Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από sourmenetes »

danirifle έγραψε:μάγκες δεν ξέρω εσάς ποια αίσθηση σας έμεινε, αλλά εμένα αυτή η μεταγραφική περίοδος με κούρασε
δεν ξέρω αν βγαίνουμε αποδυναμωμένοι ή όχι
μακάρι να γίνει μια σημαντική κίνηση τώρα στα χασομέρια
Αποδυναμωμενοι δεν είμαστε.

Καγκαβα-ΚΡΜΕΤΣΝΙΚ-ουαρντα είναι 3 πολύ καλές κινήσεις στην επίθεση από εκεί που υπήρχαν μόνο ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΥ, ΤΖΟΛΗΣ, ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ.

Τώρα τι θα δώσει ο νεαρός βοσνιος είναι άλλο θέμα.

Επίσης αναμένουμε να δούμε τι λέει και ο μπαμπα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Ο Μπαμπάς λίγο δύσκολο να παίξει πριν τα playoffs... έτσι το κόβω τουλάχιστον. Για τον Καγκάουα δεν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

bersekeros έγραψε:Παιδιά αυτός θα αγοράσει Αουγκούστο και πάρει ελεύθερους τον Καντουρί και τον Ρέι.

Να έχουμε μια ανθρώπινη καλή σχέση να σπρώξουμε τον Αουγκούστο με καλό ποσό.

Να ανεβαίνουμε και ως brand name....

Η πρώτη ομάδα που θα σηκώσει Ευρωπαϊκό τίτλο, θα είμαστε εμείς στο ποδόσφαιρο, από Ελλάδα.
Ναι αυτο θα γινει..οπως εγινε και στο Μπασκετ
μαλλον αυτο το Κονφερενς θα ειναι...που θα σηκωσουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Κυρ 31 Ιαν 2021, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Aye4 έγραψε:Με τον Moussa Wagué τι γίνεται τελικά ? Διεκόπη ο δανεισμός του? Παραμένει στο ρόστερ? Υπάρχει επίσημη ενημέρωση?
Τελος απο ΠΑΟΚ..διακοπη..επεστρεψε στην Μπαρτσα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για να δουμε τι θα δουμε σημερα κυριως, αλλα και αυριο.Προβλεπεται απο καυτο μεχρι και αδιαφορο το διημερο.Εμεις περιμενουμε ενα χαφ,αλλα υπαρχουν και αρκετοι παικτες σε εκρεμοτητα για αποχωρηση,ο Τσολακ,ο Νινουα που δεν αναμενεται να ξαναδει χρονο συμμετοχης,ο Λαμπρου,ακομα και ο Σφιντερφσκι αν και σε αυτη τη περιπτωση ειναι πιο περιπλοκα τα πραγματα καθως απαιτειται αντικατασταση.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αίσθηση
Το θέμα τσολακ είναι παγωμένο γιατί περιμένουν πρόταση για Σβι

Θα φανεί
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Και από δω και στο εξής συνεχίζουμε με τις μεταγραφές. Όποιος συνεχίσει τα οφτοπικ με τον μάγο θα φάει μια εβδομάδα δώρο από εμένα.
Εχεις επιλεκτική ευαισθησία στις διαγραφές.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Παρακαλώ όπως οι monds προστατέψουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από μέλη που το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν ψεύτικες πληροφορίες...
Λίγο σεβασμό ρε παιδιά και σε μας που πονάμε υπερβολικά την ομάδα και περιμένουμε να ακούσουμε πραγματικά νέα..
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Athens έγραψε:Παρακαλώ όπως οι monds προστατέψουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από μέλη που το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν ψεύτικες πληροφορίες...
Λίγο σεβασμό ρε παιδιά και σε μας που πονάμε υπερβολικά την ομάδα και περιμένουμε να ακούσουμε πραγματικά νέα..
Εντάξει, μην το κάνουμε και Καθολικό Μοναστήρι Σχολαστικισμού.
Ο Διάλογος και η έκφραση στις μέρες μας (ακόμα χειρότερα λόγω covid) είναι σημαντικότερα ζητήματα από την αυστηρή σχολαστική τήρηση κάποιων "κανόνων".
Το να διαπιστωθεί ότι κάποιος συστηματικά και εν γνώσει του ψεύδους του πετάει αρλούμπες και ότι δεν έχει κάποια γνώση ή πληροφορία είναι επίσης δύσκολο.
Αλλωστε δεν θα γεμίσει το τσουκάλι κανενός, ούτε θα αλλάξει η μιζέρια μας με μία είδηση που δεν βγήκε.
Μην είμαστε τόσο αυστηροί σε έναν ελεύθερο διάλογο

Κανένα νέο δεν βλέπω, ούτε στα γνωστά sites, ούτε στο google με ξενόγλωσσες αναζητήσεις.
Η καθυστέρηση ανακοίνωσης του Μπράντονιτς μπορεί να σχετίζεται με κάποιον μη κοινοτικό.
39 κράτη (αν θυμάμαι καλά) είναι στον ΕΟΧ δεν μπορέσαμε να βρούμε παίκτες και πρέπει να ψάχνουμε σε εξωτικά μέρη ;
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Απο οτι δειχνει
Σβι και Τσολακ θα μεινουν εδω
Ο Πολωνος δεν θα συνεφερε να δοθει δανεικος με τετοιους ορους που εθεταν οι Ιταλοι
Αν αληθευει οτι η Ουνιον εδινε 3-4Μ κακως που δεν δοθηκε
Ειδα χθες το Ουνιον-Γκλαντμπαχ(λογω Γκλαντμπαχ)..ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι ο Σβι δεν θα μπορουσε να προσφερει κατι στην Ουνιον
Δυσκολη και δυναμικη η Μπουντεσλιγκα γι αυτον..Ισως οι Γερμανοι κανανε δευτερες σκεψεις
Για Αμυντικο Χαφ οι ελπιδες μου εξανεμιζονται
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Έμειναν 35 ώρες και 27 λεπτά, μέχρι να έρθει, να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ανακοινωθεί ο σούπερ ανασταλτικός χαφ!

Αν το "μέχρι" δεν μπήκε από λάθος στη σειρά, όλα αυτά που περιγράφεις θα πρέπει να συντελεστούν ταυτόχρονα στο τελευταίο λεπτό που προσδιορίζεις
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο το νόημα να παίρνεις δανεικούς ποδοσφαιριστές Γενάρη μήνα. Να έρθει να παίξει πέντε μήνες; Ωραία..

ΑΛΛΑ

1. Τι στόχους έχει η ομάδα και καίγεται τόσο για παίκτη δανεικό; Πρωτάθλημα παπάρια, Ευρώπη ούτε για διακοπές μπορούμε να πάμε, έμεινε το κυπελλάκι.
Τα μπόνους της nova για την κατάκτηση 2ης θέσης και κυπέλου.

Εκτός αν πέφτει ζόρι και για την 4η θέση, που δεν νομίζω
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Και από δω και στο εξής συνεχίζουμε με τις μεταγραφές. Όποιος συνεχίσει τα οφτοπικ με τον μάγο θα φάει μια εβδομάδα δώρο από εμένα.
γιατί έχουν σβηστεί όλα τα ποστ μου ?
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

πολλη νεκρα βλεπω

αντε να δουμε τι θα βγει σημερα
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Εχεις επιλεκτική ευαισθησία στις διαγραφές.
Ναι έχω, τρεις η ώρα το πρωί.

psiras67 έγραψε:
γιατί έχουν σβηστεί όλα τα ποστ μου ?
Για να μη φας μια εβδομάδα αργότερα.

Συνεχίζουμε με μεταγραφές. Απορίες και ερωτήσεις στα προβλήματα και λυσεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”