα δημιουργείται όταν επειδη δεν γουσταρεις καποιον, τον μηδενίζεις, τον προσβάλλεις και τον κράζεις ασυστόλως.
Οταν περνας πολλες κόκκινες γραμμες στην κριτική σου.
Και αυτοι που θα βγουν σημερα να κουνήσουν το δάχτυλο και να πουν εμεις ΠΑΟΚ ειμαστε, πηγαινε στην Παλμειρας, ειναι οι ίδιοι που έβριζαν τα σπίτια και δολοφονούσαν την προσωπικότητα ενος προπονητη που φορούσε τη στολή του ΠΑΟΚ. Αν αυτα ειναι για κάποιους αποδεκτά, τι να πω. Διαφωνούμε κάθετα, οριζόντια και σε όλες τις διευθύνσεις.
Το ιδιο και με τους παικτες. Ρε φιλε δικαιωμα σου να μην γουσταρεις τον Πελκα, τον Μαουρισιο, τον Πασχαλακη. Κανε την κριτικη σου, δώσε τα επιχειρήματα σου, πες πως πρέπει να φυγει. Οταν ομως τον προσβάλλεις σε προσωπικό επίπεδο, εχουμε προβλημα. Ο εχθρός του ΠΑΟΚ δεν ειναι οι παικτες και ο προπονητης του. Μπορει να μην ειναι αρκετά καλοί για τον ΠΑΟΚ, αλλα δεν ειναι εχθροί του.
Και τέλος, έχω κουραστεί με το "εδω ειναι ομαδικό φορουμ".
Γιατι ο καθενας μας ξερει πως αν πας στον πυρήνα των οπαδών, εχει συνθήματα και στηριξη. Αν πας όμως εκεί που δεν τραγουδάνε τοσο, εκει που τρώνε τα πασατεμπο, θα πετύχεις και τον μαλακα που βρίζει τον Πελκα επι 90', αντί να βρίζει τον αντιπαλο.
Αυτο ειμασταν κι εμείς περσι. Με τα πληκτρολόγια, τα πασατεμπο, να μας στήνουν οι αυγενακηδες, και εμεις να βριζουμε το σπίτι του αμπελ.
Tldr: Αυτα που εγραψαν ο μουργκ και ο ΠΑΟΚιζειν
Θεμα δημιουργείται όταν επειδη δεν γουσταρεις καποιον, τον μηδενίζεις, τον προσβάλλεις και τον κράζεις ασυστόλως.
Και αυτοι που θα βγουν σημερα να κουνήσουν το δάχτυλο και να πουν εμεις ΠΑΟΚ ειμαστε, πηγαινε στην Παλμειρας, ειναι οι ίδιοι που έβριζαν τα σπίτια και δολοφονούσαν την προσωπικότητα ενος προπονητη που φορούσε τη στολή του ΠΑΟΚ. Αν αυτα ειναι για κάποιους αποδεκτά, τι να πω. Διαφωνούμε κάθετα, οριζόντια και σε όλες τις διευθύνσεις.
Το ιδιο και με τους παικτες. Ρε φιλε δικαιωμα σου να μην γουσταρεις τον Πελκα, τον Μαουρισιο, τον Πασχαλακη. Κανε την κριτικη σου, δώσε τα επιχειρήματα σου, πες πως πρέπει να φυγει. Οταν ομως τον προσβάλλεις σε προσωπικό επίπεδο, εχουμε προβλημα. Ο εχθρός του ΠΑΟΚ δεν ειναι οι παικτες και ο προπονητης του. Μπορει να μην ειναι αρκετά καλοί για τον ΠΑΟΚ, αλλα δεν ειναι εχθροί του.
Και τέλος, έχω κουραστεί με το "εδω ειναι ομαδικό φορουμ".
Γιατι ο καθενας μας ξερει πως αν πας στον πυρήνα των οπαδών, εχει συνθήματα και στηριξη. Αν πας όμως εκεί που δεν τραγουδάνε τοσο, εκει που τρώνε τα πασατεμπο, θα πετύχεις και τον μαλακα που βρίζει τον Πελκα επι 90', αντί να βρίζει τον αντιπαλο.
Αυτο ειμασταν κι εμείς περσι. Με τα πληκτρολόγια, τα πασατεμπο, να μας στήνουν οι αυγενακηδες, και εμεις να βριζουμε το σπίτι του αμπελ.
Tldr: Αυτα που εγραψαν ο μουργκ και ο ΠΑΟΚιζειν
- keep_paokizein
Συμφωνώ απόλυτα ότι βρισκόμαστε στο τώρα και πρέπει να στηρίξουμε χωρίς γκρίνιες.Parolos έγραψε:Εννοείται ότι υπάρχουν και αυτοί. Και μπορεί να είναι και περισσότεροι.keep_paokizein έγραψε: Θέλω όμως να επισημάνω ότι οι περισσότεροι από αυτούς που δε στηρίζουν τώρα, δε στήριζαν και πριν. Γιατί η ξερολίαση τους δεν έχει σχέση με πρόσωπα αλλά με το DNA τους.
Κι εγώ στήριζα τον πρώην αλλά στα πλευοφ στο τέλος με έχασε.
Πρέπει να κοιτάξουμε το τώρα και να δώσουμε στήριξη.
Θα φανεί αν ο τωρινός κάνει ή δεν κάνει.
Αγαπάμε και είμαστε δίπλα στον προπονητή και στους παίκτες, όποιοι κι αν είναι αυτοί.
Ενας λόγος περισσότερο τον Γκαρσία που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας, σηματοδοτώντας και άλλα πράγματα πέρα από το αγωνιστικό.
Ρε συ Νάπολι.
Που ακριβώς κολλάει το ότι το φόρουμ είναι οπαδικο και δεν κολλάει κάποιος να γράφει ότι σας γλενταει ο Μαρτινς κι ο χοντρός με αυτά που λες? (Τα οποία εννοείται ότι είναι αυτονόητα)
Είναι τελείως άλλα πράγματα γιατί τα συνδέεις?
Που ακριβώς κολλάει το ότι το φόρουμ είναι οπαδικο και δεν κολλάει κάποιος να γράφει ότι σας γλενταει ο Μαρτινς κι ο χοντρός με αυτά που λες? (Τα οποία εννοείται ότι είναι αυτονόητα)
Επίσης ανέφερες τον πυρήνα των οπαδών , να σου θυμίσω το σκηνικό της Τούμπας που φώναξαν από τα επίσημα "Σαλπιγγίδης όλε όλε" όταν ήταν στον βαζελο.
Και απάντησαν "Π@@ας γιοι παναθηναϊκοί".
Ότι πιο σωστό έχει ακουστει στην Τούμπα.
Κοντευουμε να το ξαναζήσουμε ίσως σιγά σιγά.
Και απάντησαν "Π@@ας γιοι παναθηναϊκοί".
Ότι πιο σωστό έχει ακουστει στην Τούμπα.
Κοντευουμε να το ξαναζήσουμε ίσως σιγά σιγά.
Ότι θα μαλωναμε για τον πιο αμπαλο εγωιστη προπονητή που πέρασε από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά από 3-4 επιτυχή αποτελέσματα άρχισε να πουλάει οπαδιλικι με παλαμάκια (αλά Κλοπ) και λοιπές βλακειες και μετά από τις πολλές στραβές όταν άρχισε να αγριεύει η κερκίδα έκανε μουτράκι σαν κοριτσάκι, δεν θα το περίμενα.
Ευχαριστούμε για τα φράγκα τίποτα άλλο...
Ευχαριστούμε για τα φράγκα τίποτα άλλο...
Ο Πάμπλο και οι 2 επόμενοι προπονητές μας,λογικά θα πάρουνε Euro ,Copa Africa και Copa Oceania 

- keep_paokizein
Ανάρτηση που ξεχειλίζει ποδοσφαιρική και οπαδική υγεία.Napoli4 έγραψε:Το θεμα δεν ειναι αν γουσταρεις τον Αμπελ ή τον Παμπλο, και τους δυο ή κανεναν.
Οσο αυξάνουν σε αριθμό τέτοιες φωνές υπάρχει και ελπίδα για καλύτερες μέρες, χωρίς μιζέρια και εσωστρέφεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος keep_paokizein την Κυρ 31 Ιαν 2021, 11:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Λοιπον λιγο για να χαλαρωσουμε. Την τελευταια δεκαετια, ο ενας πρωην (Σαντος) σηκωσε Euro, ο αλλος πρωην (Λουτσεσκου) Τσαμπιονς Λιγκ Ασιας, ο αλλος πρωην (Αμπελ) σηκωσε Λιμπερταδορες και εχουμε και δυο δικους μας ακομα(Κονσεισαο, Ιβιτς) που τελειωσαν εδω την καριερα τους και τωρα ειναι σοβαροι προπονητες. Μην ξεχασω και τον μεγαλο Τουντορ βοηθο του Πιρλο στην Γιουβε.
Απολαυστε λιγο το μεγαλειο του ΠΑΟΚ. Καταλαβετε ολοι ποσο τεραστιο κλαμπ ειμαστε και μην μαλωνετε.

Απολαυστε λιγο το μεγαλειο του ΠΑΟΚ. Καταλαβετε ολοι ποσο τεραστιο κλαμπ ειμαστε και μην μαλωνετε.
- PAOK_Antarctica
Η Παλμέιρας έπαιξε 13 αγώνες στο κοπα Λιμπερταδόρες
Ο Άμπελ ήταν στον πάγκο της σε 3.
Είναι λίγο υπερβολή να λέμε ότι "πήρε Λιμπερταδόρες", δε νομίζετε;
Το παράδειγμα του Ντι Ματέο πολύ εύστοχο.
Τι συνεδεσα ρε παρολε;Parolos έγραψε:Ρε συ Νάπολι.
Κριτικη κανω σε κάτι που πιστεύω πως είναι μεγάλο πρόβλημα.
Δεν διάβασα για μαρτινς και χοντρο, αλλα προφανως ξερεις την αποψη μου αν ειπωθηκε κατι τετοιο.
Τον obdulio τον εκραξα πριν 3-4 μερες. Και με αυτόν διαφωνω καθετα. Με το κολλημα του, με τον τρόπο του, με τα πάντα. Αλλα αναρωτήσου ποσο trigger κανουν ολοι αυτοι που ακομα κραζουν τον αμπελ. Που ενω ήταν προπονητης μας έκαναν οσα αναφερω και τώρα βγαινουν να κουνησουν το δάχτυλο;!
Αυτοι δινουν πάτημα στον καθένα να βγαίνει αυριο-μεθαυριο και να βάλλεται κατα ανθρώπων του ΠΑΟΚ.
Τεσπα, το σταματάω εδώ. Ελπίζω να κατάλαβες την ουσία αυτων που λεω.
- Amsterdamer_87
Πολυ ΣωσταPAOK_Antarctica έγραψε:Η Παλμέιρας έπαιξε 13 αγώνες στο κοπα Λιμπερταδόρες
Το παιχνιδι ηταν μια ποδοσφαιρικη παρωδια
Το οτι πηρε τον τελικο με μια τελικη στο τελευταιο λεπτο δεν κανει τον προπονητη σουπερ σταρ.
Αν επαιζε με ευρωπαικη ομαδα θα επνιγε ντορτια
Θα τον δουμε στο Σουπερ Καπ τι πουλια θα πιασει
Οτι εβλεπα στον ΠΑΟΚ ειδα και χθες,για να μην πω χειροτερα
Μηδεν επιθετικα σ ολο το παιχνιδι..Αιντε πια με τον απιθανο
Εχουμε ΠΑΜΠΛΟ ΕΔΩ
Νάπολι Η ουσία σ'αυτά που λες είναι μία και συμφωνούμε.
Trigger βέβαια γίνεται και από τις δύο πλευρές.
Και το είπα και μετά το γαύρο επειδή αυτό δυστυχώς θα κλιμακώνεται, το καλύτερο είναι να παραιτηθεί ο Πάμπλο, για να ενωθεί και πάλι το δίπολο που υπάρχει. Αυτό βλέπω ως μέση λύση δυστυχώς όσο και αν τον στηρίζω. Μοναδική λύση για το καλό του ΠΑΟΚ (τελικά είμαι προσωπολάτρης or not?) (σε άλλους πάει αυτό όχι σε σένα).
Η άλλη λύση είναι να κάνει 17 στα 17 νίκες + κύπελλο, και το χρόνου να κάνει αήττηρο ντάμπλ.. και πάλι παίζεται αν θα ενωθούμε..
Επειδή αυτό είναι ανέφικτο θεωρώ λύση την 1η.
Trigger βέβαια γίνεται και από τις δύο πλευρές.
Και το είπα και μετά το γαύρο επειδή αυτό δυστυχώς θα κλιμακώνεται, το καλύτερο είναι να παραιτηθεί ο Πάμπλο, για να ενωθεί και πάλι το δίπολο που υπάρχει. Αυτό βλέπω ως μέση λύση δυστυχώς όσο και αν τον στηρίζω. Μοναδική λύση για το καλό του ΠΑΟΚ (τελικά είμαι προσωπολάτρης or not?) (σε άλλους πάει αυτό όχι σε σένα).
Η άλλη λύση είναι να κάνει 17 στα 17 νίκες + κύπελλο, και το χρόνου να κάνει αήττηρο ντάμπλ.. και πάλι παίζεται αν θα ενωθούμε..
Επειδή αυτό είναι ανέφικτο θεωρώ λύση την 1η.
Το δίπολο κ την εμμονή θετική η αρνητική στα πρόσωπα δημιουργούν οι πρόσωπόλάτρες και οσοι προκειμένου να στηρίξουν τη γνώμη τους βάζουν την ομάδα σε δεύτερη μοίρα.
Ο Φερειρα καλός η κακός θα δείξει η μελλοντική του καριέρα. Σε εμάς δυστυχώς με ένα τεράστιο συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα, ίσως και το μεγαλύτερο που έχει δοθεί κ με περίοδο 1.5 χρόνου δεν κατάφερε σχεδόν τπτ. Του πιστώνεται η εξαιρετική πορεία στα προκριματικά κ η έλλειψη στήριξης από τη διοίκηση.
Ο Πάμπλο ξεκίνησε υπό άλλο πρίσμα, όχι για πρωτάθλητισμο αλλά για συμμάζεμα με πολύ χαμηλότερο ταβάνι.
Δυστυχώς αγωνιστικά βλέπουμε ελάχιστη πρόοδο. Με βάση αυτά που του ζήτησε η διοίκηση όμως μπορεί να πέτυχε πολλά. Εδω έγκειται το λάθος της Δοικησης. Ότι συχνά πυκνά εκθέτει τα μέλη της λόγω κακής επικοινωνίας. Όμως θα πάρει κ ο Πάμπλο το χρόνο που δικαιούται γιατί αυτό είναι το σωστό.
Όταν σε ενδιαφέρει η ομάδα τα πράγματα είναι ξεκαθαρα, πέρα από ονόματα κ πρόσωπα. Η ομάδα όμως από τη θέση της κ οργανισμός όλος ιδανικά πρέπει να σέβεται το κάθε μέλος κ το χρόνου που του αναλογεί.
Αν κάνει ο Πάμπλο θα μείνει, αν όχι θα φύγει όταν πρέπει. Αγαπάει την ομάδα όπως όλοι οι οπαδοί. Άλλο προπονητής αλλά αγάπη όμως και το ξέρει καλά κ ο ίδιος π είπε ότι αν δεν ανταποκρίνεται θα φύγει.
Ο Φερειρα καλός η κακός θα δείξει η μελλοντική του καριέρα. Σε εμάς δυστυχώς με ένα τεράστιο συμβόλαιο για τα ελληνικά δεδομένα, ίσως και το μεγαλύτερο που έχει δοθεί κ με περίοδο 1.5 χρόνου δεν κατάφερε σχεδόν τπτ. Του πιστώνεται η εξαιρετική πορεία στα προκριματικά κ η έλλειψη στήριξης από τη διοίκηση.
Ο Πάμπλο ξεκίνησε υπό άλλο πρίσμα, όχι για πρωτάθλητισμο αλλά για συμμάζεμα με πολύ χαμηλότερο ταβάνι.
Δυστυχώς αγωνιστικά βλέπουμε ελάχιστη πρόοδο. Με βάση αυτά που του ζήτησε η διοίκηση όμως μπορεί να πέτυχε πολλά. Εδω έγκειται το λάθος της Δοικησης. Ότι συχνά πυκνά εκθέτει τα μέλη της λόγω κακής επικοινωνίας. Όμως θα πάρει κ ο Πάμπλο το χρόνο που δικαιούται γιατί αυτό είναι το σωστό.
Όταν σε ενδιαφέρει η ομάδα τα πράγματα είναι ξεκαθαρα, πέρα από ονόματα κ πρόσωπα. Η ομάδα όμως από τη θέση της κ οργανισμός όλος ιδανικά πρέπει να σέβεται το κάθε μέλος κ το χρόνου που του αναλογεί.
Αν κάνει ο Πάμπλο θα μείνει, αν όχι θα φύγει όταν πρέπει. Αγαπάει την ομάδα όπως όλοι οι οπαδοί. Άλλο προπονητής αλλά αγάπη όμως και το ξέρει καλά κ ο ίδιος π είπε ότι αν δεν ανταποκρίνεται θα φύγει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 31 Ιαν 2021, 12:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.