Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
mbison

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από mbison »

camel85 έγραψε:Ήρθε ο Μπάμπα με μια χαρακιά στη μούρη, παπάδες που παρακολουθούν αφίξεις σαν τον Μπάτμαν στο Γκόθαμ, η αναζήτηση του θρυλικού μονόκερου, εμ με συγχωρείτε γρήγορου χαφ, παίκτες που καταπίνουν σπαθιά, μισθοφόροι απο τη Γουχάν, νυχτερινοί θησαυροί, το μακρινό φάντασμα του Φερέιρα γεμίζει ενοχές τον λαό μας,πλησιάζουν μεσάνυχτα και τα μεταγραφικά της ομάδας μας έχουν πάρει έναν περίεργο αέρα μυστηρίου και θρίλερ μαζί. Γουστάρω ρε!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πρεπει να προλαβες Χάρυ Κλυν εσύ.
Άβαταρ μέλους
bersekeros
Δημοσιεύσεις: 11366
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 20:56

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από bersekeros »

Παιδιά αυτός θα αγοράσει Αουγκούστο και πάρει ελεύθερους τον Καντουρί και τον Ρέι.

Να έχουμε μια ανθρώπινη καλή σχέση να σπρώξουμε τον Αουγκούστο με καλό ποσό.

Να ανεβαίνουμε και ως brand name....

Η πρώτη ομάδα που θα σηκώσει Ευρωπαϊκό τίτλο, θα είμαστε εμείς στο ποδόσφαιρο, από Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
Norte
Δημοσιεύσεις: 1557
Εγγραφή: Πέμ 11 Ιουν 2020, 17:07
Τοποθεσία: Τιχουάνα

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Norte »

seaman έγραψε:Όλο το τουίτερ με αυτό ασχολείται. Μας πατάνε δούλεμα ολονυχτίς
οι βραζιλιανοι στο τουιτερ παντα κανουν χαμο ειναι σαν τους τουρκους...
ενα νορμαλ τουι εχει το λιγοτερο χιλια λαικ ποσο μαλλον οταν μιλαμε για παλμειρας...
Άβαταρ μέλους
camel85
Δημοσιεύσεις: 125
Εγγραφή: Παρ 22 Ιαν 2021, 11:08
Τοποθεσία: Κάτω Τούμπα

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από camel85 »

bersekeros έγραψε:Παιδιά αυτός θα αγοράσει Αουγκούστο και πάρει ελεύθερους τον Καντουρί και τον Ρέι.

Να έχουμε μια ανθρώπινη καλή σχέση να σπρώξουμε τον Αουγκούστο με καλό ποσό.

Να ανεβαίνουμε και ως brand name....

Η πρώτη ομάδα που θα σηκώσει Ευρωπαϊκό τίτλο, θα είμαστε εμείς στο ποδόσφαιρο, από Ελλάδα.
Εάν πάρει όλους αυτούς θα είμαστε η πρώτη Ευρωπαική ομάδα που θα σηκώσει Λατινοαμερικάνικο τίτλο.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi
Δημοσιεύσεις: 8352
Εγγραφή: Τετ 04 Δεκ 2013, 21:41

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

rainmaker έγραψε:Ετοιμαστείτε αύριο για δακρύβρεχτα άρθρα από κάτι ελοχίμ τύπου Μίχου, για το πόσο κακό έκανε ο ΠΑΟΚ στον εαυτό του που αμφισβήτησε και έδιωξε τον αρνερχόμενο σταρ προπονητή Αμπελ για να ικανοποιήσει το γινάτι των ορκ οπαδών του που ηθελαν Πάμπλο.
η sportime ειρωνεια στο πρωτοσελιδο κιολας!!
βουλωμενο γραμμα ρε rain διαβαζεις
Άβαταρ μέλους
Parolos
Δημοσιεύσεις: 6186
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 17:33

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Parolos »

Ποια Sportime, εδώ μέσα διαβάζουμε τις ίδιες απόψεις ακριβώς με τα αθηναϊκά για τα ορκ που στηρίζουν τον Πάμπλο. Δε θα τα γράψουν οι κάτω?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
praman
Δημοσιεύσεις: 746
Εγγραφή: Τετ 31 Δεκ 2014, 14:48

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από praman »

Με τον Μπράντονιτς τι γίνεται;

Έχει κολλήσει κάπου το όλο θέμα, και δεν έχουμε ακόμη ανακοίνωση;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator
Δημοσιεύσεις: 10908
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 22:23

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Και από δω και στο εξής συνεχίζουμε με τις μεταγραφές. Όποιος συνεχίσει τα οφτοπικ με τον μάγο θα φάει μια εβδομάδα δώρο από εμένα.
Άβαταρ μέλους
bersekeros
Δημοσιεύσεις: 11366
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 20:56

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από bersekeros »

Τι νέο από μεταγραφές ;

Χαφ πήραμε;

Άντε να δούμε για τον Oliva, τι θα γίνει!
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54499
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Και από δω και στο εξής συνεχίζουμε με τις μεταγραφές. Όποιος συνεχίσει τα οφτοπικ με τον μάγο θα φάει μια εβδομάδα δώρο από εμένα.

Δεν είδα την ίδια ευαισθησία στα off-topic στο θέμα της ΑΜΚ της ΚΑΕ, κύριε μοντ.

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΑΠΑΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ
Άβαταρ μέλους
Aye4
Δημοσιεύσεις: 2061
Εγγραφή: Τρί 01 Αύγ 2017, 19:10
Τοποθεσία: Καστέλλα (Πρ. Ηλίας)

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Aye4 »

Κρατώ μικρό καλάθι για την τελευταία ημέρα των μεταγραφών θέλω όμως να σημειώσω κάτι. Ο Πάμπλο δεν είναι από τους τύπους που εάν θέλει κάτι και δεν του το παρέχουν, θα το βουλώσει και θα καθήσει στα αυγά του. Συνεπώς ότι έγινε ή τυχόν θα γίνει στις τελευταίες ώρες, είναι επιλογές με την έγκριση του προπονητή μας και εντάσσονται στον σχεδιασμό του. Το εάν αυτές οι επιλογές κι αυτός ο σχεδιασμός, θα είναι πετυχημένα, θα φανεί στην πορεία και στο τέλος θα γίνει ο λογαριασμός. Μέχρι τότε θα πρέπει να αποδεχθούμε ότι αυτό είναι το αλεύρι, αυτός είναι ο φούρναρης κι αυτό το ψωμί θα βγάλουμε. Αυτό έχουμε κι αυτό πρέπει να το στηρίξουμε κι όχι να το κάνουμε χειρότερο με τις αντιδρασεις μας. Κι αν δεν βγεί παντεσπάνι, τι να κάνουμε. Τόσο μπορέσαμε. Ας μη ξεχνάμε ότι κάποτε δεν είχαμε καν ξεροκόματα. Τώρα τουλάχιστον ένα καρβέλι θα το βγάλουμε.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis
Δημοσιεύσεις: 1208
Εγγραφή: Τρί 17 Φεβ 2015, 17:59

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

Έμειναν 35 ώρες και 27 λεπτά, μέχρι να έρθει, να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ανακοινωθεί ο σούπερ ανασταλτικός χαφ!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021
Δημοσιεύσεις: 11331
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 14:03
Τοποθεσία: ΣΑΜΟΣ

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από danirifle »

μάγκες δεν ξέρω εσάς ποια αίσθηση σας έμεινε, αλλά εμένα αυτή η μεταγραφική περίοδος με κούρασε
δεν ξέρω αν βγαίνουμε αποδυναμωμένοι ή όχι
μακάρι να γίνει μια σημαντική κίνηση τώρα στα χασομέρια
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54499
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο το νόημα να παίρνεις δανεικούς ποδοσφαιριστές Γενάρη μήνα. Να έρθει να παίξει πέντε μήνες; Ωραία..

ΑΛΛΑ

1. Τι στόχους έχει η ομάδα και καίγεται τόσο για παίκτη δανεικό; Πρωτάθλημα παπάρια, Ευρώπη ούτε για διακοπές μπορούμε να πάμε, έμεινε το κυπελλάκι.

2. Τι βεληνεκούς ποδοσφαιριστές παίρνουμε δανεικούς; Πήραμε δανεικό βασικής δεκαπεντάδας κορυφαίας ομάδας; Μπα.. Ρεζέρβες βλέπω.. Και όχι απλά ρεζέρβες, αλλά στοιχήματα όπως ο Bamba που έρχεται με ένα τεράστιο ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι.

Αυτό που θέλω να πω... Δανεικό θα πάρεις έτοιμο παίκτη και μόνο αν καίγεσαι για κάποιο στόχο ή ξαφνικά έπαθε μεγάλο τραυματισμό κάποιος βασικός. Παίκτες στοιχήματα, καλύτερα αγορά. Ενέχει ρίσκο, αλλά τουλάχιστον έχει κάποιο νόημα και ίσως βγεις κερδισμένος.


Άνοιξε μια τρύπα στη θέση του Γιαννούλη, μιας και ο Pereira δεν είναι 27 ετών έτοιμος με εμπειρίες, να παίξει 20 αγώνες μέχρι το τέλος της χρονιάς.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ;
ή
Γιατί δεν πήρες δανεικό ποδοσφαιριστή έτοιμο να μπει να προσφέρει;;


Επίσης... Του χρόνου ο Varela και ο Crespo θα είναι πιο μεγάλοι, πιο βαρείς, πιο κουρασμένοι. Μήπως να ερχόταν ήδη ο επόμενος παρτενέρ του Ingason στην ομάδα;; Γιατί ο Μιχαηλίδης δεν βλέπω να παίζει και ο Mihaj δεν ξέρω καν αν είναι ακόμα στον ΠΑΟΚ ή έχει δοθεί δανεικός. Τρύπα και ανοργανωσιά, στα CB.

Για δεξί μπακ, στʼαρχίδια των εντελώς.

Τ Ε Ρ Μ Α Τ Ο Φ Υ Λ Α Κ Α Σ!!!!!!! Πού είναι;;
Έπεσε ο Πασχαλάκης μετά το νταμπλ, βάλαμε τον Zivkovic. Ο Zivkovic έδειξε ότι δεν είναι σταθερός, θα κάνει κακό παιχνίδι εκεί που δεν το περιμένεις (4άρα από τον Ο. Α.Ρ.Η.Σ. πχ). Δεν υπάρχει τερματοφύλακας στην αγορά, στο budget του ΠΑΟΚ και με αξιοπρεπή χαρακτηριστικά να παίξει 40 αγώνες και να φάει μάξιμουμ 25 γκολ; Ε ήμαρτον!! Είτε πιτσιρικάς ταλέντο (αλλά με αρχίδια) είτε 30ρης GK. Δύο χρόνια γαμημένα περιμένουμε να δούμε πώς θα ξυπνήσει το πρωί ο Zivkovic ή ο ποζεράς.

Για κέντρο και μπροστά δεν έχω άποψη.


Τον Garcia και τα μάτια σας, εκεί στη ΠΑΕ.
Όχι επειδή είναι προπονητάρα ή επειδή είναι ΠΑΟΚτσής. Αλλά για να χτίσουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μία ΟΜΑΔΑ. Ομάδα του προπονητή. Στο τραπέζι που συζητάνε για μεταγραφές, να κάθεται και ο Garcia, αλλά όχι να ακούει. Να μιλάει ΠΡΩΤΟΣ και προτελευταίος.
Στήριξαν τον Fereira και μετά τον έδιωξαν Οκτώβρη μήνα, πάει η χρονιά. ΟΧΙ επειδή ήταν ο Fereira, αλλά επειδή έτσι σιγούρεψαν ότι χάνεται η χρονιά, γιατί πήγαμε σε άλλον προπονητή, άλλο σύστημα, άλλα όλα.

Ο γαύρος κάνει αυτό που κάναμε με Lucescu. Τα βασικά δηλαδή.
Κράτησε τον προπονητή, έχτισε κορμό και μετά απλώς έφερνε καλύτερους παίκτες από αυτούς που έχει. Βασικούς ΚΑΙ αναπληρωματικούς.


Ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να καλέσει τον Τζόλη για δείπνο να του πει “Ευχαριστώ παλικάρι μου, μας γλίτωσες!”... Αλλιώς ούτε ομίλους EL ίσως μπαίναμε, αλλά και στο πρωτάθλημα μπορεί να παλεύαμε με τον βάζελο.

Α, επίσης...

ΑΝ πουληθεί ο Τζόλης πριν τον Ιούνιο του 2022, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι υπόλογη απέναντι στο λαό της. Εκτός πια κι αν το παλικάρι θα θέλει τόσο να φύγει, οκ... Αλλά ο άνθρωπος έχει το καλύτερο potential που έχουμε δει σε πιτσιρικά ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ μας.

Και ΠΑΡΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΜΠΑΣΚΕΤ!
Αν για κάθε ποστ σας παίρνατε μια μετοχή ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θα αγοράζαμε και τους διαιτητές!

Άντε καλημέρα!
Άβαταρ μέλους
Aye4
Δημοσιεύσεις: 2061
Εγγραφή: Τρί 01 Αύγ 2017, 19:10
Τοποθεσία: Καστέλλα (Πρ. Ηλίας)

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από Aye4 »

Με τον Moussa Wagué τι γίνεται τελικά ? Διεκόπη ο δανεισμός του? Παραμένει στο ρόστερ? Υπάρχει επίσημη ενημέρωση?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”